Sziasztok!
Chrissy, köszike ígyekszem sokat inni, remélem hamar túl leszek rajta. ma mondta a sógornőm hogy amikor ő szült volt olyan kismama aki a szülési fájdalmakon kívül a vesgörcsöktől is szenvedett. Remélem én elöbb megszülöm a köveimet.
Nagyon édi lehet Martin baba amikor tüsszent
Judy, hát elég fájdalmas volt a vesegörcs is, kiváncsi vagyok milyen ha kijön. Mondta a dokim aszisztense is ha a köveket megszülöm már fel leszek készülve a babára. Én se küldeném már Danikádat suliba, had legyen egy kis plusz kari ajándék. Ez alat a két nap alatt úgy se fog történni már semmi. Különben láttalak ma beneteket Bazsival. Kocsival mentetek hazafelé, gondolom a suliból. Utánatok mentem, felismertem az autót, aztán amikor leelőztelek (amikor befordultatok a lakótelepre) bekukkantottam és te voltál. Ugye te voltál?
Szilvi, nyafizos nyanyákkal én is sürün talizok. Pont ma is, kisebb vesegörccsel álltam a sorba a patikába. bejön a nyanya odaszól a patikusnak hogy neki csak neocitran kell. Mi meg a sorból hogy nekünk meg csak ez meg ez. Na ne ám már. Erre dúlva fúlva kimegy hogy ő ezért nem áll órákat sorba. Volt ott egy anyuka 5-6 éves fiával, a gyerek is anyuka is nagyon türelmes volt. komolyan nem értem az embereket, miért idegesítik fel magukat (meg másokat). Attól nem lesz jobb hogy pampog.
Kriszta, köszi neked is jókivánságaid és az infót a vizitdíjról.
Sajnálom hogy annyit vártál a CSNK-ba.
Ha vásárólni mész feltétlen délelött menj, mert nagyon sokan vannak már mindenhol, és nem törödnek senkivel semmivel. Én is már úgy közlekedek hogy védem a pocom (bár rajtam még nem is látszik a babó
) Ma még a dokim is megjegyezte hogy hány kilót is híztam. Mondtam 2-öt az én mérlegem szerint. Viszont a baba teljesen megfelel a korához képest tökéletes (ahogy a doki mondta nagykönyvbe illő) méretei vannak. Én is nagyon várom már hogy mozogjon, sőt azt mégjobban hogy Apa is érezze. Ma is úgy kapta ki a kezemből a dvd-t, amire felvettettem az UH-ot, hogy adjam már a gyerekét. És már nézte is
Nagyon büszke. Nem kell ajándékot adjatok a dokinak, mi se adunk semmit, ezért ne érezd szarul magad.
Bessy, köszike, sztem biztos nem jó ha még mindig fáj a kezed. De hogy mitől lehet az jó kérdés. Gratula a 100. laptetőhőz (ez duplán jót jelent). Nem igazán bírom ezt a sok folyadékot, ráadásul szobahőmérsékleten nem tudok meginni semmit. A hideg italoktól meg érzem kicsit megfájdult a torkom. na már csak ez hiányzik. A vesém csak görcsszerűen fáj (néha-néha), még egyenlőre. Mitől lehet neked a vérezgetés? Megjön akkor sztem nincs gáz, de ha csak immel ámmal akkor mond a dokinak.
Gabi, gratulálok a szép gyarapodáshoz! Nagyon jók a képek, mutattam Apának is, csak fintorgott a lekvároson.
Kata, nagyon szép Gery baba! Jó lehetett az a hely, de mi se fogunk sztem Pestre menni. Épp elég lesz Fehérváron úgy összehozni hogy mindketten egyszerre érjünk rá. Köszi előre is a hajtó tea infót.
Márti, köszi ari vagy. Alap helyzetbe csak a derekam fájdogál kicsit, csak akkor szenvedek amikor görcsölök. Párom már vett nekem alkoholmentes sört (állítólag ez fincsi csak kicsit drága: Clausthaler), nem tudok mitt teni iszom és várok. Sztem se lesz semmi gond ha egy szülésfelkészítőről hiányzól, csak szólj hogy tuti nem mész.
Nati, azért tessék egy kicsit visszavenni ám a sok melóból! Remélem úgy lesz ahogy írtad és hamarossan nőni fog a pocim, mert egyre többen kételkednek hogy babát várok. Nekem EKG-ra a körzeti dokim írt beutalót és ő is írta be a kiskönyvembe az eredményt. Nekem a védőnő mindig mindent előre mond hogy hogyan csináljam.
Vicuska,
látom jó kedved van, örülök. Nagyon jók ezek a képek! Remélem mostanába nem hagyod békén apát!
Na ezt most elküldöm.....