Új privát üzeneted érkezett!

Bea, borzasztóan sajnálom, őszinte részvétünk!

Kép
seriff

Sziasztok!

Bea!
Fogadd részvétem!

Eljött a heti egy alkalom. Nem igazán tudok visszaolvasni. Eszméletlen, hogy mekkora itt a forgalom. Tök jó.

Képzeljétek, szedem a homeos urenus valamit, és ismét több a tejcsi. Ez a kis disznófülű meg csak vigyorog a cickónak. Persze ha belefejem a szájába, akkor cuppog. Meg fogom zabálni.

Az éjszakáink viszont szörnyűek. Már kb. 2 hónapja tart, és egyre rosszabb. 8-kor fekszik, 11-1 között kel, és attól kezdve szinte nem alszik. Fél-1 órákat max, ha szerencsém van. Az esti "hosszabb" alváson kívül nappal is csak ilyen rövid időket szunyál. Van köztetek hasonló probléma??? SOS!!! Már kivagyok idegileg, fizikailag.

Még 1-2 órát itt leszek. Írjatok!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek
patriot

Szia Gabi!

De jó, hogy itt vagy!
Bálint is éjszakénként ébred, lassan 2 hete, hogy 3 után szinte fél óránként ugrok hozzá, de visszaalszik!
Van a lányok között bőven, aki olyan problémákkal küzd, mint Ti! Pl: Syg-Leona, Sam-Hanna, asszem Mrege-Rege is.
Fáradt vagy, vagy depressziós??

KépKép
mino

MIno
Már nem is tudom melyik. Fáradt is meg depis is. Ha legalább éjszaka szundizna, akkor nem érdekelne az sem hogy nappal nem alszik, mert tényleg nagyon cuki, és jókat játszunk(szanánk ha birnám energivel). Egyszerűen nem értem, hogy mi az oka. Elég neki ennyi alvás???????? hihetetlen. Már az is jó lenne ha éjszaka "játszadozna, gőgicsélne" de nem! Õ ordít. Lehet, hogy világgá megyek! Na jó csak vicceltem. bár néha erős ingerenciát érzek rá. Ráadásul anyuci, aki a legnagyobb segítségem 1 hétre elrepült "nyaralni". Hát ez van.
Olvastam, hogy Bálintka el kezdte építeni a jövőjét! Csodaszép kis nőcsábász pasi. Na majd 18 év múlva együtt hajtják Gombóccal a csajokat. Akkor már tuti végigaludja az éjszakát......
Amúgy hogy vagytok???? Homeos szerek még mindig okék????
patriot

Sziasztok,

van egy kis szusszanásnyi időmKép

Tegnap meglátogattuk a börzét, hát ismét rengetegen voltak, bár erre számítottam. Most csak popsitörtlőt vettünk, meg körülnéztem hátihordozó ügyben, az lesz a tavaszi cél. Barátokat is látogattunk, meg az IKEA-ban is voltunk. A lányok nagyon jól vették az akadályokat, édesek voltak.

Seriff,
a szülinapo jól sikerült, attól eltekintve, hogy amikor az oviból hazaértünk (akkor vittük haza a meglepetés tortát), Kamillával megbeszéltem, hogy ne árulja el Apának, hogy mit hoztunk. Mondogatta is, hogy nem mondja meg Apának. Aztán amikor beléptünk, rögtön azzal kezdte, hogy: Apa, majd adsz a tortádból? Mire Apa: Dehát nincs is torta. A válasz: Dehogynem, kint van az autóban, most hoztuk Anyával... Volt nagy derülés, aztán meg nagy tortaevés Kép Persze számítottam rá, tudtam, hogy kb. 4-5 éves korig még nem tudtak hazudni, így titkot tartani sem, olyan édes volt Kép

Pat,
üdv, talán még ezt olvasod. Nálunk átmeneti alávszavar volt most 2 hétig, de szerencsére, ahogy a betegség elmúlt, az álomkór is visszajött, igaz, napközben Emese sem alszik 3-4 óránál többet, azt is 3 részletben.
Nem próbálsz valami homeósat Zsombinak is? Sygnek vannak bevált praktikái, bár nem tudom, hogy az Õ alvásbajuk ugyanilyen-e.

Mino,
örülök, hogy jól sikerült a találkozó, el is hiszem, hogy büszke vagy Bálintra, joggal! Szerda-csütörtök délelőtt jó Nektek egy talira?

Sygnum,
igen, köszi, tudom, hogy a ledum csak a szúrás fájdalmát csökkenti, de momentán elég, ha azt beadagolom Emesének, többre nincs kapacitásom. Most is elég szépen átvészelte az oltást, még egy, aztán egy kis nyugalom.

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Zsombi Gombóc?? KépKép
Ez nagyon tetszik!!
MaJD EGYÜTT CSAJOZNAK! MIT SZÓLSZ?
a HOMEOS BOGYÓK TÉLLEG HASZNÁLNAK, (UPSZ..BLáINT IS PÖTYÖG)de persze még mindig erős fájdalmaim vannak, de nem erősödtek azóta, sőt, szinte van olyan napom, amikor alig érzem a fájdalmakat, és élvezem a mozgást! KépKép
Nem lehet, hogy Zsombi-Gombinak is jön a foga?? Bálint állítólag azért cirkuszol.. Legalábbis ezt mondják az okosok.. Kép
A csajok is mondtak már tippeket.. De legalább nem ordít a világba hajnalok hajnalán.. Kép
A pocakja rendben van Zsombinak??
(Amit Te szedsz: Urtica UrrensKép

KépKép
mino

Szia Kob!
Cukifalat Kamilla! Aranyos sztori. Amikor Öcsikém még pici volt (11év van köztünk), elvittem fagyizni, de a lelkére kötöttem, hogy ne mondja el anyunak, mert az idő nem volt éppen valami fényes a fagyizáshoz. Az első mondata amint anyut meglátt: Nem voltunk ám fagyizniKépKépKép
Ilyen kis őszinték, aztán sajna ez elmúlik (tisztelet a kivételnek)
El akarom vinni Zsombit a homeos drnőhöz, mert annyi féle fajta bogyeszt ír ez a Boironos könyv, hogy nem tudok dönteni, mert egyik leírás sem passzol teljesen Gobóc problémájára, és így nem merek dönteni.

