Sziasztok!
Tünde!
Nagyon köszi a részletes leírást.
Azért kérdeztem a levegőztetést, mert én se de. se du. nem láttam még kint gyereket. Lehet, hogy csak rossz időben mentünk, nem tudom. Az nem rossz, hogy 3 gondozónő van 15 gyerekre, jó arány. Az is nagyon tetszik, hogy a szundiból nem ébresztik fel őket.
Amikor ideköltöztünk, és megláttam kívülről a bölcsit, kicsit elkeseredtem. Nem tűnt vmi szimpinek. De párszor láttam a gyerekeket reggel, amint a szüleik hozták őket, és úgy tűnt örömmel jönnek. Meg a szülők is normálisnak tűntek.
Mármint hogy jófejek, és fontos nekik, hogy hova jár a gyerekük. Aztán jan.-ban kezdtünk Szilvinek helyet keresni, hátha van vhol üresedés. Felvették várólistára. Most telefonált a vezetőnő, és nagyon szimpi volt a hangja. Kérdezte, hogy nem akarjuk-e inkább oviba íratni, mivel okt.-ben már 3 éves lesz. Ezen gondolkodva kérdeztem, hogy milyen ez a bölcsi. Szerintem az ovihoz még pici, ott egész más a rendszer (gondolom én), mások az elvárások, a bölcsiben még lehet "kisbaba". Mellesleg évvesztes lesz, ha oviba menne, akkor azt kéne ismételnie. Mivel ilyen jókat írtál a bölcsiről, szívesebben megyek élőben is megnézni, és inkább a bölcsit választom ovi helyett.
Mi a Somssich utcában lakunk (mindig elfelejtem, ki volt ez a Somssich
), de ha ilyen klassz az idő, mint ma, el tudunk sétálni a Kisfaludy utca felé. Főleg, hogy Szilvi megint rákapott a motorozásra.
Úgy örülök, hogy ilyen szép az idő, és jó meleg van. Állítólag vasárnap megint jön a léhűlés.
Úgy néz ki, szombat reggel el tudok menni muskátliért (hétvégén hármasban leszek a gyerekekkel
). Márcsak egy jó kertészet kéne, ahol szép dézsába való thujákat lehet venni. Van egy nagy dézsám, abban volt az első karácsonyfánk. Most üresen áll az erkélyen, és olyan jól mutatna benne egy szép thuja. Vmi különleges. Vagy tiszafa, az is nagyon tetszik. Szóval ha tudtok jó kertészetet, mondjátok el, légyszí. Köszi.
Orsi
UI: nem baj, hogy állandóan kérdezgetek? De olyan jó, hogy tudtok segíteni.