Új privát üzeneted érkezett!

Na,csak öszehoztam a laptetőt :lol:
pedig Bessy neked akartam 8)
Vendég

Vicuska
Végülis mindegy, csak ne fájjon má' :D
Köszi kérdésed, sebeim alig látszanak, hasam fájdogál néha.
Meg tegnap elkezdtem vérezgetni 26. napon(!) Csak nem tudom, mitől ilyen korán? Nem szedek hormont. :shock:
bessy76

Rendes vagy, de neked is jár! :wink: Nekem tegnap volt 100. oldalas laptetőm. 8) :lol:
bessy76

aranyos a mikisapkás cic :D
bessy76

Sziasztok!

Chrissy, köszike ígyekszem sokat inni, remélem hamar túl leszek rajta. ma mondta a sógornőm hogy amikor ő szült volt olyan kismama aki a szülési fájdalmakon kívül a vesgörcsöktől is szenvedett. Remélem én elöbb megszülöm a köveimet. :) Nagyon édi lehet Martin baba amikor tüsszent :)

Judy, hát elég fájdalmas volt a vesegörcs is, kiváncsi vagyok milyen ha kijön. Mondta a dokim aszisztense is ha a köveket megszülöm már fel leszek készülve a babára. Én se küldeném már Danikádat suliba, had legyen egy kis plusz kari ajándék. Ez alat a két nap alatt úgy se fog történni már semmi. Különben láttalak ma beneteket Bazsival. Kocsival mentetek hazafelé, gondolom a suliból. Utánatok mentem, felismertem az autót, aztán amikor leelőztelek (amikor befordultatok a lakótelepre) bekukkantottam és te voltál. Ugye te voltál? :)

Szilvi, nyafizos nyanyákkal én is sürün talizok. Pont ma is, kisebb vesegörccsel álltam a sorba a patikába. bejön a nyanya odaszól a patikusnak hogy neki csak neocitran kell. Mi meg a sorból hogy nekünk meg csak ez meg ez. Na ne ám már. Erre dúlva fúlva kimegy hogy ő ezért nem áll órákat sorba. Volt ott egy anyuka 5-6 éves fiával, a gyerek is anyuka is nagyon türelmes volt. komolyan nem értem az embereket, miért idegesítik fel magukat (meg másokat). Attól nem lesz jobb hogy pampog.

Kriszta, köszi neked is jókivánságaid és az infót a vizitdíjról. :) Sajnálom hogy annyit vártál a CSNK-ba. :( Ha vásárólni mész feltétlen délelött menj, mert nagyon sokan vannak már mindenhol, és nem törödnek senkivel semmivel. Én is már úgy közlekedek hogy védem a pocom (bár rajtam még nem is látszik a babó :) ) Ma még a dokim is megjegyezte hogy hány kilót is híztam. Mondtam 2-öt az én mérlegem szerint. Viszont a baba teljesen megfelel a korához képest tökéletes (ahogy a doki mondta nagykönyvbe illő) méretei vannak. Én is nagyon várom már hogy mozogjon, sőt azt mégjobban hogy Apa is érezze. Ma is úgy kapta ki a kezemből a dvd-t, amire felvettettem az UH-ot, hogy adjam már a gyerekét. És már nézte is :) Nagyon büszke. Nem kell ajándékot adjatok a dokinak, mi se adunk semmit, ezért ne érezd szarul magad.

Bessy, köszike, sztem biztos nem jó ha még mindig fáj a kezed. De hogy mitől lehet az jó kérdés. Gratula a 100. laptetőhőz (ez duplán jót jelent). Nem igazán bírom ezt a sok folyadékot, ráadásul szobahőmérsékleten nem tudok meginni semmit. A hideg italoktól meg érzem kicsit megfájdult a torkom. na már csak ez hiányzik. A vesém csak görcsszerűen fáj (néha-néha), még egyenlőre. Mitől lehet neked a vérezgetés? Megjön akkor sztem nincs gáz, de ha csak immel ámmal akkor mond a dokinak.

