Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Jáááj szegény eb.Majd ezután jön a habosbabos ruhácska :lol: :lol:

mimi12

Orsi!!!!!!!!!!!!!!!! Kiraly a babakocsis kutya!!!!!!!!!!!! Nem hiszem el:))))))))))))))))))))))) nagyon jooooooooooooo:)

sünciboglya

Orsi, kis szoszi angyalkak a babakocsival nagyon edesek! (es milyen lelemenyesek!)

Edina: gyonyoru kislanyod van! azok a szemecskek!!!!:)

Kellemes hetveget kivanok mindenkinek!:)))))) Kép

sünciboglya

Most olvastam vissza es par dolgot kihagytam...

Orsi:

Aham, Macilaci nem Utro ellenes, sot! Megduplazta az adagomat:)))))))Igy hat maximalisan a rajongotaboraba sorolom magam!

Mellfeszules (vagy inkabb mell leszakadas) az van ezerrel. Kinottem mar most (!!) az osszes melltartomat.Egy van ami meg ki joindulattal elmegy (az is egy szoptatos melltarto...)
Az almossag tegnap ota van rajtam, de nagyon. napkozben is alszom, ami ram sosem volt jellemzo eletemben.:)
Hanyinger nincs, csak az emelyges. Sosem voltam hanyos tipus meg amikor beteg voltam, sem. (Orulok is neki)

A koszos-budos kandurnak mar elmontam hogy ez az uj beceneve, vigyorgott is nagyon:) De most neki minden tetszik amiota tudja hogy jon a baba, barhogyan hivhatom.:))))))))) (ki is hasznalom az alkalmat!)

Szivesen beneveznek az osszeroffenesbe, ahogy egy kicsit osszeszedem magam. Ma fajt a pocak, pici maszat is jott, igy beijedtem. De szerintem "csak" felfaztam. Most rajtam van az olajto is, annyira feloltoztem. Mint egy csoves, annyi ruha van egyszerre rajtam:)

Dolli:

Nagyon remelem hogy ugy lesz ahogy mondod es nekem lesz majd tejem. Cici az van az biztos, hehehehe. Bar tuti nem meret fuggo a dolog:))))))))))

zsand:

Megneztem hol van a Matyas Kiraly utca. Abban az esetben ha az Aradihoz kozel van akkor erdekelne. (A vasutra nagyon allergiasak vagyunk, nem birjuk a zajat.)

sünciboglya

Szasztok!

Bálint belázasodott. :( Szegénykém egész nap pihent, alig evett valamit :( Remélem holnap jobban lesz!

Orsi, 8hetesen hozzuk el, de lehet hogy még marad egy hetet, a mostani gazdija meg az állatdoki eldönti, mikor hozhatjuk. Marcipánt mikor hoztátok el? Nekem a fehér tetszett, de nagyon ritka, így ez a cukipofa lesz. :lol: Marcipán akkor kislány? Akkor majd megyünk udvarolni jó? :lol:
Nekünk mindig volt kutyánk, így tudom mivel jár :lol: volt egy szobakutyi is, ő még az ágyunkba is bekéreckedett, szülőknek nem nagyon tetszett, de tudog gyereknek nem számít... :lol: :lol:
Hova jártok állatdokihoz?
Lánykád hogy van? Nagyon cukik a lányok! No meg Marcipán! Milyen jól tűri!
Nekem is kellene a tisztítás, de még nem tudom hova menjek.... :(
Egy játszótéri taliban én is benne lennék. Itt a közelünkben is van egy zárt! Jó lenne már személyesen is beszélgetni mindenkivel! :lol:

Látom, többen is fogyóztok, én erősödni szeretnék.... közös kondizás??? :lol: Tud valaki egy jó helyet? :wink: :lol: :lol:

Mimi, szerintem is bent fog maradni, de azért majd próbálkozok... :wink: :lol: legalább nyáron őrízze kint a házat :wink: de végül is mindegy, mert bentről is meghallja ha valaki kint van... :) remélem.
Mocorog??? De jó! Én annyira szerettem, mikor ficánkolt! :lol:
Nekem a keresztcsontom fájt, de nagyon, és azt hiszem a forgóm is... alakul át a medencéd, gondolom.

Mária, uszárotok van?! Az is tetszik! Cuki kutya nagyon!

Dolli, nálunk úgy volt az elválasztás, hogy egyik napról a másikra megpróbálkoztam a tejcivel/tápival dudisüvegből, és elfogadták, persze ott voltam mellettük, összebújtunk míg megitták. Sajna a ciciben már nemigen volt tejci.
Látom, Orsi már megmutatta a só-bors kutyut :lol: Igen, lesz kanapéja! Nehogymá' hiányt szenvedjen a kényelemben :lol: :lol: Hugom kutyájának is csináltunk anno, és nagyon szereti...

Edina, nagggyon édes lánykád van!!!!! Szép baba!

Na, nem jönnék hétvégén.... mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

És Zsand, Dorinának nagyon boldog szülinapot!!!!!!
Kép
sylph

Látom volt egy kis fennakadás Nap-jegy kérdésében..... :wink:
Csak, hogy tudjátok, ki mi..... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Én egyébként imádom az asztrológiát.)

Egy kis Nap-jegy teszt:

- Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy! Nem tetszik valami?!

- Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki kellene dobni!

- Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát, a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.

- Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy, de csak akkor, ha nem tudja újra éleszteni a régit.

- Hány OROSZLÁN kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- 30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.

- Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Nagyjából 1.000.000 , - egymilliomodnyi hibalehetőséggel.

- Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Hát... egy... vagyis... kettő... azaz, inkább mégis egy... vagy talán mégis inkább kettő... ez így jó lesz válasznak?
Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?

- Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- SEHÁNY! A sötétség jó lesz!

- Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet, te pedig odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz??

- Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- A válasz bizonytalan. Nincs elég adat.
Milyen magas a mennyezet? Milyen nagy a villanykörte?
A legjobb lenne odamenni, és felügyelni az egész műveletet!

- Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy se, de ha 10 vízöntő összejön, megszervezi a villanykörte-konferenciát, és feltalál egy új, forradalmi, ön-kicserélő fajtát!

- Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Villanykörte...? Mmiféle villanykörte?
sylph

Jó reggelt!

Orsi! Nem semmi csajaid vannak! :) Nagyon édes Marcipán, hogy tűri! :lol:
Holnaptól március! Mikor mehetünk hozzád? :)

Edina! Gyönyörű a lányod! Vagy ezt már mondtam volna? :lol: Ezek a szép szemek.... :D
Tényleg nem sok kilótól kell megszabadulnod, szerintem nemsokára arra is lesz időd. Egyébként a tavaszi és nyári sok séta a babával is segít. :) Én RR-re tornázom itthon. Bíró Icám volt egy, de eltűnt valamerre. Pedig emlékeim szerint az is jó volt.

Sylph! Szegény Bálint! :( Jobbulást neki!
Konditerem tőlünk nem messzi van a Tulipánban, kinézetre jó. Én nagyon rég volt, hogy kondiztam (amatőr szinten és nem sokat), de lehet, hogy nem ártana, amíg be nem babásodok.
Próbálom belőni hogy merre laksz (játszótér, új sorház, három lakás, híres nevek), de nem megy! :wink: Szerintem távolabb, mint én gondoltam korábban. :)
Ez a horoszkópos nagyon találó. Már korábban is olvastam, de jó volt újra felidézni. Párom is elismerte, hogy van benne igazság! :) És Gézura is illik az Oroszlán jegy! :D

Mária! Pihizz, amennyit tudsz. Én is sokat fetrengtem az elején! Aztán jött a pörgős időszak, iszonyat sokat csavarogtam. Mondták is, hogy pihenjek, mert utána 18 évig nem fogok! :lol:

Noémi! Nekem is volt ilyen fájás, de csak keveset szerencsére. Valami ideg becsípődhetett. Vagy lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk...

Szép hétvégét mindenkinek! :D

Kép
Kép
tekiroll

Uuuu csajok, mennyit írtatok! Csak lesem, hol is maradtam le! :shock:

Szia Edina! Üdv itt. Ez egy pörgős topic, ha nem figyel az ember egy kicsit le is marad, mint én. :P

Sünciboglya: már izgatottan várom a szerdát, hogy menjek Maci Lacihoz. Remélem nem jön közbe neki semmi szülés! Ha jól értettem neki van jó uh gépe is. Akkor végre látom Lilit! Jupiiii. :D Mikor lesz már május??? Sosem lesz már május??? Már kezdek teljesen oda lenni! :D
Ja a doki átiratkozás. Csak akihez tartozol, az fog átvenni, mert neki muszáj. Én ezt a kört már lefutottam nem rég (1hónapja). Sehova nem vettek át, mondván, hogy tele vannak. Így kiderítettem kihez tartozom és leadtam a kartonom hozzá.

