Sokatoknak tudok sajnos hasonlót kívánni...
Ani, Kriszti, Kriszta, Judy gyógyuljatok meg mielőbb!!! drukkolok, hogy a karácsonyi ünnepeket már egészségesen töltsétek!!!!
Ani,
kitartás, reméljük hamarosan kővecske tulajdonos leszel és nem fog kínozni!!! Igyál nagyon sokat!!!!!
Milyen aloes dolgot kell szedned? Ha esetleg berry gelt, azt tudok adni, van itthon egy bontatlan, de én most nem iszom, szívesen átadom!!! Szólj ha kell, elvileg holnap megyünk fehérvárra.
Kata,
ti vasárnap mentek BB-hez??? Nekünk két hete szombatot mondott, de lehet, hogy azóta megváltozott a beosztása... Reggel rácsörgök.. Hogy sikerült a mézeskalács???? Bizti finom lesz, azt nem nagyon lehet elrontani
Vicuska,
remélem megállapodtál RL-lel, hogy ennyi jó tett helyében egy babyt vársz tőle
Szerintem biztos érteni fogja
Alexa,
nagyon jók a képek, mennyi ajándékot kapott Martin baba... Hihetetlen, lesz még mit vennetek neki karira??
Ani, Szilvi,
gratula a babók mozgásához!!! Ez szuper, hogy ilyen korán megéreztétek!!!!!
Judy,
Sajnálom Danit, remélem mielőbb meggyógyul. Te pedig vigyázz magadra!!!! Tudom, nehéz, de nem tud valaki segíteni neked a takarításban???
Hozzánk most egy egyetemista lány jár kéthetente, 500ft/óráért, 4-5 óra alatt kész van, és ő szokott ablakot pucolni, meg minden nehezebb dolgot. Nekem megér ennyi pénzt, igaz, így kevesebbet költök magamra, de nem is kell egy napot feláldoznom a hétvégénkből takarításra... Nálatok is vannak fősulisok, próbáld meg!!! Ennyi pénzt megér!!! S ne gondold, hogy luxus, a te állapotodban ez a minimum!!!! Vigyázz magatokra!!!
Zsú,
nagyon édes Kata baba a felvételen!!! Gyönyörű arcocskája van!!!!
Kriszta,
most már tényleg ne mozdulj ki a lakásból
készülj a karira, biztos nagyon szép ünnepetek lesz!!!! Kiságy hogy áll? Nincs jelentkező (a végén még mi fogjuk megvenni
). Vagy már van rajta pelenkázó?
Bessy,
a kezem nekem is fájt egy darabig, a kanül helye pedig jó sokáig megmaradt, bár nekem minden sokáig látszik, ilyen a bőröm...
Hajrá január, drukkolok nektek is!!!!
Évi,
sajnálom, hogy nem tudsz gyakrabban jönni!!!!