Sziasztok Lányok!
Sikerült a tali? És a gyermeknapi rendezvények?
Mi nem voltunk sehol, pedig jópár rendezvény volt a környékünkön. Egyszerűen nem volt jó idő, így kedvünk sem volt elindulni.
Csimpi: Én 70-ben születtem. Egyébként Barcikán a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál dologztam. Onnan vagy ismerős, hogy a Gyesedet nálunk intézted annak idején. Pontosan nem emlékszem, hogy Te vagy a tesód. De az biztos, hogy az anyukád az unokahugomon keresztül ( aki a BC-ben dologzik) szólt nekem, hogy segítsek már, hogy ne kelljen olyam sokat várakozni.
Edinát pedig Jegyenyéről ismerem. Na, az egy másik történet, hogy a Jegenye szüleit honnan ismerem, szintén egy ügyfelemen keresztül, akikkel ők rokonságban állnak.
Szóval, kicsi a város, ebből is látszik.
Én a Retz bútorban ( az Miskolcon is van ) láttam nagyon jó relax széket, és még 10 ezerbe sem került. Pár napja voltunk az Ikeában, amúgy csak nézelődni. Nekem annyira nem jönnek be ezek a hypermodern bútorok.
A Józsefvárosi piacra érdemes kimenni vásárolni, de nagy mennyiségben éri meg, mert akkor adnak kedvezményt. Gyerekkel nem biztos, hogy olyan izgi, mert írtó szűekek a kis utcák, ahol járkálni lehet és millióan vannak, főleg, ha jó az idő. Babakocsival lehetetlen, a gyereket kézben kell fogni.
Ildikó: Én hiszek az ilyen ezoterikus dologkban, azt vallom, hogy ha van erő, az mind egy forrásból érkezik, hívjuk Istennek, Buddhának vagy bárminek.
Egyáltalán nem fura, ha a várandósság eléréséhez az ember mindent bevet. A hit hegyeket mozgat és ez így van jól szerintem.
Pesten mi olyan részen lakunk, ahol nagyon hasonlóak a körülmények egy Barcikai hétköznapi forgalomhoz. Szóval, nem olyan vészes. Nehezen szoktam meg, ám mostmár Barcika furcsa számomra, ha haza megyünk.
A ruhákkal kapcsolatban mégannyit. Itt nagyon gyakran van babaruhabörze, ahol nagyon jó, bár használt holmikat lehet vásárolni. Meg sok turi is van, ahol angol rucikat árulnak, potom összegekért.
Én először mindig ott nézek szét, ha venni akarok vmit.
Tegnap is voltunk, vettünk egy Legolandos sapit, ami kifordítható.