Orsi: az embernek néha a saját szüleivel sem könnyű, nemhogy a máséval! Én személy szerint UTÁLOM, ha meg akarják mondani, mit hogy csináljak és hogyan, a saját szüleimmel is azóta vagyok jóban, amióta ezt elfogadták. Igaz ez már réges régen megtörtén, sőt annyira megszokták, ha kikérem a véleményüket, már akkor is azt mondják, nem tudom, te tudod…… :lol: Na mindegy. A férjem szülei meg teljesen mások! Anyós nagyon rendes próbál szeretni engem, ami nem könnyű, mert nehezen barátkozom. Após meg nagyon nehéz eset. Én elfogadtam, hogy ilyen igaz 3 évembe telt, de ő soha nem fog engem elfogadni, sem azt, hogy a fia, már férfi és lassan apa. Ezzel nagyon megnehezíti a férjem életét, mert őt ez nagyon bántja. De nem lehet mit tenni, kedves szavak szerintem, semmit nem érnek! Sőt nálunk csak rontott a helyzeten….. :?
Nagyon helyesek a egyerekek! Nagyon szépek. Remélem Lili az én hajamat örökli és ő is szőke lesz! Apa haja, ha annak nevezhető ami van neki, háááát mint ne mondjak elég satnya. :P

Dolli: felolvastam neki a sok jót, amit sünciboglya írt a dokiról és én már nagyon várom, hogy menjünk és lássuk Lilit. Már annyira be vagyok zsongva, mintha napok lennének hátra, de neeem mert még hónapok! Mikor lesz már május??? :D :D

Noémi: de jó, hogy mozog a pici! Én imádom, amikor ficánkol odabent. Igaz néha nem jó, amikor a bordám vagy a gyomrom rugdalja, de legalább tudom, hogy minden rendben van. És ha a szokásos időben nem kezd el szadizni, még én ébresztgetem, hogy na mi van, miért ilyen csöndes! :oops:

Slyph: én megkértem a férjem, hogy a lámpámba cserélje ki az égőt, mert eltörtem szegényt. Ez volt 2 hete, (ő bak) szerinted ki lett azóta cserélve??? :lol: Igen, jól sejted azóta is teljes a sötétség!

Mindenki park városban lakik? Én kimaradok a sétából? én ugyanis a „központban” lakom a lakótelepen, (így tuti mindenki tudja hol). Érd nem sok részét ismerem, csak is a szűk körzetem, azt is csak kutya futtából, hiába kérem a törzs gyökeres férjem, hogy mutasson egy két dolgot erre fele! Lusta mint a fene! :P

Ja amíg el nem felejtem. Nekem már óránként vannak keményedések, nem tudom, hogy ez méh összehúzódás vagy csak keményedés ( az mi, azt sem tudom) De ez normális 27 hetesen? A barátnőm, aki nemrégiben szült azt mondta neki csak a 36 héttől voltak. Ügye ez nem azt jelenti, hogy Lili kikívánkozik?? Amióta ezt megfigyeltem tiszta frászban vagyok, hogy ez most normális e????

Jó hétvégét mindenkinek!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Lini!
Elvileg normális már 27hetesen a keményedés.Van rá valami hivatalos magyarázat,hogy meddig normális.Sajni fejből nem tudom.De talán ha nem tart 1percnél tovább és 1óra alatt nincs több.
De szerintem nyugodtan szedhetsz magneB-t,az segít valamennyit.

Tényleg jó sokat írtatok. :lol:
Most nem fájok.Viszont estére már a vádlim is fájt,és reggelre éreztem a kezeimet,úgyhogy bizti nálam is a magnézium tűnik el a szervezetemből.
Van valami nagyon gány magnéziumom.Valami rágótabletta,de annyira savanyú,hogy majdnem megfulladtam tőle dőlt a könny a szememből.Mondtam is azzal kéne megetetni aki ezt kitalálta :roll:

Csajok!
Ismeri valaki a Koral Házban lévő 4D ultrahangosokat?
Én nem is tudtam,hogy van itt Érden ilyen.10.000ft az uh,néztem képeket és egész jó gépük lehet.
www.agmedical.hu itt meg is leshetitek.
Ha valaki esetleg ahllott már róluk valamit,akkor légyszi osszátok meg velem.Majd lehet szeretnénk elmenni ide,és ha itt ennyi,én tuti nem kocsikázok be pestre.Amúgy is ott állt drágább is..

mimi12

Mimi: én már napi 3 magnéziumot szedek. :D Most megnyugtattál, mert kb. 1 percesek és óránként vannak. Húúú megkönnyültem. :D
Én 4D a praxisban voltam a 11kerben. Ott 12eft, de kapsz képet, dvd-t és egyből a genetikai részét is megcsinálja a doki. (az AFPs ultrahangra mentem oda). A doki meg annyira, de annyira rendes, hogy én semmi pénzért nem mennék máshova. Amúgy érdi a doki. Mindent elmondott, elmutogatott! Én ilyen jó fej pasit még nem is láttam. A férjemmel csak hüledeztünk, milyen jó fej!! Úgy hogy alig várom, hogy a 28. héten menjek hozzá! :P
Azt mondjuk nem tudom, hogy a 28 és 32 hét között az sztkban nem csinálnak genetikait, mint a 12, és 18 héten? Mondjuk akkor is mennék a praxisba, de ha duplán láthatom a Lilit, akkor azt sem hagynám ki!
:lol:

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok, szep Szombatnapot kivanok :))))

sylph
a vicc nagyon tetszett!!!!!!!! (en rak vagyok, ferjem oroszlan.)Annyira rank illik a hasonlat, jot vihogtam:)))))) Ha valamit itthon kell csinalni akkor korbealljuk anyuval es a kutyaval a paromat, nagy szemekkel bamuljuk es biztatjuk hogy mennyire okos:))))))

tekiroll
Aham, megy a pihi nagyuzemben. Anyu a szobajaban horkol, parom mellettem az agyon amint gepelek:) Olyan jol tudnak horpasztani. Meg a kutyank is elpilledt teljesen.......nyugis ez a csalad, hehhee. Csak en mennek mar, tulpihentem magam..... es meg 5 het!!!!!!! Mi lesz itt? :)

kicsi lini
Van am gepe, nem is akarmilyen! Szerintem a jobb fajtabol valo az UH es a "vallatoszek" is nagyon kenyelmes, klasszul fel tudtam maszni ra gond nelkul es jo a labtamasz is, parnas:) A monitor jol fent van, minden latszik. (en kisse rovidlato vagyok de meg en kepes voltam meglatni mindent.)
Remelhetoleg nem lesz szules miatt elnapolva, de ahogy latom a doktor bacsinak sok szulo anyukaja van:)
>>> Koszi a tippet, akkor en is kideritem hova tartozunk korzet szerint. Remelhetoleg egy hasznalhato orvoshoz jutunk. (En meg a XI.keruletbe jarok, sajnalni fogom a doki nenimet, mert eddig o a legjobb fej akivel csaladorvosok kozul taliztam. De hat ha megvaltozik a cim akkor nincs mese, valtani kell:( Anyu is atjar meg Ujpalotara, kepzelheted milyen nehezkes!!! A mult heten 3x voltak ott felvaltva parommal, en gondozom hivatalosan anyumat es ahoz kellett intezni mindenfele papirt (evente kell) a dilis haziorvos meg nem akarta kitolteni a papirt anyunak, engem kovetelt. Hiaba mondta anyu hogy fekudnom kell, o kijeletette hogy csak jojjek el. (Erdrol Ujpalotara..... ez nem normalis!!!!)Aztan parom a kis 2 meterevel meg a 130 kilocskajaval meggyozte penteken hogy jobb neki ha alairja a papirt. A doki meg akkor is beprobalkozott hogy nagyon szeretett volna engem latni. Persze! En meg szeretnem a gyerekemet megtartani:)))))))))))))))))
>>>> Az en ferjem is elvesztette mar a szepseges hajat, pedig az egyik legszebb a haja volt.......amig volt:D Most olyan mint egy sundiszno, rovidre kell vagni. Oldalan 3mm, a tobbi 9mm. Igy nem annyira latszik hogy a tetejen sokkal kevesebb. Szegeny fiuk, a sok stressz elviszi a hajukat:( Legalabb is nalunk ez a helyzet:(
>>> A XI. keruleti 4D-s praxis engem is erdekelne mar csak a Genatikai vizsgalat miatt is, nekem is kell. koszi:)

Kellemes hetveget kivanok mindenkinek........ talan holnap lesz egy kis napocska is mert most csak "tejfol" van. :)

puszka!

maria (A Sun)

sünciboglya

Szijasztok Csajszik!

