Haliho!
Zit,
sok gratulacio a kicsi fiunak. Ahogy olvaslak eszembe jut ez az idoszak es egyre jobban varom mar, hogy megint foghassak egy ilyen pici babat. legszivesebben mar most elkezdenem kipakolni a babaruhakat es nezegetni, dehat a majus azert meg igen messze van.
Bellana,
en vonattal meg nem is probalkoztam, el sem tudom kepzelni. De latom magam elott a jelenetet amit leirtal. Tenyleg olyan bambak az emberek. Szerintem azok szoktak segiteni, akiknel van a csaladban kisgyerek, a tobbieknek meg elkepzelesuk sincs mit kene csinalni. Hisz az anyuka mar olyan ugyesen tudja mit kell csinalni! (Szerintem ezt gondoljak magukban.)
Csak neha en is nyuszi vagyok szolni.
A legrosszabb elmenyem az volt amikor egyszer nagy pocakkal a zebrara lelepve elestem (szerencsere ugyesen nem a hasamra, de azert latvanyosan) es egy egesz buszravaro tomeg vegignezte es seni nem szaladt oda. Iszonyu kiszolgaltatott erzes. en meg felalltam es tovabbmentem, de nagyon hulyen ereztem magam.
Amugy a Hev-en is nagyon magasta kell fellepni (bar nam annyira mint a vonaton, de rosszabb, mint egy busz). Amikor eloszor mentem babakocsival kicsit meglepett, es azota is meg szoktam gondolni, hogy elinduljak-e.
En is felek ismeretlenul ballitani egy osszeszokott kozossegbe, ezert is nem voltunk meg sehol.
Mar nagyon utalom, hogy nincs senki ismerosom itt Pomazon. Bellana, te hogy szereztel ismerosoket?
Zit,
Kristof 2002 junius 25-en szuletett (szinte egyidosek Danival), a kovetkezot 2004 majus 14-re varom.
Apas szules volt bar Apa eredetilg nem akarta, de meggyoztem
Mondtam neki, hogy nagyon egyedul lennek a sok ora vajudas alatt (tenyleg sok ora volt sajna), es ne hagyjon magamra. A szulest meg nem kell nezni, nezzen csak engem. Ebbe belement (hosszu ido 9 honap
). Es persze vegignezte az egeszet, es utana mindent elmeselt es neki is hatalmas elmeny volt. Nekem nagyobb szuksegem volt ra mint eredetileg gondoltam volna.
Tegnap elterveztem milyennek szeretnem jovo majusra a lakast (nemreg koltoztunk es meg nincs igazan berendezve). Kivancsi leszek mi valosul meg belole. Nem tud valaki egy jo asztalost???????
Mar megint mennyit irtam! Bocs mindenkitol. ugy latszik ha egyszer belekezdek ez lesz a vege.
Reka