Új privát üzeneted érkezett!

Vikike, Vicuska és Évi,
Kívánok nektek nagyon sok boldogságot névnapotok alkalmából, ezen kívül minden szépet és jót, s leginkább azt, hogy a napokban egy piciny kis élet kezdjen el fejlődni bennetek és két hét múlva legyetek ti is annyira boldogok, mint én november 12-én!!!!!!!!

Zsú,
gratula az unokahugihoz!!!! Nálatok is úgy látom sűrűn jönnek majd az unokák!!! Nálatok kész van már a babaszoba? Ha tudsz, tegyél fel képet róla!!!!

Ani,
kívánom neked, hogy még kari előtt megszabadulj a kövedtől!!!! Tényleg ilyenkor az a legfontosabb, hogy azt tedd, amiben hiszel, akkor az tuti használ!!!!

Vicuska,
nahát, ez aztán a nagykönyvbe való görbe!!!!! Remélem kihasználtátok az alkalmat!!!

Bessy, Vicuska, Szilvi,
ma láttam a kórházban a kedvenceteket, s közben azon mosolyogtam, milyen lehet a cicáival, kutyájával :lol: :P Jó fej lehet!!!!

Kata,
örülök, hogy Geri babával minden ok. Úgy látszik, nálad is és Judynál is vészesen közeleg a szülés időpontja :shock: :oops: BB-nek mondtad a vizesedést?? Mit mondott rá???

Judy,
tudtál egy kicsit pihenni???

Lányok, Judy, Kata és Zsú,
ki fog nekünk üzenni, ha ti babássak lesztek???? Valamit szervezzünk össze!!!!!! :wink:

Andesz és GAbi,
nektek biztos gyönyörű, babaillatú karácsonyotok lesz!!! Élvezzétek minden pillanatát!!!!

Kriszti,
jobban vagytok már? Vigyázzatok nagyon magatokra!! Martinka szeméről mikor derül ki valami??

Kriszta,
köszönöm az iwiw-es üdvözletet!! Nagyon aranyos vagy!! Nektek is kívánom, hogy különlegesen szép karácsonyban legyen részetek!!!

Alexa,
ti is élvezzétek minden percét az ünnepnek Martinkával!! Ez lesz az első olyan karácsonya, mikor már elég nagyfiú ahhoz, hogy érzékelje, igaz?

És nálatok is így van, ugye Vikike?? Remélem már ti is jobban vagytok!!!!

Lányok, mindenkinek (Márti Nektek is!!!!) kívánok nagyon kellemes készülődést, élvezetes rokonlátogatásokat, varázslatos pillanatokat az ajándékok nyitogatásakor és összebújós estéket!!!!!

Bennünket ma BB ismét megajándékozott egy csodával!!! Hallottuk Mütyürke szívdobogását és már babaformájú képet sikerült csinálnia. Többször megnézett, hogy minden tökéletes legyen!!!!! Viszont rengetegen voltak, s olyan volt, mintha még rendelés is lett volna... :shock: Észbontó, mennyit dolgoznak ezek az orvosok!!! Még ünnepekkor is!!!

Jó pihenést kívánok mindnekinek, holnapra pedig mézeskalács illatú vacsit és Jézuskát!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek :wink:

Ezúton kívánok mindenkinek nagyon boldog, szeretetben eltöltött KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!

A sok karácsonyi versike mellé hadd tegyek be egy szép idézetet (bár nem karácsonyi, de nagyon szép. és aktuális nekünk!!)

"Eldönteni, hogy gyermeket akarunk, egy pillanat műve csupán.
De a döntés, hogy szívünk a testünkön kívül dobog, örökre szól."
(Elizabeth Stone)

Nem tudom, ma jövök-e még, így mindenkinek szép napot.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Mindenkinek meseszép reggelt kívánok! Jó főzést sütés és megérdemelt pihenést estére.
Remélem mindannyiótoknak kellemesen fognak telni az ünnepek.

Nati, ti már előre kaptatok ajándékot. :)

Évi, Vicuska, nagyon de nagyon boldog névnapot kívánunk!

Tegnap én is előre kaptam egy kis ajándékot. Moziba voltunk, és a kisdrágánk jelezte hogy hangos neki a film. :)

Most búcsúzom, legyetek jók BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

madiani

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MIDENKINEK!