Csak gyorsan reagálok pár dologra, Apáék elszaladtak vásárolni! :D
Belevágtam a nagytakarításba, már tele a hócopőm! Szegény Apika segít mindenben, de valahogy mégis mindennel lassabban haladok! Ki ért ezt????? :shock:

Edina! Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű a kislányod! És micsoda hajasbaba! :D Egyidősek vagytok Berni Zsófijával! :wink:
Figyuszka, ha tornázni szeretnél ott van nem messze Tőletek a Favágó utcában a Vital wellness!!!! :D
http://vitalwellness.hu/index_home_hu.html

Csajok ne röhögjetek én is szeretnék eljárni gyúrni!
Az aerobic és a többi torna nálam mot kilőve a cicik miatt, de egy kis kardio és erősítésben benne vagyok!
Szivecskés bolt, kozemtikus, rákszűrés és akkor utána egy kis gyúrás????
GYÚRUNK VAZZE?????????? :D :D :D

Mimi! Nekem volt szeméremcsont fájásom és képzeld csak a harmadikkal! Néha jobb néha rosszabb volt! :(
Annyira jóóóó, hogy már most mocorog a babócád!Tiszta irigy lettem! :D

Sylph! Jaaaaaaaaaaaa persze, jóóóóó hüle vagyok! Nektek volt kutyuskátok, csak én voltam a kezdő! :oops:
Mi Marcipánt (aki lány :D ) szombaton hoztuk el és rá következő kedden lett 9 hetes! Képzeljétek szegénynek benőtt a fülébe a szőr, ezért vakarózott és be is gyzlladt neki! :cry: Elfelejtette mondani a tenyésztő, hogy ki kell tépni szemöldökcsipesszel a füléből a szőrt! :shock:
A bűzmirigyét is kinyomták! :? Hogy mik vannak?????? :shock:
Jaaaaaaaaaj és már 2800gr, 1 kilót hízott nálunk! :D :D :D
Kérdeted a állatorvost! Mi visszavisszük Alsónémedibe, mert a tenyésztő férje az állatorvos illetve egy másik nagyon-nagyon kedves figyelmes csajszi! Születésük óta ismerik Marcipánt és "kicsit" elfogultabbak vele mint más dokik lennének! :wink:
Bevittük a dokihoz és mindenkit azzonal hívtak, hogy megjöttünk nézzék meg milyen szép nagy lett Marcipán!
Agyon dögönyözték a kutyát, de nagyon jó érzés, hogy így bánnak velünk!Mégiscsak saját kutyájuknak érzik! :D

Dollikám!

Jövőhéttől már dolgozom!Ha szeretnél jönni csörögj bátran! :D
H-CS Délelőtt 9-11-ig, vagy este 19h-tól, pénteked du. 17h-tól, hétvégén bármikor jöhetsz! :wink:

Lini! Én is a központban lakom ne izgulj! :D Illetve kicsit feljebb az úzsoda magasságában!Bubuka a lakcsitelepre jár oviba, majd összejárhatunk, ha megszületett Lili!
Ezek a görcsök nem túl jók!Pihozzél és szedjed a Magnéziumot!!!!!
Kocsiddal mi a helyzet????Biztosító már megnézte???

Szia Mária!

Pihenj amennyit csak tudsz!!!!!!!
Az én pasim is kopi! :D :D :D Neki is tök rövidre van vágva, de a homloka igencsak nől! :wink:
De nekem így is nagyon tecc! :D

Puszi Mindenkienk, legyen nagyon szép vasárnapotok!!!!!! :D

Orsi
Vendég

Orsi!
Most megnyugtattál,hogy neked is fájt.De azt hiszem ez nem is a szeméremcsontom,hanem a keresztcsontom,és pont a combtövemnél tud fájni ha rálépek.
Ááá,hogy lassan minden tünetet produkálok
A Szabival is volt hasonló fájdalmam,de bakker szülés előtt 1hónappal,...

Marcipán füle.Kézzel is ki tudod tépkedni a szőrt.Fogod a fülecskéjét,és vissza hajtod.(ha törékeny a füle akkor még ne hajtogasd,majd csak 6hós kora után)Majd két ujjad közé csíped a szőrét és tépkeded.Én is szoktam a Tinának,mert neki is gyulladt már be.De én ezt meg tudom neki csinálni.A szemöldök csipeszt szerintem felejtsd el.Nem egyenként kell kitépni,hanem minél többet egyszerre.
Van amúgy erre speckó pllóserű.
Váááúúú na magyak.Apa mossa a Szabi haját.
húúúú szerintem a 10. szomszéd is hallja
:lol: :lol:

mimi12

Sziasztok!
Húúúú,de rég voltam itt.Nem voltam toppon,de azért olvastalak titeket.

Kozmetika:én tavaly október óta ide tervezem,hogy elmegyek :
http://www.andikozmetika.shp.hu/
A XI.kerületben volt egy olcsó kozmetikus,200 ftért szedte a szemöldököt,itt Érden,meg 800ért csinálták(Diósdi-Balatoni kereszteződésnél)

4D:Én is a Praxisban voltam,27 hetesen,Györfi Mátyásnál.Annyira jó fej!!Nekem csak 8 vagy 9 ezret kellett fizetnem.Nekem nem AFP-s volt,lehet,azért olcsóbb?

Parragh Macilaci:Tényleg jó fej,Nekem is írt fel Utrót.De nem barnázás miatt.Nekem tabletta formájában,de olvastam,hogy van kúp is.És sosem tolt le,hogy vizesedem,inkább tanácsokat adott.A védőnő meg mondta,hogy jaj,mit fog szólni a doki!Kórházba fog küldeni!Haha.Egyébként a terhesség elején annyira begörcsöltem éjjel,hogy azt hittem baj van,aztán megtudtam,hogy attól is lehet,hogy a szalagok nyúlnak.Úgy megijedtünk.Szegény párom,azt se tudta,mit csináljon.Nekem is voltak jósló fájásaim a 27.hétben.A terhesség vége felé,pedig az alhasam szúrt,főleg,gyaloglás közben.A 10 perc séta 1 órásra sikeredett,többször le kellett ülnöm,vagy megállnom.

Kondi:Én voltam a Tulipán fitnessben,(fél utcányira lakom onnan)igaz van annak már vagy 8 éve.Nem tudom mitől,de én nem sokat fogytam,pedig személyre szabottan állították össze az edzéstervet.Itthon jobb eredményeket tudtam elérni,ha kazira tornáztam.Valamit nekem is ki kell találnom,mert életemben nem voltam ilyen puhos,mint most.

csszedina!Először is üdvözöllek! :) Az 5-6 kg az még simán lemehet.Én akkor kezdtem fogyni,mikor a lánykám kúszni kezdett.Meg amióta nappal 1x alszik.Rajtam még 5 kg van a teherbeesési súlyomhoz képest,viszont ahhoz,hogy jól érezzem magam a bőrömben,15 kgt!kell fogynom.Hm,legyen 10.

Kutya:Dorina is kutya mániás.Van anyumnak egy pincsije,ami tulajdonképpen mindenkié,hogy mit össze nem sikongat meg ugat neki,meg oda kell vinni az ajtóhoz,hogy tudjon kopogni neki. :) mikor meséltem a páromnak,hogy ugat a gyerek,kiröhögött,hogy majd megkérdezik,hogy miket tud már a lányod?Ő meg majd válaszolja,hogy ugatni azt tud.Másnap meglátta,hogy mit művel Dorina,egész nap azt kérdezte tőle,hogy csinál a kutya?Már mondtam,hogy tanítsunk meg mást is,mert már napok óta csak ezt hallgatom,kicsit sok.Most kezd nyávogni:D

Egyébként nem hülye a gyerekem:dOlyan sok mindent csinál már,nem bírom követni.Tegnap óta az egyedül járást tanulja,persze eldől:)2 lépés sikerült eddig.Lehet,hogy szülinapján már menni fog?

