Új privát üzeneted érkezett!

Basszus!!!! Sikerült így utoljára ismét elszexuálni...
Jobb is ha hazamegyek. :lol:
Amint tudok, jelentkezem. :D
Puszi mindenkinek!
Vendég

Halihó!

Látom, mindenki nagyon készül a karira. Remélem azért majd kicsit bekukkantotok.
Szilvi, már nem olvashatod de nektek is nagyon bodog karít kívánunk.

madiani

Sziasztok!

Ideértem végre!Annyit írtatok,hogy csak lesek! :shock: :shock:

Nagyon jók a babákről a képek,imádom nézegetni!Olyan kis helyesek!!

Vesekő:nekem is volt 4 évvel ezelőtt,de valszeg csak egy darab,de pechemre keresztbe állt a húgyvezetékben,így a vizelet nem tudott rendesen kijönni a vesémből,a hólyag felé.Pangás alakult ki,begyulladt a vesém,és a vmedencém.1 héten keresztül kaptam szurit,mert egyfolytában lázas voltam.Minden nap bejártam egy Algopyrines infúzióra,de mire hazaértem,már lázas is voltam.Aztán azt mondták,nincs mese,befektetnek.Így is lett.Kaptam egy katétert,amit a vesémig fölvezettek,és láss csodát,másnap estére láztalan lettem.2 napig kellett ezzel a kedves kis eszközzel feküdnöm.Ne tudjátok milyen volt a vizeletem!!Rá sem mertem nézni!A sör tényleg jó,nekem is azt mondta mindenki,hogy igyam,mert jó vízhajtó,de én nem bírom lenyelni!Ittam mást helyette.És tényleg baromira tud fájni,alig tudtam megmozdulni,csillagokat láttam,a zoknit és a cipőt is a férjem húzta fel!Úgyhogy teljesen átérzem Ani helyzetét,én többet szenvedtem,mint vajúdás alatt!

Hálapénz:Volt fogadott orvosunk és szülésznőnk is.Mi így voltunk nyugodtak.A szülésznő végig ott volt velünk,egy percre sem hagyott magunkra,nekem ez fontos volt,és megnyugtató!Nagyon sokat segített!A doki épp hogy beért,mert szerencsére gyorsan szűltem.Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy Neki nem volt dokija,sznője,és egyedűl vajúdott,senki nem segített Neki,az egyedűllét volt a legrosszabb.Csak néha néztek rá.Persze van olyan ismerősöm is,aki pont BB-hez került,és nagyon rendes volt Vele!Neki jó élményei vannak.

Örülök,hogy Levibaba jobban van,gratulálok Kata sikeres vizsgájához!Judy,Te pedig tényleg pihizz,nekem is nyílt a méhszájam(illetve szerencsére neked csak rövidült),és nem bírtam fentlenni!A fekvés a legjobb,bár 3 férfi mellett nem lehet könnyű!!

Kari
:Mi is ezerrel készülünk,a lakás már fel van díszítve,most is égnek a mécsesek,fahéjillat mindenhol!!Ablakokban égősorok világítanak(csillag alakú)!ÚÚÚgy imádom!!Még pontosan 3 ajándék hiányzik,de szombaton az is meglesz.Apa már csak holnap megy dolgozni,aztán 2 vagy 3 hétig itthon lesz!!Annyira jó!!!
Vendég

Szülinap jól sikerült,voltak vendégeink szombaton,vasárnap,tegnap.Kapott tortákat,fa építőkockát,egymásra pakolható műanyag,színes,mintás poharakat,ruhákat,"zenélő bogárkát",plüss Fülest,amihez bújik,beletúrja a fejét! :-))
Én sajtos rudat sütöttem,meg volt hidegtál,és ugye a torták(tejszínes és túrós)..Feldíszítettük lufikkal,és Happy Birthday-os felirattal a nagyszobát!
Képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Még egy kis nosztalgia a végén:Martinka születése napján! :D

Kép
Vendég

Danikának jobbulást!!
Márti,Neked is gratulálok az 5-öshöz!
Krixta,ne depizz,itt a Karácsony!! :wink:

Megyek aludni,jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt,

Szépen eltűnt mindenki.Gondolom ez a karácsonynak tudható be. :lol: :lol:

Szilvi,

Ha netán még benézel akkor neked is
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK.