Börze Pesten???? Pároddal voltatok??? Írígylem az ilyen hozzáállást! Én nem tudnám elrángatni. Olyan magánakvaló néha! Ma is ott arénáztam reggel hogy baromi fáradt vagyok, és ő kiment horgászni. Kép Na jó, szokott segíteni (ha véletlen beleolvasna)
patriot

Mino!
Nyál, kézrágás van, de fog még nem jön. Dr szerint... Apropó homeo. Képzeld apának nőtt egy szép árpája. Annyira fél a dokiktól, hogy az kész röhej. Előkaptam a Boironos kisokosomat, és találtunk rá bogyeszt. Szedi rendszeresen. Igaz el még nem múlt, de nem fáj neki. Ja, és a pocakja sem fáj (mármint Zsivány Zsombornak)
patriot

Szia Kob!
Igen, szerda-vagy csütörtök jó lesz! Jöttök, vagy menjünk? Hogy szeretnétek?
Lackónak boldog 30. szülcsi napot kívánunk!
(Érdekes... Te velem vagy egyidős, Lackó pedig Andrissal..KépKép)
Pat
Nyugodtan kipróbálhatod sorban a bogyókat, mert nem tudsz kárt okozni kicsi Gombócnak! Szóval kezd azzal, ami a legjobban illik a Zsiványra!

KépKép
mino

Még mindig a karodon alszik Zsombi?
Bálint még mindig ott tud a legjobban, ha azt akarom, hogy nappal is aludjon valamicskét... Vagy ha megyünk, autóban a hordozóban gyakran bealszik,. vagy a kengurúban..

KépKép
mino

Mino,
teljes név: Zsarnok Zsivány Zsémbes Zsombor (alias: Gombóc Ombre)
patriot

Nem a karomon szundizik. A babakocsi szépen lassan bekúszott a lakásba, és nappal ott alszik ritkán, éjszaka meg ugye sehol. Na jó, ritkán a kiságyban. A babakocsi kb. 3napja lakik fent velünk. Most ez nappal oké, de nálunk minden csoda 3napig tart. Ja, és 007-es, mert 07.07.én született. Úgyhogy titkos ügynök. Csak még titkolja. ÚÚÚÚÚ tényleg pihennem kellene.
patriot

Haláli! KépKépKép
Lártom, Ti is lököttek vagytok! Nálunk is már volt annyi neve Bálintnak, hogy hajaj.. KépKép
Ha Papusz fürdés után felöltöztette Bábit, akkor hozza a Kistehénkét (Bálint) a nagytehénkéhez (ez én lennék..Kép) szopizni! Kép
Amikor nyöszköl, akkor Kiskutyám.. (főleg a fekete-fehér foltos ruciban)
De ezek a jellemzések, ami Zsombi neveit illetik.. Szuper!
Mikor jön vissza anyukád?

KépKép
mino

Akkor köszönj el szépen, és menj pihizni!Kép
Örülök, hogy bejelentkeztél!
Majd rádcsörgök, ha felétek járunk Bálinttal!

KépKép
mino

MIno! Anyuci szerdán landol. Már alig várom. Pusszantom Bocikát, és tényleg gyertek!

Megyek me pancsi köv. Na majd jövőhéten jövök!

Puszi mindenkinek
patriot

Köszönjük az együttérzést!

Lilla nagyon ól érezte maát a héten, csak az alvással voltak gondjai. Mostanában rászokott arra, hogy a kakasokkal fent kukorékol, és onnantól reggelig sikongat,nevetgél,pörög-forog. Nagy kópé a királylány. aztán meg szinte egész nap szunyizik. Például ma is 4 órát aludt napközben egyhuzamban, úgy, hogy a villanyszerelővel bőgettük mellette a fúrót. És most is alszik már 7 órától.

Kob!
Végül nem vettünk pelust. Majd itthon veszünk a Lidlben. Lassan sajna elfogy a Pampers. Meg kéne tanítani bilizni a gyerkőcöt KépKépKép

Nagyon rengeteget írtatok 6 nap alatt. Szinte már összefolyik a monitor a szemem előtt.

Én (Zsolti9 is üdvözlöm az új neteseket.

Jó Éjt!!

KépKép
KépKép
sbea

Bea!
Fogadd őszinte részvétünket!
Nagyon sajnálom hogy ez történt.
Puszi a csöppkének!

Most a hétvégénk teljesen el volt havazva.
Bogi mamánál, mi meg nyakunkba vettük a várost és mentünk a mikulás és a jézuska kérések után.
Végül a malomban kötöttünk ki a játék osztályon ahol apa gyerekeket megszégyenítő módon belevetette magát a játék rengetegbe és szinte minden ami zenél és mozdítható kipróbált.
Hát akkorát nevettem. Jó volt a délutánunkKép

Képzeljétek ma Lőrincz L: László dedikált at Auchanban és én ezt csak későn tudtam megKépKépKépKép
A kedvenc íróm és nem tudtam róla.
Pedig annyira szerettem volna egy könyvet aláíratni.
na de majd egyszer.

most megyek mert elfáradtam...

Roz!
Holnap délelőtt megyünk!!!!!! 9-10 körül
előtte csörgök

Kép

Kép
samchee

Jó reggelt Anyucik, apucik!

SbeaZsolti végre itthon..és itt. A többit majd személyesen.

Sam
Szerintem T-nek együtt kellett volna baszabadulnia Andrissal a játékboltba! Nálatok nem sláger a toronydaru, terepasztal, távirányítós autó???KépKép
Te is szereted LÕrincz L-t?? KépKépÉn is... Bár bevallom, mióta Boci Bálint megszületett, alig olvastam... húúúú de gáz... KépKépKép

Úgy látszik már olyan vagyok, mint az öreg asszonyok...Megéreztem a havat... Egész éjjel alig aludtam... Bár ez részben Boci (tetszik Patriot elnevezéseKép )szokásos nyüglődésének is. Na de az ízületeim... Hason nem jó aludni a megnőtt, tej töltelékes dudák miatt, hanyatt nem tudok, csak szundítani, oldalt meg a váll-kar ízűleteim örjöngése miatt nem aludtam..KépKép
Megyek ma (a szokásos kis csatolmányommal-Boci Bálinttal) beutalóért vérvételre. Teljes minőségi és mennyiségi vérkép... Be kell, vallanom, nem vagyok jól mostanában. De majd helyre jön.. Lehet, hogy csak egy snassz vashiány okoz gondokat. Ha nem, akkor irány a szív UH. De oda inkább BP-re mennék a Szt. Imrébe! (DoraKép)
Na majd jelentkezem, mi volt.
Orsi, Éva
Simán, csak a vérvételből (célzott vizsgálattal) meg lehet állapítani a REA-t?