Éváknak Boldog névnapot
És megkésve kicsit Vikikének is kívánok Sok Boldog Névnapot

Kata,

Gyönyörű szép kis babókád van, szerintem 4 kg-os baby-re számíthatsz. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

"A világ bármely részén élsz, és bárki vagy,
Szeretném, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb.
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Ahogyan én neked.

Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál
Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután,
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Békés karácsonyt mindenkinek!"

Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Vicuska, Évi
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nati
A legszebb ajándékot kaptad, hogy hallhattad Mütyürke szívdobogását! :D :D
Tetszett amit a mi drága dokinkról írtál :lol: :lol: én is megnézném állatostól :lol: :lol:

Ani
Remélem nem fogsz nagyon görcsölni és tudod majd élvezni az ünnepeket. Te is nagyon szép ajándékot kaptál! :D
Egyébként milyen volt a film? Van olyan, mint az első rész?
bessy76

Vikike és Évi!

Boldog névnapot!

és Áldott, Békés Karácsonyt mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok, látom mindenki karácsonyozik. Remélem mindenkinél jól sikerült a karácsonyi vacsi, és nem tömtétek magatokat halálra :lol: :lol: :lol:

Én mostmár napi minimum egy Rennie-n élek, nem jó a gyomrom, mar a sav, vagy nem tudom, mit csinál, de nem jó. Nem gond, ha Gerinek ez kell, hát legyen.

Ja, tegnap, pont a 31. héten csináltunk pocifotót is. A sejhajomat nem ér nézni :lol:

Kép

Kép

További jó karizást mindenkinek. Kismamik pihenjetek, amíg lehet, (és a) még nem kismamik (is) élvezzétek a csendet, mert jövőre ilyenkor már mindenkinél síró, éhes, kakis kisbabus fog programot csinálni!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Nati!
gratulálok a Mütyürke szívdobbanásához!szép ajándékot kaptatok bb-től :lol:

Kata!
hú,aszta......hogy neked már mekkora a pocid :shock: :D

Ani!
remélem a köveid nem rendetlenkedtek az ünnepek alatt :?

dobok görbuszt és mindenkinek további szép Karácsonyt :P

Kép
Vendég

Vicuska, szuper a görbéd!! Remélem így marad!! :wink:

Nati, elfelejtettem írni neked!! :oops: Gratulálok Mütyürke szívhangjához, BB nekünk is adott kari ajándékként fotót!! Tök rendes volt!! Ja, a másik dolog: megvan a te számod, szerintem majd neked küldök sms-t, ha valami beindul, vagy Gergő baba megszületett! Azért nem Judynak küldöm, mert ha együtt szülünk netán, akkor nem tudjátok meg, mi van velünk.... :wink:

Ani, már írni akartam, de egyszerűen nem találom a vesekő űző gyógynövényt. Valami ausztrál cucc, de nem találom, pedig sokat kerestem. De valami vesekőűző, vagy hasonló neve van...
Remélem nem görcsöltél, és mielőbb távozik a köved....

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Bessy, a Macskafogó 2 egyszer nézhető, de az első rész klasszikusukkal jobb.

Kata, köszike hogy keresgélted, de már ne is keresd, megfogadtam hogy nem szedek (iszok semmit) kijön amikor ki kell jönnie. Szép nagy pcid van, én is pont ma kértem meg apát hogy csináljon pár képet.

Vicuska, nagyon szuperül emelkedik a hőd! :) Csak így tovább!

A kavicsok szerencsére békénhagytak eddig, de most már kezdek aggódni. Azért jobb volna ha kijönne. Sógornőm mondta hogy ha a szülést vesegörcs kíséri császározni fognak (azt nem szertném). Végülis mindegy csak a babával legyen minden oké.

egy-két kép:
Kép Kép

madiani

Ani!

nagyon helyes kis pocid van 8) kövecskéid remélem szülésig csak kijönnek :roll: :P

Csajok!
én már úgy várom a jövő pénteket,addigra vagy babás leszek,pont akkor kéne nem megjönnie,vagy pedig az RL kitalál vmit hogy hogy is legyek babás,és megbeszéljük az újabb stimut inszemre :lol: :D
Vendég

Szilvi és Bessy is aznap megy RL-hez!!!
remélem mindenkinek szerencsét hoz az a nap 8) 8) 8)
Vendég

Sziasztok!

