Sziasztok!
Húúúú,de rég voltam itt.Nem voltam toppon,de azért olvastalak titeket.
Kozmetika:én tavaly október óta ide tervezem,hogy elmegyek :
http://www.andikozmetika.shp.hu/
A XI.kerületben volt egy olcsó kozmetikus,200 ftért szedte a szemöldököt,itt Érden,meg 800ért csinálták(Diósdi-Balatoni kereszteződésnél)
4D:Én is a Praxisban voltam,27 hetesen,Györfi Mátyásnál.Annyira jó fej!!Nekem csak 8 vagy 9 ezret kellett fizetnem.Nekem nem AFP-s volt,lehet,azért olcsóbb?
Parragh Macilaci:Tényleg jó fej,Nekem is írt fel Utrót.De nem barnázás miatt.Nekem tabletta formájában,de olvastam,hogy van kúp is.És sosem tolt le,hogy vizesedem,inkább tanácsokat adott.A védőnő meg mondta,hogy jaj,mit fog szólni a doki!Kórházba fog küldeni!Haha.Egyébként a terhesség elején annyira begörcsöltem éjjel,hogy azt hittem baj van,aztán megtudtam,hogy attól is lehet,hogy a szalagok nyúlnak.Úgy megijedtünk.Szegény párom,azt se tudta,mit csináljon.Nekem is voltak jósló fájásaim a 27.hétben.A terhesség vége felé,pedig az alhasam szúrt,főleg,gyaloglás közben.A 10 perc séta 1 órásra sikeredett,többször le kellett ülnöm,vagy megállnom.
Kondi:Én voltam a Tulipán fitnessben,(fél utcányira lakom onnan)igaz van annak már vagy 8 éve.Nem tudom mitől,de én nem sokat fogytam,pedig személyre szabottan állították össze az edzéstervet.Itthon jobb eredményeket tudtam elérni,ha kazira tornáztam.Valamit nekem is ki kell találnom,mert életemben nem voltam ilyen puhos,mint most.
csszedina!Először is üdvözöllek!
Az 5-6 kg az még simán lemehet.Én akkor kezdtem fogyni,mikor a lánykám kúszni kezdett.Meg amióta nappal 1x alszik.Rajtam még 5 kg van a teherbeesési súlyomhoz képest,viszont ahhoz,hogy jól érezzem magam a bőrömben,15 kgt!kell fogynom.Hm,legyen 10.
Kutya:Dorina is kutya mániás.Van anyumnak egy pincsije,ami tulajdonképpen mindenkié,hogy mit össze nem sikongat meg ugat neki,meg oda kell vinni az ajtóhoz,hogy tudjon kopogni neki.
mikor meséltem a páromnak,hogy ugat a gyerek,kiröhögött,hogy majd megkérdezik,hogy miket tud már a lányod?Ő meg majd válaszolja,hogy ugatni azt tud.Másnap meglátta,hogy mit művel Dorina,egész nap azt kérdezte tőle,hogy csinál a kutya?Már mondtam,hogy tanítsunk meg mást is,mert már napok óta csak ezt hallgatom,kicsit sok.Most kezd nyávogni:D
Egyébként nem hülye a gyerekem:dOlyan sok mindent csinál már,nem bírom követni.Tegnap óta az egyedül járást tanulja,persze eldől:)2 lépés sikerült eddig.Lehet,hogy szülinapján már menni fog?
Szoptatás,anyós:Én csak 3 hónapig szoptattam,valamiért nem akarta elfogadni a Drágám.Először az egyik mellem,aztán a másikat sem.Tegnap eszembe jutott ez,olyan szar kedvem lett,pedig akkor nem éreztem,hogy megviselne,csak mostanában érzem a hiányát.Lehet az is közre játszik,hogy Dorina kezd "eltávolodni" tőlem és milyen jó volt addig,amíg ott feküdt az ölemben.
Anyós meg mikor megszültem,azt jósolta,hogy nem fogok 1 hónapnál tovább szoptatni.Milyen kedves!Én bírtam őt,most sincs különösebb bajom vele,de mióta megszületett a lánykám,máshogy viszonyulok hozzá.Talán mert az elején sokszor jött,reggeltől estig itt volt.mikor aludt a gyerek,mikor szoptattam,mindig bent ült a szobában.Addig volt csak nyugta a gyereknek,míg aludt.Vagyis ez sem igaz,mert sokszor jött anyóssal egy rokon gyerek,aki meg alvás közben piszkálta.volt,hogy a gyereket annyi inger érte,hogy végig üvöltötte a fürdetést,az öltöztetést,és anyós meg kamerázta az ordító gyereket.Azóta se sírt szegénykém így.Persze ő nem értette,mi baja a gyereknek,még a zenélő kütyüket akarták bekapcsolni.jajjjj.Már alig várom,hogy legyen gyerekszoba!Az intimszféra lesz!!
Melyikőtök Szlavikovics Klára?Van közös ismerősünk:)
Tavasz:Már úgy csicseregnek a madarak,mint tavasszal.
Már úgy várom a jó időt.Olyan depis vagyok!Én ligeti vagyok.Központtól kb 15 perc,Kaszinótól 10p.Én is szívesen találkoznék veletek.
Utólag is boldog névnapot és szülinapot,akinek nem kívántam.Betegeknek pedig jobbulást!