Szoptatás,anyós:Én csak 3 hónapig szoptattam,valamiért nem akarta elfogadni a Drágám.Először az egyik mellem,aztán a másikat sem.Tegnap eszembe jutott ez,olyan szar kedvem lett,pedig akkor nem éreztem,hogy megviselne,csak mostanában érzem a hiányát.Lehet az is közre játszik,hogy Dorina kezd "eltávolodni" tőlem és milyen jó volt addig,amíg ott feküdt az ölemben. :cry:
Anyós meg mikor megszültem,azt jósolta,hogy nem fogok 1 hónapnál tovább szoptatni.Milyen kedves!Én bírtam őt,most sincs különösebb bajom vele,de mióta megszületett a lánykám,máshogy viszonyulok hozzá.Talán mert az elején sokszor jött,reggeltől estig itt volt.mikor aludt a gyerek,mikor szoptattam,mindig bent ült a szobában.Addig volt csak nyugta a gyereknek,míg aludt.Vagyis ez sem igaz,mert sokszor jött anyóssal egy rokon gyerek,aki meg alvás közben piszkálta.volt,hogy a gyereket annyi inger érte,hogy végig üvöltötte a fürdetést,az öltöztetést,és anyós meg kamerázta az ordító gyereket.Azóta se sírt szegénykém így.Persze ő nem értette,mi baja a gyereknek,még a zenélő kütyüket akarták bekapcsolni.jajjjj.Már alig várom,hogy legyen gyerekszoba!Az intimszféra lesz!!

Melyikőtök Szlavikovics Klára?Van közös ismerősünk:)

Tavasz:Már úgy csicseregnek a madarak,mint tavasszal.:)Már úgy várom a jó időt.Olyan depis vagyok!Én ligeti vagyok.Központtól kb 15 perc,Kaszinótól 10p.Én is szívesen találkoznék veletek.

Utólag is boldog névnapot és szülinapot,akinek nem kívántam.Betegeknek pedig jobbulást!

Kép
tierno

Edina,
Cunami emlitette a Favago utcai Vital Wellness-t. En is csak jokat tudok mondani rola! Erdemes kiprobalni!

Orsi:
Cicik? Ugye nem gond volt a ciciddel? Remelem minden OK. (nem tudom az elozmenyt, azert vagyok oktondi!
Marcipanful: segit a tepkedesnel ha kicsi olajat hasznalsz ra, konyebben kijon es kevesbe faj neki. (en igy tapasztaltam az uszkarunknal)

Most egy kis sirankozas kovetkezik:

Leirom az egesz mizeriat, igy talan jobban lehet erteni mintha reszletekbe bocsatkoznek... Bemasolom amit a webbeteg-re irtam az orvosszakertonek:

>>> Holnap lepek terhessegem 8. hetebe. Az 5. hettol Utrogestan-t szedek (eloszor 2x1, ettol a hettol pedig 2x2) mivel gorcsoltem es enyhe barna folyas is jelentkezett, de a gyogyszer hatasara teljesen elmult, a hasi gorcsokkel egyutt. Azota folyamatos agynyugalom van rendelve amit eddig be is tartottam.

Szerdan este (3 napja) voltam vizsgalaton, (huvelyi UH, kenet vetel). A baba rendben van, 6mm-es, viszont egy myomara utalo foltot is latott az orvos az UH-n. Azt mondta kicsi, nem okoz egyenlore problemat, majd folyamatosan ellenorzi. Mas kulonben minden OK volt szerinte.
Minden nogyogyaszati vizsgalat utolagos fajdalommal jar, megszoktam hogy 3-4 napig diszkomfort erzetem van.

Tegnap egy alkalommal talaltam a tisztasagi beteten egy keves halvanybarna folyast ismet.
A mai napon 2 orat labon voltam, raadasul nagyon rosszak felenk az utak, egy 5 perces szakaszon nincs aszfaltozva igy erosen razkodik az auto.
Hazaerve egy eleg nagy barna folt volt ismet a betetemen es a hasam is fajdogalt (a szemeremcsont felett, kozepen). Azota nem jott tobb valadek belolem, furdeskor sem eszleltem mar, a hasam viszont fajdogal. (mintha rakszuresen lettem volna, azutan faj mindig igy.)

Lehetseges hogy az orvosi vizsgalat bolygatott meg belul valamit es a mai setaval ratettem egy lapattal?
Komolyan aggodnom kell vagy "csak" tul sok volt az utobbi par nap a szervezetemnek?>>>

Kerlek szepen, nyugtassatok meg (miutan jol megszidtatok hogy ilyen allat modon fel mertem kelni. Nagyon be vagyok tojva!)

Bruhuhuuuuuu:(

sünciboglya

tierno
Huha! Most aldom a sorsom, hogy az en anyosom 240 km-re lakik tolem, annak ellenere hogy nagyon jol kijovunk egymassal. Pokol lehetett az eletetek (foleg a gyereke!!!) amig anyosod ott "segedkezett". Remelem mostanra mar jobb a helyzet!!!
Minden reszvetem!

Turoba, faj a hasam! (a fejem is fog, mert büntibõl legszivesebben fejbe tolnam magam egy baseball utovel....)

sünciboglya

tierno
Huha! Most aldom a sorsom, hogy az en anyosom 240 km-re lakik tolem, annak ellenere hogy nagyon jol kijovunk egymassal. Pokol lehetett az eletetek (foleg a gyereke!!!) amig anyosod ott "segedkezett". Remelem mostanra mar jobb a helyzet!!!
Minden reszvetem!

Turoba, faj a hasam! (a fejem is fog, mert büntibõl legszivesebben fejbe tolnam magam egy baseball utovel....)

sünciboglya

Jaaaaaaaaj szegény Mária!

Tudom mit érzel most! Szörnyűűű ez a folymatos aggódás! nekünk könnyen jöttek össze babók, de ne tudd meg mit össze nem görcsöltem a 12. hétig, hogy valami baj lesz, nem stimmel! Azt hinné az ember, hogy 3. gyerkő már könnyű eset, de Bogival voltam a legparásabb! :oops:

Gondolom hüvelyi ultahangod volt, lehetsz attól érzékenyebb és a vizsgálattól is(bár Maci Laci nagyon gyengéden vizsgál)
Gondolom a folyás erősödhet is ettől mivel a hüvely egy kicsit ki lett tágulva így a cumó is könnyebben távozhat(pardon ezt nem tudtam máshogy leírni :oops: )

Szedjed a magneB6-ot, lábakat fel és pihi!!!!!!!!
Ha megteheted ne ugribugrálj most pár hétig!

Amúgy a hasfájás attól is lehet, hogy most kezd intenzíven nőni a méhed és nyúlnak a szalagok meg minden!De azt is vedd figyelembe, hogy nem 24 évesen szülsz és lehet ezek a dolgok nálad intenzívebben jelentkeznek! Szóval szerintem nyugi, pihizz és megy Neked a pozitív energia!
Hiszem, hogy odafentről figyelnek és védnek!!!!! :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tudtátok, hogy Szent Anna a terhes nők védőszentje????
Kép
Én nem tudtam, de ma megyünk Misére és imádkozni fogok Érted Mária, de érzem, hogy minden rendben lesz, csak tudom, hogy ez az aggódás a legnehezebb a következő hónapokban! :(

Puszikállak: Orsi
Vendég

DORINÁNAK NAGYON BOLDOG 4. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép

Sok puszi: Orsi
Vendég

Sziasztok!

Dorinának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

mimi12

Mária!

Átérzem amit érzel.Voltam én is hasonló helyzetben...

Barnázás sajnos lehet az uh-tol.Tessék pihenni,nem sétálni lótni futni.
Az utrotol is lehet némi barnázás.
Hasfájás.Nekem kb a 8. hétig néha feszült a pocakom,olyan mensis szerű fájást éreztem.(minden terhességemnél).Ez lehet normális.Viszont azért jóval enyhébb mint a mensis fájás.
Szedhetsz magne B6-ot ,akár 3x2 szemet,vagy van belőle az extra,abból 3x1 szemet.EZ némiképp segít ezeken az enyhe görcsöcskéken.
És ha kell,tessék egész nap feküdni!!

mimi12

sziaszok :)))))

Kepzeljetek, minden OK!!! Nem is ertem mi volt ez a tegnapi dolog, de ugy elmult mindhat nem is lett volna. A barnazas sehol!!!
Hasfajas is teljesen megszunt!

mimi,

Tegnap este bekapkodtam meg egy magnezium tablettat (a napi 600 mg adag melle, hatha elmulik a feszules.