Még mindig mindenkinek Boldog Karácsonyt, bár ez az utsó napja, de nekem még mindig ünnepi a hangulatom :) Most csak benéztem, kíváncsi voltam írtatok-e vmit, hát úgy látszik nemcsak én vagyok fórumfüggő :D Mi szüleimnél voltunk, ezért is nem jöttem eddig. Egy pár reagálás:

Kata, irtó nagy babótok lesz, sztem 3 és fél feletti... :) tök meglepődtem, hogy majdnem 2 kiló most :shock: Aranyos pocid van, nem sokkal vagyok lemaradva :oops: Most az ünnepek alatt elég nagyot nőtt :D Biztos érzi Kisati, hogy karácsony van!

Ani, még mindig alig látszik, de lassan de biztosan azért növekszik ám és nagyon helyeske! :D Aranyosak vagytok a pároddal.

Nati, én is gratula a szívhanghoz, hogy reagáltak a rokonok? :) Biztos nagyon boldog karitok van idén :D

Vicuska, sok sikert és ugyanilyen pozitív hozzáállást! :D

Viki és Évák, utólag is boldog névnapot!!!
Vendég

jé, más a vonalzóm! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata
Gergő baba szép nagy súllyal fog születni :wink: :D

Ani
Neked is alakul :wink: és szerintem már jól látszik a pocakod :D

Vicuska
Szép a görbéd! Lehet, hogy RL-nek már semmi dolga nem lesz
:wink: :D
Én is várom a jövő pénteket. Kíváncsi vagyok mit mond neked és nekem.
bessy76

Sziasztok!

Vikike, Éva és Vicuska! Egy kicsit megkésve, de sok boldog névnapot kívánok nektek!!!

Még nem gyógyultunk meg teljesen, de már nem olyan vészes. Kétszer ömlött az orromból a vér, miért is ne pont etetés előtt- még jó, hogy apa itthon volt. Nem tudom mit csináltam volna nélküle! Még köhögök meg folyik az orrom, de alakul. Apa is jobban van és Martinkának is már csak néha torgyog a nózija.

Nati! Január 7-én megyünk Pestre kontrollra, elvileg akkor kiderül, hogy kell-e műteni a szemét vagy elég a szemcsepp neki. Kiváncsi vagyok mit mondanak.

Képekről! Ahol Martin egyedül van, az nálunk van, a másik 2 kép apuéknál!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Chrissy
Ez a Mikulás béby nagyon édes! :D :D
És nagyon szépek vagytok a közös fotón! Egy igazi családi kép! :)
Örülök, hogy jobban vagytok, gyógyulgassatok tovább! :)
bessy76

Szép estét!

Köszönöm a karácsonyi jókívánságokat! Eltelt ez az ünnepkör is... Nem mindig volt béke, de ez már részletkérdés. :D
Adtunk Norbinak is 2 maflást. :D
Némi műsorváltozás is befigyelt, 28án megyek genetikai UHra, megelmegyek érsebészetre. Találtam kismami kompressziós harisnyát, majdnem 10 rugó. :shock: Orvosi receprte nincs 1500 HUF. Azért nem mindegy.....

Vikike, Vicuska, Évi
Kicsit megkésve is, de:
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Alexa
Jók a szülinapi képek, a torta is nagyon fincsi lehetett.

Judy
Meddig kell szedned azt a bogyeszt?
A gyomorsavra tejet, kétszersültet javasolt a védőnő, meg Rennie-t adott a gyógyszerész. Meg RL is jóváhagyta.

Chrisyy
Fene azt a fránya náthát! Jobban vagytok már?
Martin babán édes a miki-ruha. :) Látszik, hogy már most jó ízlése van, ami a jégert illeti. :lol:

Vicuska
Van némi esély, hogy RLnél összefussunk. ;) :)
Remélem, a jézuska olyan ajándékot hozott, amilyet szeretnél. ;)
Kaptál GPSt? :D

Krixta
Hát, ez nem semmi! Ennyire tapló banyát! Meg is érdemelte, hogy beszóltál neki.
Mi is karácsony alkalmából eligazítottuk az egyik házban lakó mindenlébenkétkanál nyanyuskát. :D

Nati
Titababa azóta állandóan csinálja a bulit. Néha majd kirúgja a ház oldalát. :D Múltkorjában apa valagát rúgdosta. :lol: :lol: :lol:
Maradt még a sütikből egy kis maradék? Vállalom a konyhamalac szerepét. :D
Mit szóltak a szülők Mütyürkéhez?

Bessy
Jobban vagy már?

Ani
A gél jó a vesekavicsaidra. Sok maradt még?
Szép lett a fátok!
Ez nem ér! Nekem alapban ekkora pocim volt, hát, most kissé(?) kerekebb. :D

Zsuzsó
Gratula!!!