Alexa,

Nagyon édesek a szülinapi képek.Bizti Martinka azt sem tudta hova nézzen annyi ajándékot kapott. :lol: :lol:

Hát tényleg nem könnyű 3 férfi mellett pihizni, sőt egyáltalán nem lehet, de tényleg az a lényeg, hogy ez még csak rövidülés.

Képzeljétek el a multkori hüvelyfolyás leoltás eredménye, hogy van benne staphylococcus baci, ami elvileg ártalmatlan, ez a baci majdnem mindenkiben ott van, és ez okozza a hüvelyfolyást. A lényeg hogy most egy augmentin kúrát kell végigcsinálnom.
Kicsit aggódtam, de a doki megnyugtatott, hogy ez nem ártalmas a babára, mármint a gyógyszer.

Barbi jól van, most hogy már nagy elég gyakran okoz fájdalmat a mocorgása, és hihetetlenül ki tud dudorodni és mozogni a hasam. Félelmetes. :shock: :shock:

Kata,

Ha jól emlékszem te ma délelőtt mész a kórházba BB-hez, majd gyere az eredményekkel. Kiváncsi vagyok a te méhszájadra. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép napot!

Alexa!
szuperek a fotók!magy nőcsábász lesz a kis Martinka baba,ha már nem lesz baba :lol: :lol: :lol:

Ani!
érezted a picit????végre te is! :wink: :wink: :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Azt hiszem pár napig nem biztos, hogy tudok jönni, de azért megpróbálok.

Sajnos betegek vagyunk mindhárman. Martin náthás és köhög, apa náthás nagyon, meg a torka is fáj, nekem csak a torkom van oda, de nagyon, nátha még elkerül- egyelőre.

Mindenkinek nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk!!!
Vendég

Chrissy!
jobbulást nektek!!!!Boldog Karácsonyt!

Bessy?nagyon eltűntél :roll:
Vendég

most jelentkezett be hozzám délutánra RL és cserébe kérek én is időpontot januárra,mert most már épp itt az ideje hogy kisbabát csináljon nekem :lol: :lol: :lol:
hacsak addig..... :P
Vendég

Hello, Chrissy, jobbulást mindenkinek!!! Én néha köhécselek, remélem nem lesz belőle komolyabb köhögés!!!! :roll:

Vicuska, tök jó, hogy ennyit találkozol a dokiddal. A jó viszonyért cserébe kaphatnál "ajándékba" mostmár tényleg egy babát!!!

Judy, remélem azért még bírjátok 5 hétig!! Jó lenne, ha a 36. hétig még jól érezné magát odabent!! Rövidülés?? Az még nem nyílás, reméljük bírod, ameddig kell!! Most voltam BB-nél, megkérdeztem egy csajt, hogy ugye BB van az uh-n? Nem az Orosz doki. GFelhívtam, kiderült ma reggel leküldték Sárbogárdra, úgyhogy csak 2 felé ér vissza, majd akkor megyek.

Bocsi a többiektől, de szalad a lakás, elkezdtem a speiz kipalókolását, és minden szanaszét. Délután a hugimmal mézeskalácsot csinálunk, de csak holnap lesz befejezve, mert pihentetni kell...

Na pussz.

ja Alexa, nagyon édi Martin baba. Jó kis srác, vigyázni kell majd a csajokra :P 8)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Köszi a dícséreteket!
Minden betegeskedőnek jobbulást!Apának is fáj a torka,meg dáthás,remélem mi most megússzuk,nem kapjuk el Tőle!Ma ment utoljára dolgozni idén,nagy evészet lesz,nincs már munka.

Mindjárt csomizom az ajándékokat,meg kiteszem a szaloncukrokat egy karácsonyi fémdobozba.Nem szoktuk a fára tenni.

