Sziasztok!
Na meg volt a nagy névnapozás!
10-en voltunk ami azért egy 46m2-es másfél szobás lakásban nem kis szó. Kapott egy csomó ajándékot és jól kifárasztotta a család!
Egyébként zökkenőmentesen ment minden.
Evetke: Evetke=p.ildi?
Köszönöm a jókívánságokat!
A Pennybe soha nem voltam még, de akkor tényleg közel vagyunk egymáshoz!Egyszer majd egy célzott találkát is összehozhatunk.
Jó volt az összeröffenés szombaton. Húslevest, palermói csirkét és karfiolos szeletet csináltam sült krumplival és rizzsel. Desszertként meg joghurt torta, kaméleon torta és keksztekercs volt. Jól kifáradtam mind a főzésben mind pedig a kiszolgálásban de a fiamért mindent.
Az Apósoméknak és a nagymamáéknak is családi háza van ezért ők szívesebben vennék ha mi mennénk vendégségbe, de a férjem ragaszkodik ahhoz hogy Bence névnapja és szülinapja mindig nálunk legyen megtartva.
Biztosan nagyon klassz lett az Újpesti szülőotthon, bár én se a felújítás előtt se utána nem láttam. Sokaktól hallottam már róla, hogy meg vannak vele elégedve.
Szerintem Bencének is jót tenne egy kis közösségi élet, mert nagyon aktív kisfiú. Foglalkozok és játszok én sokat vele, de nem eleget.
Az uszi tényleg nagyon jó dolog, bár ők még nem tanúlnak meg úszni majd csak 4 éves koruk után. Egyenlőre a víz megkedveltetésére megy ki a játék.
Klára: Egyszer majd csak összefutunk a chaten!
Bár mostanában én sem nagyon szoktam oda látogatni.
Ne engedd hogy a férjed zsarnokoskodjon!!
Az enyém elviseli mert egész nap dolgozik és miután megjön én nem nagyon kapcsolom be a gépet, tehát nem nagyon van mellőzve. Na meg hát ő is számítógép őrült úgyhogy nagyon nincs mit felhánytorgatnia.
Legyetek nagyon jók és vigyázzatok magatokra:
Kati