Sziasztok!
Tegnap megint büdös voltam a babanetnek

,már arra is gondoltam,hogy újra regisztrálok.
Szandra,Anett,nagyon jól sikerültek a képek a lányokról,gondolom anyukád nagyon örült nekik.
Edó még mindig lázas?Mondjuk nem tudom,hogy mi lehet ez,mert ugye az Encsi is szerdán este volt lázas / 38,2 / és azóta sincs semmi baja.
Köszi az invitálást az állatkertbe,mi most voltunk nemrég,ugyhogy kihagynánk /már csak a borsos árak miatt is

/
Gyöngyi,ahogy olvasom ,akkor nagyon jól telt a hosszú hétvégétek,jó sokat csavarogtatok ti is.
Én már tavaly ki voltam akadva azon,hogy vecsésen nem volt majális,az idén ezért már ki sem néztünk a pályára
Gyerekvasut miért volt csalódás?Mi minden évben elmegyünk legalább 1x,én inkább az árakkal nem vagyok kibékülve
Dénesandi,hogy van Laura az eséses-koppanásos hétvége után?Előbb-utóbb minden gyerek átesik ezen

,ki igy-ki ugy.Gergő pl.még nem esett le az ágyról soha,viszont már vagy 2x odazártuk az ujját az ajtónál,konyhaszekrénynél,1x a lábára esett a billentyűzet / még mindig lila a körme

/
Főtt étel: semmit sem eszik meg?Nekem azt mondta anno a Lakos,hogy ha csak 3-4 féle kaját eszik meg,akkkor azt adjam neki-akár hetekig is,nem lesz semmi baja.Gergő is nagyon rapszódikusan eszik tavaly nyár óta.Hónapokig nem ette meg a főzelékeket,csak a tészta meg a rizs és a sültkrumpli ment.Aztán mikor pl.megette a borsót vagy a zöldbabot a levesben akkor utána megkostóltattam vele a fözit.Nem erőltettem bele,ha csak 2-3 falatot evett,akkor annyit evett.Igy most már megeszik pár féle fözeléket,de nem mindent-dehát mi sem eszünk meg mindent

Szerintem a türelem és a kostóltatás a dolog nyitja.De az is lehet,hogy túl sürün probálod meg etetni és még nem éhes igazán.Vagy az,hogy tudja,ha nem eszik ugyis kap tápszert helyette
Anikó,Judit,tök jó,hogy együtt voltatok kirándulni.Látom a fényképező most sem maradt otthon
Anett,megint munka igaz?Ezért a tűzoltás?Sajnos elöbb-utóbb mi is ebben a cipőben fogunk járni és a netezés lesz az utolsó amire marad időnk
Anita,én mondanám,hogy tornázzunk nálunk,de te már jártál itt és láttad,hogy a hely az eléggé kicsi ehhez a tevékenységhez

,de ha csak dumcsizni van kedvetek,akkor nyugodtan hozzánk is

.
Örülök,hogy a Botond is élvezte a szinházat,én még a Gergőt nem merem elvinni ilyen helyekre-cirkuszban már voltunk,de hát ugye ott lehet mozogni és hangoskodni is
Ildi,hogy van Réka?Volt a doki?Gergő is taknyi most már napok óta,alig kap levegőt az orrán hiába használunk orrsprayt
Kocsit hirdetitek valahol?Mi a használtautó.hu oldalra tettük fel most a kocsinkat és 1 nap alatt el is adtuk.
Dávidnak gratula,de hát ő nem is egy rossz gyerek,nem ?
A Gergő másfél éves volt,mikor abbahagytuk a tápit,de már elötte "teszteltük" a tejet.De ha nem eszik semmi tejterméket,akkor én hagynám még egy kicsit a tápit.
Kata,remélem sikerül a Gyöngyinek megnyugtatni titeket,hogy mindent nagyon jól csináltok.A szélcsövezést melyik doki mondta,hogy kell? A helyi gyerekorvos vagy bent a klinikán?Én ugy tudom,hogy az anyatejes babánál teljesen normális,ha nincs mindennap széklete ,de az is ha naponta többször is van.
A linket köszi,megnéztem,tényleg jól mondják a lányok,iszonyú sokat fejlődött azóta Marci.Reméljük tényleg hamarosan ti is csatlakozhattok hozzánk.
Andi,hogy van a lábad? Meggyógyultatok?
Adri,doki mit mond,meddig marad/hat bent Dórababa?Nem lesz kicsi az biztos

Befordult már?
Évi,
[quote="benettke"]
írta:benettkeRáadásul elromlott az ajtózárunk...így egész nap a jó időben itt kellett ülnünk a tesómmal a lakásban, mert ugye nem tudtuk bezárni az ajtót

...jó mérges voltam...ráadásul megoldani sem volt egyszerű...csak azért sikerült, mert mellettünk még most építik a következő házsort és Uram kiszerelte onnan az egyik lakás ajtajából...mert ugye csak úgy nem lehet venni zárat az ajtónkhoz...meg, amúgy is új lakás, garanciális
Még jó,hogy ilyen leleményes volt a férjed
Zéti akkor tényleg egy nagyon nyugodt baba,ha ennyi helyre eljutottatok vele-paraanyu megnyugodhatna végre

.Legközelebb már eljöhetnétek a játszóházba is-azt igérték,hogy a kertet is rendbe teszik.
Katus,menjek hajat festeni

.Képeket várjuk,remélem ma már nyugisabb lesz a kisasszony

.Különben a Geri is napok óta az idegimen táncol-ha valamit akar mondani,akkor elötte kb. 5x-8x mondja,hogy ANYA.,és ugy tapad rám mint egy pióca.Ugyhogy már most zsong a fejem a rengeteg anyázástól,és elegem van,hogy elmegyek a wc-re és közben folyamatosan hallom hogy anya és egyre hangosabban kiabál

és hogy mindent meg kell néznem,mindenhova vele kell mennem.
Amugy a nekünk is jól telt a hosszú hétvége,igaz csütörtökön nem mentünk sehova az Encsi láza miatt,de pénteken itt voltak a rég nem látott barátnőmék egész estig,szombaton meg kirándulni voltunk Egerben,hazafele meg megmásztuk a Mátrát / igaz,autóval,mert azért is mentünk,hogy teszteljük az uj kocsit

/.Mátraházán bementünk az ujjonan nyilt kalandparkba,de sajna nem sokáig tudtunk időzni,mert olyan zuhi jött,hogy a bezártak mindent

.Vasárnap meg az anyuékhoz mentünk ki a telekre köszönteni,aztán ott is ragadtunk estig.
na jó,befejezem litániámat,mert még át kell mennünk a boltba hogy ebédet tudjak főzni.