Megyek,ebédelek előtte!
Vendég

Lányok,

Gyomorsav-ra lehet "quamatel"-t beszedni???
Írtóra sok lett a savam az elmult pár napban. Feljön a torkomba és szinte mar.
Rettenetes.

Kata,

Akkor majd délután jelentkezz mi volt a dokinál.

Chrissy,

Sajnálom, hogy betegek vagytok. Jobbulást a családnak.

Vicuska,

Addig tuti összejön. Ennyi laptető után.............. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Rennie-t szoktak szedni a kismamik.

Quamatelt sajna nem tudom,hogy szabad-e.
Vendég

Most néztem a neten a Quamatelt,azt írják,hogy a hatóanyaga átjut a placentán,ezért ellenjavalt a szedése terhesség alatt.
Vendég

Köszi Alexa, akkor nem tudom, miért quamatelt adott a gyógyszertáros. :evil:

Veszek rennie-t.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Alexa
Nagyon klasszak a képek a te Martinkád is gyönyörű volt születésekor és most is az!:)

Judy

Én a védőnőt kérdeztem gyomorsavra ő is a renit mondta de azt mondta nem érdemes venni mert csak 2 max 3-at lehet bevenni és így annyira nem használ..amúgy a gyógyszertárosok annyira nem megbízhatóak,az előző babánál majdnem 40fokos lázam volt, a párom leszalad hogy kismamának adjanak valami lázcsillapítót,nem mertem bevenni mert a tájékoztatón az volt hogy nem szabad aztán a dokim is mindta hogy szerencse hogy nem vettem be..(a lázam meg lement a hideg lepedőtől)

Vicuska

Mondd meg a dokidnak hogy tényleg jövőévi ütemterv hogy csináljon babócát neked...:)
Milyen sokat jár hozzád..:roll: Ilyen beteges a kutyuja?:)

Ma voltam diabetológián..reggel megmérték a vércukrom most 6,4 volt...de 7-én vissza kell mennem reggel 7re és akkor jön a cukros víz és a 2óra ott ücsörgés...addig meg diétázok..túrórudit ehetek szerencsére:)
Olyan hihetetlen hogy már a 28.hét végén vagyok...pont ma beszéltük Krisztivel hogy 8hetes voltam mikor megismertük egymást...
A párom már kifelé van a betegségből de szerintem Krisztiék tőle kapták el...de ki tudja...
Ma egy nyanyát majdnem megvertem képzeljétek először hátulról izomból nekem jött a kosarával(azt hittem kiköpöm a belem) még szinte röhögött is..aztán a pénztárnál megláttam és "véletlenül" nekimentem persze nem annyira mint ő nekem csakhogy vegye észre magát...és képzeljétek nem figyeltem de éreztem hogy készül valamire mert a lábam a kosaramra tettem és mikor elfordultam nekilökte a kocsit a hasamnak tiszta erőből..csak nem sikerült neki mert a lábam megfogta a kocsit..bele sem merek gondolni mi lett volna ha...mondtam is neki szégyellheti magát hogy a kismama pocakjának tolja a kocsit..nagyobb baj is lehetett volna..mindenki őt nézte erre kirohant az üzletből...nem semmi milyen gonosz emberek vannak..nem is megyek emberek közé így..:(

Mindenki

]Nem tudom jövök-e a napokban de ha esetleg nem jönnék Nagyon Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek és kívánom mindenkinek hogy teljesüljenek az álmai a jövőben!!!

Vigyázzatok magatokra!Sok sok puszi nektek!
Vendég

Hello, én sem tudom, jövök-e mostanában a karácsonyi előkészületek, sütés-főzés közepette, úgyhogy inkább már most kívánok mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt!!

Ja, BB-hez mentem 2-re, vissza is ért, de éppen császározott valakit, így vasárnap délelőtt megyünk hozzá.

Puszi, lassan hokimeccs :wink: :wink: :wink: :lol:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Aki már nem jön kariig Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!

Alexa, te vagy a 2. nő akinek sajnálatosan van tapasztalata a vesekőről. Így már legalább biztos vagyok benne hogy nem csak a férfiak túlozzák el a nyavajgást. Nagyon szupik a képek.