Orsi,
koszonom szepen a pozitiv energiakat!!!! No meg az imat. (Az imanak oriasi hatalma van, errol tudnek meselni!) :)

Szoval koszonom hogy gondoltatok ram!!
Igaz hogy a szeretetnek gyogyito ereje van. Ha baboca majd kint lesz, elmeselem neki:))))))))))))))))) Most azt probalom megertetni vele hogy bent erezze jol magat egy kis idore meg, utana egesz eleteben lehet majd kint :))))))))))))

Puszka es nagyon szep napot kivanok!!!
Megyek vissza dogleni:( Brrrrrrr :)

sünciboglya

Sziasztok! :-)

Sünciboglya! Örülök, hogy elmúlt a barnázás!
Sajnos nekem is volt a terhességem elején barnázás(egy vérömleny volt a baba mellett), úgyhogy át tudom érezni az aggódásodat!
Most vissza is néztem (mivel a ciklus.hu-n rögzítettem az adatokat), és nálam 21 napig tartott!!! Azt mondta, hogy addig fog tartani, amíg a vérömleny teljesen ki nem ürül... és így is lett! Persze halálra aggódtam magam amíg a tünetek fent álltak!
Nekem az orvos nem írt fel gyógyszereket, de feküdnöm kellett a 12. hétig! És én meg vagyok róla győződve, hogy a legjobb orvosság - korai terhességi problémáknál - a pihenés, pihenés, pihenés!!! Hagy erősödjön az a baba... hagy tapadjon meg jól anyuciban! :) :) :)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Noémi! De jó lehet érezni a babucit! :-)
Szeméremcsont fájásom is volt... kb. a 20. hét környékén és a persze a legvégén. Akkor nálam is volt olyan, hogy 20 perces utat 1 óra alatt tettem meg... másnaptól a párom el is tiltott az efféle attrakcióktól:-)

Amúgy én nagyon jól életem meg a terhességet! De tényleg! :) (Azt most azért írom, mert látjátok voltak nálam is problémák... sőt még méhlepény-biopszián is át kellett esnünk:-( De szerintem ez akkor is az egyik leggyönyörűbb állapot egy nő életében!!!! )

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sylph! Köszi! Nagyon tetszik az iromány amit feltettél!
Én is szeretem az asztrológiát... bár komolyabban én nem foglalkozok vele, de még az első munkahelyemen volt szerencsém elkészíttetni a horoszkópomat... ők az ezotéria műfajában szerveztek előadásokat (én "csak" könyveltem nekik:-) ).
Az ezotéria iránti kíváncsiság viszont azóta megragadt bennem! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Olyan szép idő van:-) Már várom, hogy a kisasszony felkeljen... aztán irány sétálni!!!
Majd elnézek a Vital wellness felé, amit Orsi írt! Tényleg nagyon közel van hozzánk:-)

Most látom Orsi... írtad, hogy van a fórumon Petrámmal egyidős baba!!!!!!
Berni!!!!!!!!!!!!!! Kivi vagyok rátok! Jelentkezz!!! És ha lehet kérek képeket is Zsófi babáról:-)

Mindenkinek további szép hétvégét!

Edina
Kép
Kép
csszedina

[quote="csszedina"]
írta:
csszedinaMost látom Orsi... írtad, hogy van a fórumon Petrámmal egyidős baba!!!!!!
Berni!!!!!!!!!!!!!! Kivi vagyok rátok! Jelentkezz!!! És ha lehet kérek képeket is Zsófi babáról:-)

Pontosan 3 nappal előtted szült Berni! :D :D :D
Lesz mit megosztani egymással!!!!! :wink:
Vendég

Edina!
Miért volt biopszia?
AM20évúgy én is jól érzem magam.Csak az az igazság,hogy érzem,már nem 20 éves vagyok :lol:
Tök nevetséges,de a lányommal semmi gondom nem volt.Vagy csak nem emlékszem??

No és ezek a vérzések pecsételések meg hasonlóak koraterhesség alatt.
Egy doki azt mondta,a terhesség legveszélyesebb időszaka az első 12hét,és véleménye szerint,minden kismamát betegácsiba kéne küldeni az elején.
Valahol igaza lehet talán.
Tényleg annyi mindenki van,akinek problémás az első 12hét.

mimi12

Sziasztok:)

Nalam mar csak a dugo-a-hatsoban a problema! Pontosabban hogy mindig mennek....... Foleg hogy itt a tavasz. Meg vagyok bolondulva mint a mergezett eger.:)
Parom kijelentette hogy kiragaszt egy nagy papirt majd az agyunkkal szemben levo szekrenyre amin figyelmeztet ra hogy turelmes legyek :))))) Ari nem? :))))))

puszka! megyek enni valamit......

sünciboglya

Sziasztok!

Dorinának nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)

Lini! Mi is szoktunk járni a lakótelep felé, nekünk olyan negyed óra 20 perc a bejutás a városba.
Látom, Te már nagyon türelmetlenül várod a lányzót! :)

Orsi! ÖÖÖÖÖÖ! Azt hiszem kicsit eltájoltam magam, hogy merre is laksz! Upppsz! Priviben átküldöd légyszi! Anyum jön pénteken, szerintem akkor tudok átmenni. Jah, és számot is légyszi, amin csöröghetek. :)
Ú, szegény Marcipán! Mennyit ki kell állnia egy ilyen kis kutyulinak! :( Látom, jól tartjátok! :)

Noémi! Annyira jó, hogy már ilyen korán érzed a pici mozgását! :)

Tierno! Jó újra látni! :) Nagyon kis fürge Dorinád, hogy már próbálkozik a lépegetéssel! :)
Most nézem, hogy ez az Andi kozmi itt van mellettünk! :)
Azt nem is tudtam, hogy személyre szabottan állítanak össze edzéstervet a Tulipánban. Nekem ami szimpi, hogy pasik ki vannak zárva! :) Azt hiszem, bepróbálkozom valamelyik este. Apának már mondtam, hogy készüljön! :) Bár a héten hosszúzni fog. :? No majd pénteken azt is.
Mondjuk azt én sosem bírtam, ha kérdezés nélkül bejöttek szopi időbe. Nem azért mert szégyenlős vagyok, csak mert azért mégis intim dolog és ILLIK megkérdezni, hogy nem zavar-e engem vagy a babát. Hát neked sem volt egyszerű!

Mária! Reggel olvastam amit írtál, de időm már nem volt reagálni, viszont sokat gondoltam Rátok. Örömmel olvasom, hogy minden okés! :)

No megyünk vacsizni! Szép estét!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sünciboglya!Húú,ettől még én is megijedtem,örülök,hogy jobban vagy.
Parragh M.László tényleg óvatosan vizsgál,még azzal a hatalmas ujjaival is!Nem tudom hogy csinálja.Az utolsó vizsgálat volt egyedül kellemetlen,ami szülésem előtt 2 nappal volt,akkor ment el a nyákdugóm is.
Anyós(egyébként törvényesen nem az) volt,hogy reggel fél 9- 9kor jött,mi még aludtunk,vagy akkor keltünk.Hálóingbe flangáltam előtte.És este 6-7ig maradt.Mert előbb nem ment a vonat címszóval,pedig de!Engem nem a jelenléte zavart végülis,hanem az,hogy a gyereknek nem volt magánélete.Egy kis magány.Csak egy fél órányi!Kéthetente jött,már gyomorgörcsöm volt.De párom annyira elfogult,ő észre sem vette,hogy nekünk kényelmetlen.Beszélni meg nem lehet ilyenről.Csak annyit mond,hogy az anyja imádja az unokáját! :?
Ma lementünk hozzájuk,most már volt egy kis nyugta a gyereknek,mert ugye már kimutatja az akaratát,és nem mindig szeret kézben lenni.Csak mászni,mászni. :)
Főleg azt nem szeretem,amikor szépen eljátszik és megzavarják,hogy gyere ide mamához!Utána meg persze nyügösködik.
Van egy 3 hónapos unokatesó.Olyan édesen elvolt,nézegette Dorina könyvét.Erre a dédije felkapta,a gyerek meg sírni kezdett.Nem értem...Ők is felneveltek nem is egy gyereket.Miért ilyenek?Vagy én is ez fogom csinálni?? :?
Jaa,lehet nagyon prűd vagyok,de anyós megnyalatta a csokit a 3 hónapossal és nevetve mesélte az anyukának.az meg tök ideges lett.de én is az lennék.Dorina 7 hónaposan 1 falat tortát kapott anyumtól,tele is lett pöttyel.Kitalálták,biztos nem attól volt.

jaa,sikerült páromékat meggyőzni,hogy nyugodtan le lehet rakni a földre a gyereket,nem lesz baja. :)

Tekiroll!Akkor mi marha közel lakunk egymáshoz! :shock:
Hm,pedig nem lehet olyan rossz,ha tekerés közben nem a falat kell bámulni :) Egyébként az edző csaj,vagy mi,aki akkoriban volt,nagyon jó fej!

Szoktatok turkiba járni?Lehet,hogy ciki,de én szoktam.Van a Diósdi úti Sparnál.Vettem a gyereknek Everlast cipőt, Lonsdale melegítő nadrágot+felsőt,minegyik 1000 ft volt.Ha gondoljátok a játszótér után oda is be lehetne menni. :idea:

Na,megyek aludni,jó éjt!

