Csajok,
hu ,annyit irtatok,hogy mar elfelejtettem,mit olvastam.
Vio,
azt tudom,hogy nem sokat hiznak ebben a korban mar,de hogy ennyire ne????Az azert valamennyire megnyugtato,hogy Csani egeszsegesen etkezik,ha eszik egyaltalan vmit. Imadja az osszes zoldseg-es gyumolcsfajtat,a nagyszuleinel tele a kert mindennel nyaron. Hat o ugy ahogy volt reggelente egy szal gatyusban robogott a kertbe malnat reggelizni...
Lara,
szerintem siman lehet akkora etvagya egy ilyen pici babanak,mint Andor,hogy nem eleg neki a 100 ml.A noverem lanya is iszonyatos nagy etvaggyal birt annak idejen.
Szopizas teren az a tapasztalatom,ha megoszthatom veled,hogy kb.1 honap is eltelt,mire beallt a tejtermelodes rendesen mindket gyerekemnel.Csanadnal en is rengeteg Laktoherbet ittam,eredmeny 9 honap szopi. Csongornal hamar abbahagytam a teat,mert fajt tole a hasa,ennek ellenere meg mindig naponta 2szer szopik. (2 het mulva szulinap!!!)
A vedonobol en se kerek,igazabol semmi ujat nem tudott mondani,nem is lattuk mar januar ota.(Gyerekorvoshoz visszajarunk a regihez Albertfalvara-o tok jo fej.)
Az alvasrol csak annyit,hogy en a Kismamat szentirasnak tartottam addig,amig a Balits Eva azt talalta mondani a TV-ben, hogy az a legjobb megoldas,ha a babaval egy agyban alszunk. Hogy ne seruljon a kis lelke vagy mi.Es az Apa lelkevel mi lesz?
Oke,szopi szempontjabol biztos kenyelmes,csak ha nagy lesz ,gyozd meg,hogy aludjon egyedul.Vionak ebben is igaza van-szoval ez neked is szolt,Vio.
Lara,egyebkent marhara irigylem toled a jo alvo kisfiad!
Agi,
en ugy kenyeztetnem magam,ha lenne ra idom,hogy olvasnek es aludnek.
Na jo,nagy ritkan el szoktunk menni a ferjemmel moziba vagy vacsorazni,de egyelore a szopi miatt nem jut ra lehetoseg estenkent.3 het mulva viszont eskuvore megyunk videkre,nagymami-nagypapi jonnek vigyazni,2 napig nem latjuk a ket Szipolyt,isten bizony feludules lesz.Hogy mi lesz a szopival,meg nem tudom.
Ha mazlid van,nem is lesz szukseg az alvos konyvre!!!
Mesi,
orulok,hogy Te is itt vagy! Nagyon jo,hogy egyre csak gyulunk,gyulunk!!!!
Hogy hivjak a kisfiad?
Bocsanat,ha belekontarkodok,de megint csak igaza van Vionak,semmifelekepp ne adj neki tapszert.mi ezt csinaltuk az elso gyereknel,hatalmas hiba volt! A masodiknal az elejen szinten elkovettuk ezt a baklovest egyszer-az lett a vege,hogy total jollakott,orakig nem volt ehes,nekem meg begyulladt a cicim,iszonyuan fajt,magas lezam is volt.Minel gyakrabban szoptatsz,annal tobb a tejcsi. Amikor estenkent ugy erzed,keves van,akkor pihenj egyet,hidd el ,jobb lesz. Szerintem egy ilyen pici baba siman ehes ejjel is 2 orankent.A lefekvese elotti utolso szopinal te is aludj egyet. Mire legkozelebb felebred,lesz eleg tejcsi,mert pihentel.
Na ,most kiirtam magam. Bocsanat mindenkitol a hosszusagert! Szep hetveget Nektek!
Inimma