Judy, vigyázz magatokra! Az a gyógyis kezelés meg biztos nem árt ha doki is azt mondta. A gógyszerészekre én se hallgatok. Különben én is a Renniet hallotam gyomorégésre (kismamiknak).

Vicuska, igen éreztem, de azóta nem, bár nem is igazán figyelem. Hőd? Megvolt a pé-d? Remélem le se száltál apáról az este. RL-nek sürün beteg az álllatai, de ez neked talán jó is :)

Chrissy, gyógyuljatok minnél elöbb!

Kriszta, nagyon vigyázz magatokra, én is tapasztaltam hogy nagyon bunkók és türelmetlenek az emberek (és nem csak a nyanyák!)

Én még jövök kariig, bár nem tudom mikor mert takarítanom kéne.
Pussz nektek.

madiani

Sziasztok,
még mielőtt bárkinek reagálnék...

Nagyon boldog, békés, áldott karácsonyt kívánok Nektek!!! Pozitív teszre váróknak, kétcsíkos tesztet minél előbb, babaváróknak varázslatos pillanatokat, az Anyukáknak pedit sok-sok örömöt a gyerkőcökkel a karácsonyi ünnepek alatt!!!!

„Ezüst szánkót hajt a dér hófehér határon,
Deres szánon didereg, fázik a Karácsony,
Zendül a jég a tavon, amint által jönnek,
Decemberi hópihék, fénylik már az ünnep.

A kályhánkban láng lobog, gyere be Karácsony,
Gyújtsd meg gyertyád, fényszóród a fenyőfa ágon.
Melegedj meg idebenn, légy vendégünk mára,
Karácsonyi csillagod tedd a fenyőfánkra.”
(Gazdag Erzsi)
Vendég

Sokatoknak tudok sajnos hasonlót kívánni...
Ani, Kriszti, Kriszta, Judy gyógyuljatok meg mielőbb!!! drukkolok, hogy a karácsonyi ünnepeket már egészségesen töltsétek!!!!

Ani,
kitartás, reméljük hamarosan kővecske tulajdonos leszel és nem fog kínozni!!! Igyál nagyon sokat!!!!!
Milyen aloes dolgot kell szedned? Ha esetleg berry gelt, azt tudok adni, van itthon egy bontatlan, de én most nem iszom, szívesen átadom!!! Szólj ha kell, elvileg holnap megyünk fehérvárra.

Kata,
ti vasárnap mentek BB-hez??? Nekünk két hete szombatot mondott, de lehet, hogy azóta megváltozott a beosztása... Reggel rácsörgök.. Hogy sikerült a mézeskalács???? Bizti finom lesz, azt nem nagyon lehet elrontani :P

Vicuska,
remélem megállapodtál RL-lel, hogy ennyi jó tett helyében egy babyt vársz tőle :P :lol: Szerintem biztos érteni fogja :wink:

Alexa,
nagyon jók a képek, mennyi ajándékot kapott Martin baba... Hihetetlen, lesz még mit vennetek neki karira??

Ani, Szilvi,
gratula a babók mozgásához!!! Ez szuper, hogy ilyen korán megéreztétek!!!!!

Judy,
Sajnálom Danit, remélem mielőbb meggyógyul. Te pedig vigyázz magadra!!!! Tudom, nehéz, de nem tud valaki segíteni neked a takarításban???
Hozzánk most egy egyetemista lány jár kéthetente, 500ft/óráért, 4-5 óra alatt kész van, és ő szokott ablakot pucolni, meg minden nehezebb dolgot. Nekem megér ennyi pénzt, igaz, így kevesebbet költök magamra, de nem is kell egy napot feláldoznom a hétvégénkből takarításra... Nálatok is vannak fősulisok, próbáld meg!!! Ennyi pénzt megér!!! S ne gondold, hogy luxus, a te állapotodban ez a minimum!!!! Vigyázz magatokra!!!

Zsú,
nagyon édes Kata baba a felvételen!!! Gyönyörű arcocskája van!!!!