Gabi, gratulálok a szép gyarapodáshoz! Nagyon jók a képek, mutattam Apának is, csak fintorgott a lekvároson. :)

Kata, nagyon szép Gery baba! Jó lehetett az a hely, de mi se fogunk sztem Pestre menni. Épp elég lesz Fehérváron úgy összehozni hogy mindketten egyszerre érjünk rá. Köszi előre is a hajtó tea infót.

Márti, köszi ari vagy. Alap helyzetbe csak a derekam fájdogál kicsit, csak akkor szenvedek amikor görcsölök. Párom már vett nekem alkoholmentes sört (állítólag ez fincsi csak kicsit drága: Clausthaler), nem tudok mitt teni iszom és várok. Sztem se lesz semmi gond ha egy szülésfelkészítőről hiányzól, csak szólj hogy tuti nem mész.

Nati, azért tessék egy kicsit visszavenni ám a sok melóból! Remélem úgy lesz ahogy írtad és hamarossan nőni fog a pocim, mert egyre többen kételkednek hogy babát várok. Nekem EKG-ra a körzeti dokim írt beutalót és ő is írta be a kiskönyvembe az eredményt. Nekem a védőnő mindig mindent előre mond hogy hogyan csináljam.

Vicuska, :) látom jó kedved van, örülök. Nagyon jók ezek a képek! Remélem mostanába nem hagyod békén apát!

Na ezt most elküldöm.....

madiani

Vikike, jönni fog majd, de pont ma mondta nagyon el van maradva. Vagy 10 oldallal és láttam hogy rengeteg vasalnivalója is van. Jönni fog majd. Levi már sokkal jobban van, még szívni kell a nóziját, de már nagyon jó kedvű.

Évi, Zsu gyertek írjatok!

madiani

Alexa :) csak kimaradtál (bocsi) biztos azért mert rég írtál. Képek a szülinapi zsurról? Várjuk ám!

madiani

Húúúúúúúúúúú mennyi olvasnivaló!

Mindenkinek köszi a reagálást, olvastam pár dolgot! Ha szülésznőt lehet, akkor az jöhet, én is úgy hallottam, hogy tulajdonképpen ő a legfontosabb! És nekem is egy Anikó nevüt ajánlottak, gyanítom ugyanazt. Természetesen, akivel történt valami tragédia, megértem, hogy ragaszkodik az orvoshoz, hogy minden rendben legyen. Amíg nem történik baj, addig senki nem gondol rá, hogy ez vele is megtörténhet. Nagyon sajnálom!
Ritkán jövök, mert még új lakásban nincs internet, most megint a szüleimnél vagyunk!
Ani, milyen adatokra vagy pontosan kíváncsi táblázathoz?

Zs

KépKép
fzsuzso80

Korod, van e már gyermeked mennyi idős (de asszem ezt írtad már hogy nincs) Szülés várható időpontja, kezelődoki (de azt is tudom már Bácskai ugye?) na meg a drukk.

madiani

Jah, oké!

27 éves vagyok, nincs még gyerek, most 34. hetes terhes vagyok, a Bácskaihoz járok.
Drukk? Az mi? Hogy én mitől félek, vagyhogy mi lesz a következő aktus, ami miatt drukkolhattok? :)

Zs

KépKép
fzsuzso80

01.02. 36. vérvétel, UH

KépKép
fzsuzso80

Jaj, próbálom a DVD-ről a képet kimerevíteni de valamiért a mentett képbe csak a nagy feketeség van. Nem tudtok segíten? Nagy szgép guru létemre nem tudok rájönni mi a gond.
Különben a mai eredmények:

BPD: 34mm
HC: 118 mm
FL: 25 mm
AD: 34 mm

Kaptunk a Vikiéktől kengurut és bébiőrt amiben légzésfigyelő is van. Tök jó erről is levan a gond. :)

Fáj a torkom. Mit is írtatok, milyen szopogatos babakímélő gyógyi van?

madiani

Jah és a lényeg: nem mutatta magát a kis drágánk. Fejjel lefelé hason feküdt, akárhogy próbálta a doki nem fordult meg. Megint várnunk kell egy hónapot.

madiani

Ani!

