Sziasztok!
Jól vannnna!
Itt vagyok, csak a mai nap kicsit sürübbre sikeredett mint a többbi és persze ma van a forgalom is a topikban
Nos a helyzet az az kérlek szépen, hogy az após hétfõn megy kórházba, ágyéksérvvel mûtik, anyósnak meg érszükület van a lábában, tehát szigoruan kevés mozgás és nem megeröltetõ séta, e mellett ma voltunk kint reggel a Kõbány bazárban vásárolgatni nagyobb melltartót meg törölközõket meg pongyolát meg pizsamát az õsöknek (a melltartó az nekem lett, mert növekszik a cicim és muszály volt már, ja és a pocim is gömbölyödik
tehát nagyobb gatyó amig el nem jutok egy aránylag olcsó kismama boltba, tényleg lányzók nem tudtok segiten, hogy hol van ilyen nem túl messze???). Persze a lift is ma sz**t be úgyhogy 3x megmásztam a 7.et és a lábam kipurcant, és amikor hazajöttünk akkor felpolcoltam a vádlimat (mert képzeljétek nem vizesedik, csakegy kicsit bedagadt) és elaludtam, azután levittem a kutyit és most olvasgattam a dolgokat
Én már bebeszéltem volna magamnak hogy vizesedik a vádlim, csak szerencsére van egy ápolónõ barátosném és felvilágositott hogy ez nem az
Ja és közben persze a kajálás is megvolt.
Tikk!
Szuper nyaralás-szerü dolgot
Ildi!
Az a legnagyobb baj hogy nem vagyok valami kreativ, és hiába vennék bármilyen kész dolgot ott porosodna a polcon
mint ahogy a többi
Örülök hogy jó a tapasztalatod a boltta.
Ha hosszu lett akkor bocsi de aszem ez is tükrözi hogy a mai nap nekem hosszúú lett, de azért sok minden belefért
cuppppppp
sasha