Kriszta,
most már tényleg ne mozdulj ki a lakásból :wink: készülj a karira, biztos nagyon szép ünnepetek lesz!!!! Kiságy hogy áll? Nincs jelentkező (a végén még mi fogjuk megvenni :wink: ). Vagy már van rajta pelenkázó?

Bessy,
a kezem nekem is fájt egy darabig, a kanül helye pedig jó sokáig megmaradt, bár nekem minden sokáig látszik, ilyen a bőröm...
Hajrá január, drukkolok nektek is!!!!

Évi,
sajnálom, hogy nem tudsz gyakrabban jönni!!!!
Vendég

Vicuska,
a vonalzómat nem merem megváltoztatni, de a 12 hetes uh után már csak egy Mütyürke lesz rajta, ha az uh-n is tuti egy babó van :wink: :P

Én az elmúlt három napban jól belehúztam, de holnaptól pihi van :wink: :P Első nap délutánján semmi mást nem csináltam, csak ajándékokat csomaltam :shock: , délelőtt pedig vasaltam, este sütiket kevertünk be és hagytuk állni éjszakára.... Tegnap délelőtt kényeztettek a kozmetikusnál, délután pedig sütöttem: finn kekszet, beiglit, gyümölcskenyeret, kekszrudat, sajtos pogit... Ma pedig függönyöket mostam és vasaltam, délután pedig aludtam egyet.. Teljesen kipurcantam, de most már tényleg csak pihi lesz és várom a karácsonyt és a nagy bejelentésre a reakciókat :wink: :P Izgulok is, a sógornőméken már szívesen túllenék, de BB-t meg akarom várni!!!

A vérképem jó lett, szerintem a cukrom is (nincs jelecske mellette) 4.8 éhgyomorra, 5 1 órával a cukros lötyi után, és 2.8 2 órával a lötyi után. A vizeletembem a baci kicsit több, mint 1000, (1500) de úgy emlékszem korábban azt írtátok, hogy kismamáknál ez nem gond. Az ellenanyag is negatívé s még mindig 0 pozitív vagyok :wink: :P Remélem a többi eredményem is jó lesz, azokat majd csak 2-án tudom meg a védőnőtől. Közben felhívtam, ő is mondta, hogy majd 2-án a háziorvos nyom egy pecsétet, ha minden rendben, az ekg-t is akkor nézi meg, nem kell külön elmennem (ennek örültem!!!)

S képzeljétek, már alig büfizek (eddig rengeteget csináltam, már nagyon gusztustalannak tartottam magam :oops: :shock: ) és az émelygés is alábbhagyott :P :lol: Azért még szedem a magneb6-ot, biztos, ami biztos, de most már sokkal jobban vagyok. Viszont én is állandóan pisilek, sőt, most már éjszaka is egyszer fel kell kellnem. De sebaj, így hogy itthon vagyok, nem bánom, napközben tudok aludni, ha úgy érzem.

Na eldugulok, mert sok lesz belőlem...
Szép álmokat, rózsás csókokat!!!!
Vendég

Szép estét!

Nati!
holnap jelentkezz BB után!!!!!!! :lol:

Kata!
Te is! :lol:

Krixta!
hogy milyen bunkó,tahók az emberek :evil:

megvan az időpont:jan.4. 3/4 4 RL! :P :P :P
állatkái szépen gyógyulgatnak :wink:
Vendég

és összetegeződtünk :shock: :roll: :lol:

ebből már muszáj (vagy ez ly?) babónak lennie,bár ma beleadtunk apait anyait :oops: lehet RL-re nem is lesz szükség :wink:
Vendég

Aki szereti a karácsonyi számokat:

http://www.youtube.com/watch?v=e5WS6JjG ... re=related

Vicuska, már tegeződtök?? Jó úton haladtok.... :lol:

Nati, légyszi írd meg, mikor mész BB-hez. Nekem tuti vasárnapot mondott!! Köszi :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

hoppá

Szép napot!
Kép
Vendég

bocsi,szilveszter még nincs :oops:

Kép
Vendég

látom így karácsony előtt nagy a pangás :shock:
mindenki süt-főz takarít és vásárol? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Dögrováson vagyok egy pár napja, azért nem jelentkeztem. Nagyon fájt a torkom és alig volt hangom. Most már talán megmaradok... Még holnap kell menni dolgozni, de azt már féllábon is kibírom.