Asszem Tantum Verde volt...

Akit érdekel az utolsó 4D-s felvételünk a drágáról:

http://www.youtube.com/watch?v=7SNyMQKcSzQ

KépKép
fzsuzso80

Jaj de szép, hogy csücsörit az elején, vagy cumizik? Pont most próbálom én is felrakni a videót :)

madiani

Zsuzsó, de ééédi! :) Alig várom a miénket, kis karácsonyi ajándék :D

Ani, próbáld windows movie makerrel, sztem minden xp-s gépben van! Vagy írd be a keresőbe h képlopás, és keresglj vmi egyszerű progit ami megcsinálja! Szilvi, szerinted? :D

Bessy, Vicuska, további harcok a laptetőért...:D Köszi a drukkokat!

Amúgy megpróbálom bekunyerálni magam kicsit előbb, hogy még ideérjek szülésfelk.re! :D
Vendég

Jóóóóó reggelt!

Hogy én mennyire utálok korán kelni!!!!! :x Még mindig.....
Tegnap este hazaért apa. Titababa ismét elkezdte a műsort. :D Déután éreztem, hogy megfordult, aztán mikor lecsicsikáltunk, apa a pocimra tette a kezét és kezdte a dörömbölést. :D Alig tudtam elaludni tőle, mert csikizett. Apa még nem érzett ebből semmit. Ahogy megfordultam és apa keze nem volt a pocimon, abbahagyta. Huncut kölke. :lol: :lol: :lol:

Gabi
Ne izgulj a kilók miatt, majd szépen távoznak.
Nekem annyira nem természetes a dolog, de sajna ez így működik. :?

Nati
Pihizd ki a hétvégi fáradalmakat! Ma van az utolsó előtti munkanapom. Végre jön 1 kis jól megérdemelt szabi. :)
Karácsony után a szüleimnél is röfivágás lesz, nesze neked Norbi. :P :lol:
Az EKGt a háziörvös értékeli ki, neki is kell írkálnia a kiskönyvbe. Nekem még mindig adós vele. :)
Nem irigyellek a cukorszirupért, engem nem kínoztak meg ilyennel még a 7 fiola után...

Bessy
Akkor sikerült eltalálnom, ügyi vagyok. :D
Nálunk is egy csomó náthás emberke van, egy részét hazazavartuk gyógyulni. :)
Hétfőn megkapták az influenza elleni szurit, végül úgy döntöttem, hogy kihagyom.

Vicuska
Nékem némi szívzörejem van, de nem tudják, honnan jön. Voltam kardiológián UHn, de ott se találtak semmi szervi elváltozást. Azt mondta a doki, hogy szép a kicsi szívem. :D
Kb annyira vagyok fotogén, mint amennyi ritmusérzék van a dobostortában. :D
RL állatai érzik, hogy jön az ünnep, ezért gyorsan meggyógyultak. :lol:

Ani
Ha előkerülnek a kavicsaid, akkor majd kopácsolnak a kagylóban. :) Aloe verás motyót nem próbáltál? A szomszédonknak is voltak vesekövei, robbantgatni akarták, de az aloe vera feloldotta neki és kimaradt a többi. :)
Az ügyeletes gyógyitárba szoktam járni (azokban a ritka pillanatokban), ott sorszámos megoldás van. Ott nincs, hogy bocsika, csak 1 szem ezért jöttem. Múltkor kaptam fogkrémmintát. :)
A múltkor a teszkóban a pocimra húztam a kosarat, úgy közlekedtem. :D
A kis szégyenlős!!! :)

A manóba, nálunk a youtube le van tiltva... Túl sokat néztük éjszakás múszakba. :D
Vendég

Márti
Jó korán kidobott az ágy, én még bírtam volna aludni. Sebaj, délután pótolok. :D
Igazából fogalmam sincs, nem szoktam videókat szerkesztgetni. A fő kép- és videoguru pedig nincs MSNen pár napja.... :?
Vendég

Ez nem ér, még mindig csak én pislogok itt.... :(
Vendég

Szép reggelt!

