Szia!!
Képzeld, ma elkísértem a csajszit a Habony dokihoz, meg is vizsgálta, de holnap még el kell mennie UH-ra. Neked csinált? Ilyenkor hüvelyit csinál, vagy simát?
A vicces meg az volt a dologban, hogy én azt hittem hogy nem is ő a Habony. Akkor én teljesen mást hittem annak. De akkor ki az, akit én neki hittem? Talán a Harmos doki? Őt ismered? Én egy alacsony 30-40 közötti kedves dokit hittem Habonynak. Persze ő is rendes volt barátném elmondása szerint.
Na, hát ezt nem bocsátom meg neked!!!Nem akarsz velem találkozni
. Na, jó, csak vicc volt
. Persze megértem. Ha tehetem én is inkább megelőzöm a betegséget! Tényleg, Orsi volt már beteg?
Örülök, hogy ki tudtad magad pihenni! Meg gondolom az is jó volt, hogy az urad sokat lehetett a lányával.
.
Fogak: Mendinek is uígy volt. az első kettő öt hónaposan jött ki, a felsők meg csak 9és fél, már majdnem 10 hónapos volt. Sebaj, addig jó amíg nem kell vele szenvednie.
Az lehet hogy egyszerre négy jön. Általában ha sok kihagyás van a két-két fog közt, akkor jöhetnek csoportosan. Persze ez csak személyes tapasztalat
.
Igen, egyszerbb lenne ha felvágnánk az ínyüket
. De azért egy kicsit barbár ez a megoldás
. Az az elszomorító, hogy mire kijön az összes, addigra elkezd kihullani, aztán kezdődik elölről az egész.. szóval ennek a fogfájós szutyok időszaknak sosincs vége..
A rágók annyiból rosszak, hogy először egy-két csúcs jön ki, aztán a másik kettő, és végül a legrosszabb, hogy a csúcsok közt a lapos felület sokszor kiszakad az ínyből. Fájhat nekik nagyon. Olvastam is a babakönyvemben, hogy az első fogak nem járnak igazi fájdalommal, de a rágófogak igen. Hát , valahogy túl kell élni..
Most szaladok.. el kell még mennünk drága apósomékhoz este, egy órával a lefektetés előtt...gondolhatod hogy örülök..
A képek csodásak, de a lányod méginkább
. Puszikáld össze a nevemben is
.
Betti