Kata
Vizesedéshez nem igazán értek, de ha felpolcolod a lábaid, az sokat segíthet.
Formás pocid van! :)
Vendég

Sziasztok!

Márti!
klassz az új vonalzód :lol: holnap 4D?hurrá!!! :lol:

Chrissy!
nagyon cuki pofa Martinka a Mikulás ruhában :P a közös fotók is szépek :P

Szilvi!
akkor 4-én tali RL-nél :D pénteken meg genetikai UH?az hol van? :roll:
szobabiciklit kaptam a Jézuskától :D ahhoz nem kell GPS,talán nem tévedek el vele :lol:

Bessy!
remélem nektek is jól telt a Karácsony 8)
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt! Ma már azért kéne valamit csinálnom..... :shock: :oops:

Márti, igaz ami igaz, én fórum függő vagyok, nem is tagadom. Komolyan nem értem miért nem nőt eddig a pocim, de nem aggódok. A dokibácsi is azt mondta minden rendbe van, na meg a rokonok is azt mondták hogy nincs ezzel gond majd most hírtelen fog nagyot nőni. És lám mintha érezték volna, napról napra nagyobnak érzem, de csak ahol a baba van. Tehát elvileg nem lehet a karácsonyi zabálástól. :)

Bessy, Vicuska már csak egyet kell aludni :)

Chrissy, nagyon szépek vagytok! Jók a képek, főleg az utcsó teccik nekem is nagyon. :D Remélem 7-én minden rendbe lesz Martin szemével és nem kell műteni. Örülök hogy gyógyultok, egészséget kívánok minnél elöbb.

Vicuska, tényleg, kaptál GPS-t? :)

Szilvi, örülök hogy nektek is jól teltek az ünnepek és nem volt komoly az összezördülés se. A köveim még meg vannak (az összes) Mostanába (kop-kop-kop) görcsöm se volt :shock: Bár az is igaz hogy mindig a legrosszabb pillanatba fáj. Most hogy 3 hétig itton vagyok, szenvedhetnék, most bezzeg nem jön. Na majd meglátjuk.
Viszont babócikát napról-napra többször és erősebben érzem. Már kivülről is érezni, csak türelemmel kell várni. Apa sajna eddig még nem érezte. :(

Na megnézem a táblit, azt jövök.

madiani

Ani!

mire kell aludni már csak egyet nekem meg Bessynek? :shock:
jövő pénteken megyünk dokihoz :roll:
GPS-t nem kaptam(fentebb írtam,hogy szobabiciklit :oops: ) :lol:
gratula a rugdosáshoz,lehet Ő fogja majd kirugdosni e köveket belőled :P
Vendég

Ani!
dehogy vagy süsü :lol:
tök jó a táblázat ezekkel a fotókkal :lol:

elkezdtem az edzést :oops: napi 5 km egyenlőre :shock: hetente majd növelem a távot 8) -20 kg a cél :shock: persze ha babás leszek,elhalasztom a fogyókúrát 9 hónapra szívesen :wink:

Többiek?
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek hasonlóan jól telt a karácsony,mint nekünk.Majd hozok fényképeket.Azért jó,hogy már vége ennek a sáskajárásnak,ma végre már Noel bébink is tud nyugottan pihizni.

Vikike, Éva és Vicuska így utólag is sok boldog névnapot kívánok nektek!!!

A betegeknek jobbulást kívánunk !!!

Puszi:Gabi és Noel
Vendég

Ani!

Vesekő elleni teakeverék [szerkesztés]
Egyenlő arányban keverjünk össze: iglicegyökér, csalánlevél, aranyvessző, gyermekláncfű (gyökerestül) Készítsünk forrázatot a fenti gyógynövényekkel. Kevés mézzel és citromlével ízesítsük csak! Érdemes egyszerre megfőzni az egynapi teaadagot, de ne melegítsük mindig újra fel, inkább fogyasszuk először melegen, a maradékot jegesteának. A tea megelőzi a vesekőképződést, illetve elősegíti a gyógyulást. Hólyagteának is fogyasztható.Ez a teakeverék minden mellékhatástól mentes.