Ani!
tegnap sajnálom hogy nem láttátok a kukit vagy a puncit :lol:
na de majd a kövinél!
alkoholmentes sör tényleg jó ötlet!meg van vesevédő gyógytea is! 8)

Márti!
vizsga után jelentkezz :D

Judy!
te is doki után! :P

Szilvi!
most már itt az ideje,hogy letedd a munkát :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Vicuska
Apa is azt mondta, hogy a sör tutira kimossa a veséket. :)
A mai melót 2kor eldobom, majd holnap reggel megkeresem. :) Utána meg keresgesse a rossz nyavalya. :D
Jópofa a hóemberkéd. :)
Vendég

Egy kis tegnap délutáni agyrém... :D
Kis naiv kislány módjára bementem az autósboltba alkatrészért. A hátsó lengéscsillapítókkal még nem volt probléma, az van, ma délután mehetek is érte. Ott indult a fejtörés, amikor vezérműszíjat kértem. A kocsint 89-es gyártású, szuper, van szíj. Mi is a motorszám? Hát, XY32131 és akármi. Fejvakarás, kutakodás.... Valami nem stimmel, ez a motorszám szerint a kocsi 92 utáni gyártású.... Motorcsere nem volt, tutira... Honnan is jött? Svájc.... Hoppá-retikül, akkor teljes tanácstalanság van, mi is számít: motorszám vagy gyártási év? Ismerős már rég hazament, más ötlet nincs. Most mi is légyen....
Ma felhívtam az opel szervízt, ők talán tudják. :) Mint kiderült nem a motorszám, hanem az alvázszám a lényeg. Hurrrááááááá!!!!!!! Náluk a vezérműszíj majdnem 9 rugó... Ez már nem annyira hurrá. Délután lengéscsillapítókért be, vezérműszíjra rákérdez és meglátjuk, kinőtt-e a tegnap kihullot haja az eladónak. :)
Vendég

Üdv mindenkinek!

Már megint a munka miatt nem jutottam a géphez, de most bepótolom.

Én úgy gondolom, hogy nekem megér annyit az egészségem és a leendő gyerekemé is, hogy fizessek érte. Sajnos a mai világban máskülönben le se szarják az embert. Már bocsi, ha kicsit nyers voltam. Az, hogy magánorvoshoz járok, nem vonja automatikusan maga után, hogy a szülésért kell fizetni. Legalábbis a Bácskai nem kér. Megkérdeztem tőle, hogy mennyiért vállal szülést, és azt mondta, hogy mindenki döntse el maga. Nekem ez elég. Úgy gondolom legyen egy fix orvos, aki az egész terhességet meg minden velejárót végigkövet az elejétől, és legyen is ott a szülésnél, ha valami van, akkor tudjon lépni, hiszen ő tudja mi történt az előtte lévő 9 hónapban. A Fehérvári kórházban dolgozó szülésznőkről én azt hallottam, hogy magánorvosokkal nem szeretnek dolgozni. Na, én ezért nem ott fogok majd szülni. Egyetértek Zsuzsoval, hogy mindenki fizeti a tb-t, meg mindent, de nekem már most minden pénzt megér, hogy emberként bánjanak majd velünk.

A Tescoban egyszer mi is vettünk csirkét, és mikor itthon kicsomagoltam, nyálkás és büdös volt. Az Auchan-ben pedig olyan műanyag íze van a húsoknak. Legalábbis mi nem szeretjük.

