Sziasztok!
Olvastam az alvásról néhány dolgot. (Pár napig nálunk is buli volt éjszakánként
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
). Nagyon sokan ajánlanak egy könyvet, "Aludj jól, gyermekem!" a címe, azt hiszem. Szóval olvastam róla véleményeket és ellenvéleményeket is. Egy próbát megér, nálunk bejött. Már csak egyszer kel fel éjszakánként, és azért az én közérzetem is jobb, hogy többet tudok pihenni.
Ismerős ez a mindenhova mászkálás. Én már szinte teljesen lemondtam arról, hoy bármit is tudjak csinálni a kismanó mellett. Megy össze-vissza. Eddig állandóan felborult, mikor megpróbált felállni a kisasztal mellett és persze jól bevágta a fejét. Most már jól megy az állás (asztal mellett), le is tud ülni ügyesen, ezzel nem is lenne gond. Úgyhogy elkezdett lépcsőt mászni, mikor nem figyeltem rá egy fél pillanatra meg kukázni és kipakolni a konyhaszekrényt...stb.
Ja meg kirágta a banánt és azt csócsálta. De legalább már nem szedi fel az 1 mm-es szöszöket és nem eszi meg. De majd biztos jön helyette olyan dolog, amitől égnek áll a hajam
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
.
Ma voltunk egy nagyot sétálni, kint voltunk vagy 3-4 órát és jól megfutattam ezt az örökmozgót is. Ilyenkor olyan jól eszik meg alszik.
Csilla, irigyellek ám a tánc miatt. Itt egy magyar néptánccsoport van, de nem ismerem őket, csak láttam a honlapjukat. Úgy szeretnék én is valamit csinálni, bármit ami rendszeres mozgás, csak sajnos nem tudok semmit ahová elmehetek a Manóval. Meg az is megnehezíti a helyzetet, hogy nem beszélek angolul. Egyébként nem ismerek itteni magyarokat (egy-két embert kivéve, akik nemrégóta élnek kinn), de nem sok jót hallottam általában a külföldön élő magyarságról.
Ági a kérdésedre válaszolva informatika szakon végeztem, de még nem dolgoztam. Az utolsó félévet már terhesen végeztem, így nem is kezdtem el munkát keresni. Meg félbehagytam egy tanárszakot.
Mikor lesz Imike születésnapja? Terveztek valamit?
Ja, nálunk kimaradt a máj.1-je, teljesen megfeledkeztem róla.
ÜDV