Kép
tierno

tierno,

Juuuuuuuuj! Anyosod egy remalom lehet. De tenyleg. Nem is tudom mi a teendo ilyenkor. Mert hat igen, vannak ilyen tipusu emberek akik keptelenek kapcsolni .... valahogy rovidzarlatosak, nem tudjak mikor csinaljak rosszul a dolgokat. Tenyleg erdekes, hiszen o is volt anya, lehet hogy akkor meg nem volt ilyen? Bar nem hinnem. Ilyen volt akkor is csak talan akkor meg (neha) kapcsolt... De nemtom. Nehez egy dolog ez nagyon.

Asszem a csoki dologra en tuzet okadtam volna!!!!! Nem tudom mi lesz nalunk, de mivel en cukorfuggo vagyok (mint az alkoholistak, csak ez nem lenezett tarsadalmunkban ha az ember csokifuggo) szoval nalunk el lett dontve hogy nagyon vigyazunk, ne essunk abba a hibaba mint anno anyu az engedekenysegevel... nem akarunk csokaholistat:) (Nekem meg csak fel hasnyalmirigyem van...
Minden esetre a cukor a "feher halal", ezt sajnos mar en is tudom:((((

Regebben turikiralyno voltam! Sot, most is mennek ha lehetne.... Amiota kikoltoztunk Erdre nem nagyon jartam be a varosba, most meg fekves a 12. hetig....
Az osszes cuccom szinte turis! Szegyen vagy nem de az. Azert szeretek turizni mert ott biztosan talalok az idetlen mereteimre cuccot es nem jon szembe velem az utcan. Raadasul toredek penzert jobb minosegu anyagokbol keszulnek a ruhak. En a HADA kft boltjaiba jartam anno, ami a Blaha es a Keleti kozott van, de tobb boltjuk is van Pesten. Tavaly osszel szereztem egy-ket kismama felsot is.... :)
Van egy masik turi a Kiraly utcanal, oda pedig azert jartam mert afrikai gyermekeket segitenek a bevetelbol:) Humana a bolt neve. Ott igazi holland kulonlegessegeket lehet kifodni ha jokor megy az ember:)
Amint vege lesz a szobafogsagnak, autoba be es irany a turi.... bar nem hiszem hogy a 4-5 oras turi-maratonjaimra kepes leszek terhesen:)))))))))))))))

joejt mindenkinek es szep almokat!

:)

sünciboglya

Jah ha vege lesz a szobafogsagnak es megyek turi-turnera, akinek van kedve velem tarthat, negyen beferunk a kocsiba:D

sünciboglya

Szija Tierno!

Te is Maci Lacis vagy?????? :D :D :D
Megnéztem a linket amit felraktál a kozmiról! Nekem nagyon nagyon szimpi, lehet be is jelentkezem jövőhétre! :D
Melyik ez a Tulipán utcai konditerem????
Mesélnétek valamit róla? Vagy nincs neki linkje????
Ez kondi, vagy torna órák vannak? (aerobic)

Húúúúa csokis sztoritól égnek állt a hajam nekem is! :shock:
Anyósom dettó ilyen, ha békésen alszik a gyerek akkor fogja bemegy a szobába elkezdi takargatni, igazgatni, vagy ha éppen tök jól elvolt a játszószőnyegen és mindenki már az asztalnál ült, hogy gyorsan együnk amíg csend van, akkor tutira odament és akkor hatalmas üvöltés lett!
Na én anyósom érdi, de amíg picik voltak csímók semmit nem segített! A legemlékezetesebb, mikor megszültem Bubut, átjött és az volt a segítség, hogy sütött nálunk egy hólabda sütit! Hatalmas kupit,koszt hagyott a konyhában és mielőtt mesült volna a piskóta lelépett! Otthagyott, hogy vegyem ki a sütőből, szaggassam ki és csináljak hozzá egy kókuszos krémet! :shock: :shock: :shock:
Bakker 1,5 hetes volt Bubu, gondolhatjátok mennyire vágytam a hólabdára! :D :D :D Bosszúból kiszedtem és megzabáltam az egészet krém nélkül! :oops:
De mennyivel többet ért volna, ha arra 20 percre megfogja Bubut és én el tudtam volna menni pl. zuhanyozni, hajat mosni.

Mi nagyjából végeztünk a nagytakarítással, ablakokat lemostuk, teraszt rendberaktam, fürdőben lemostam a csempét, Apa lemosta autómat, meg leslagoztuk udvart, garázsajtót stb. Ma is talarítok még a szobák kamra, konyhaszekrények hátramaradtak! :?
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
http://www.tulipanfitness.hu/
Nekem szimpi volt a hely, amikor benéztem, de időm nem volt, akkor még nagyon pincúrok voltunk és nehéz volt bárkire is hagynom Gézut.
De irigy vagyok, hogy már haladsz a nagytakarítással... Nekem annyira nincs idő ilyenre hétvégén, mindig programunk van, és marad nekem a hétközbeni takarítás gyerek mellett. :(
Mondjuk a mostani szombat miattam maradt ki, mert barátnőzés volt, végre kicsit "kiszabadultam" itthonról pár órára. Vacsit csinált a férjem, de mellette szaladt a lakás.
Tegnap épp kiakadtam kicsit, hogy sosem érem utol magam, és mást sem csinálok, mint kiszolgálom a fiúkat, és ha én nem gondolok valamire, vagy nem csinálok meg valamit, akkor más sem, szóval ez az állandó készenlét és koncentrálás kezd felőrölni és egyébkéntis kérek kéthét szabit! :lol:

Tierno! Csoki! Hát én nyugis ember vagyok, de az ilyen ki tud hozni a sodromból. Nálunk mogyoróval kínálás volt 17 hósan, holott akkor már tudtuk, hogy allergiás rá a Csibe. :twisted:
Egyébként bizti gonosz vagyok, de én is azt élveztem, amikor már Géza kifejezte az akaratát, és tojt a nagypapa fejére, ha épp nem volt kedve az ölében ücsörögni. Sosem értettem, hogy miért a gyereket kell a játékok mellől elcincálni, miért nem ő ül le játszani. Mintha olyan izgis lenne egy ekkora gyereknek az ebédlőasztalnál ücsörögni. Midig panaszkodik ilyenkor, hogy ő már öreg és itt fáj, ott fáj, bezzeg a strandon képes órákat feküdni a földön napozáskor... :?:
Lehet, hogy jobb egy izmos férfi test látványa, mint a fal, de én utálom, ha a hurkáimat stírölik, meg azt, hogy mit szenvedek a gépen. :)
Turit én kihagyom, nem mert ciki, hanem mert eleve nem vagyok egy vásárolgatós típus. Én bemegyek egy boltba, általában 10 perc, ha nagyon szükségem van valamire, akkor 15, ezalatt fölpróbálok max 3 nacit vagy 2 cipőt és ha nincs, akkor inkább hagyom a túróba. Ehhez pl nincs türelmem. Ezért nincs most cipóm. Pedig muszáj lenne már venni. 3-4 hónapja kezdtem el "keresni". :roll: Most viszont már leszakad rólam az előző. :oops:

Mária! Turi-maraton! Nem lehetsz semmi, el tudlak képzelni! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Ja, Tierno! Szuper, hogy sikerült meggyőzni a családot a földön mászás előnyeiről! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt sziasztok!
Mária!nekünk 7 személyes autónak van :lol: :lol:
Amúgy meg,a Szabinak szinte nincs is új ruhája.Igaz nem turizom őket,hanem egy ismerőstől veszem.Viszont mivel 3fai van,így van bőven,és nagyon jó cumóik vannak,mellesleg olcsón is adja.
Viszont túl sokáig én sem bírok turkálni,mert megunom.Bezzeg a lányom.Na a Fanni az képes egy cipőboltban 2-3órát eltölteni.Na nem is megyek én vele,megy az ex sógornőm(a nagynénje),ő pont olyan mint a Fanni e téren :lol:
De ha valaki sokat szeret vásárolni és nem szeret egyedűl menni,akkor szívesen kölcsön adom a Fannit :lol:
Ja amúgy én spec kismama nacit neten vettem,ugyanis arra a pár hónapra én ki nem adok 4-10000ft ot egy nacira,és ugyi 1db nem elég.Neten vettem használtat 3db-ot 6000ft-ért :lol:

