Szia Tina!
A kislányomat Zsófinak hívják és július 10-én született 4300 grammal és 57 cm-rel. Mindenki azt mondta, hogy kihagyta az újszülött kort. Ezt a tendenciát azóta is tartja, mert most 8 hónaposan 10 kg és kb 76 cm magas. Már van 8 foga, három hete fel tud ülni egyedül, mindenhol fel tud állni kapaszkodva és lépeget, illetve négykézláb megy ezerrel, nem győzök szaladni utána.
Szóval nagyon masszív és mozgékony kisbaba.
Hét hónapos koráig csak szopizott és azóta se nagyon akar mást enni, néhány kanál bébikaja és kész. (az én főztömet egyáltalán nem ette)
Neked ebben több tapasztalatod van, hogyan lehetne rávenni az evésre?
A másik gondunk az alvás, ami szintén a szopival függ össze, éjszaka minimum 2-szer felébred és enni akar, ami nekem már nagyon fárasztó.
Amúgy Zsófikám nagyon aranyos, barátságos kisbaba, nagyon szereti a gyerekeket és úgy látom, egyre jobban igényli a gyerekek társaságát. Ezért is járunk egyre többet a játszótérre és remélem, Veletek is tudunk majd találkozni. Holnap megpróbálok 11 körül elmenni Felétek a játszótérre.
Amiről engem fel lehet ismerni: elég magas vagyok (176 cm), vállig érő világosbarna hajam van és egy krémszínű babakocsival megyek majd.
A Te lányaidat hogy hívják? A kisebbik eszik már szilárd ennivalót? És az alvással hogy álltok?
(Zsófiról egyébként van a profilomban kép, karácsony körül készült)
Victoria
Mi csak 2 éve lakunk itt, én egyébként debreceni vagyok. A szüleidhez gyakran jársz? Te is babázol most?
Sziasztok
Zsuzsu