Balim
Ne haragudj, hogy kihagytalak! Sajnálom, hogy Eszterke is pocakfájós, nem elég a lágyék sérv... Nekünk a papaverines kanalas sem segített. Csak éjszakára adtuk..néhányszor. Volt Papaverin, Espumisan, Infacol, Gripe water, Babynos, 2 féle homeo.. Még nem jöttünk rá, mi használna. De szerintem mire kiderítem, addigra teljesen megszűnik a pocó fájás! Már elég ritkán van, hál' az égnek! (kop-kopKép
Egynagyon jó, és kissé erőteljesebb hasmaszit tanított a dokibácsink, na azután hamarabb van kaki..Kép
A konzervgyárban nem dolgozik Pásztoréknak rokonuk! Ez a férjem családneve. De ha a saját (lánykori) vezetéknevemből indulok ki, akkor sem! Kép
Mi lehet Linával? Új kégli..Első éjszakák..Kép
Szép időnk van, mi?! Csütörtöktől enyhülést mondanak..Kép
Kob
Megoldódott a citromail gáz??

KépKép
mino

Sziasitok!Hosszú hallgatás után ismét itt vagyok!A hétvége nagyon jól telt!Újra kimozdultunk.Fantasztikus volt.Újra élek!!!!!!!!!!Hurrá!!Szombaton elmentünk a barátainkhoz,több órán át ott voltunk,Rege fantasztikusan viselkedett.Egy darabig nézelődött a kezemben,aztán elaludt,letettem,és dumáltunk.Közben egyszr megszopiztattam.Szóval minden simán ment.Vasárnap meg egy másik barát házaspárhoz mentünk el,ott is hasonló volt a felállás.
Ezt a nővéremék látogatása követte.Felkértük őket,h.legyenek Rege keresztszülei.
A pocakfájás miatt elhagytam az étkezésemből a tejet,tejfölt,tejszínt;tisztábatevéskor tornáztatom;valamint ha spriccel a tejcim akkor fejek le belőle egy kicsit.Hogy melyik használt nem tudom,de egész hétvégén nem fájt a hasa.
Az elmúlt 3 éjszaka is jó volt,mert etetés után szépen vissszaaludt,és a következőig aludt.Nyöszörgés nálunk is van,de már megtanultam aludni mellette.Ha felébred rendesen,akkor úgyis hangosabban mondja a magáét,és felébredek én is.Ma reggel ugyan felébredt fél6-kor,1 órával azelőtt,h.ennie kellett volna.Fájt egy kicsit a hasa,de ülve egy kicsit megráztam a fenekét és visszaaludt.
Peti meg bement korábban dolgozni.Hosszú lesz így ez a nap!
Úgyhogy jó kislány!Kezdünk nagyon összeszokni.Olyannyira,h.Petit már nem nagyon akarja elfogadni.Sír vele,de ha én átveszem néhány perc után megnyugszik. Mit tegyünk?Erőltessük?Peti tisztára elkeseredett emiatt.Meg aztán én is jobban örülnék,ha őt is elfogadná.Annak persze örülök,h.így kiválaszt már magának.Ma megint rám mosolygott!Tündér!!!
Mino!Én általában nagyon szeretem a havat,szerintem nagyon szép.De ma reggel elgondolkoztam,h.örüljek neki vagy sem,mert ahogy esett kicsit megint bezártság érzésem lett tőle.Hogy már nem lehet olyan könnyen mozgolódni,meg ilyesmi.De aztán eldöntöttem,h.nem fog ez nekem akadályt jelenteni.Erre találták fel a sapkát,meg a sálat,meg a hasonló okosságokat!
A héten összefuthatnánk vmilyen módon.Akár mi is elmegyünk.Mondjuk nem ma,mert sok lesz már a jóból szerintem,így ezután a hétvége után.De akár holnap.Majd szólj,h.melyik nap jó neked.

Samchee!Hozzátok is elsétálunk majd,ha nem zavarunk és szólsz,h.melyik nap jó nektek.

Seriff!Olvastam,h.mentek sielni.Mennyi idős az apróságotok? Mi isszeretnénk,de lehet h.még korai volna.Mi arra gondoltunk,h.viszünk egy nem sielő pesztonkát(mama pl.) és csak szopiztatni csusszannék le a pályáról.Mi 6 éve,amióta együtt vagyunk,minden évben mentünk,a nászutunk is egy francia síút volt.Nagyon szeretjük,és féj a szívünk,h.idén nem lehet.Vagy valaki máshogy látja?

Na most fáj a pocója,mert felébresztette,és csak úgy durrogtat.Lehet hogy a tegnapi ecetes uborka az oka?Nem tudja valaki? Megyek,mert behergeli magát!
Pussz!!
mrege

Jó reggelt!

Bea őszinte részvétem, nagyon sajnálom.

A mamikat is sajnálom, hogy ilyen nehéz a babákkal és rosszul alszanak.

Mrege

Látom kezdesz feléledni, és lerázni a depit, örülök. Csak így tovább.

Ma már én is jobban vagyok. Tegnap kiraboltak Pesten, de majd visszaspórolom valahogy. Abban a pillanatban azt hittem megszülök.

Kob milyen volt az Ikea? Mi most a design? Én már régen voltam ott, de szeretem, mert sok jó kiegészítői vannak. Tavasszal biztos elmegyünk.

Patriot

Nekem már háromszor vágtak ki árpát a szemhéjamból. Amióta az Aloe Vera szemcseppet használom -mindig időben- visszahúzódik. Fáradt szemre is nagyon jó. Még Bencének is adtuk kötőhártya gyulladásra. Arra is bevált. Baromira csíp, de hasznos.

Roz

Vigyázz magadra ezzel a betegséggel. Férjed miért amerikáns?
Holnap valszínű talizok Linával, akkor szívesen átadok üziket neki.

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok!

Mrege, kicsi lányunk 6hónapos+6napos,és mikor megyünk majdnem 10hós lesz,azért addigra már sok mindenen túlleszünk,lesznek nemsíelő társaink.Sztem, ha tudtok és akartok vinni nemsíelő mamit,nyugodtan menjetek el, max. rövidebb időre és ne olyan messzire, mondjuk 4-500km-nyire,hogy az utat is jól bírja Rege.Meg talán inkább március eleje lenne jó Nektek is, h azért annyira ne legyen hideg és addig még jópár hónap eltelik,Rege is nőKép.

Mino, vérből RF(reuma faktor) kimutatható,meg biztos van egyéb RA-t jelző marker(csak a tudomány már messze elszaladt mellettemKép), ezt a reumatológián bizti tudják,meg egy jobbfajta belgyógyásznak is illik.

