Sziasztok, jól fellendült ez a topik
!
Anna, elküldtem neked a telefonszámot, remélem, megkaptad! Ha nem, szólj, és küldöm újra.
Az öcsémék egyébként Csepelen laknak, ami szerencsére nem a világ vége, így össze tudunk dolgozni
, ha pl. gyerekfelügyeletről van szó.
Sógornőm dolgozott mérnökként, csak nem igazán szerette, ráadásul akkoriban egy kft-nél dolgozott, és kevesebbet fizettek neki, mint a diplomás minimálbér!!!Én pedagógusként többet kerestem, mint ő!
Kinga, szerintem sem benned van a hiba, ez az úgynevezett "szeparációs félelem", ami ebben a korban jelentkezik (biztos Boti is olvasta a szakirodalmat
), és teljesen normális. Később, főleg ha majd elindul, még nehezebb lesz, szóval fel a fejjel!
Cucó, úgy tűnik, hogy a kevés alvásigény tényleg örökölhető, sőt, megkockáztatom, hogy elég, ha az egyik szülő ilyen. Nálunk a férjem képes bármikor elaludni, ebéd után, munka után, stb, én meg beérem 5-6 óra alvással naponta. Naná, hogy egyik gyerekem sem a férjem természetét örökölte!
Réka lányom 3,5 éves, most kezdte az ovit, de elég sokat betegeskedik. A héten egy napot járt, kedd reggelre már lázas volt megint
. A férjem fizette be az ebédjét a múlt héten, jött is haza vigyorogva, hogy kész spórolás ez a gyerek, a szeptemberi lemondások miatt összesen nem fizetett 100 forintot novemberre
.
Réka egyébként nagyon nyitott személyiség, imádja az ovit, az óvó nénik szerint már hangadónak számít, pedig még többet betegeskedett, mint amennyit járt oviba. Balázs is szeretett oviba járni, de ő azért sírt az elején, sőt, ha jól emlékszem, középső csoportban volt egy időszak, amikor újra sírdogált reggelenként. Remélem, Rékával ez kimarad, mert én is borzasztóan megszenvedtem! Sírós bölcsisek anyukái, fel a fejjel
! Balázs a végén már akkor volt szomorú, amikor nem mehetett oviba!
Én sem tudok képeket feltenni a gyerekekről, mint Cucó,mert túl nagy terjedelműek a fotók! Úgy tudom, valahogy meg lehet ezt is oldani, (vmit lehet állítani a kép tulajdonságainál, azt hiszem),de fogalmam sincs, hogyan. Tud valaki segíteni? Előre is köszi!
Tünde