Használat: Naponta 3 csészével fogyasszuk. Húgy- és vesekő esetén napi 4 - 6 csészével is fogyaszthatjuk, ilyenkor fontos a bőséges folyadékbevitel!
Vendég

sziasztok

megjöttem a dolgozóból :D jaj, de nem volt kedvem... :x

Szilvi
köszönöm kérdésed, még nem vagyok jól. Már megettem egy kiló mézet, NeoCitran-t ittam, lándzsás útifüvet ittam és még mindíg majd' meg fulladok a köhögéstől. Majd csak alakul. Nem szeretnék antibiotikumot szedni.

Vicuska
Jól telt a karácsony, csak nagyon gyorsan. Régóta ez volt az első karácsony, amit élveztem.
Nektek hogyan telt a munka mellett?
Hajrá tekerés! :wink: apától kaptad?
Januártól én is nekiugrom újra a fogyónak. :)
Ari a hóemberes vonalzód!

Ani
Örülök, hogy végre te is érzed a babát.
Tábla frissítéshez: utolsó mensi: dec.19.
bessy76

[quote="tnati"]
írta:
tnati
Zsú,
gratula az unokahugihoz!!!! Nálatok is úgy látom sűrűn jönnek majd az unokák!!! Nálatok kész van már a babaszoba? Ha tudsz, tegyél fel képet róla!!!!

Lányok, Judy, Kata és Zsú,
ki fog nekünk üzenni, ha ti babássak lesztek???? Valamit szervezzünk össze!!!!!! :wink:

Nati,

köszike. Igen, havonta jönnek az unokák, anyáék örülnek ám! :)
Babaszobás képeket jövőre, mert már nem nagyon megyünk haza addig... De majd küldök! Ma egy jó nagy adag ruhát, pelenkát, satöbbit... Izgi volt, annyira husik!!!

Mit szervezzünk? 8)

KépKép
fzsuzso80

Hello,

Bessy, a dokim szerint a Calciumusc is jó a téli taknyos-náthás időszakban, lehet, hogy érdemes kipróbálnod!!

Ani, isteni érezni a babát, mi?? Milyen jó lesz majd reggelente, amikor magadnél sem vagy még, és jelez, hogy hello anya, itt vagyok... :lol: :lol:
Bessy, Vicuska, lassan, de BIZTOSAN ti is érezni fogjátok!! :wink:

Vicuska, mennyit akarsz fogyni?? 20 kilót??????? :shock: :shock: nem írtad el?? nem lehet annyi felesleged, ne mondd!!!! Hőd hogy áll????? :roll:

Márti, gratula, már csak 100 napod van vissza!!!!! hihetetlen, mi?? Holnap 4d, jöhetnek majd a képek!!

ANi, ne aggódj, lesz még sokkal nagyobb a pocid!!! mEGNÉZTEM A POCIMAT NOV 2-ÁN, akkor már látszott. Akkor voltam kb a 22. héten. Szóval akkor kkezdett igazán látszani. Addig nem sok minden....

Judy, Nati, Krixta, Alexa, Andesz, Tand, többiek?? Új lányok (Évi, Zsuzsó)????merre vagytok??

Gabi, jöhetnek a fotók!!

Maci, kíváncsi leszek a holnapi uh-dra. Mekkora lesz már Titababa???

Chrissy, nagyon édi a Mikulás cuccban Martinka! Hol vettetek neki ilyet??

Csajok, ma volt az első nap, hogy nem volt gyomorégésem.... De a karácsonyt végigszenvedtem, egész nap(okon) szarakodott a gyommrom. :? Vettem megint Renniet, ha kell, de népi gyógymódok közül állítólag jó a savanyú káposzta leve (húúúú, de kívánom, ma is akartam venni, de nem volt finom...), meg a tej kétszersülttel. Szerencsére vizesedni nem vizesedek...
Ma meg megint szúrkál a hasam, meg hátul :oops: Már szült lányok: volt nektek ilyen???? :roll: :roll:

na, bebújok a pihe-puha ágyba, hátha jobb lesz. Jó éjt, babás álmokat!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Kata!
jobbulást... :) a 20-at nem írtam el :( :lol: a 2000-es súlyomat akarom viszakapni...akkor szedtem 3 évig fogigátlót és feljött rám 20 kiló :shock:

Bessy!
akkor hajrá fogyókúra jan-tól! hacsak addig babásak nem leszünk :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony...

Nati
A múltkor kérdezted hogy megvan-e még az ágy.."sajna" még meg..szerintem ez már rajtunk marad...még nem tettem túl magam rajta dehát ez van...:)Örülök hogy minden okésveletek és hallottátok a pici szívdobogását!

