Sziasztok!
Előkerültem, köszi az érdeklődést!
Orsi, igazad volt, beutaztuk Észak-Magyarországot!
A hétvégén hazamentünk a szülőkhöz, kedden este jöttünk haza. Boti nagyon jól bírja, semmi gondja nincsen otthon anyukáméknál sem. Képzeljétek el, vasárnap este 8.45-4.45-ig aludt! Magam sem akartam elhinni. Egyébként a kétszeri éjszakai felébredés a jellemző, de általában evés után vissza is alszik. Nem panaszkodhatok.
Mondjuk ma kicsit kiakasztott, mert egész nap alig aludt. Enni akart folyton, és lassan rájöttem, hogy megint a pocakja kínozza, mert amikor masszíroztam,megnyugodott. Azért jöttem nehezen rá, mert nem sírt, csak nyugatlan volt, enni akart. Nem is igazi hasfájás ez, mert nincs visítás, csak ha nem foglalkozom vele... Inkább a szelek bántják, meg az emésztéskor nyafog. Persze mondanom sem kell, én megint aggódtam, hogy kevés a tej... Amiatt is erősödött bennem ez az érzés, mert 1-2napja több idő kell neki, hogy ugyanannyit szopizzon. Az eddigi 20 perc helyett olykor 40 percig is szopizik, de nem eszik többet... Tegnap este csak 80-at szopizott, és utána amikor fejni akartam kíváncsiságból, alig tudtam egy keveset... A múlt heti mérésekkor 120-akat evett... (Meg is látszik, megint 21 dekát hízott 1 hét alatt, már több, mint 4 kiló.)Még bőgtem is, hogy gond lesz, tegnap kezdődött valami, tiszta hülye vagyok...
Na de igyekszem megnyugodni, és próbálom kevesebbet mérni, mert attól csak megbolondulok...
Betti, tuti ügyesen áthidalod a nehézségeket, eddig is minden olyan jól ment! Az utazóágy vagy a járóka tényleg jó ötlet, ha ott van abban a helyiségben, ahol te, akkor talán nyugodtabb, és könnyebb nem felvenni... Séta? Zita, így, hogy nyügi Jázi, szinte képtelenség egyeztetni, mert Botond meg még nem állt be rendesen... De azért próbáljuk már meg! Szombaton munkanap van, jó lenne valami közös séta! Kora délután valamikor, mit szóltok? Max megbeszélünk valamit, és késünk, ha késik a szopi. Telefonon egyeztethetünk aznap, miután itt megbeszéltük. Ti merre is laktok pontosan? Betti, Törvényház út? Ha a plázánál... de ez csak tipp.
Az a pláza tényleg jó lenne, mert bár nekem sem a kedvencem, de hiányzik, és a mozikat nagyon szeretem. Pesten olyan jó volt, hogy bármikor mehettél, mert több film, több időpont... e ezt ti is tudjátok. Szerintem mi már rajzfilmekre megyünk majd.
Ja, Zita, ne aggódj, mert tuti jön a régi haj helyén új Jázinak, ilyen szép haj nem megy el nyomtalanul!
Kata, mesélj majd, milyen otthon! Nagyon örülök, hogy ilyen ügyesek voltatok, Benedek tündéri baba!
Csodálkozom, hogy kaptál EDA-t, lehet, hogy felesleges volt, nem? Ilyen sebességnél...
Azt tudod, hogy én azért nem kértem, mert mire eszembe jutott, szinte megszültem.
Maris, ne aggódj a hízás miatt. Ha egészséges és jókedvű, akkor tuti nincs gond. (De jó, hogy másnál olyan biztos vagyok, csak magamnál nem...)
Verus, hová tűntél? Szeretnénk bíztatni!
Na lelövöm magam, szörnyű, mennyit fecsegek...
Vigyázzatok magatokra!
Puszi, Judit