Az előbb elsétáltunk a boltba,babakocsi nélkül,megnéztük a havas háztetőket, bokrokat, fákat.Hazudnék,ha azt mondanám, h nagyon érdekelte Hancit, de majd ha Apa megjön,megfürdetjük az első hóban,h szép legyen!KépVárom, h tudjon igaziból ülni,és persze vegyünk egy szánkót is,és akkor nagyon jó mókák lesznek!Kép

Cukker,hogyhogy kiraboltak?

Kép
seriff

Sziasztok!

Bea, én elképzelni se tudom milyen borzalmas érzés lehet...Kép Õszinte részvétem.

Mrege, Örülök hogy már sokkal jobban vagy. Sajna ez ilyen... párszor még lesznek mélypontok, de annál jobb mikor sikerül kimászni belőle. A tél különösen "rájátszik" erre. Kép
Mi szombaton Tiszakécskén voltunk, ott már aznap este is esett a hó. Kép Örültek is a gyerekek nagyon!!!Kép

Mi is eldöntöttük, hogy egy hosszú hétvégére elmegyünk sielni! Kép Csak az oszták határ mellé, még idén, decemberben. Találtam is a neten egy nagyon szép helyet, bent az erdőben, közvetlenül a baby pálya mellett. Igaz én nem sielhetek most, de Danit szeretnénk elkezdeni megtanitani. Kép

Bálcsi tündér a képeken, a kis Casanova. Kép Hanna pedig Gyönyörüségesen szép kislány!!! És milyen szemei vannak!! Kép Sam téged elöször meg sem ismertelek. Fogytál, ugye?

Hú Cukker, ez az árpa kivágás nagyon rossz lehet. nekem is régen sokszor volt, de az anyukám "ELKASZÁLJA". BOSZORKÁNY ő is. Furán hangzik mi? De müködik, komolyan és nem csak nálam.

...

KépKép
KépKép
nana09

Tényleg Cukker! Mi??? Kiraboltak???

Mrege, ahová mi szeretnék menni, csak 290 km Bp-től. tehát tényleg közeli. 12 km pályák ott is vannak+ plussz nagy hó már most is. (megnéztük webkamerán)Jó nem egy nagy Síparadicsom, de gyerekkel szerintem egyelőre elég. Gyönyörű! csak 60 km a határtól

KépKép
KépKép
nana09

Kép Vásároltunk fent Pesten a piacon, és a tömegben kihúzták a táskámból a tárcám. 12 ezer volt benne. Férjem csak azon aggódott, hogy a babának ne legyen semmi baja, mert elrohantam a tolvaj után. Ez volt a tanuló pénz. Legjobban Bence fényképét sajnáltam, ami benne volt. De telefonáltak este, hogy megtalálták az üres tárcám, benne az iratokkal, fényképpel. Lina segít, hogy eljusson hozzám a tárca. Hálás vagyok érte.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana!Elárulod,hogy hol van ez a hely?
Mi tavaly Semmeringbe akartunk menni,de a francia út után már erre nem futotta.Állítólag jó hely,mert a barátaink elmentek,és beszámoltak róla.
A depiből való kilábalásban egyébként kineziológus is segített.Javaslom mindenkinek,ha van még ilyen problémája.De azt hiszem nem lennék ilyen jól nélkületek,mert egészen addig nem éreztem az oldás(kin.-i)hatását,míg fel nem vettem veletek a kapcsolatot.Örök hálám üldöz majd Titeket!
Pussz!
mrege

Mino!
Majd elfelejtettem megkérdezni!Jön délután a Heténynet felmérni a terepet.Kell érte fizetni?Jól emlékszem,h.azt mondtad,h.nem?Puszi!
mrege

Sziasztok!

Bea, igy ismeretlenul is fogadd reszvetem! Sajnalom!Kép

Cukker, kiraboltak ?!Kép Jesszusom!

Rege, nalunk is hasonlo a helyezet. Regebben jol elvolt Kati az apjaval, mostanaban kevesbe, van hogy csak en tudom megnyugtatni.

Mino, sziv uh? Nem hangzik jol! Miert kell verkepet csinaltatni?

Kecskemeten nagyon jol ereztuk magunkat. Szombaton a batyamek jottek le az egy honapos kisfiukkal, vasarnap meg a noveremek a ket es fel eves lanyukkal - sajnos nem sikerult egy napra osszehozni a csaladot (ok is Bp-en elnek).
Vasarnap kiugrottunk az Auchanba - sajnalom, hogy lemaradtam L.L.Laszlorol, mert en is szeretem a konyveit.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mrege!
Először én is Semmeringet néztem ki, de az nekünk most túl "nagy" és zsúfolt. Mondjuk én egyébként is jobban szeretem az eldugodtabb helyeket, tengerparton és hegyvidéken egyaránt. Kép
Szóval a hely: Mönichkirchen

"Mönichkirchen-Mariensee: szintén a Wechselben, 850-1450 m magason elterülő kedvelt síterep szépen gondozott, hóágyúzott pályákkal. Hat húzólift (bébilift, két tányéros és három csákányos) és egy együléses található a síterepen. Családosoknak és sportosabb sízőknek (FIS lejtő) egyaránt megfelelő hely. A nagy várakozások miatt érdemes Mariensee felől megközelíteni, s így feljutni a pályákra (tábla jelzi, Wechsellifte). Apres Ski: szánkópálya, lovasszán, uszoda, tenisz, szauna. Szállásajánlat: Alpengasthof Enzian, közvetlenül a sípályák mellett 1200m-en. Szauna."