Ani!
Nem semmi, hogy veled mindig történik valami! Vigyázz magadra. Ha nem lennél terhes ihatnál sok sört, az a legjobb a vesekő ellen. Apunak is volt egyszer, és azt mondta neki a doki, hogy sok sört, meleg ülőfürdő, meg sok lépcsőzés. És tényleg, pár nap után ki is jött neki. Szép nagy volt, majd "beledöglött". De hát ismeres milyen!? :D Na, mindegy vigyázz magadra!
A könyvet olvasom, nagyon szupi.

Most búczuzok, majd valamikor még benézek.

Pusszancs mindenkinek.

Évi

Kép

Kép

Kép
eva81

Sziasztok!!

Szilvi

Ez a Hoppá retikül honnan van?Van egy barátom aki szintén mindig ezt használja...és eddig csak tőle hallottam:)

Ani
Én sem tudtam kivágni képet a print screen-nel nekem is sötétség lett..próbáld meg azzal amit Márti írt..
Amúgy nekünk is csak a 4d-n derült ki 100%osan hogy kislány illetve előtte 1héttel a Schwazrinál látszott ott valami kis nuni féle.. :oops:
Amúgy látogass meg ha jó a lépcsőzés a vesekőre ugyanis a 3-on lakunk és nincs lift és marha sok meredek lépcső van:)(nem is szeretnek hozzánk jönni :P )

Velünk minden okés, a babóka jól van,tegnap épp ébren volt és nézett ide-oda meg simizte az arcocskáját meg rugdalózott...a doki szerint pont akkora amekkorának lennie kell(eddig kisebb volt) kezdi beérni magát..:)
Hirtelen ötlettől vezérelve elmentünk tegnap az auchanba,szerencsére nem voltak nagyon vészesen sokan és egész kibírható volt..este 7re értünk haza..a depinek is kezd vége lenni és kezdek ráhangolódni a karácsonyra is...

Szép napot mindenkinek!Pussz
Vendég

Évi
Olvastam a tecsós könyvet, a húsos részleget kihagyom. :?

Krixta
Már régóta ismerem. :oops: A fiúknak is új kifejezéseket ismertetek meg. Amit imádnak: minden férfi 100 kg alatt csak karácsonyfadísz. :D

Auchanba majd én is menni szeretnék, a tecsóba majd éjszaka. :D
Titababa időnként kopogtat. :D
Vendég

Elhúzok, mint a vadlibák délnek. Otthon vízszintesbe teszem magam, remélem, Titababa is szeretne aludni egy kicsit. :D
Holnap reggel még jövök. :)
Jó délutánt!
Vendég

Na csajok, ez elég picike és rossz minőségü. :(

Babócikánk fejjel lefelé van, keressétek a gerincet és utána már talán könnyebb betájolni. Nagyon sokat mozgolódott, volt hogy dörzsölte a szemét. Remélem ki tudtok valamit azért szedni belőle. Jobb sarokba a kis négyzetbe kinagyítva látjátok.

madiani

Szijasztok!

Meggyüttem vizsgáról, nemtom írtam-e: a nő aki vizsgáztat, kb 20 hetes terhes (a hasmérete alapján) :D szóval vicces helyzet volt. Pszicholingvisztikából vizsgáztam, borítékból kellett húzni, Kisati súgott, melyiket húzzam és a magzatnyelv lett :D :D a nő röhögött, persze 5öst adott :)

A tescot nem kell bemutatni...dolgoztam ott, sokfélét, meg hát olvastam én is azt a bizonyos könyvet :) Most az intersparból jöttünk, amit nem szeretünk, de csak oda van apának kajacsekk...

Krixta, tök jó, h aktív volt a pici! Na, mi lesz a neve (most hogy már láttátok az arcát) :)

Szilvi, ugye milyen érdekes a babamocorgás? Én úgy imádom! Most is rugdos, vizsga közben is simiztem :) Szerintem érzi, szereti! Viszont a hideget utálhatja, arra mindig összerándul :D
Vendég

Ani, sztem látszik :)
Vendég

Márti, gratula a vizsgádhoz! Ugye hogy megy ez! :)

Tényleg ki lehet venni? Mert ugye én tudom mit kell nézni. :)

madiani

Márti, köszi mindjárt keresek egy képlopó progit.

