Vikike, Vicuska és Évi,
Kívánok nektek nagyon sok boldogságot névnapotok alkalmából, ezen kívül minden szépet és jót, s leginkább azt, hogy a napokban egy piciny kis élet kezdjen el fejlődni bennetek és két hét múlva legyetek ti is annyira boldogok, mint én november 12-én!!!!!!!!
Zsú,
gratula az unokahugihoz!!!! Nálatok is úgy látom sűrűn jönnek majd az unokák!!! Nálatok kész van már a babaszoba? Ha tudsz, tegyél fel képet róla!!!!
Ani,
kívánom neked, hogy még kari előtt megszabadulj a kövedtől!!!! Tényleg ilyenkor az a legfontosabb, hogy azt tedd, amiben hiszel, akkor az tuti használ!!!!
Vicuska,
nahát, ez aztán a nagykönyvbe való görbe!!!!! Remélem kihasználtátok az alkalmat!!!
Bessy, Vicuska, Szilvi,
ma láttam a kórházban a kedvenceteket, s közben azon mosolyogtam, milyen lehet a cicáival, kutyájával
Jó fej lehet!!!!
Kata,
örülök, hogy Geri babával minden ok. Úgy látszik, nálad is és Judynál is vészesen közeleg a szülés időpontja
BB-nek mondtad a vizesedést?? Mit mondott rá???
Judy,
tudtál egy kicsit pihenni???
Lányok, Judy, Kata és Zsú,
ki fog nekünk üzenni, ha ti babássak lesztek???? Valamit szervezzünk össze!!!!!!
Andesz és GAbi,
nektek biztos gyönyörű, babaillatú karácsonyotok lesz!!! Élvezzétek minden pillanatát!!!!
Kriszti,
jobban vagytok már? Vigyázzatok nagyon magatokra!! Martinka szeméről mikor derül ki valami??
Kriszta,
köszönöm az iwiw-es üdvözletet!! Nagyon aranyos vagy!! Nektek is kívánom, hogy különlegesen szép karácsonyban legyen részetek!!!
Alexa,
ti is élvezzétek minden percét az ünnepnek Martinkával!! Ez lesz az első olyan karácsonya, mikor már elég nagyfiú ahhoz, hogy érzékelje, igaz?
És nálatok is így van, ugye Vikike?? Remélem már ti is jobban vagytok!!!!
Lányok, mindenkinek (Márti Nektek is!!!!) kívánok nagyon kellemes készülődést, élvezetes rokonlátogatásokat, varázslatos pillanatokat az ajándékok nyitogatásakor és összebújós estéket!!!!!
Bennünket ma BB ismét megajándékozott egy csodával!!! Hallottuk Mütyürke szívdobogását és már babaformájú képet sikerült csinálnia. Többször megnézett, hogy minden tökéletes legyen!!!!! Viszont rengetegen voltak, s olyan volt, mintha még rendelés is lett volna...
Észbontó, mennyit dolgoznak ezek az orvosok!!! Még ünnepekkor is!!!
Jó pihenést kívánok mindnekinek, holnapra pedig mézeskalács illatú vacsit és Jézuskát!!!!