Sziasztok,
Vagyok ám...
Lola,
Sajnálom, hogy kezd beteg lenni Soma. Szerintem is jobb nem vinni ilyenkor őt bölibe, mert tényleg mit szólnának a többiek és nem kellemes a munkából hazaloholni sem.
Majd írd meg, hogy alakultok.
Szilvi,
Már elkezdted az injekciókat amit mondtál? Vagy azt is csak a mensi alatt kell? Mitől fog megjönni?
Hajni,
Hát ez a páfrányosodás már lehet, hogy pszichés.
Na jó, nem keserítelek el, csak te magad adtad az ötletet. Jó lenne ha végre legalább tudnál tesztelni a ciklus végén.
Délelőtt megint a bankba kellett mennem. Pont fizettem be a pénztárba, Roli a hátam mögött felállt a babakocsiban (elfelejtettem beszíjazni) és fejjel lebukott. Picit felrepedt a szája és picit lila a homloka. Már az mondja mikor megkérdezem, hogy nem fáj és megnyomkodtam neki, tényleg nem szisszent fel.
Délután rácsaptam a nagyujjamra a pinceajtó. Hát mit mondjak... bőgtem.
Sétáltunk a gyerkőccel a kertben (ami még csak földkupac hegyek meg törmelék), meg elmentünk a kisboltba és utána le szeretett volna menni az alagsori részbe (ezt hívjuk pincének, mert lejtős a telkünk és a hátsó 3 szoba alatt pince van). Lementünk, ő játszadozott (érdekes szerszámok vannak itt), pakoltam össze fát hogy felhozzuk begyújtani a cserépkályhába, majd amikor jöttünk ki, jól behúztam az ajtót mert szorul.
Még Roli is elkezdett sírni, úgyhogy nagyon kellett magamat tartani, adott rá puszit. Már jobban van az ujjam és úgy néz ki nem is lilul be a körmöm.
Holnap jön hozzánk anyukám. Alvásidőben hajat fest nekem. Remélem szerencsésebb napunk lesz, bár a balesetket leszámítva nagyon jól éreztük magunkat ma is.
Párom is hamarabb hazaért, jól elvoltunk. Csak nem kért az ebédemből, amit tegnap csináltam (krumplifőzelék) se tegnap, se ma, úgyhogy ezen kicsit berágtam, hogy minek főzök akkor. Azért össze nem vesztünk. Ő már alszik mert hajnal fél 2-kor már el kell utaznia, mivel meglátogatja a cége (ahol nemrég óta dolgozik) ügynökeit a Dél-dunántúlon és ráadásul teherautóval megy, mert árut is visz nekik. Csak este fog hazaérni.
Úgyhogy összebújásra úgy látom megint csak hétvégén fog sor kerülni...
A héten szerintem már csak vasárnap főzök, mert most berágtam és azt mondta nem is kell neki kaja. Gyerkőc majd bébimenüt kap én meg rágcsálok majd vmit.
Befejezem regényemet és megyek aludni én is. Roli mostanában már mindig egy órával korábban kel (fél 7) az eddig megszokottnál.
Pusz
Cirmike