Sziasztok!
Na, most van időm olvasgatni titeket, bár most is tanulnom kéne, szombaton vizsgázom!
Először is bocsi, végignéztem a leveleket, és tényleg nem írtam le, hogy talizni kéne!
Pontosabban leírtam, csak akkor kezdte már a net beadni az unalmast, és kitörlődött minden, mire újra beírtam szerintem tök véletlen kimaradt ez a rész!
Bocsi mégegyszer mindenkitől!
Márti! A kórházi fizetősdivel egyetértek veled, csak abban reménykedem, hogy mire a harmadik jönni fog, már feladnak ezzel a hülyeséggel, mert rájönnek, ettől aki tud, még fog fizetni! Megjegyzem én nem tudnék!
Bár tőlem a doki nem is kért semmit, pedig választott volt! Most is nála voltam rákszűrni!
Képzeljétek el, jobb lett az eredményem, mint volt, de azért 3 hónap múlva megint kell kontroll!
Viki! Sok ++++++++++ a sebeidre, bár elég hülye helyen van!
Remélem ettől tudsz majd még rendesen szülni!
Nekem szakközepes korom óta kijön, ha hidegre ülök, vagy felfázok, de visszatudom már tenni!
Szegény párom, viszont épp ma panaszkodott, hogy valami nőtt a hátsójára, mire megnyugtattam, hogy biz gazdagabb lett a szegények aranyával!
Most nagyon el van kenődve!
Azon gondolkodtam, vagy felfázott, vagy nem jól táplálkozunk, rostosabban kéne!
Filózásnak vége!
Egyébként ha tudom, hogy kozmetikus vagy már rég te tépnéd a szőreimet! Kérhetek tanácsot? Te mit ajánlasz oda lentre szőrtelenítésre? mert hát a tépés eléggé fáj ott! A kencéktől meg már úgy viszketek!!!
Kicsi! Gratulálok a fiadhoz! Ari lehet ahogy fut, és minden egyes fogért egy nagy +++ jár!
Szegény Ákimnak még mindíg egy sincs! Már nagyon idegesít!
Mostanában élvezi a járás tudományát, bár messzire még nem tud elmenni! Viszont épp ma táncizott, ami forgások sorozatából áll!
Berreg a kis száján, meg indiánkiált, kimondta, hogy "gyűrű", meg "hogy ide jött"!
Persze nem kristálytisztán, hanem olyan furin, utánnam mondta!
Meg kell zabálni!
Fióna! Kösz a gyógypuszikat! Nagyon elkél! Olyan náthás, hogy alig lát , alig kap levegőt, és az orra szó szerint minden percben folyik! Ja, és mellette majd meg fullad úgy köhög! Elakarom vinni dokihoz, nehogy tüdőgyuszi legyen, de sajna most reggel rendel, amikor nincs nálam a kocsi! De megoldjuk! Szóval puszikat ide neki! Szokásoshoz képest nagyon nyüszke!