Anyós.Hát szerintem tuti,hogy mi is változunk,vagyis másképp látunk sok mindent mint az idősebbek.
Azért a dédiknél nagyiknál gondoljunk arra,hogy az ő idejükben az volt a módi,hogy a fél falu beleszólt,mit hogyan kell csinálni.Szerintem nekik nehéz elfogadni,hogy ma már nem tehéntejjel tömjük az újszülötteket,hanem ha van akkor szoptatjuk,ha nincs akkor megfelelő tápszer.
Emlékszem,az én ex anyósomra.A Fanni augusztusi.Decemberben elmentünk kariajit venni,és ott hagytuk az anyósnál a Fannit pár órára.Akkor 4hóa volt,és csak szopott még.Fejtem neki tejet(nekem sok volt,még tejtesója is volt a Fanninak),ott hagytam.Majd megyünk vissza és közli,az nem kellett neki,viszont főzött a barátnőjével krumplit répt,és azt megette,és hogy ízlett neki.
Húú én annyira mérges voltam,de nem mutattam.
Ja és állandóan jött nekem a tejjel,hogy azt itassak a Fannival mert az ő gyerekei már 6hetesen azt ittak.Na ja,mindkettő full allergiás,a lánya még a tisztálkodó szerek összetevőjére is,meg fűszerre,virágra..stb.
És rengeteg dolog volt,amire mondta,hogy a lányának nem fogja hagyni,hogy így csinálja mert az úgy nem jó.
PL nem pólyáztam a Fannit,és felelőtlennek tartott,meg nem adtam rá 8réteg ruhát 30fokban,no meg sokat fogtam az ölemben békatartásban(tudjátok,mintha hordozó kendőben lenne),na arra közölte,hogy tönkre megy a gerince,és feküdnie kéne a gyereknek :roll:

No de,elváltam és nincs anyósom,és bizony néha hiányzik ém a segítség...

mimi12

Mimi!

Elfelejtettem írni, hogy Marcipán még oltás után 10 napig nem lehet kivinni, hogy a védettség teljesen kialakuljon!
Én hüle azt hittem már hétvégén sétálhatunk! :oops:

Andika merre vagyol?

Annyira nincs kedvem ehhez a mai előadáshoz! :? Az egésznek olyan erőszak hangulata van, nem???? :?
Fruzsi simán tudja a Bubu szövegét! :D
Sikerült venni ünneplő gúnyát a fiamnak az Auchanban!
Ha nincs semmi, akkor viszem Bubut hozzátok délre, ruháit előbb beviszem oviba!BIZTOSAN NEM NYŰG NEKTEK??????? :shock:

Annyira trotty vagyok ma, semmihez sincs kedvem! :(
Vasalnom kéne egy hatalmas kupacot de nem vist rá a lélek!
Főznöm nem kell maradt tegnapról rakott krumpli.
A szobákat gyorsan befejezem, de hagyok holnapra is takarítani valót, nehogy unatkozzam! :wink:
Látátok mennyire gány időt mondtak egész hétre????? :cry:
Vendég

Sünciboglya: A praxis oldalát itt tudod megtekinteni http://www.ultrahang.com/
Szomorúan olvasom a hétvégi riadalmat! Nekem az első 6-7 hétben éles szúrás szerű fájdalmaim voltak, volt amikor olyannyira, hogy azt hittem tényleg le is szúrtak! Szörnyű volt, utána a 12-16 hétig voltak mensis szerű görcsök, de olykor sokkal- sokkal jobban fájt. Olyankor csak összekuporodtam és vártam, hogy elmúljon. Közben kiderült, hogy rossz helyen tapadt meg a lepény, így lehetőleg ne igen mozogjak, max wc. Teljesen magam alatt voltam és napokig csak pityeregtem. Majd amikor megemésztettem a dolgot, kiderült, hogy a jobb oldali vesém, nem működik túl jól, és ha nem akarok korházban tölteni egy pár hónapot akkor igyak sokat, ne erőltessem magam. Szerencsére Lili okos baba és eddig nem feküdt rá, ami igazán baj lenne. Ezt is megemésztettem, így jött is a vércukor szint, ami nagyon magas lett. Most diétázom, szerencsére azzal kezelhető és eddig egész jól lejjebb ment. Csak félek, hogy ezt is megemésztettem, akkor mi jöhet még??? :shock: Szóval én aztán igazán átérzem az aggodalmadat! Szerintem is pihenj annyit amennyit csak tudsz!! Talán ha az első 12 hétben nem dolgoztam volna….. ezt már nem tudom meg.
Most meg a derekam fáj nagyon. Napok óta szinte alig alszom annyira fáj, ma már reggelizni sem volt erőm. A fájdalomtól meg hányingerem van. Rémes! Mi lesz szülésnél?? :shock: :cry:
De amúgy jól vagyok és még így is azt mondom, nagyon szép időszak ez, és rendkívül várom már a kis életem megérkezését!!!

Orsi: meséltem a férjemnek a szívecskés bolt történetét, no meg a csoportos kedvezményünket. Erre mivel pont ott sétáltunk „beráncigált”. :oops: Nézegettük, mik vannak ott. Nem is volt annyira borzalmas, mint ahogy én azt gondoltam. A rucik nem olyan occok, bár nem tudom mennyi ezeknek az átlag ára. Néztünk társas játékot is 12-16eFt között voltak, pedig semmi extra nem volt benne! El is dobtuk az agyunkat! Amúgy már ki is néztem mivel lepem meg a drágám, ha megszületett Lili és ismét bele fogok férni dolgokba. :oops: Bár ez még odébb van! :lol:
Dolgozol? Masszőr vagy? Ha múltkor jól értettem, mondtad h mész tovább képzésre. Olyan zsírpárnás eltüntetésre? Arra én is szívesen beneveznék majd, gondolom, csak szülés után lehet olyat.
Tök jó, hogy a közelben laksz!!!! Szuper lenne, ha majd együtt sétálgatnánk, mivel uuuutálok egyedül sétálni (igaz akkor már velem lesz az én hercegnőm), no meg a környéket sem igen ismerem. Jupiiiii :D :D
A biztosító megnézte a kocsit, már csak a szervizbe kellene elvinne. Ami csak a férjemmel együtt menne, mert ha én oda is viszem, hogy jutok haza????? De várhatok én erre a jó emberre, ha ma nem szedi össze magát elviszem, max. haza gyaloglók vagy nem tudom, mert azt sem árulta el, hol van itt szerviz, ahova lehet vinni! Lusta, lusta ember!
:evil:
Tierno: Én is a Matyinál voltam!! :D Nagyon jó fej a pasi és pont a mi lépcsőházunkban lakott, most már a lánya és az unokái laknak itt. Így rendszeresen jár ide, szoktuk is látni. Hát igen kicsi a világ!
Szupi, akkor te is csatlakozol a sétához. Örülök, hogy nem vagyok egyedül!
Szerintem a turkáló, ma már nem ciki. Néha jobb cuccokat lehet kapni, mint egy sima boltban! Szóval én tuti csatlakoznék, no meg éljen a shopping!!!! :lol: Igaz max. 1 órát tudok nézgelődni, utána sokkot kapok és menekülök.... :D

Dolli: eleve nem vagyok egy türelmes típus, de ha kell tudok várni, akár évekig is. De Lilinél más a helyzet, őt már annyira várom, hogy az agyam is megtréfál néha. Mondom a férjemnek, vasárnap menjünk ki a ligetbe úgy is lesznek rendezvények. Erre nagy kerek szemekkel néz rám, hogy most márc. 1 lesz, nem május 1.! :shock: Pedig tudtam én!!! :lol: És mégis meg voltam győződve, hogy most lesz . Nem is mondok erre inkább semmit!

hú jó sokat regéltem, most már megyek, hátha egy kis mozgás segít a derekamnak. :(

Lini
Kép
kicsi lini

Ja én sem vagyok nagy vásárlós!
Nekem az a sikerélmény, ha minnél kevesebb idő alatt tudok megvenni minnél több dolgot! :D
Gyerekkel meg egyenesen rémálom a ruhapróba!
Van erről egy jó sztorim! :D

Bogival voltam pocakos és Apiéknál céges Miku buli volt, gyorsan kellett vennem valami göncöt, ami alkalomhoz illő volt!
Levittem Bubut oviba, Fruzsikával még 1 órát császkáltunk, hogy végre kinyisson 9-kor a C&A! Na ott toporogtunk az ajtóban, bementünk, de addigra Fruzsika pont besokalt a várakozástól, babakocsizástól! HATALMAS ÜVÖLTÉSBE KEZDETT! :shock:
Kivettem a kocsiból, a fél kezét fogtam, a maradék kezemmel próbáltam volna nézegetni a ruhákat! Találtam is egy helyes blúzt, bevonszoltam magunkat, az öltözőbe, babakocsistúl, gyerekestől, valahogy lerángattam magamról a 600 ruhát(december volt) és mikor egy szál melltartóban voltam Fruzsi eltünt mellőlem! :shock: :shock: :shock:
Na gondolhatjátok milyen tempóban öltöztem vissza, keretem a ruhák között Fruzsikát!
Otthagytam mindent, hazajöttünk!Áthívtam anyóst és délben mikor elhoztam Bubut oviból egy második próbát ejtettem!
Hatalmas sikerélményem volt az értelmes, okos 3,5 éves fiammal vásárolgatni! :D meglett a blúz és találtam egy szép gatyát is!
Az öltözö felé vettük az irányt, nem kellett se 1,5 évest húzni, se babakocsit tolni, sima ügy! :D
Szépen levetköztem megint a 600 ruhát magamról, de most már gatyát, cipőt is, mire megszólal a fiam az öltöző függyöny másik oldaláról: Anyaaaaaaaaaaaaaaa! Vissza tudom tartani a kakit!!!!!
Kinéztem, de akkor már éreztem, hogy nagy puka szag is van!
:shock: :shock: :shock:
Örült tempóval öltöztem vissza és rohantunk hazáig, be ne kakkantoson a fiam!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze ruhapróbáig megintcsak nem jutottam el! :(
Aztán este jött haza Apa és harmadik próbára sikerült megvenni a göncöt!