Ani
Mi is voltunk moziban 22-én és mi is a Macskafogót néztük meg..szegény baba néha úgy megijedt, a nagyobb hangoknál akkorát rúgott 8) Szerintem jó ideig ez volt az utsó mozis élményem...
Tényleg nincs annál jobb mikor érzed hogy a pocakodban ott mocorog a pici..engem mindennap reggel 7kor ébreszt..
A pocid nagyon aranyos nemsokára nagyobb lesz észre sem veszed majd mekkorát nő..Szépek vagytok a pároddal,főleg ahogy fogja a pockosod!
A kövekkel mi újság?

Kata
Nagyon szép a pocakod neked is..nekem sokkal nagyobb pedig "fiatalabb" vagyok..(bár szerintem nálam min. negyede háj) és úgy néz ki mint egy kis zebra...:oops: Én tavaly vizesedtem nagyon durván már az 5.hónaptól..bizsergős érzés volt a lábamban és ha benyomod az ujjaddal a lábad akkor lassan tűnik el a nyoma..én szedek rá valami gyógyszert de állítólag a végén már normális ha pici vizesedés van..a gyomorégést sajnálom hogy megkínzott..állítólag azért ég a kismama gyomra mert nagy a baba haja :roll: :D

Vicuska
Nem értek a görbéhez de a többiek hozzászólásából okosodva nagyon jót jelenthet!Nagyon drukkolok neked és példaértékű a pozitív hozzállásod!!Tényleg 20kilót akarsz fogyni?Nem sok az egy kicsit?

Szilvi

Mi volt a genetikai uh-n?

Zsuzso

Gartula az unokahúgaidhoz!Jól telt a karácsonyotok??

Márti
Mi volt 4d-n?

Gabi&Andesz
Majd tegyetek fel képeket:)

Bessy

Hogy vagyol?Nem irigyellek a meló miatt főleg betegen...neked is hatalmas drukk van folyamatban !! :wink:

Alexa,Judy,Vikike..

Majd meséljetek nálatok milyen volt az ünnep..

Ma végre kicsit feltudtam jönni netezni bár igazából eddig is jöhettem volna csak olyan jó hogy apa ilyen sokat itthon van velem és élveztem minden pillanatát...ő most elment horgászni Chrissy párjával (fanatikusok) én örülök neki ha kicsit kikapcsol de remélem nem fagynak meg.
Szerencsére minden rendben van a picur nagyokat mocorog már látszik a pocakomon elég csak nézni...reggel 7körül ébreszt mindig.El sem hiszem hogy már a 30.hétben leszek..kicsit el is kezdtem izgulni..nagyon szeretném ha február végén bújna ki a pici..
Voltam a múlt héten a kórházban megnézték a várcukromat akkor 6,4 volt ez normális.De jan.7én mennem kell a terhelésesre...reggel 7kor éhgyomorra aztán ott kell ülnöm 2órát és innom egy pohár cukros vizet.
A jövő héten megyunk kötelező uh-ra meg vérvétel miegymás..
A karácsony jól telt bár nekem kicsit szomorkás volt..ettem sütit is de azért módjával.
Már annyi babaruhánk van..a vasútnál lévő turkiban szombaton 200ft/kiló a ruha és a múlt héten vettünk vagy 20darabot...és fizettünk 600ftot...imádom hajtogatni meg pakolgatni őket..
Én most a derekammal és a vénuszdombommal kínlódok..iszonyatosan fájnak..de sebaj,megéri!
Na nem fárasztalak benneteket,pihizzetek,vigyázzatok magatokra!!Sok sok puszi nektek

Vendég

Krixta!

tök szuper lehet,hogy a kisbabád ébreszt reggelente :lol:
hogy lehet ilyen hidegben pecázni? :roll:
nagyon jól vásároltatok a turkiban 8)

Márti,Szilvi!
jelentkezzetek UH után! :D

nya,megyek bringázni :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Krixta, örülök, hogy rendben van minden veletek! :wink: Rakhatnál fel képeket a turis rucikról!!

Ma elugrottam a CSNK-ba beutalóért, és a Schwarczihoz kerültem. Nagyon kedves egy doki!! Mondta, hogy végignézte a kiskönyvemet, és szépen, rendben megy minden, örül neki! :roll: Csak néztem. Szóval ő is jó választás!!
át is ugrottam egyből a Távirdába levetetni a vért, szerencsére nem voltak sokan, emberi időben végeztem. Legalább túl vagyok rajta....