A szállás amit kinéztem:

http://www.enzianwirt.at

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok Kép

bea

öszinte részvétem nem lehet most könnyű.de lilácska biztos jó kedvre derit majd

most mentek el sam -ék olyan édes a kis hanna nagyon aranyos kis család Kép

cukker
a józsefvárosi piacon voltatok ? sajnálom én biztos hülyét kapnék ha most kihúznának a zsembemből ennyi zsét de nagyon bátor vagy hogy csak igy utánna szaladsz de vigyázz magadra nagyon Képamerikást nem is tudom hogy magyarázzam el Kép ezt mi arra szoktuk mondani ha valmi nem jön ösze azt hitted baromi jó lesz azt án még sem mit mikor az ember kimegy hatalmas vágyakkal álmokkal amerikába és rájön hogy nem is olyan egyszerű ott az élet és erre szoktuk mi azt mondani jól kifogtam amerikát

nana
te jól vagy hányinger hogy áll

mreg
éppen ezen gondolkoztam énm is ma reggel vagyis hajnalban mikor megláttam hogy esik a hó hogy most örüljek vagy ne imádom havat és hóesést gyönyörű de tudom hogy igy a 3 gyerekkel még nehezebb közlekednem de aztán én is gyorsan elhessegetem ezt gondolotaot mert ugy ott szánkkó ha nagy hó lesz csajokat csak rá ültetem és iráy még lehet hogy többbet ki is tudunk mozdulni majd meglátjuk
de annak örülök hogy a depi múlóban Kép

valamit még akartam irni de nem jut eszembe

jaj de tudom

syg
hogy sikerült az ebéd az
utazás az éjszak?

meg még anyitt
hogy

beáék
4.re tervezünk csajokkal egy talit itt nálunk szertettel várunk titeket is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, írtam egy üzenetet, de eltűnt, és azóta már válaszoltál is, azt kérdeztem, h ugye nem Semmering,mert az zsúfolt. Mindjárt megnézem ezt a helyet,amit írtál.Már le is foglaltátok? Siessetek, nehogy elhappolják előletek!

Kép
seriff

talán nana kérdezte az uh-kat, most találtam
bocsi, de visszaolvasás nem megy, túl sokat írtok én meg túl keveset érek ráKép

A terhesek rutin ultrahangszűrése

Mindenki által ismert, hogy a várandós kismamák terhességük idején több ultrahangvizsgálaton esnek át. Ezek a vizsgálatok rutinszerűen történnek, természetesen nem kötelező, hanem ajánlott vizsgálatok. Mindenkinek jól felfogott érdeke azonban, hogy születendő gyermeke érdekében a tanácsolt vizsgálatokon jelenjen meg.
Az 1992-ben alakult Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság többek között ajánlásokat és szakmai útmutatásokat dolgozott ki a szülészeti és nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok javallati körére, illetve a terhesek rutinszűrésére is. A társaság által kidolgozott irányelvek és ajánlások gyakorlatilag hazánkban mindenhol bevezetésre kerültek. A következőkben összefoglaljuk a terhesek rutinszűrését érintő szakmai ajánlásokat.
A társaság a szakmai szempontok messzemenő figyelembevételével a terhesek rutinszűrésére négy, különböző terhességi időben végzett ultrahangvizsgálatot jelölt meg. A könnyebb megjegyezhetőség kedvéért a 8 a kulcsszám. Ez azt jelenti hogy a négy vizsgálat időpontja a terhesség 8, 18, 28 és 38. hetei között javasoltak. Vegyük sorra ezeket.
1. Az első szűrés a terhesség 8-12. hete között. A vizsgálat célja a terhesség felismerése, az embrió(k) számának, azok élő voltának megállapítása, a durva fejlődési rendellenességek (végtaghiány, koponyacsonthiány, súlyos nyitott gerinc, hasi vagy mellkasi szervek rendellenességei) felismerése. Ikerterhesség esetén felismerhető az elválasztó burok megléte vagy hiánya. Ezek mellett a méh esetleges fejlődési rendellenességei, daganatai (myoma, kétszarvú méh, sövénnyel kettéosztott méh) és a méh környezetének vizsgálata (petefészekcysta) is lehetséges. A vizsgálat legoptimálisabb időpontja a 12. hét körül van. Ennek magyarázata, hogy ekkorra már befejeződik a szervfejlődés időszaka, új szervek már nem fejlődnek, hanem a későbbiekben csak növekszenek, így egyes szervek durva hiánya szerencsés esetben már ekkor felismerhető.
2. A második szűrés a terhesség 18. hetében történik. A fejlődési rendellenességek felismerése szempontjából ez a legfontosabb ultrahangvizsgálat. Ekkor már rendelkezésünkre áll a 16. terhességi héten levett anyai vérből vizsgált szérum-AFP eredménye is. Fontos, hogy a vizsgálat a fenti vérvizsgálati eredmény birtokában történjen meg. Azért fontos ez, mert ha az AFP értéke nem esik a normál tartományba, úgy célzottan keressük az AFP eltérésének esetleges magzati okát/okait is (lásd bővebben a szérum-AFP-ről írtakat). Ebben a terhességi korban végzett vizsgálattal felismerhetők a durva vagy kevésbé markáns magzati fejlődési rendellenességek. Itt fontos kiemelni, hogy korántsem minden betegség, magzati fejlődési rendellenesség ismerhető fel, csak azok, amelyek a magzat szerkezeti, anatómiai eltérésében nyilvánulnak meg, de ezek közül sem mindegyik és nem minden esetben. Tudnunk kell, hogy az ultrahangvizsgálat és az anyai szérum-AFP együttes alkalmazásával az egyes magzati anatómiai rendellenességek változó találati arányban ismerhetők fel. A nyitott gerinc felismerésének találati aránya például 65-70%. Ez azt jelenti, hogy a maradék %-ban a betegség nem kerül felismerésre annak ellenére, hogy a vizsgálatot tapasztalt szakember végezte nagy körültekintéssel. Ez nem szakmai hiba, csupán a diagnosztika pontossága jelenleg ilyen. Talán elszomorítóan hangzik, de gondoljunk bele, hogy néhány évtizeddel ezelőtt a méhen belüli magzatot még látni sem tudtuk és életműködésének vizsgálatára csak a szívhanghallgatás adott egyedüli lehetőséget!
3. A harmadik szűrés a terhesség 28-32. hete között javasolt. Ebben a terhességi korban a vizsgálat már nagyrészt szülészeti szempontból jelentős. Ekkor már felismerhető és vélelmezhető a magzat esetleges növekedésbeli elmaradása, a magzatvíz mennyiségi eltérése a normálistól, a lepény ultrahangszerkezete, ikerterhesség esetén a két (vagy több) magzat esetleges súlybeli eltérése. Néhány magzati fejlődési rendellenesség felismerése is csak ekkor lehetséges. A magzati vesemedence-tágulat vagy agykamratágulat, melyek lehetnek szerzett elváltozások is, a terhesség középső harmadában válhatnak nyilvánvalóvá.
4. A negyedik szűrés zömmel szülészeti szempontból jelentős. A vizsgálatkor a magzat(ok) elhelyezkedése, becsült súlya, a lepény érettségi foka, a magzatvíz mennyisége és a magzat egyes biometriai adatai határozhatók meg. Felismerhető a lepény alatti vérömleny (haematoma), elvégezhetőek a magzat esetleges méhen belüli veszélyeztetettségét megítélni hivatott speciális vizsgálatok.
A fenti vizsgálatok elvégzése minden terhes számára ajánlatos. Abban az esetben, ha a vizsgálat felveti, vagy egyértelműen alátámasztja a magzati fejlődési rendellenesség, betegség lehetőségét vagy meglétét, a terhest genetikai centrumba kell irányítani, ahol a genetikai tanácsadásban, az ultrahang-diagnosztikában, a genetikai vizsgálatok végzésében és az eredmények helyes értékelésében jártas szakembergárda várja az aggódó párt.

