Sziasztok!
Norka! Hány hetes vagy? Nektek már vannak név-ötleteitek? Nekünk nem volt, az Ábel a szülõszobán süvített át az agyamon. Kétszer is
Ott voltatok a Domcsi Házban? Mi igen. Lehet, hogy találkoztunk??
Sajnos nem valami jól alszok mostanában, Ábel éjjelente 3-4szer kel fel...
Én sem láttam még fekete szopis melltit. A Metroban fehér Dorina van, a Tescoban kétféle fehér, az egyik uaz, mint a Metrós. Nagyjából uannyiba kerülnek. Nekem a metrós a mell alatti részen meglazult, és most nagy, nem igazán tart, úgyhogy csak itthon használom. De lehet, h csak a fogyás miatt? Nemtom. Amúgy az szerintem szebb, mint ami csak a Tescóban van. Ha nincs bebújós vagy sport melltid, szerintem azt is érdemes beszerezni, mert éjjelre kényelmesebb. Nekem azért kellett éjjelre is, mert az elején 0-24-ig dõlt a tejcsim, és a bebújósat ki lehetett tömködni textilpelussal, hogy ne árasszam el az ágyat (teljesen). Egyetértek Andival, normális melltartóban is lehet szoptatni, ha kicsit mélyebb a kivágása, vagy puha az anyaga.
Vár az úszópelus!
Bea!
Én 13-án szültem, Varga Tomcsinál. 17-én egy óra körül már mentünk haza, addigra már borzasztóan kivoltam a kórház miatt. Te 17-én hánykor jöttél a gyerekágyra, és hányas szobában voltál? A Tóth Zsolt az a vékony, barna bõrû, hátul kis kunkori hajtincses?
Hol laksz?
Andi!
Nekünk az idõpontot illetõen: jók a szombatok, ha Kertvárosban, vagy messze lenne a tali, akkor hétköznap 4 után, ha vhol közelebb a központhoz, vagy Uránban, akkor 10-tõl kb kettõig.
Ti is írjátok meg a jó idõpontokat, lehetséges helyeket.
Imola!
Ábel most, majdnem 7,5 hónaposan is 3óránként eszik (illetve iszik, illetve cumizik rajtam)!
De most már legalább nem 1-1,5 órát! Ebben ez a szép
Tudja vki, hol kell módosítani a jelszót, amit a mélcímre megküldtek? Köszi!
Szép vasárnapot mindenkinek!
Kisanya