Talan most sikerul befejeznem
Csaszar: tenyleg nem art, ha az ember kicsit utanaolvas, hogy ne erje olyan varatlanul, ha megis arra kerul a sor. De Nektek ugysem fog
Nekem is spinalis volt, altatast tenyleg nem javasoljak. En a szurast sem ereztem, gondolom, eloerzestelenitettek azt is. Nekem 3 ora alatt ment ki a hatas, a megfigyeles vegere. Nagyon fura egyebkent, hogy nem erzed az also feledet
Kozben lefolyt 3 infuzio. En nagyon remegtem a vegen, olyan, mint amikor a hidegtol reszketsz. Ha kersz fajdalomcsillapitot, akkor ez is elmulik. "Homokzsak" is jar a hasra, bar ugysem erzed az erzestelenito miatt.
Tenyleg beszelnek hozzad, kozvetitik az esemenyeket, ha vevo vagy ra. Ha nem, akkor a hetvegi kirandulast targyaljak meg a hatterben
12 oran keresztul nem volt szabad a fejet emelni a fejfajas elkerulese erdekeben.
Ja, es sokat kell inni, napi 4 litert, kapsz nagy
kancso teat, szivoszallal.
Szules utan 12 oraval /ez nalam reggelre esett/ kiveszik a draint. Na, ez nekem fajt. Nagyon.
Es ekkor kotelezo felkelni, az elso 12 ora utan. Segiteni nem segitenek, max ott allnak, hogy elkapjanak, ha visszazuhansz, netan elajulsz
Na, ez pokolian nehez manover. Viszont ha eljutsz a mosdoig, cserebe megmosdatnak
)
Ekkor ottmarad még koloncnak a kateter, amitol szinten nehez a mozgas,raadasul addig se betet, se bugyi, csak osszehajtogatott lepedo, remek
erzes. En forogni is alig mertem, ugy feltem, hogy kiesik a kateter, megrantom, osszeverzek mindent, stb...
Viszont szorgalmasan gyakoroltam a felkelest, joves-menest, hamar bele lehet
jonni. Relative persze, mert azert kb. 70 evesen fogok ugy mozogni, mint akkor tettem
24 ora mulva kiveszik a katetert is, ez mar komfortfokozat valtas volt, szinte uj eletre kaptam
Kovetkezo akadaly az infuzio, csak az elso szeklet utan veszik ki. Na, az nalam a 3.dik nap volt, egy pohar ricinus segitsegevel, brrrr
Csaszarosok nem ehetnek elso nap semmit, utana is csak pureset. A varratszedes mar semmiseg.
A mehosszehuzo injekciok nem kellemesek, a hatasuk méginkabb nem.
Masodik szules utan szerintem a szopikor a mehosszehuzodas jobban faj, legalabbis en ugy voltam vele.
En delutan 6 korul szultem, Matet ejszakara elvittek, olyan 9-10 korul es csak a reggeli vizit utan hoztak vissza. Soká, nekem nagyon hianyzott
Latogatokat tenyleg nem jo hivni, en a szobatarsam latogatoitol tudtam aludni szerencsere.
DDDDDDirtha
,
gratula az ataludt ejszakahoz, maradjon csak igy!
Andisz,
nagyon helyes a fiad, lesz majd vele gondod, ha nagyobb lesz
Holly,
ha gondolod, hozzank is johetsz vasalni, ha ennyire unatkozol
Szepitkezz csak, hisz Te leszel az elso no a fiad eleteben
legzesfigyelo temaban: ha aggodos vagy es anyagilag nem raz meg, akkor vegyel. De akkor csakis jo minosegu, megbizhato fajtat, hogy veletlenul se riasszon tévesen. Mi nem vettunk, sot, mindket gyermekem csak hason tud(ott) igazan jot aludni, de ez sem zavart. Mint ebbol lathato, en nem vagyok aggodos
Rekaval elso par ejszaka egy ágyban aludtunk itthon. Vagyis csak ok, mert en nem tudtam, minden szusszanasara, mozdulatara megriadtam. Ugyhogy a 3-4. napon atvittuk a kiságyába, a mellettunk valo szobaba. Vegre en is aludtam
Igy is minden hangosabb nyogesere megebredtem, mire sirasra hajlott, mar ott is voltam.
Ezen okulva Mate mar kulon ágyban indult, a harmadik szobaban, ez mar kisse tavolabb van tolunk. De igy is felriadok minden zajra, mig a ferjem jot alszik, még a sirasra sem ebred fel gyakran. Tudja, hogy en ugyis megyek, kikapcsolja ezt a hangot
Szerintem az anyákban kifejlodott egy ilyen kulonleges radar. Ki van ez jol találva
Fejvedo: Rekanal volt, elegge huzatos helyen volt az ágya. Baldachinja meg a monitor fenyetol ovta estenkent.
Matenak egyik sincs, mert o mashol alszik, nincs ra szukseg. Raadasul nem latnam az arcat a szoba nagy reszebol, ami igencsak zavarna.
Most ennyi jutott eszembe, ez sem keves
-Afonya
ui: koszi a tablas dicsereteket. A hatterkepek netes kalandozasaimkor begyujtott keptarambol vannak.