Sziasztok!
Andi!
Remélem a szilveszteri petárdázást mi is megússzuk valahogy, bár apának eddig eszébe se jutott a durrogtatás!
Azt mondta a dokim, hogy mivel nem 28, hanem 30-35 napos ciklusaim vannak(voltak), ezért szerinte csak olyan jan.5-6 környékén fog megindulni a szülés. Gondolom látott már ilyet, ugyanis 45!!! éve praktizál!
Nem tudom miért, de valahogy én is úgy érzem hogy Enéh nem fog idén kibújni, de lehet hogy csal a megérzésem.
Amúgy Enéh régi magyar lánynév. Sokan nem ismerik, és visszakérdeznek hogy: Mi??? Én is azért választottam, mert ritka. Így legalább nem kell attól félnem, hogy az oviba majd lesz vagy 5 Enéh!
Bár lehet addigra elterjed. :/
A szagokra én is kényes vagyok, de szerencsére hánynom nem kell tőlük, bár volt 1-2 közeli eset. Az nem volt kellemes.
Vizesedésről én is tudnék mesélni. Mostanában már reggel tiszta víz a lábam. A papucsomat is meg kellett lazítanom, mert nem fértem bele! :/ Neked mit mondtak rá? Nekem azt mondta a körzeti, hogy mérjem a vérnyomásom, amíg nem megy fel 140/90 fölé, addig nincs gond.
Remélem én is leadom a hízást. Eddig 15 kg-nál tartok. Szerintem sok, de mondta anya, hogy ő velem is, és tesómmal is több mint 20 kg hízott, és annyira vizes volt, hogy még a szája is kifordult!
Édesség! Erről tudnék mesélni! Mióta terhes vagyok kilószámra tudnám enni, pedig előtte nem is voltam édesszájú. A max. a banán vagy a túrórúdi volt. Mondtam is a páromnak, hogy ezt biztos tőle örökölte a gyerek, és már most kéri a csokit!
Küldtem képet, remélem megkaptad.
Odex!
Nagyon aranyos! Olyan mintha kacsintana!
És ez a rózsaszín „bárány” valami tündéri.
Összepakoltam a csomagom. Még szoptatós melltartót kell vennem, de szerencsére azt bárhol kapok. Nem tudom miért, de eddig nem igazán izgattam magam a csomag miatt, de Sanya tegnap közölte hogy hát igen, már csak 33 nap, és itt a kiírt időpont. Mostmár inkább csak napokban számolom.
Örülök hogy Aisa nyugodt baba, remélem az én lánykám is ilyen lesz.
Én is utálom ha Sanya elmegy dolgozni, főleg hogy ezen a héten délutános,
és akkor alig vagyunk együtt, meg lehet hogy mostantól még kevesebbet lesz itthon, úgyhogy nem árt ha szokom a gondolathoz.
Szüleitek nem ajánlották fel hogy segítenek? Nálunk már időpontegyeztetés is volt!