Vicuska, majd csak megmutatja egyszer magát a kis huncut.

Évi, köszike, Apa vett nekem alkoholmentesrt azt kéne igyam de valami nyavaját elkaptam és iszonyúan fáj a torkom is. A sör most nem csúszik :) Örülök hogy olvasod a könyvet, remélem teccik is, és kedvesedet ösztönzi majd :)

Kriszta :) a lépcsőzést már többen is mondták, mi is a 2.-on lakunk. Ma megint volt egy görcsöm, kollégáim csak lestek, úgy szenvedtem. Ráadásul ahogy már írtam a torkom is fáj. Egész nap úgy érzem mint aki be akar pisilni, de nem jön. Nem tudom hogy a kő miatt vagy a baba nyomhat már. Örülök hogy depit elhessegeted :)

madiani

Ani!
tök jó a videó!bár nem nagyon tudom mi micsoda rajta :lol:

Márti!
ugye-ugye hogy sikerült :wink: Kisatinak hála 8)

Krixta!
örülök hogy a pindurral minden rendben odabent és a depid is már a múlté :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon sok visszaolvasnivalóm van!! Most egyenlőre megpróbálom bepótolni és majd jövök, de nemtom mikor mert nagyon el vagyunk maradva a karácsonyi ajándékokkal. Már csak a hétvége maradt, hogy bepótoljuk, biztos nagyot szívunk, de majd megpróbálunk éjjel menni a tescoba persze Levi nélkül.
Na megyek is, olvasgatok és majd írok mikor lesz egy kis szusszanatnyi időm. Addig is sok sok puszi mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
vikike_

Jó reggelt!

Még mindig utálok korán kelni. Épp álmodtam valamit, amikor ez az átok megszólalt. Elsőnek azt se tudtam, mi az, meg miért ilyen korán...
Reggel még a körmöm is letörtem. Úgy kell nekem. :twisted: :D
Apát még elküldték egy rövid túrára, holnap jön haza és befejeztük a melót. :)

Márti
Gratula az 5shöz. Jó borítékot húztál. :D
A szomszéd boltba szoktam átmenni, ott elfogadják az abrakjegyem. Nem túlzottan szeretem, mert elég drága, meg párszor sikerült romlott tejet hazavinnem. :?
Titababa tegnap este is szóvá tette, hogy nem azon az oldalon szoktunk aludni. :D Huncut!!! :)

Ani
Hogy izeg-mozog! Titababa lusta volt, mikor RL nézte. Remélem, a következőn már aktívabb lesz. :)

Vikike
Az elveszett barika. :) Levi meggyógyult?
Vendég

Szép napot!

Vikike!
üdv újra itt :D remélem Levike már jól van,hajrá karácsonyi nagybevásárlás 8)

Szilvi!
már csak ma vagy a munka hőse!ezt fél lábbal is kibírod!!!!!!!!!!irígyellek ám nagyon :D :D :D

dobok egy görbét,régen láttatok már úgyis ilyet :shock:
Kép
Vendég

Vicuska
A kedves munkatársak borzolják is a szőrt a hátamon. :D
Holnaptól majd sokat fogok gondolni Rátok! :)
Vendég

Sziasztok,

Őrület, hogy ha az ember 2 napig nem jön, akkor egy óráig olvasgathat vissza. :lol: :lol:

Vicuska,

A hőd szépen lent van, mindent bele. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikike,

