Sziasztok!
Anna megkaptam a leveled, köszi az invitálást
Andi a tiédet anno nem, vagy legalábbis nem rémlik.
Jöttem, de lassan az utolsó kapocs is megszakad Erzsébettel... Sikerült elköltöznünk ahogy szerettük volna, Szigetszentmiklósra. Ahogy elnéztem az utolsó jelentkezésemet, kb. akkoriban fedeztük fel az akkor még épülőfélben lévő házunkat. Már másfél éve lakunk itt. Közben született egy kisfiunk is, Gergő, már 8 hónapos. Mint írtam korábban a nagy lányom a Nagy Lászlóba jár, most negyedikes, felvételizett 8 osztályos gimibe, a Nagy Lászlóba is, és az ittenibe is. Az itteninek még nincs hivatalos eredménye, de nem hivatalosan úgy tudjuk felvették. Szeretnénk, ha idejárna, itt alakulna ki a baráti köre, ne kelljen szegénynek érettségiig ingázni.
Bár nagyon jól érezzük itt magunkat, a ház is tutira bejön, azért Erzsébeten sem volt rossz
Így nosztalgiából jönnék még a topikba, ha lehet.
Nem biztos, hogy túl sűrűn, mert jelenleg mindenféle elfoglaltságok gátolnak.
Ekcéma: végül a homeopátia segített! Szuper!
Bölcsi: az én nagyobbik lányom is az Ady bölcsibe járt, utána meg az Ady oviba. A bölcsivel (pontosabban a mi csoportunk gondozónénijeivel) nem voltam igazán megelégedve, az ovi viszont nagyon bejött! Ill. itt is lehet mondani, hogy az óvónénik voltak szuperek.
Játszóház: A Vörösmarty utcai bölcsiben van (ha minden igaz még mindig)
Érdemes a Csili programját is nézegetni, anno 10 éve volt baba-mama torna, legnagyobb lányommal jártunk.
Háziorvos: fogalmam sincs ki a jó, egyelőre nem nagyon volt/van szükségünk dokira, valszeg a mi dokink (Dr. Takács Alíz - Jókai Mór u-i rendelőben) nem számít jónak, mert bár a váró mindig dugig volt, senki nem hozzá várt, így rögtön sorra lehetett kerülni. Ennek azért vannak előnyei is, úgyhogy számunkra remek doki
Azóta se váltottunk, de nem is kellett volna, ill. csak mikor Gergővel pociba volt és anyagi megfontolásból végig táppénzen voltam akkor volt kényelmetlen folyton menni a cetlikért.
Használt ruha bolt: Akik megvették a lakásunkat találtak egy jót. Persze nem tudom megvan-e még, asszem még a nyáron mondták. A sétáló utca nem tudom meddig tart most, tán még az is az ahol a bolt van. A Városháza és a Baross utca között a Városháza oldalán. Nem hiszem, hogy csak gyerekruha van. De most beugrott egy másik is, ahol a lányom egy osztálytársának az anyukája szokott vásárolni. Szintén sétálóutca, de a másik oldal, ahol a benzinkút van rögtön a sarkon.
Most ennyi
Sziasztok
Kati