Átolvastam amit írtatok, de nem emlékszem sokra belőle. Kicsit szita az agyam a hőemelkedéstől. Bocsi, hogy nem válaszolok mindenkinek.

Aki beteg velem együtt, mindenkinek jobbulást kívánok!!!

Aki már nem jön karácsonyig: NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Nati
Örülök, hogy múlik az émelygés! Végre kezd élvezetes lenni a babavárás. :wink:

Zsu, Kata
Klasszak lettek a 4D-s képek. Aranyosak a babák.

Vicuska
Már tegeződtök???? Most már tényleg jönnie kell a babának! :wink: Szilvi, te, én ugyanazon a napon megyünk hozzá.
bessy76

Alexa
Jók lettek a szülinapi képek. Nagyot nyeltem amikor megláttam a tortát, olyan guszta :D és tök jó fejlesztő ajándékokat kapott Martinka :D
bessy76

Vicuska
Ment privi :)
bessy76

Szia Bessy!
jobbulást! 8)

Szilvi hányra megy RL-hez,nem tudod? :roll:

Nati!
Te ma mész Mütyürke nézőbe!jelentkezz majd a hírekkel :lol:
Vendég

Helllo, csak egy mondatra: Nati és én is csak holnap megyünk BB-hez, akkor ügyel!

Megyek vacsit csinálni, sziasztok....

Kép

Kép

hoppá

Halihó!

Csak gyors bekukk, ma egész nap takarítottam kisebb nagyobb megszakításokkal, hogy nehogy megerőltessem magam. Holnapra még vissza van a fürdő és wc.

Megint fáj a vesém, már vagy 2 órája. Eddig 1 óra után mindig elmúlt. Most már kijöhetne az a fránya kavics akár hogy is fáj, mert ez a bizonytalanság nagyon nem jó. Félek nehogy beragadjon valahol.

Vicuska, láthatnék egy görbuszt?

Bessy, gyógyulgass te is.

Nati sajna nem tudom milyen aloe-s cucc kellene, de sztem már nem is tudjuk meg. Letettem róla, mindenki másra esküszik, és én az a tipus vagyok aki nem hisz ezekbe a dolgokba. És úgy gondolom hit nélkül nem is használna. Sok folyadékot iszom azt ennyi, majd kijön eccer. Örülök hogy minden rendbe veletek, próbáld azért nem túlerőltetni magad, pihenj is itt a karácsony.

Kicsit túlméreteztük a fánkat, párom ma belefargta (konyhakéssel :) ) a tartóba, hát majdnem úgy volt hogy kidobjuk a fenébe az egészet. Végül sikerült! Kicsit ferde, kicsit csálé, de ahogy a mesébe is van, a mi kis girbe-gurba fánk lesz idén a legcsodálatosabb karácsonyfa. És most már örülök, hogy amikor vettük nem vettük észre a hibáit, hisz akkor ki vette volna meg szegényt? Soha nem lehetett volna karifa (mint a mesébe). És ahogy ma beszélgettünk apával, egy darabig úgyse lehet ilyen nagy fánk. Holnap feldiszítem este és mint ahogy minden évbe ilyenkor kint alszunk a nappaliba hogy érezzük az illatát és lássuk a fényeit (úgy szeretem).

madiani

Sziasztok!!
Nem hiszem,hogy jelentkezem Karácsonyig,úgyhogy

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!
Vendég

Mindenkinek kívánok még a nagy hajrában erőt és kitartást, azután pedig Boldog és nyugodt Karácsonyt! A Kismamiknak sok pihenést (has miatt már túl sok mindent nem tudok kezdeni magammal), a mamiknak sok csillogó szemet és arcot a karácsonyfa körül, a várakozóknak pedig két csíkot minél előbb!

