Sziasztok!
Én ott voltam a klubban, de erről a tornás dologról lemaradtam. (Jázmin éppen "kilóméterhiányos" volt, s még csak segítséggel tud kétlábon száguldozni.
)
Engem is érdekelne, hol lehet a közelben (autó és busz nélkül) tornázni. Már lassan egy éve nem mozgok, ill. 7 hónapja napi sok órát görnyedek a melleim fölé, szóval rossz a tartásom, fáj a hátam, s a kilóim is nekilódultak. (Elvből nem mérem, de a derekem egyre vastagabb...
)
Le tudnátok írni az összes tornalehetőséget? Esetleg van babás torna is? (Nekem egyszerűbb lenne magammal vinni Jázmint, mint folyton arra az időpontra várni, amikor apuka ráér, van is kedve vigyázni rá, s éppen nem kell fejni.)Esetleg van valami internetcím, faliújság, ahol utána lehetne nézni?
Viki!
Szerintem Zsani nagyon édes, nem baj, ha még nem lépeget! Jázmin 41. hétre született, s az orvosok azt mondták, az átlagosnál erősebb, szerintem ezért kezdett hamarabb járni. Minden gyerek máshogy fejlődik, Jázmin például nem tudott forogni. Már felállt és mászott, mire rájött, hogy a forgással még nagyobb lesz a mozgásszabadsága, még kevésbé szorul segítségre. Igazából mászni sem akart (félt, hogy hasra esik, s úgy marad, nem ülhet fel többé), de kaptunk egy játékot, ami elcsúszott, ha ülve rátámaszkodott, s így tanult meg mászni, jóval azután, hogy felállt.
Korábban kérdezted, hogy hol fogok tanulni: az ELTE-n kezdek szeptembertől. És Te?
Erika!
Milyen volt a turi?
Ha van kedved, hétköznap átugrunk Jázminnal, ha egyszer sikerül 9-10 aludnia.
Üdv mindhármotoknak!
Mary