Azóta nem megyek el csak egyedül vásárolni, nagyjából 5 perccel zárás előtt, mindig odaérek az üzletekbe! Vagy ha nincs más, akkor Tesco Cherokee! :?
Vendég

Orsi :lol: :lol:
Itt fetrengek a gép előtt.
De legalább ugyan az az eladó volt,vagy másik?? :lol:

mimi12

Szia Lini!

Nekem remélhetőleg Fruzsi is ovis lesz ősztől és akkor már csak Bogika lesz velem itthon, simán összehozzuk a randit, mert én ott vagyok a lakcsitelepen monden nap 2x! :wink: Reggel-délben!
De ha jön a nyár eljöhetnétek (EZ MINDENKIRE VONATKOZIK!!!)mikor már lehet kertezni, napozni! :wink: DE VÁROM MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!
Lányok csinálhatnánk egy kis baba-mama tali garden party-t!!!!!!!!!
Nálunk tutira elférünk, sok hasonló korosztályú gyerő van, lehet mászókázni, csúszdázni, hintázni, homokozni, motorozni, nyáron pancsolni, anyikáknak meg jót dumcsizni!!!!!! :wink:
Csinálunk szenyákat, egy kis üdcsi, süti! :wink:

Be vagyok már zsongva erre a nyárra!
Olyan jó volt tegnap a kertben!!!!! Erre ma ez a szürke szmötyis idő!!!! :?

2 hét múlva megyek a továbbképzésre: cellulit, fogyasztó masszázs! :D Kár hogy magamat nem tudom masszírozni! :?
Szopi után ajánlott a masszázs, mert sajna a méreganyagok belekerülnek a tejbe!!!! :(

http://www.masszazscentrum.hu/index.php?data[mid]=cellulitmasszazs

De majd ha ott tartasz várlak sok szertettel!!!! :wink:
Vendég

Mimi!

Szerinted volt időm az eladóra nézni?????? :D :D :D

Nem röhögni, sajnálni tessék! :D :D :D

De azóta szállóige nálunk a "vissza bírom tartani a kakit" kifejezés! :D
Vendég

Orsi: ez nagyon mókás volt!!! :lol: :lol: :lol:
A garden party meg szuper ötlet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Én is nagyon várom már a nyarat, a babás sétálásokat és az anyukás csacsogásokat! Jupiiii de jó lesz. :D :D
Na akkor a sok háj marad még egy darbig! :( Csak azt nem értem, miért a s-gemre jön???, Jöhetne a cickóra is! Mindig elszomorodva állapítom meg, h a hasammal szinkronba nő a hátsom is. :cry:
Ez van. Apa is hízik ezzel nyugtatom magam! :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok!

Dolli, a Vörösmartyban lakunk, nincs nagyon messze tőletek (autóval). Konditerembe én még sosem jártam, párszor volt, hogy a párommal jártunk fallabdázni. Pedig rámférne egy kis izom, csak jó lenne olyan helyet találni ahol a gyerekekre vigyáznak, de az itt Érden nincs (legalábbis nem tudok róla). Párom is szeretne fallabdázni, de ugye együtt nem tudunk, meg én kevés is vagyok neki, és mivel nincs partnere így ő sem jár. :? Jajj, ne is mondd…. nálunk is ha én nem figyelek oda mindenre úszik minden, állandóan pakolok a gyerekek után is és az apjuk után is, és sosem érek a végére. :?
Iwiw-en néztem, van közös ismerősünk, Balogh Edina, honnan ismered?

Lini, gondolom gyűjti az infókat, adatokat a párod, mielőtt nekikezdene az égőcserének... :lol: :lol: :lol:
Ne izgulj, nemsoká' itt van május! Addig is élvezd ahogy mocorog odabenn! Én nagyon szerettem.
Jelentem én nem a parkvárosban lakom! :D Nem messze a központtól, a Vörösmartyban.

Mária, az oroszlánok már csak ilyenek.... :wink: :lol:
Nekünk is nehezen jött össze Bálint, én is sokat izgultam, de nyugi! nem lesz semmi baj! Pihizz!!!!
Örülök, hogy azóta minden okés!

Orsi, képzeld, vásároltunk kutyunak, tálat, pórázt, nyakörvet,játékot….. és akkor döbbentem rá, hogy most én fogok felelni egy kutyáért, úgy igazán….be is pánikoltam, hisz eddig csak a szeretgetés, játszás volt, de most nekem kell etetni, gondozni, ha baj van nekem kell vinni orvoshoz…. úgyhogy én is kezdő leszek. DE! Ma láttam róla képet….. hogy milyen zabálnivaló! Teljesen be vagyok zsongva!!!!! :lol:
Jót röhögtem a sztoridon!!! Gondolom akkor neked nem volt olyan vicces. :wink:
Hűű, de mennék már én is hozzád masszíroztatni, csak a gyerekeket nem tudom egyenlőre "lepasszolni". Múlt héten be is állt a nyakam mert elaludtam, olyan voltam mint egy nyomi. Most már nagyobb a mozgásterem, de még egy kicsit fáj. :(

Gardenpaty, szuper ötlet!!!!!! Nálunk is lehet majd, bár nem nagy a hely, de sok jó ember.... :lol: :lol: :lol:

Mimi, nem fáj az a kutyának?

Tierno, nálunk is a kiscsaj lett nagyon kutyás, és innen jött az ötlet, hogy legyen kutyánk, na meg onnan, hogy a szomszéd macskája, ide jár sz.rni… :evil:
Én is gondolkodtam már a turin, de egyedül…. így még nem jutottam el soha.

Edina, én amatőr szinten foglalkozom vele, nagyon szeretem, sokmindent meg lehet tudni belőle(horoszkóp). Ezotériáról jut eszembe, mikor babára készültünk, és a hormonjaim nem voltak rendben, én pl. kristályok gyógyító erejét használtam… :D sikerrel :D
sylph

Sziasztok!

Páran lehet hogy még emlékeztek rám...
Igazából egy kérdésem lenne, emlékszem tavalyról, hogy páran akkor mentek oviba a lurkók közül. Most eljött a mi időnk is.

Az én fiam december 15-én lesz 3 éves. Már most áprilisban be kell íratnom?
Ha igen miket kell vinnem? A személyi és a szül. any. kivonata az oké, de kell a munkahelyemtől valami papír?
A gyereket vinni kell beíratásra vagy jó néven veszik ha viszem? Végül is meg tudnám oldani, hogy ne jöjjön.

Mimi, gratulálok a nagy pocidhoz! :D

Kép
jpne

Én ezt néztem ki magamnak, de mikor jutok el???????? :? http://freshfitness.uw.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2009.03.02 13:28-kor.
sylph

Látom többen pocisok vagytok, Nektek is gratulálok, Veletek már anno nem találkoztam! :oops:

Kép
jpne

Jpne, SZIAAAAA! Hogy vagytok? Mesélj!
Nekünk is aktuális lesz a beiratkozás, sőt a bölcsi is....
A munkahelyi papír nem árt ha van, talán nagyobb lesz az esély hogy fölveszik, én vinni fogok. :lol: Remélem most sikerül, mert tavaly nem jött össze, de most jó lenne, ha mindkettőt felvennék!
sylph

Szia! :D
Ezek szerint Te emlékszel... :D :oops:
Köszi jól vagyunk, a mesélést inkább hagyjuk, nem sok jó történt velünk az utóbbi fél évben.
Melyik oviba nem vették fel tavaly? A kistesó miatt utasították el?

Kép
jpne

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?