Sziasztok!
Itt vagyok, csak a szülinapozás miatt eltűntem pár napra!
Nagyon jól sikerült minden, édesen összekent mindent az első csokitortájával
Sajnos viszont a családi ünneplésbe beleszólt a rossz időjárás, és kénytelenek voltunk a lakásban ünnepelni, annyian!Képzelhetitek, mi volt itt! Csak, 13-an voltunk!!
De aztán valahogy du-ra meleg levegőt fújkált a szél, és mindenki begerjedt, hogy menjünk ki! De azért az a kintlét is csak a garázsba vezetett, betettük a kerti asztalt, és ott folytatódott a buli!
Ajándékoknak nagyon örült, és annyira belejött a torta marcangolásba,/amit a nagy napon megengedtünk neki/hogy már minden kaját meg akar gyurmázni
Ami még történt, hogy ELINDULT TELJESEN EGYEDÜL A 7VÉGÉN!!!!!
Kicsit még részegemberesen, de már tipeg
Képet megpróbálok rakni, de nem mindíg sikerül, ha most nem fog menni akkor majd legközelebb!
Anide, örülök, hogy megjöttetek, és minden ok!Biztos jót tett a nyaralás mindenkinek
Fehér fa kerítésetek van???Mert ha igen akkor ismerem a kutyust!! Esztit is megugatta már egy párszor amikor ott mentünk el előtte, és persze ilyenkor éktelen sírás
Kicsit tényleg ideges tipus az a kutyus!
Panu, oviról, bölcsiről én is azt tudom írni amit a többiek már leírtak neked! De én úgy tudom azt a törvényt, hogy mindenképpen a 3.-ik életévét betöltött gyereket kutya kötelességük lenne bevenni!!!!Ezt kizárólag az anyuka dönti el, hogy mikor adja be! Nincs semmi olyan jogszabály, amire falsból szoktak hivatkozni, hogy ha te otthon vagy a másikkal akkor nem kötelesek bevenni, és stb. de igenis, kötelesek minden körülmények közt bevenni!!! A helyhiány az már megint egy más kérdés, de nekik meg kéne oldani azt is valahogy!!!
Amúgy én csatlakozom hozzád, sajna nekünk is csak 1 kocsi van, és a férjem jár vele dolgozni, így mi a kislánykámmal kocsi nélkül vagyunk itthon! De meg lehet szokni, és ki lehet bírni ezt is! Persze kényelmesebb lenne egy autó, de hát sajna ez van! Banki kölcsön így is van a házon, nekem meg ugye most nem olyan a bevételem mintha dolgoznék!!!
Néha szoktam vele így is bemenni, busszal, nekünk az van közelebb a vasútállomás messzebb lenne! A busz egyébként nem olyan gázos, csúcsidőben 15'-ként megy, meg jön!Az Etele térre meg 25' alatt ér be, és vissza!A 7végéket nem tudom, mert akkor sose buszozunk, akkor itt a kocsi
Csak annyi gázos ebben, hogy időre jön, és ha nem éred el, már elcsúsztál esetleg az egyik programoddal!
Pirus,Köszi a jókívánságokat Esztinek!
A Dr. néni neve Száray Eszter! Igen mi is azért választottuk őt, mert a másikról én is hallottam az antibiotikumos sztorikat!Meg mást is!
A körzetiben pedig szerintem nem fogsz csalódi, nagyon aranyos!
Én is nagyon szeretek itt lakni, és tényleg tök szép környékre jöttünk!!!
Nem akarlak elkeseríteni a rosszullétekkel, de nekem Esztivel 5 hónapig tartott!!!!
Reméljük azért neked nem fog addig!
Nem tudom mért, de valahogy gondoltam, hogy angolos vagy
Egyébként meg egyértelmű volt, hogy szabadúszóként dolgozol, mert nálunk az összes fordító így dolgozik.De szakmailag voltak kategorizálva, olyan nem igazán volt, hogy "mindent"!Mindenki a saját szakterületén kaphatott, a profizmus elérése miatt!Te pl. Informatikai, vagy valami irodalmi témában, esetleg leveleket kéne fordítgatnod!
De ezt csak úgy írtam
Na, megpróbálom a képet, és megyek mert már hallom fölkelt!
Puszi mindenkinek, manó