Na, majd jövök később. Többiek, gyertek már ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Na voltunk :) Annyira drága volt Kisati, végigzizeregte az egészet, elkapta az orrát, a lábujját meg be szerette volna kapni :D , forgatta a fejecskéjét, mutogatta a kukiját is :D egyszer mutatott vmi csúnyát az ujjával :lol: a végén meg csücsörgetett a szájával, tündéri volt!!! A felvétel maga úgy 10 perces, aranyos volt a doki, mindent szépen elmagyarázott. Dvd-ről már mpeg-be és wmv-be sikerült áttenni, aviba még nem, és egyszerűen nem tudok kivágni képeket.... :twisted: na valaki okítson már ki, hogy csinálta!!! Pl Judy, légyszilégyszi!! :D Köszi, hogy gondoltatok ránk, jólesett! :) Én is úgy vagyok most mint Krixta, nincs időm nagyon jönni apa miatt, örülök, hogy szabin van és együtt töltjük végre a napokat. De ha visszamegy melózni, vizsgaidőzak ellenére is jövök és reagálok, addig is olvasgatlak Benneteket!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,hogy magunkkal kezdek,de egy másik topicba is írok,és átmásolom ide is a karácsonyozást:

24-én hajnali 4-kor 38.7 fokos láza volt a kisgyereknek,de szerencsére a Germycid levitte.Napközben vittük az ügyeletre.Nagy bánatomra kapott antibiót,mert azt mondta a doki,hogy nagyon csúnya,piros a torka.Persze ettől függetlenűl este rendesen karácsonyoztunk,élvezte is Martinka!Enni nem nagyon akart,és azóta sem,de majdcsak visszajön az étvágya!

25-én délután átmentünk a szüleimhez,mert azt mondták,hogy nem félnek,hogy elkapják a betegséget,velünk szeretnének lenni.Tök jól sikerült ott is a "buli",ettünk,ittunk...

26-án sógornőmék jöttek el hozzánk.

Azt hittük,hogy a betegség miatt elmarad a családi karácsonyozás,de szerencsére nem így történt!Ennek nagyon örülök!Martinkának nagyon tetszik a fa,most is állandóan nézegeti,mutogatja,vigyorog!
Még nincs vége a Karácsonynak,ma sógoromékhoz megyünk át! :D

Dobok pár képet:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ja,és sütöttem mézeskalácsot.Húú,hát van vele munka,leginkább a díszítéssel!Viszont megérte,mert finom lett!! :D

Na,elolvasom,kivel mi újság!! :wink: :D
Vendég

Vikike,Vicuska,Éva,nagyon Boldog Névnapot Kívánok,így utólag is!!

Kata!Örülök,hogy minden rendben van,hát,szép nagy Gergő baba már most! :shock:

Nati!Nagyon jó lehetett látni Mütyürkét!Mi a 12. héten láttuk így először Martinkát!Teljesen meghatódtunk,amikor megláttuk a kis fejét,karjait,lábait.Napokig nézegettük a felvételeket! :D
Megmondtátok a családnak,hogy babátok lesz?Gondolom volt nagy öröm!! :D

Ani!Ma hogy vagy?Békénhagynak a kövek?Sztem majd most hirtelen fog nagyot nőni a pocakod!Helyesek vagytok!

Bessy,Vicuska,szorítok jövő péntekre!! :wink:

Kriszti!Örülök,hogy jobban vagytok,az ügyelet is tele volt náthás,lázas köhögős gyerekekkel,alig vártuk,hogy kijöhessünk onnan!Mondta a doki,hogy most ez a betegség a "sláger". :? Nagyon jók a képek Rólatok is,és a Kismikulásról is! :wink:

Zsu:Gratulálok az unokahugihoz!Ő A legnagyobb karácsonyi aji idén az egész családnak! :D

Szilvi:mi volt az UH-on?

Bocsánat,de mennem kell,mert felébredt a kisgyerek,majd írok a többieknek is! :wink: Éhes a Drága!
Vendég

Sziasztok!

Kata
Nem is tudtam, hogy a calcium is jó ilyenkor. Köszi a tippet, kipróbálom, van itthon. :D
Örülök, hogy jobban van a gyomrod. Csak nem fog már kínozni ez a nyavaja :wink: Nekem ritkán ég a gyomrom, azt is elég elviselni. :evil: nem hogy napokig...

