Szia Britta,
sajna nem nagyon pörög a topic, gondolom mindenki abban a topicban van főleg, ami azonos idős terhesekkel van tele.
Minden rendben velünk, minden megy mint a karikacsapás, főleg az idő
. Jövő héten már megyek az első NST-re, alig várom, meg arra is kiváncsi vagyok, hogy mekkora a Lackó.
Férjem nekiállt megcsinálni a lakást ahova költözünk hamarosan, itthagyjuk az albérletet. Most tudta eladni a saját lakását de be kellett számítani egy kisebbet, ebbe megyünk most át, hogy ne kelljen az albérletet fizetni. Csak sajna mire megjött minden papír, átment a vevő hitele a bankon és mire kiköltöztek lett október 1O. Szegény Uram 2 helyen is melózik, úgyhogy csak minden 3. nap tud a lakáson melózni. Persze kiderült, hogy korántsem lesz a dolog olyan egyszerű mint reméltük, kezdve azzal, hogy teljes fürdőszoba és konyha átalakítás....úgyhogy teljességgel ki van zárva, hogy szülés előtt atköltözünk. Így sajna nem tudok elkészülni a gyerekszobával, kénytelen leszek rábízni a nagyszülőkre, hogy amíg a kórházban vagyunk mindent megoldjanak helyettem. Viszont imádom a meglepetéseket és persze mindent előre megbeszélünk mit hova hogyan kéne tenni. 43nm-en amúgy sem lehet sokat variálni
Kórházi cucc összeválogatva, már csak be kell pakolni, babarucikból a kezdő szett kimosva, a többit majd költözés után már ott megoldom. Hétvégén a bababörzén kemény 6.OOO Ft-ot költöttem, ebből 1.5OO volt a babakád, pont ilyet akartam, aminek beépített tartórésze van a babának. Tudom hogy az a jó ha kézben tartjuk és majd úgy is lesz az első időkben, de a gerincsérvem miatt nem tudok tartósan hajolva súlyt tartani, apa meg éjjel is dolgozik soxor.
Aludni csak nyomokban tudok, friss véreredményeim változatlanul vashiányt mutatnak a Maltofer Fol meg a Gravida ellenére, mi lenne ha nem szednék semmit? De mást nem szedek. Egyedüli gond, (de nagyobb bajom ne is legyen
), hogy vizesedek. Főleg a jobb lábam lett mamutos, (a férjem azóta Fionának hív ) meg az izületeim fájnak, reggel felkelés után nem is tudom behajlítani az ujjaimat, nagyon kellemetlen, forró víz alá kell tartani, hogy elinduljon a nap.
) Úgyhogy 1 hete vérnyomást mérek itthon, de minden rendben, a 9O/6O-at stabilan hozom, ebből nem lesz toxémia
Kedden és pénteken gyümölcsnapon vagyok, nem könnyű, de most a kedditől pl 2 kiló ment le, az mind víz! Újra láttam a bokámat végre. A többi napon meg sómentesen főzök. A dokim viszont erőteljes hízást javasolt, mert 1O kilót híztam és szerinte a gyerek feletti rész az csak víz. A szoptatáshoz viszont jó lenne pici energiatartalék. Nem is tudom. Egyfelől nem bánom, hogy nem kell majd talán a súlyom miatt aggódni, másfelől viszont aggódom picit, hogy hogy lesz majd így a szoptatás? Mármint hosszútávon. Én annyira de annyira akarok szoptatni, cumisüveget sem vettem, mert eldöntöttem hogy minden rendben lesz és nincs rá szükség.
Holnap leszek 35. hét 5. napon, akkor megváltozik automatikusan a vonalzó és kiírja hogy Anyának már nagy pocakja van!!! Hát ez is eljött.
Na megyek Csőrikés függönyt varrni.
Jövő héttől elkezdem inni a málnalevélteát, hátha használ.... hallottál róla?
Na abbahagyom a kisregényt, nagyon hosszú lettem, ne haragudj.
Legyen szép a napod!!!