A genetikai ultrahangvizsgálatokról

Napjainkban az ultrahang-diagnosztika igen széles körben alkalmazott noninvazív diagnosztikai eljárás. Különösen vonatkozik ez a szülészet-nőgyógyászatra és a praenatalis diagnosztikára. Azt kell mondanunk, hogy a genetikai betegségek, fejlődési rendellenességek egy részének felismerése a vizsgálat nélkül lehetetlen lenne. Ez a gyakorlatban szinte az egyetlen diagnosztikai eljárás, mely sem a magzatra, sem az anyára - ma már igazoltan - nem káros. A technikai fejlődés mellett ez a tény is hozzájárult rohamos elterjedéséhez. A genetikai ultrahangvizsgálatot végző szakembernek ismernie kell - a szülészeti és nőgyógyászati ismeretek mellett - a magzati fejlődés minden szakaszát, a magzati fejlődési rendellenességek ultrahang-anatómiáját a terhesség különböző időszakaiban.
A vizsgálat során megítéljük a magzat testméreteit (a különböző, főleg csontos elemek méretét), a különböző szervek és szervrendszerek (központi idegrendszer, koponya, gerinc, agyállomány, mellkasi szervek, tüdő, szív, hasi és kismedencei képletek, gyomor, belek, vizeletgyűjtő és kiválasztó rendszer, vesék, húgyvezeték, hólyag, a hasfal, a csontos elemek, végtagok) normális vagy attól eltérő elváltozását. Amennyiben eltérés észlelhető, úgy meg kell ítélni annak mértékét, súlyosságát. A különböző szervek normál ultrahang-anatómiájával és fejlődésével, valamint a magzati anatómiai rendellenességek ultrahangvizsgálattal történő felismerésével és fajtáival vaskos szakkönyvek foglalkoznak.
A következő képeken néhány ultrahangvizsgálattal felismerhető súlyos és kevésbé súlyos magzati rendellenességet mutatunk be, s egyben láthatjuk a magzatot abban az esetben, mikor a praenatalisan felismert súlyosan beteg magzat esetén a pár kérésére megtörtént a terhesség megszakítása (18-28. ábrák).
Látjuk, hogy az ultrahangvizsgálat igen fontos szerepet tölt be a magzati fejlődési rendellenességek felismerésében, de ismételten hangsúlyozzuk, hogy az egyes fejlődési rendellenességek felismerése csak bizonyos találati arányban lehetséges, azaz nem kerülhet minden magzati betegség felismerésre. Ez számtalan tényező függvénye lehet, ilyen például a vizsgáló gyakorlata, az ultrahangkészülék minősége, a terhesség nagysága, a magzatok száma (ikerterhesség), a magzat méhen belüli elhelyezkedése, pozíciója, a magzatvízmennyiség átlagostól eltérő mértéke, a terhes tömege, a feltételezett magzati eltérés milyensége és mértéke. Gondoljuk csak át, hogy milyen pontossággal ismerhető fel a fedett, viszonylag kis kiterjedésű, az ágyéki szakaszon elhelyezkedő spina bifida (fedett nyitott gerinc) az átlagosnál nagyobb tömegű, ikerterhességet viselő 20 hetes terhes esetében, ahol a beteg magzat a hasfaltól távolabb, az egészséges magzat takarásában helyezkedik el az átlagosnál több magzatvízben? A válasz biztosan nem 100%! Az ultrahangvizsgálat csak az egyik lehetőség a magzati betegségek felismerésében, gyakorlott kézben igen hasznos és nem utolsósorban ártalmatlan diagnosztikai lehetőség.

KépKép
KépKép
bepa77

Roz

Nálatok aztán zajlik az élet. Örülök a negyedikének, remélem, hogy jó lesz és köszönöm előre a meghívást.

Én meg azt hittem, hogy férjed tényleg Amerikából hazatelepült gazdag pali. Kép)
Én nem is gondoltam, hogy az annak idején csóró kis férjemmel idáig eljutunk. Elégedett vagyok a sorsommal.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

de jó lenne Kép
hát igen , majd megutizom én is hol keztük elsem fogod hinni majd keresek képeket Kép

ajnálom hogy elolvad a hó niki ugy várta

nemértetem miért nem regál az egér arra hogy nyomkodom Kép ..... mert nem is az egér volt hanem telefonom Kép hülye Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

cukker egyébként nálunk csak ugy zajlki az élet ha jön valaki és szerencsére amióta vagytok nekem azóta tényleg zajlik nálunk az élet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!Miylen 3-szor végigcsinálni?A többi gyereknél már nem olyan depis?
Bár már mi is ott tartanánk,h.szánkózunk.Úgy várom,h.okosabb legyen!Azt mondják,akkor is lesznek nehézségek,de én még nem látom,h.mi.

Sajnálom én is,h.elolvad.

Hogy lehet semmiből ebédet főzni?Amióta nem én vásárolok be,ez komoly gondot okoz!

Képeket még nem sikerült gépre tenni.Elfelejtettük a h.végén.De nincs elfelejtve!
Jó lenne már látni is Titeket!
Pusz!Megyek főzni!
mrege

Hogyan kell ezeket a jópofa sárga,meg kék fejeket produkálni?
mrege

: és ) Kép
: és o Kép
: és ( Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni mi minden történt de még nem sikerült végeznem.

Mrege: örülök hogy jól telt a 7végéd és hogy jobban érzed magad. Kép
Egy kicsit félek én is előre mi lesz ha megszületik és hirtelen ott lesz a napi program meg felelősség. Sokan azt mondják ez a 9 hónap a legjobb de én számolom a napokat hogy meglegyen már. Kép

Nana: megnéztem a szállást, nagyon szép, oda én is elmennék szívesen! Kép

Voltam pénteken védőnőnél. 6 kg-ot híztam eddig 24 hét alatt. Azt mondta hogy tartsak gyümölcsnapot ha nem akarok sokat hízni hetente 1x. El is döntöttem hogy ma tartok. Eddig birom de már mindenfélét ettem és egyfolytában sült csirkecombok szaladgálnak a szemem előtt. Lehet hogy nem lesz több gyümi nap. :o

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Bocs, Lányok, nem olvastam vissza, csak írok gyorsan. Ha lesz időm, pótolom az olvasást, megígérem.