Én most épp nagyon hepi vagyok, nagynéni lettem december 19-én, de sajnos csak a távolból mert a bátyámék Amerikában élnek. De a hugi iszonyat cuki, csatolok egy képet (remélem működik):

http://picasaweb.google.com/laszlo.fulo ... 6798707106

Mi most elutazunk vidékre a párom szüleihez, aztán majd jövünk az én szüleimhez, meg állandó online kapcsolatba leszünk a bátyámékkal, úgyhogy nem tudom mikor tudok jelentkezni. Legyetek jók!

Zsuzso

KépKép
fzsuzso80

Szép havas reggelt!

Kép

Ani!
remélem megszabadulsz Karácsony előtt a köveidtől :?
szép lesz az a fa! :wink:

Nati,Kata!
drukk a dokihoz! :D

mi indulunk anyuékhoz ebédre,aztán vacsira párom szüleihez! :shock:
Vendég

Ani!
a kedvedért egy görbusz 8)

Kép
Vendég

Vicuska, szép a görbuszod, csak így tovább!! Jó étvágyat az ebédhez!!

nekem annyira nem kell a drukk, mert mi voltunk 4d-n hétfőn, max. a méhszájam állapotát tudja megnézni BB.

Lehet, hogy kezdek vizesedni?? A lábam bizsereg kb. 10-20 perc állás után. És, ha megnyomogatom, ott marad a nyomás helye.... Na, ki ért hozzá?? Ez már a vizesedés??? :roll:

Ma még egy uccsó takarítás, aztán jöhet a Jézuska :wink:

Majd jövök! Pussz

Kép

Kép

hoppá

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :D
Vendég

Sziasztok!

NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK !!!!!

Kép

Puszi:Gabi és Noel
Vendég

Sziasztok!

Írtam egy kisregényt és elveszett. :evil:

Vikikém nagyon boldog névnapot, Évinek és Vicuskának is előre kívánok boldog névnapot hátha holnap már nem jöttök! (bár én jövök)

Vicuska, azta, hogy felugrott a hőd, sztem nagyon szupi. Mega drukk hegyek. Ma fel is díszittem a fát mert holnap nem leszünk itthon.

Zsu, nagyon édi az unokahugod.

Kata, a vizesedéshez nem értek, de ha vége a karinak biztos jönek a többiek és segítenek. Még a könyvembe se találtam rá semmit.

Én is rohanok fürdőt wct suvickolni, aztán ebéd anyáéknál, du. mozi (macskafogó) este meg fa díszítés.

Mindenkinek nagyon boldog karit kívánok! Bár holnap is felnézek egy kicsit. Pussz

madiani

Sziasztok!!

Most csak gyors bekukk nem tudom mikor lesz időm jönni a nagy sürgés-forgásban:)

Vikike,Éva,Vicuska
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk nektek!!!!!

A többieknek szépséges napot és készülődést!!!pusssz:)
Vendég

Vikike, nagyon boldog névnapot mára.

Vicuska, Évi nektek meg holnapra!!

Voltunk BB-nél, minden oké, a feje már 82 mm átmérőjű :shock: :shock: , a combcsontja 60 mm. A babácska becsült súlya 1940 g!!! :shock: Már majdnem 2 kg!! A méhlepényem kettes érettségű. Asszem hármasnál van szüléskor!

Ennyi, megyek főzőcskézni. SZiasztok.

Kép

Kép

hoppá

Mindenkinek nagyon Békés,Boldog Karácsonyt Kívánunk!
Vikike,Évi,Vicuska,Nagyon Boldog Névnapot Nektek!!![/b][/quote]

KépKép
KépKép
andesz78

Szép estét!

Vikike!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Zsu!
Aranyos a tesód kislánya! :D

Vicuska!
Kellemes családlátogatást. Ti most hamar letudjátok a karácsonyt. :(

Kata!
Gratula a nagyfiúhoz! :wink: :D
Szerintem az a vizesedés jele, ha ott marad egy pár másodpercig az ujjad helye.

Nati?
Mit mondott BB?

Gabi
Szépek vagytok a fényképen!

Holnap még jövök.
Jó készülődést. Azért pihizzetek is! :wink: :)
bessy76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?