Alexa
Először is jobbulást Martinkának!!
Nagyon jó képeket tettél fel! Látszik Martinkán mennyire élvezi a sok szép ajándékot.
Köszi a drukkot!

Márti
Nagy élmény lehetett látni Kisatit! Én nem tudok segíteni a képek kivágásánál, remélem majd sikerül. Nagyon kíváncsi vagyok a babára! :D

Krixta
Köszi a drukkot!
Gergő baba korán kelő :lol: :lol: már hajnali 7-kor ébreszt? :shock: :lol:
Ma nagyon hideg volt. Remélem, apa nem fázott meg újra pecázás közben! :wink: :)

Nati
Bejelentettétek a családnak Mütyürkét?

Vicuska
Lehet, nem kell RL-nek beavatkoznia? Nagyon szép a hőd!
Kép
Valami ilyesmit szeretnék nyárra. Ha addig nem jön a baba. De remélem addigra már inkább nagy lesz a hasam. :wink: 8)

Ani
Hogy vannak a köveid?
bessy76

Alexa, cuki a bébi, főleg a Tigrises fotón.

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony. Nálunk punnyadás volt, igazán élveztem, mert már kétnaponta annyira fáj mindenem. Érzem, ahogy kisKata nyomakodik lefelé, meg forgolódik, de mivel a drágám biztosan 3 kg körül van, szinte fájnak a nagyobb mozdulatok. Derekam lassan kettétörik, éjszaka sehogysem jó, aludni szinte alig tudok. Olvastam, hogy utolsó hónap nagyon macera, de ezt azért nem gondoltam volna, eddig nekem semmi bajom nem volt... Pocak és vele együtt Kata szinte mindennap észrevehetően nő... Várom már a január 2.-t, mert akkor láthatjuk megint az UH-on. Onnan meg már csak egy ugrás lesz, hogy a karjainkba foghassuk.
Nálunk apa már tervezget, hogy mit hogy fog, igazán várja már, annyira bírom! :lol:

Na puszi
Zs

KépKép
fzsuzso80

Sziasztok!

Először is MINDENKINEK KÖSZIKE A KEDVES SZAVAKAT!!!

Eltel Karácsony, de még itt van szilveszter. Nálunk kész átjáróház volt az ünnepek alatt. Hétfőn anyósom jött át, meg anyukám az élettársával, kedden mi voltunk apunál a nővéremékkel, szerdán mi voltunk a nővéreméknél, egyedül csütörtökön pihiztünk. Jó volt. De nem történt semmi izgi, ami gondolom egy kicsit érdekelne titeket.

Ani!
Kiolvastam a könyvet. Van benne pár jó dolog, de szerintem inkább a tüneteket fogom figyelni, mert azok nagyon jól le vannak írva.

mielőtt elfelejtem!
VIKIK, ÉVÁK, MINDENKINEK BOLDOG NÉVNAPOT!

Ani!
Szépen nő a poci! Ne aggódj, lesz még akkora is, hogy visszasírod majd azokat az időket! Legalábbis ilyeneket hallok.

Nem tudom mikor jövök legközelebb, de MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET!

Évi

Kép

Kép
eva81

Hello, csak egy bekukk.

Márti, szerintem a legegyszerűbb, ha beteszed a dvd lejátszóba a dvd-t, a jó pillanatoknál megállítod, és lefényképezed!! Onnan meg nem nehéz feltenni. Na?????????

Jó éjt!

Kép

Kép

hoppá

Márti!
örülök,hogy jól telt a mozizás Kisatival :lol:

Alexa!
remélem Martinka már jobban van 8) nagyon édik a fotók :lol:

Bessy!
hogy van a nyavajád? :lol: kezdesz végre kilábalni a náthából? :P

Zsuzso!
nemsokára kibújik a babócátok és nem fog fájni semmid se 8)

Évi!
neked is BÚÉK ha már nem jösz addig! :D

nekem tegnap óta mensisen fáj a hasam+derekam.a szokásos...pé után 1 héttel szokott kezdődni.. :? pedig csak a 22.napon vagyok.... :shock: nem szeretnék megint :( az nem lenne jó...nem tudnánk a 3.napon elkezdeni a stimut :evil: :roll:
kezdek torkig lenni ezzel az egész babaprojecttel.... :(
Bocsika :oops:
Vendég

mármint nem szeretnék megint 23 napos ciklust :oops:
Vendég

vagyis csak a 21.napon vagyok :shock:
Vendég

szép álmokat mindenkinek! 8)
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint