Sziasztok!
Én meg valamelyik nap álmodtam, hogy állapotos vagyok és már jó nagy pocim van? Hát még egy kicsit korán lenne. Bár én imádtam várandósnak lenni
!
Márk baba nagyon szép kisfiú!
Én nem vettem kismama melltartót, csak kivettem a betéteket a régiekből
. Aztán szoptatósat vettem hármat, (az a lecsatolhatós), a kismama nem tudom milyen
.
Klauszka, úgyis a rózsaszín a divat
.
Mi szerencsére elég sok babaruhát és holmit örököltünk. Kaptunk kiságyat, matracot, ágyneműt, kádat, pelenkázót, "szagzáró" szemetest és ruhát, ruhát, ruhát. Egyedül babakocsit kellett vennünk.
Mondjuk kellett egy kis felújítás itthon (ablakcsere, ajtót tettünk az emeletre, padlószőnyeg, festés), nem is nagyon maradt volna pénz másra.
Bár most unokatesóméknál ikrek jönnek, úgy hogy amit ruhát kinőttünk, azt lassan vissza is kell szállítanunk. Néha a szívem szakad, olyan édi ruhák és 2x ráadom, aztán ki is nőtte
.
Nálunk van egy nagyon jó kis turi, annyi szuper babaruhát turiztam onnan. Pl. vettem nemrég 2 hosszú ujjú body-t, 2 nadrágot, 2 kantáros nadrágot, 1 pulcsit és nem fizettem 2000 Ft-ot sem. És annyira jól néznek ki. Ha nem felejtem el, teszek fel képet. Bababoltban ennyiért talán 1 ruhadarab kijön!
Én terhesség előtt karatéztam, már nyaggat a férjem, hogy menjek vissza (ő az edző). Vagy magamra kötöm a bébit, vagy hordozóba viszem a terembe. Majd meglátjuk, csak félek, hogy a tejcsi látná kárát.
Gabcsi, hányadik héten is jársz?
Most elutazott a férjem a hétvégére, itt van anyu, talán a takarítással is haladunk egy kicsit. Megyek is
Csilla