Új privát üzeneted érkezett!

charlott: itt elég sok mindent felsorolnak, ami felesleges szerintem. Én csináltam egy kelengyelistát, amit innen-onnan szedtem össze, majd megmutattam a védőnéninknek. Persze nekem is voltak felesleges dolgaim. Én ezt a kelengyelistát lementettem gépre, így el tudom neked küldeni, vagy összejövünk így sokan lányok, és akkor több száj többet mond, Babusok még több tanáccsal tudnának szolgálni, elvégre ott kettő pöttöm lett egyszerre.
Babusok: mivel felettünk két ikres banda van, így nálam még kétség van, hogy te melyik is vagy??? :oops: az egyik anyukának hosszabb haja van mint a másiknak, és ha jól emlékszem, akkor általában össze van fogva, de csak rémlik valami... :oops: na jó, most már kezdek egyre jobban pirulni az ilyen kérdésektől...

Kép
KépKép
gombocka79

Csajok délutáni séta ma esetleg???
Csajszikáim aludtak kemény 35 percet :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

[quote="gombocka79"]: írta:gombocka79DDDDDDDDDDDD
igen, láthattál!!! piros a kabátom, a csajszinak meg rózsaszín a sapka-sál ruhácskája. :DDDDD
Én meg azon mosolyogtam amíg sétáltam a boltig, hogy ha egyszer meglátlak, akkor nagyon fogok nevetni az utca kellős közepén (hülének néznek majd engem az emberek, de nembaj!!! megériiiiiiii)... :DDD

:lol: :lol: :lol: énisénis

babusok
Budapest

[quote="gombocka79"]
írta:
gombocka79Babusok: mivel felettünk két ikres banda van, így nálam még kétség van, hogy te melyik is vagy??? :oops: az egyik anyukának hosszabb haja van mint a másiknak, és ha jól emlékszem, akkor általában össze van fogva, de csak rémlik valami... :oops: na jó, most már kezdek egyre jobban pirulni az ilyen kérdésektől...

Nekem tuti össze van mindig fogva :wink: pedig régen mindig ki volt engedve de Csajszikáim cibálnák...ha hagynám :lol:
szóval: mi lennénk a piros babakocsisok és lányok, másik banda szürke babakocsis és vegyespáros és 2 azaz 4 lábon közlekedik, mi még nem :lol: :lol:

babusok
Budapest

Charlott: de jó, akkor majd én is megnézem babzsákot és csak piros volt?
hát tuti nem kell ennyi cucc :lol: :lol: persze szívesen segítünk szűkíteni a listát :wink: pár hete pont segítettem kolléganőmnek is az Ő listájával, hát a fele se kellett :lol: :lol: és azóta már babócája is megérkezett :lol:

babusok
Budapest

rucikat mi is vettünk sok használtat, kaptunk is és babruhából én nagyon szeretem a tescosakat, főleg, ha akcijóóó van :wink:

babusok
Budapest

Sajnos mi is még alszunk, Nelli baba kiütötte magát. Legumipókoztam az ágyába, azóta "békésen" alszik... Még meg kell tömnöm, mert majdnem bealudt az etetőszékbe, de utána szabad vagyok.
Charlott: tudsz adni magadról valami személyleírást? nehogy egy vadidegen várandós anyukát rohamozzunk le az utcán. :roll:

Kép
KépKép
gombocka79

Gombocka: mikor terveztek ma sétát? ha még terveztek :oops:

babusok
Budapest

No a sétát még nem tudom, az attól is függ, hogy a kis nyavalyás mikor tápászkodik fel, de jó lenne még egyszer kimenni. Mrg id nézném ott a kacsákat ófaluban, régen láttam már őket, lehet hogy szegénykék éheznek is...