Ilyen Képszar kedvem van.Kép
Tegnap megvolt az üvöltés, meg is fogadtam, h jó ideig nem, nem és nem megyek vele oda. Ha mégis beadnám a derekamat, szóljatok rám! Ezt most komolyan kérem!
Szerencsére az autóban aludt, csak ott sírt.
Meg is lett a következménye, este alig tudtam elaltatni, reggel meg 1/4 7-kor felébredt és nem is tudott már visszaaludni. Közben éjjel is ébren volt 3/4 órát. Szóval soha többet nem cseszek így ki magunkkal.
A délelőtti alvása után meg észrevettem, h meleg, majdnem lázas volt, úgyhogy megmutattam dokinak. Szerencsére semmi más nincs. Még. De ne is legyen. Kapott bogyókat (homeo), remélem időben elkaptuk a kis dög vírusokat.
Amikor meg reggel megláttam a havat... Nem tudom, mondtam-e már, h gyűlölöm a teletKép
Aztán dokinál megmértük, 2,5 hét alatt egy grammot se hízott. A cicim meg most is szétdurran, mehetek fejni.
Lehet, h szeretne már más kaját is, lehet, h csak a nemalvás miatt nem hízott (pont az utóbbi 2 hétben voltak az óránkénti meg félóránkénti ébredései és ők ugye alvás közben nőnek, híznak, fejlődnek).
Szval nem tudom az okát, de annnnnyira nincs kedvem még a kajáival is pepecselni. Végre 6 hónapos korára eljutottunk oda, h néha alszik 5-6 órát, nem áll halomban a mosogatni, mosni, vasalnivaló, nem lep el minket a kosz, mert ezeket már meg tudom csinálni mellette, erre most kezdhetek el neki kajákat csinálniKépAzt hittem, h lesz 1 "nyugis" hónapomKép
Na meg annyira ragaszkodok a szoptatáshoz is. Tudom, h ezzel még nem lesz vége, de akkor is.

Ennyi. Megyek, megcsinálom a dolgaimat, aztán jövök olvasni.

Bocs, h csak panaszkodtam.

Kép
sygnum

Sziasztok lányok!

Csak gyors bekukk és lejelentkezés Kép
Nagyon nagy vonalakban olvastam csak vissza, nézzétek el nekem.

Bea! Átérzem a fájdalmadat! Nekem is meghalt az apukám (3éve) Kép

Erszényes! Egy héttel vagy előttem, voltál már vérvételen?

Jól vagyunk, úgy tűnik lassan mindenki meggyógyult a családban. Hancúrka ezerrel forog a hasamban! Kép Flóra végre mehetett oviba, már nagyon várta. Én is kikecmeregtem nagyjából a nyavajából (1 hó után).
Kövezzetek meg, de én szeretem a telet a havat. Flórával együtt ujjongtunk a hóesést látva. Az viszont aggaszt, hogy pocakosan kell tapasztalatot szereznem a téli vezetésből. De majd csak elboldogulok valahogy.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sygnum!Nekem nincs tapasztalatom kajacsinálás terén,de én úgy csinálnám,h.olyanokat főznék magunknak,amiből kitudok venni neki mondjuk krumplit,répát..ilyesmit.még nem tudom mit ehet egy 6 hónapos gyerek.Így nem kell neki külön pepecselni.Fel a fejjel!Próbáld esetleg lassan bevezetni a plusz kajálást az életetekbe! Ne egyik napról a másikra,hanem mondjuk 2 naponta egyszer,aztán egyre sűrűbben.Így talán nem lesz olyan drasztikus az átállás neked sem!

Nana!Köszi a Jelket!De hogy működik ?Sehogyse sikerül!Ezeket a karaktereket egymás után beírom,és úgy?Bocsi a bénaságomért!

Erszényes!Nekem túlságosan is kellemesen telt a terhességemTáppénz alatt(egészségesen!)mentem mindenfelé,azt csináltam,amihez kedvem volt.Délutánonként pihiztem,főzőcskéztem.Minden napra volt vmi progra(barátnők,tűzzománc,ügyintézéséek..stb).Tuti volt.Talán ezért is viselt meg ennyire a kötöttség.Én is nagyon vártam,h.kibújjon,de azt hiszem nem tudtam mire számítsak,h.milyen lesz utána az élet.Ez az én naivitásom volt,és jól seggre ültem!De mostmár tényleg kupálódok.De számítok rá,h.lesznek rázós időszakok.Valahogy úgy érzem mégis,h.azt is túléljük vhogy!Mindenki így van ezzel.
mrege

Mino!Tárgytalan a kérdés!Itt járt a srác!Holnap,vagy szerdán köti a netet!Alig várom,h.ne kelljen naponta 20* megnyitnom a babanetet a 0-ról,mert ez így legalább 4-5perc.Milyen volt vérvétel?Hogy érzed magad?Mit jelent,h.mostanában nem vagy jól?Puszi!
mrege

Bea,
nagyon-nagyon sajnálom!

Mrege,
Leona 2 hónapos kora óta csak nálam nyugszik meg, más nem kell neki. Apával csak játszik, amikor jókedve van. Rajtam kívül csak a nővéremet fogadja el. Na meg SBea-ZsoltitKép
Mi nem erőltetjük, apát nem zavarja annyira, azt mondja, természetes, h egy babának az anyjával ilyen a kapcsolata. Én ezzel azért nem értek 100%-ig egyet.
Örülök, h jobban vagy!!!

Cukker,
lopás. Hát, igen. Pesten (meg mindenhol) mindig fogtam/fogom a táskámat. Máshogy nem lehet közlekedni, hát még piacon vásárolni. Szar érzés, tőlem is loptak terhesen, a kórházban. Jó poén volt, remélem visszakapja vmikor az illető ezt a "pofont".

Nana,
hányinger?

Seriff,
hogy hogy babakocsi nélkül? Kézben? Kenguruban?
Leona imádja a fákat, bokrokat.

Most megyek vasalni.

Az előbb "megszabadultam" egy csomó tejtől. Tök jó, h teszem a tejet a fagyasztóba, közben meg adjak kaját neki. Nem értem én eztKép

Ja, Seriff,
a szalagfüggöny meg nincs is feltéve a konyhában, nem csoda, h nem láttad. Csak a sín van kész, még be kell akasztgatni a lamellákat.