Remélem Levi jól van, már meggyógyult.
Hát nem irigyellek a hétvége miatt. Tuti őrültek háza lesz.
Én már csak a Plus-ba megyek, itt nálunk, meg még a Tomcat játékboltba akarok benézni. Aztán mostanában bolt közelébe sem megyek. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Jobbulást neked. Az én torkom már jobb, én a Bioparox-nál maradtam, azt ajánlotta a védőnő. Használt.
A videon meg szépen ki lehet venni a babócát. A kismamák amugy is tudják, hogy mit kell nézni. :lol: :lol:

Márti,

Gratula az 5-höz. :lol: :lol: :lol: Ügyesek voltatok. :lol: :lol:

Krixta,

Örülök, hogy minden rendben volt az orvosnál és az uh-on. :lol: :lol:
Én az Auchantt nem szeretem, mert mindig tömeg van. Szerintem az összes ember odamegy vásárolni még a környező felukból is és mindig agyon akarják taposni az embert. :lol: :lol:

Zsu,

Megnéztem a babócátokat én is, nagyon édes kis pofikája van. :lol:
Gratulálok hozzá mégegyszer. :lol:

Nati,

Nekem az EKG-t a háziorvosom csinálta, ő is értékelte ki és írta be a kiskönyvbe az eredményt. :lol: :lol:

Gabi,

Raffaello+boríték nagyon jó ötlet. :lol: Lehet ellopom. :lol: :lol:

Na ezt most gyorsan elküldöm. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most egy kicsit magunkról.

Azért tűntem el megint, mert kedd este Danika roszabbul lett. Belázasodott és rettenetesen köhög, és a legnagyobb gond az, hogy nem igen jön a váladék a nózijából. Szerda reggel is lázzal ébredt, visszavittem a dokihoz, aki azt mondta, hogy sajna visszaesett, valszeg nem volt elég erős a gyógyi amit írt előtte. Így kaptunk "sumamed-et" amiből csak napi 1 kapszulát kell bevennie, állítólag ez nagyon erős gyógyszer.
Ma még csak hőemelkedése volt, remélem újévre meggyógyul.

Tegnap este voltam nőgyógyi vizsgálaton. Hát a méhszájam 2000-es, a fiukkal a 37. héten volt ilyen. Ez azt jelenti, hogy rövidült a méhnyak, a méhszájam is szépen felpuhult, de hála istennek zárt. Azt mondta az orvos, hogy ez így 31 hetesen már elfogadható, de nagyon sokat kell pihennem. Valószínüleg a sok fájás kezdett el dolgozni a méhnyakon és méhszájon. Fél óránál többet nem igen tudok menni vagy állni, mert rögtön fáj és nyilal is rettenetesen. A lakás szalad, nem tudom hogy fogok kari előtt rendet vágni. Szóval kicsit elkeseredtem. Azt hiszem január elején beszerzem még a maradék babás cuccokat, meg magamnak ami kell, kimosom a rucikat, hátha előbb szaladunk a kórházba. Csak abban reménykedek, hogy legalább még 5 hetet kibír odabent.

Más téma.

Mégiscsak ugy döntöttem, hogy fogadok szülésznőt. Tegnap beszélgettünk erről a dokival és jobbnak láttam az elmondások alapján, ha fogadok. Ajánlott is egy hölgyet a doki, akivel sokat együtt dolgozik. Január elején fel is hívom.

A 36. héten meg felhívom az anesztest is akit szintén az orvos adott meg. Állítólag nagyon profi. Bár lehet nem is lesz rá szükség, ha a méhszájam így puhul. Azért jobb a békesség.
Azt hiszem a fél fizum rá fog menni, de ez van. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok! Jó reggelt!

Már 7-kor vérvételen voltam és gyorsan végeztem is. Védőnőnél is voltam vércukrom is nagykönyvbe illő. :)
Ajánlott valami aloa verás cuccot a vesekőre. Mondtam neki hogy állandóan vizelési ingerem van, mondta hogy a baba is lehet, de a megfázás is rátehet egy lapáttal. Amúgy a vizeletem is rendbe volt. Most viszont megint fáj a vesém :evil: , még csak épp érzem, de mindig így kezdődik.