Kép
KépKép
gombocka79

babusok: én csak pirosat láttam, de kicsi volt a kínálat, érdemesebb a dunakeszibe menni.

gombócka: hát, hogy nézek ki? barna kabátban, kapucnival a fejem szoktam sétálgatni Békás utcáin.
Sajnos, ma nem érek rá, mert éppen ma délutánra beszéltem meg a barinőmmel találkát. (már egy hónapja nem beszéltem vele)
De egyébként ráérek, főleg hétköznaponként (férj nélküli időmben).
:-)

KépKép
charlott

Gombocka: de csini vonalzód lett :wink:
Charlott: köszi, akkor lehet majd ott kezdünk :wink: jövö héten akkor séta vmikor???
mi aszem lassan lemegyünk :lol:
én priviben elküldöm a számom Nektek ha nem gond :wink:

babusok
Budapest

Charlott: corában is lesz babacuccos akcijóóó febr 2-17 :wink:
megnéztük babzsákot, tényleg szupi, de óriási :? én azt hittem kisebb, most ezt még nem tudnák használni max legurulnának róla :lol:

babusok
Budapest

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:20-kor.
szonce82

Szonce: mi néha szoktunk a piacra menni :wink: Ti sem lehettek túl messze akkor :wink: Tényleg, Nektek az mekkora távolság?
Jó volt a pihi? Mert ugye pihiztél is? :wink:

babusok
Budapest

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:20-kor.
szonce82

Sziasztok! itt vagyunk mi is nem tűntünk el. Kicsit elrepült ez a mai nap, főleg, hogy ekkora hó van kinn. Délután kivittük a kiscsajt szánkóval, amire egy gumipókkal van felkötözve egy szobahinta, abba ültettük bele (ez a gumipókozás most tényleg nem vicc). Ha nem jön közbe munka a férjemnek akkor holnap is levisszük szánkózni, csatlakozna valamelyikőtök? Melcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???
Szonce: Te vidéki születésű vagy, vagy a szülők laknak csak ott? mert pl. én sem pesti vagyok, hanem somogyi születésű: kaposvári. 6 éve lakom csak pesten.
Melcsi: tegnap olyan nagy dirrel-durral szálltunk be a liftbe a férjemmel mikor jöttünk fel, hogy sajnos alig tudtam tőletek elköszönni, remélem nem baj... :oops:

Kép
KépKép
gombocka79

Ja, én is akartam nektek írni, hogy a cora is csinált ilyen babaakciós termékeket... olyan bevert szemű kutyát kaptunk karácsonyra a dédszülöktől, aji benne van, oylan interaktív, dumálós kutyus.

Kép
KépKép
gombocka79

Szonce: na látod akkor közel vagytok :wink: Majd az aluljáróból indul a babakocsis menet :lol: :lol: :lol:
'ÁÁÁ nem nehéz' :lol: :lol: :lol: már megszoktam, persze voltak-vannak érdekes napjaink :? :lol:
Még nem akarnak menni Csajszikák, csak pár lépést, konkrétan Laurcica 5-6, Tammaci 1-2, de semmilyen mozgást nem kapkodtak el a Drágáim, de mindent csináltak amit kell, gondolom egyszer csak elindulnak majd :lol:
helyesek vagytok az avataron :wink:
Gombocka: a liftnél mindig rohanás van, ne aggódj :wink:
ma Apa rájött, h mégis kellett volna szánkót venni :? :? :? gyorsan nekiállt keresgélni a neten, de persze amit talált jót (decathlonban műanyag babaszánkó) nem lehet kapni és nem is lesz már :evil: szóval nekünk nincs szánkónk :cry:

babusok
Budapest

Kép
küldök Nektek egy hógolyót :)

babusok
Budapest

-----
szonce82

Jó reggelt!
Szonce: akkor már ketten vagyunk szánkó nélkül :lol: :cry: mondjuk én annyira nem bánom (csak Apa :lol: ) mert úgysem tudnánk már hova tenni :lol: :lol:
Hú akkor mindjárt szülinap! Készültök? Ajándék? Torta?
Nálunk nagyik voltak szombaton, mi meg végre elmentünk kettesben bevásárolni :) Tegnap meg vendégségben voltunk fiúikreknél, jó volt nagyon, Csajszik odavoltak a sok új játéktól :lol: :lol:
Csajoknak vettünk pici műanyag sámlit, mert nagyon csüccsösek mostanság, azóta csak azzal játszanak és mondják ha leülnek, h csüccs :lol: :lol:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Szonce: nagyon egyedire sikeredett a hétvége! leesett ez a tömérdek hómennyiség, elöszőr nem tudtunk elindulni autóval vásárolni, meg kellett várni, hogy elálljon a hó és tisztogathattuk a kocsit és útat törhettük vele.
Vasárnap kimerészkedtünk az utcára és próbáltunk sétálni egyet a 30 cm-es hóban, dupla energiába került, de megérte. Sokat hógolyóztunk és építettünk hóembert is! :lol: Jó móka volt!
Igen, sok lombikon vagyunk túl. Mikor már lemondtunk a saját babáról és indítottuk volna el az örökbefogadást, akkor pottyant az ölünkbe Picúrka! :-)

Babuska: tényleg hatalmas volt a babzsák, de püfölő zsáknak megfelet volna a csöppségeknek! :-)
Köszi az infót, én is örömmel fedeztem fel, hogy máshol is lesz bababörze. Természetesen oda is elnézünk.

Én meg kicsit el vagyok szoncsizva, mert Picúrkát nem érzem pár napja! Fájdogál a hasam is. Nem tudom, hogy a kipárnázott has miatt-e? Vagy tényleg most ő pihizik egyet? :roll:
Pénteken megyek dokihoz, addig remélem összeszedi magát.

KépKép
charlott

Jó reggelt nektek is. Kellemes februárt. :)
Szonce: azért kérdeztem, hogy hova valós vagy, mert ha már az derült ki hogy Babusokkal egy lépcsőházban lakunk, akkor már azon sem csodálkoznék, ha te is arra Somogy megye fele laknál, de akkor ezek szerint pont a másik irány.
Igen, a Nelli baba sajnos tud aludni. Azért írom, hogy sajnos, mert néha sziszi-fuszi helyeken alszik el, mint pl. tegnap a szánkóban!vagy mikor októberben voltunk esküvőn, akkor végigdumálta a szertartást, de a fényképezésnél meg bealudt, majd a fotózás végén, mint ha mi sem történt volna, felébredt. de kocsiban mindig bealszik, meg a babakocsiban is. szerintem apjára ütött, mert ő ilyen.
Charlott: én is hallottam ilyet, hopgy lombik után lett még gyerek, és azt is hallottam, hogy a lombik gyerekek a legszebbek. eddig ahányat láttam, mint egytől-egyig egy tünemény. bár nem mintha a babák szépségét nézném én, bár én általában a szemükre ugrok rögtön. egyébként ezt a lombik baba a legszebb-et mástól is hallottam már. ;)

Lányok: Hát nem tudom, hogy ez sajnos vagy nem, de mi elég korán megindulttunk már. 2 hete jár a nelli, és meg kell, hogy mondjam, egy nyavalyás... megyek utána egész nap, mert pakol, és felfedezi, hogy ha jár akkor magasabb dolgokat is elér. a polcokat ideje korán át kellett pakolnom.

Szonce: milyen szülinapi torta lesz?

Kép
KépKép
gombocka79

Charlott: jaj annyira jó, hogy sikerült Picúrka :wink: ez fantasztikus :wink: merre építettétek a hóembert? bár úgyse tudnánk megnézni mert csak egy kis sávot takarítottak el a járdán, ahol mi nem férünk el :cry:
Egyáltalán nem érzed babót? Lehet, h csak az idö miatt, de ha nagyon izgulsz sztem érdemes egy gyors uh :wink:
kipróbálhatod, h eszel egy kis csokit és lefekszel, arra tuti be kell indulnia :) Ezt nekünk az uh-n mondták, h ha nagyon alszik egy baba, akkor a kismaminak csokit kell enni és akkor pár perc múlva újra nézik és akkor már általában felébred :lol: :lol:
Gombocka: háát szerintem nem baj, ha alszik :wink: hú de ügyi Csajszikád van, és egyedül teljesen? Én is hallottam, h van aki korán kezdi :lol: :lol: de mindent csinált, nem? mármint nem maradt ki semmi mozgás?

Ezek már megint levették a zoknit :evil: :evil:
na megyek csinálok gyümit, idö van, meg felszáradt a padló is :lol:
ma nagyon hatékony vagyok :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Charlott: a hóemberkécskét én is megakarom nézni, de szerintem én is hóakadályba ütköznék. A csokis módszert én is hallottam, mert nekem is kellett, mikor a ctg-n a kiscsaj úgy döntött hogy alszik, akkor leküldtek a büfébe csokit enni. Hát picurka én is nagyon örülök, hogy pont jókor csöppent az életetekbe.
Jujj, ha még szeretnél olyan babakelengye listát, akkor megtaláltam, azt amit én kaptam, ami olyan összeollózott volt. ha akarod, akkor szívesen odaadom neked, de még nincs kinyomizva papírra... :oops: de megoldom. ;)

Lányok, milyen babazsák fotelt kerestek? olyan babuli méretűűűt?
Nos, az alvásról annyit, hogy bealudt a kiscsaj a járókába, alva átvittem az ágyikójába, és ennyi!!!
úgy döntött, hogy nem alszik, hanem helyette szétszedi az ágyikóját ;) és most itt randalírozik alattam a számítógép körül, :evil:

Kép
KépKép
gombocka79

Gombocka: hát én is azt hittem, h babaméretü, de ez óriási amit lehet most kapni az Auchanba, pedig tényleg klassz :wink:
:wink: hát nem akart a Drága az ágyikóban aludni, csak a járóka a jó :lol: :lol:

babusok
Budapest

akartam még mondani, h bocsi néha nem találom a betüket a laptopon német billentyü van és én nem bírom megszokni
nem vagyok ám ilyen rossz helyesíró :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

semmi gond, teljesen olvasható. :D ez legyen e legnagyobb gond. én meg ha beindulok, és gyorsan gépelek, akkor meg felcserélem a betűket. most nézem én is ezt az osanos babzsákfotelt. kár érte, mert aranyos. én meg a 3. oldalon lévő sámlikat néztem ki, de a mérete alapján nem tudom, hogy jó lenne-e.

Kép
KépKép
gombocka79

Gombocka: nézd meg a cora újságot, benne van a müanyag amit vettünk!
Csajaim 11 körül kidöltek (nem is értem :shock: :shock: ), ittak és a következö pillanatban már szunyáltak, ott hagytam Öket a szönyegen, persze kaptak takarot :lol: :lol:
végre eladtam a hordozókat már ezer éve árulom, úgy örülök :lol: :lol:

babusok
Budapest

Melcsi: jujj, sikerült eladnod neten a babahordozókat? vagy máshol érdeklődtek? ügyes vagy?
Nelli baba is kiterült az ölemben, most nyugodalom van. na, it jönnek a hátrányai annak ha már jár! rámol, pakol, randalírozik! én meg, rámolok, pakolok utána... :D :D :D

Jajj Lányok! úúúúgy kimennék az udvarra, de szerintem a babakocsi kereki nem bírnák ezt a nagy havat!
Szonce: a szüleidnél nem volt nagy hó?mert anyukámék mesélték, hogy Kaposvárom 3 centis a hó. Szép! itt nálunk meg 30 centis :DD

Kép
KépKép
gombocka79

Gombocka: igen neten hirdettem, van egy ikres oldal, ott már sikerült pár dolgot eladni :wink:
én is nézem milyen szépen süt a napocska, de kimenni szerintem esélytelen...tuti megütne a guta, ha felöltöznénk és lent meg nem tudnám tolni a kocsit :lol: :lol:
nálunk a nagyszoba a Csajoké lett és ott van ajtórács, hát nem bánom így ott rámolhatnak ezerrel :lol: :lol:

babusok
Budapest

Lányok! ti jártok babaúszásra? mi eddig egyszer voltunk, és kellene mennünk, mert mondta a védőnéni, hogy a Nelli mellkasának jót tenne... Eddig egy óbudai helyről tudok a Naszád utcában. van még valahol jó babuliúszkálás, ami jó? nem akarok nagyon klóros vízben pancsizni a kiscsajjal.