Kép
sygnum

Pille, nem baj az, h szereted a telet, végre akad olyanvalaki isKép

Mrege,
a mi kajánkból egyrészt azért nem vehetem ki, mert nem főzök, másrészt levest főleg nem főzök, harmadrészt neki nem is adnék csak biocuccokat, amihez nehéz hozzájutni, örülök, ha neki szerzek, negyedrészt meg az ő kajájába se só, se cukor, se zsír-olaj-vaj, semmi nem mehet. Szóval tök natúr kell megpárolni.
Nem lenne ez olyan nagy gond, ha nem lenne "ölbebaba", én meg nem ragaszkodnék annyira a szoptatáshoz. Bár lehet, h nem is kellene neki a kaja, én meg csak ismételten fölöslegesen aggódok.

Mino,
Mi az a REA? Reuma faktort meg ilyeneket megnézik vérből, ha erre gondoltál.

Kép
sygnum

Mrege: teljesen megértelek, nekem talán azért könnyebb mert én mostsem vagyok ellátva programokkal túl sűrűn. Dolgozom, aztán bolt, vacsi főzés és este összebújós TV-zés apával. Nekem ez is jó de fél éve még buli volt nálunk. Ahhoz képest ez nagy változás nekem. Igaz én most féle éve már megszoktam. Meg valahogy akikkel együtt buliztunk meg szórakoztunk , amióta babát várok felénk se néznek (tisztelet a kivételnek) vagy nagyon önzőek és kimutatták hogy milyenek valójában és nem is voltak igazi barátaim csak azt hittem. Szóval nekem még hiányzik is talán hogy legyen egy kisember aki csupa őszinte szeretet és aranyosság. Kép
23 éves vagyok és nem terveztük a babát, de egyáltalán nem bánom hogy jön sőt már úgy gondolom ő a megmentőnk mert most a párommal még közelebb kerültünk egymáshoz és ráadásul most lemorzsolódtak végre azok az emberek akik nem is voltak igazi barátaink. Kép

Pille: te hanyadik hétben vagy? A vércukrosra valahogy jövő héten kéne mennem. Te voltál már? Mikor mész?

KépKép
erszényes

Syg,no para! Már megduplázta magát Leo igaz? Most biztos,kicsit lassít!KépÉs tényleg,nincs vége a szoptatásnak attól, h eszik mást is,mi még mindig minden kaja után,meg reggel,meg este,meg hajnalban, meg néha csak úgy elalváshoz! Szóval ezen se izgulj! Meglátod milyen édes arcokat vág az új ízektől,hogy összezárja a száját,ha vmi nem ízlik, lásd nálunk a zöldségekKép! Nem nagy kaland ám, nekik főzni sem, így meg, h van mikro is, főleg, a krumpli-répa -tök ott is megfő.
De, lehet, h nem ezért nem hízott most,hanem l. ez a betegség,amitől majdnem lázas volt, így jelentkezett Nála. Ti mind mellettem voltatok 3 hónappal ezelőtt,mikor uebben a cipellőben jártam, és hála Nektek,nem adtam fel én sem, paráztam, de fele annyira se, mint nélkületek!Kép OK?Kép
És, asszem Karácsonykor mégiscsak el kell vinned megint, vagy esetleg ha Õk jönnének Hozzátok? Vagy ezeket a névnapokat egy étteremben megülni? Vagy ott sem jobb? Szegény kicsi Leo biztosan megzavarják az idegen szagok, fények, stb. Jó lenne, ha beszélnének HancivalKép! És nem baj, h panaszkodsz, ezért vagyunk, h meghallgassunk, elolvassunk, és ha tudunk segítsünk!Kép

Mrege, és nélkül és szóköz nélkül írd be,amiket Nana írtKép! Igen, azt hiszem, mindannyian így vagyunk, h igazából teljesen nem tudjuk, h mivel jár egy bébiKép! De belejövünk mindannyian hamar!KépMerege, semmiből ebéd: sajtos tészta? Rántotta? Krumpli?

Pille, örülök, h jobban vagy, és mindenki meggyógyult! Meddig dolgozol még? beszéltél a védőnővel?

Nana, nagyon szép hely, én is megnéztem! És ha beválik, jövőre már 4-esben mehettek!

Kis birodalmi lépegetőm ideolálkódik a lábamhoz, bemászik az asztal alá,és lerántja a kamerátKépKép!( apa nem tudja)

Erszényes, Neked biztos uaz a védőnőd,mint Lilinek, Neki is kellett gyümölcsnapot tartani! Azért most ez nem egyszerű, vagy a füleden jön ki az almaKép!

Kép
seriff

Lehet h ez a güminap nem lesz rendszeres programom. Igazából a védőnő csak ajánlotta hogyha engem zavar a súlygyarapodás de szerintem 24 hét alatt a 6 kg nem horribilis. Még kb. 6-ot felszedhetek szerintemaz nem gáz Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Olvasásba átmentem már 2napja.....
szóval, Zsófi nagyon megérezte ezt a havat... annyira nyűgös volt már 5napja, de aztán ma helyre állt úgy néz ki. Kapott pihenőszéket, aminek van egy extra funkciója. Képzeljétek, elemet kell bele tenni, és rezegteti a hátát. Annyira cuki ahogy tetszik neki. Kép Egy hangja sincs. Most is ott ücsörög, és meg sem szólalt már 15perce. Nagyon édes. Kép

Mrege, én teljesen megértelek abból a szempontból, hogy a terhesség során szabad voltál, túl jó volt....szóval én is így jártam...és most alig tudom elfogadni, hogy ekkora kötöttség szakadt a nyakamba....de imádom, és ha ránézek, semmi bajom sincsen.

na, megyek, majd befejezem, nagyon sír.
birolili

Erszényes!
Holnap leszek pont 24 hetes. (márc.14 a várva várt időpontKép) A héten megyek vérvételre. Azt hittem Te már voltál.
Lányok, itt tényleg csak evés után 1 órával vesznek vért? Előtte nem? Akkor mihez viszonyítanak?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille: nem a 26. héten kell menni? Nekem azt mondta pénteken a védőnéni. Melyikbe mész? a megyeibe?
Én sem értem mihez viszonyítanak ha előtte nem mérik meg. Pedig azt mondták egyek egy zsemlét aztán 1 óra múlva kopogjak be az ajtón hogy eltelt az 1 óra éa le kéne venni a vért.

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?