Vicuska, hát igen, még nekem is nagyon kell figyelnem hogy mi micsoda :) Jól lement a hőd! Érzel valami peteérésre utaló jelet? Apát tessék elcsábítani ám!

Szilvi, jó sokáig nem fogsz jönni. Ha tudsz valahol netezni azért jelentkezz ám! Babócánk az előző UH alig mozgott, most meg :)

Ja, a lényeget nem is írtam, éreztem! Most egy fél órája kb. Olyan volt mintha egy nagyobb buborék szétpukkant volna. Sztem tuti a baba volt, ilyet még nem éreztem. És ott volt ahol a baba van.
Csak mászna már odébb a holyagomról!

Na egyre jobban fáj a vesém.... kezdődik

madiani

Judy
A Tomcatbe én is megyek, legót kértek a jézuskától. :)
Sajnálom, hogy Dani visszaesett. Apa fia (aki szintén Dani :D ) is beteg, úgy néz ki, befigyelt nála az influenza. :?
Barbi bébi biztos, hogy bent marad még egy ideig, tutira jól érzi magát. :)

Ani
Kitartást a kavicsaidhoz, remélem, nem kínoznak sokáig.
Karácsony és szilveszter körül tudok jelentkezni, ha minden jól megy. :)
Tutira Babócika mocorog. Tegnap én is ilyen buborékosat éreztem. De most ismét kopogott, meg érzem, hogy fészkelődik. :)
Vendég

de jó, csajok, mindenki érzi a babáját!!! :D Nati, rajtad a sor!
Judy, sajnálom hogy megint rosszul van a kis szívtipró, talán a karácsony segít egy picit rajta... :)

Na hát én Európai Unió és az etnikai kisebbségek című frenetikát tanulom, itt a könyvtárban, feljöttem előbb mert otthon nehezebben tanulom az ilyen ordenáré marhaságokat. Apa bezzeg otthon van :? de ő se pihizik, kitakarítja a zuhanykabint, lerakódott a sziloplaszt alá a vízkő, azt kapirgálja le :D Már jó 2 hónapja esedékes művelet... Azt mondta, ennél többet nem hajlandó melózni, míg szabin van. Helyeseltem :D
Vendég

Akkora buli van Titababánál. :D

Márti
Elég vad dolgot tanulsz. :) Kitartás, nem sok van hátra!
Vendég

Sziasztok!

Megúsztam, csak ilyeszgetett a vesém. Gyorsan el is szaladtam az Intersparba. Annyia voltak mint a fene. Mikor kiszáltam a kocsiból, belenyilalt a bal oldalam, de csak egy másodpercig fájt és utána mintha a pisilési ingert elvágták vólna. Most már tuti hogy a kis huncut táncikált a hólyagomon. Bevásároltam aztán átmentem a plazaba (ott is rengetegen voltak) megvettem édesapámnak az ajándékát.

Judy sajnálom hogy Danika rosszabbúl van, remélem ki tudod kúrálni. Gyógyulást kívánok neki minnél elöbb. Te is nagyon vigyázz magadra és simogasd Barbit mond neki hogy hideg van idekin, még ne akarjon kijönni. Ha nem tudod kitakarítani a lakást karira akkor mi van. A gyerekeket gondolom nem érdekli hogy frissen pórszívózott szönyegre hozza e az ajándékot a jézuska. A felnőtek meg csak megértik. Különben még én se takarítottam, lehet nem is fogok, attól függ hogy leszek.

Szilvi, bizti összebszéltek a babák hogy eccere mocorognak.

Márti jó tanulást, és kitartást kívánok.

madiani

Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig maradok. Késik a váltás, nem is kicsit. :?

Ani
Gyanúsak ezek ketten. :D
Kitartást a kavicsaidhoz!
Vendég

Csak emlegetni kellett. :D
Ha nem talákoznánk addig (elég nagy esély van rá :D ):

Boldog karácsonyt mindenkinek!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?