Kép
KépKép
gombocka79

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:21-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:21-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:21-kor.
szonce82

Szonce: Hát ez a kép valami fantasztikus!!! :D :D :D cukiiii, zabálni való rajta Ádámka. Az a furcsa, hogy csukva van a szeme, de látszik rajta hogy hatalmas nagy mazsola szemei vannak, :D ez jól látszik a kis képen is,a hol a nyakadban van. jajj úgy megnézném már!!! ;)
Érdekes, mert nekünk is elég furcsa nem alvós volt a mai reggel, és mi is bedőltünk az ágyba. Szonce, lehet hogy a frontocska teszi :(

Kép
KépKép
gombocka79

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:22-kor.
szonce82

Szonce: juj de édi!!!
nálunk max 4-5x ha bealudtak az etetöszékbe :lol:
nekem soha nem nézett a védönö szívhangot :shock: nem is tudtam, h tudank ilyet :shock:
Hányszor alszotok napközben? Lehet az idö, nem? Fogacska?
Nálunk iszonyat idöjárás-front nemtommi érzékenyek, tuti van vmi ha hideg lesz vagy meleg vagy hó...pár napja alig akartak aludni, simán kibírták 30 perc alvással a napot, most meg... :lol: koppkopp maradjon is így
Gombocka: nem is hallottam, mondjuk nem is kerestem utána, esélytelen nálunk az ilyen program :?

babusok
Budapest

Találkozhatunk a héten, én a babakocsival utat tudok törni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.03 20:09-kor.
szonce82

Gombocka: most h írta Szonce, tényleg, ismerösünk is járt Budakalászra, szerették

babusok
Budapest

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:22-kor.
szonce82

Szonce: tényleg hatalmas, édipasid van :wink:
remélem kicsit elolvad és akkor mehet a menet :wink:
de természetesen ha mi nem tudunk menni akkor sincs hari, majd legközelebb :wink:
Én már úgy várom a tavaszt, akkor nem fél óra amíg elindulunk sétálni meg amúgy is sötét van és hideg :?

babusok
Budapest

Szonce: köszike szépen, megnézem akkor a cseppek házát neten. ..
Melcsi: nehéz lenne vinni az ikreket úszni igy ketten, tényleg. én olyan babaúszást is találtam, ami nincs szombaton :? :? :?

Lánykák: ha nem tudjátok mikor jön a hidegfront csak kérdezzetek engem, sajnos!!!! én ugyanis pechemre érzem a hideget. olyankor migrénesen fáj az a kugli fejem. :? :? :?

Kép
KépKép
gombocka79

[quote="szonce82"]
írta:
szonce82Babúszás nálatok is megoldható elvileg. Csak kell egy apuka,(ez lehetetlen, ha apa dolgozik) vagy nagymama. Velünk jártak ikrek.

hát igen, ezért :lol: :lol: nagyik is :lol: :lol:
na majd nyáron, remélem eljutunk nyaralni :lol: mi nem vagyunk nagy uszodások :oops: :oops: inkább tó-tenger :wink:

babusok
Budapest

Gombocka: és olyan igazi iszonyat migréned van? az nagyon rossz lehet :?

babusok
Budapest

-----
szonce82

Szonce: ne tetézd!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ekkora szemeket ide kiteszel nekünk lányos anyukáknak. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: hát igazi vagány legényke Ádámkád!

Kép
KépKép
gombocka79

Szonce: de ari vagy, sztem tuti összehozunk majd vmit :wink:
hozzánk is lehet majd jönni :wink:
szépen beosztjuk :wink:
Charlott: Te meg majd jössz gyakorolni :lol: :lol: :lol: remélem :wink:

babusok
Budapest

Melcsi: sajnos olyan fejfájásom van, ami nem a legkellemesebb. olyankor sürün belenézek a wc-be, zavarnak a hangok fények, de van rá gyógyszerem, csk még nem szedem, mert szoptatok.
Szonce: én benne vagyok egy nagy össznépi babataliban. :lol: :lol: :lol: ami lehet nálunk is, én is fel tudom ajánlani a lakást. 2 szobás, és a kissebbik szoba(12m2-es) a nelli baba kuckója...

Kép
KépKép
gombocka79

na mi is felébredtünk :lol:
Gombocka: migrén :? és használ amúgy a gyogyi?
jaj 'imádom' ám a gyógyszereket hiszen szopinál úgyse szedhetsz semmit :? én mindig azon paráztam, h ne legyek beteg amíg szopiztak :lol:
akkor nektek is 2 szoba van? és van erkély? nekünk nagyon kicsi a 2 szoba, most meg a kisszoba ami ugye a háló már inkább raktár :lol: :lol: de Csajoknak most tök jó nagy helyük lett, darabig jó lesz :lol:
akkor majd felváltva talizunk mindenkinél :lol: :lol:

babusok
Budapest

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?