Letti nagyon sok
BOLDOG SZÜLINAPOT igy utólag is
Köszönjük szépen a gratulációkat
Akkor egy kis szüléstörténet...Mint tudjátok,3ára voltam kiirva és reggel 7re kellett mennem magzatvíz vizsgálatra,ahol kiderült,hogy meconiumos a víz.Valahol nem bántam,csak Lucáért aggódtam.Mondta doki bácsi mehetünk a szülőszobára
Fél9-kor burkot repesztett,az elég kellemetlen volt..Vártuk,hogy jöjjenek afájások,de semmi nem történt.Kis idő múlva visszajött a doki megnézni mi a helyzet,és tzovábbra sincs semmi.jól elvihorásztunk apával
Aztán szépen bekötötték az infúziót,és azt mondták arra majd jönnek a fájások.Lement 100ml amikor visszajött a doki,és kérdezte,hogy mizujs?Én meg mondtam,hogy még mindig semmi.Erre ő,valaki ennyitől már 3x megszül
Na a lényeg,hogy meg kellett várni még lefolyik az egész infúzió,és mindig jöttek kérdeztek,hogy mi a helyzet,és nekem egy darab fájásom sem volt.Nem igen akarták elhinni,de mondták,hogy nagyon ritkán előfordul,hogy fájás gyenge vki,hát én az vok
Aztán mondták,hogy akkor megyünk a műtőbe,ekkor már megkönnyebültem,mert kissé idegesített a dolog,hogy nem haladunk sehova.Előkészítettek,már jött értem a műtős srác amikor szóltak,hogy még várnom kell,mert vkinek sürgős a császár,mert leesett a baba szívverése 70re
Engem vmikor 4után vittek be a műtőbe,és 16.37-kor született meg Luca 3770g és 56cm-el
Éphogy csak megmutatták és vitték rendberekani.Ja de azért rám rakták,hogy érezzem milyen nehéz
A doki mondta,hogy valszeg ha fájásaim lettek volna akkor sem tudtam volna megszülni simán.
A mosdatásnál apa is ott lehetett,és utána jött hozta a fényképeket nekem az őrzőbe. 12órás fekvésem volt,a rossz csak az volt,hogy este fél10kor hozták ki nekem Lucát
akkor sem akart szopizni és másnap délelőtt sem,mert sok magzatvízet nyelt és hányingere volt és hányt
Délután mikor kikerültem az örzőből már velem lehetett.
A gyermekágyas növérkék rendesek voltak,de a csecsemősök közt volt egy banya,aki kikészített,2 napig csak bőgtem,hogy nem hízik és nem jöhetünk haza hétfőn.a nőci teljesen kiidegelt..De a többiek rendesek voltak,sokat segítettek. 2 ágyas szobába kerültem,Jakab elintézte nekem.A csótányok még mindig jelen vannak az osztályon.
Nagyon vártam a hétfő reggelt,kiszedte a doki a varratot,mondta mehetünk haza,ha Lucát is engedik.Vasárnap reggelről hétfő reggelre 800g-ot hízott
Tejcsim van,de véresre szívta acicimet,nagyon fáj,kenegetem,pihentetem,remélem minél előbb meggyógyul.
Jó baba egyébként,éjszaka sem kell csak 2x,de nehezen alszik vissza.sztem fáj a hasa,mert addig sír nagon keservesen még nem tud pukizni,és elég sokára sikeredeik neki. Ma jön a védő néni,majd megkérdezem,hogy mit lehett erre adni neki,mert nagyon sajnálom szegényt
És egy itthoni kép,amin természetesen alszik,ez akkor készült amikor hazaértünk a kórházból
szép napot mindenkinek
És üdvözlöm az újakat