Sziasztok Csajok, nagyon régen nem írtam, de olvaslak Titeket. Minden rendben velünk, minden megy mint a karikacsapás, főleg az idő
. Jövő héten már megyek az első NST-re, alig várom, meg arra is kiváncsi vagyok, hogy mekkora a Lackó.
Férjem nekiállt megcsinálni a lakást ahova költözünk hamarosan, itthagyjuk az albérletet. Most tudta eladni a saját lakását de be kellett számítani egy kisebbet, ebbe megyünk most át, hogy ne kelljen az albérletet fizetni. Csak sajna mire megjött minden papír, átment a vevő hitele a bankon és mire kiköltöztek lett október 1O. Szegény Uram 2 helyen is melózik, úgyhogy csak minden 3. nap tud a lakáson melózni. Persze kiderült, hogy korántsem lesz a dolog olyan egyszerű mint reméltük, kezdve azzal, hogy teljes fürdőszoba és konyha átalakítás....úgyhogy teljességgel ki van zárva, hogy szülés előtt atköltözünk. Így sajna nem tudok elkészülni a gyerekszobával, kénytelen leszek rábízni a nagyszülőkre, hogy amíg a kórházban vagyunk mindent megoldjanak helyettem. Viszont imádom a meglepetéseket és persze mindent előre megbeszélünk mit hova hogyan kéne tenni. 43nm-en amúgy sem lehet sokat variálni
Kórházi cucc összeválogatva, már csak be kell pakolni, babarucikból a kezdő szett kimosva, a többit majd költözés után már ott megoldom. Hétvégén a bababörzén kemény 6.OOO Ft-ot költöttem, ebből 1.5OO volt a babakád, pont ilyet akartam, aminek beépített tartórésze van a babának. Tudom hogy az a jó ha kézben tartjuk és majd úgy is lesz az első időkben, de a gerincsérvem miatt nem tudok tartósan hajolva súlyt tartani, apa meg éjjel is dolgozik soxor.
Aludni csak nyomokban tudok, friss véreredményeim változatlanul vashiányt mutatnak a Maltofer Fol meg a Gravida ellenére, mi lenne ha nem szednék semmit? De mást nem szedek. Egyedüli gond, (de nagyobb bajom ne is legyen
), hogy vizesedek. Főleg a jobb lábam lett mamutos, (a férjem azóta Fionának hív ) meg az izületeim fájnak, reggel felkelés után nem is tudom behajlítani az ujjaimat, nagyon kellemetlen, forró víz alá kell tartani, hogy elinduljon a nap.
) Úgyhogy 1 hete vérnyomást mérek itthon, de minden rendben, a 9O/6O-at stabilan hozom, ebből nem lesz toxémia
Kedden és pénteken gyümölcsnapon vagyok, nem könnyű, de most a kedditől pl 2 kiló ment le, az mind víz! Újra láttam a bokámat végre. A többi napon meg sómentesen főzök. A dokim viszont erőteljes hízást javasolt, mert 1O kilót híztam és szerinte a gyerek feletti rész az csak víz. A szoptatáshoz viszont jó lenne pici energiatartalék. Nem is tudom. Egyfelől nem bánom, hogy nem kell majd talán a súlyom miatt aggódni, másfelől viszont aggódom picit, hogy hogy lesz majd így a szoptatás? Mármint hosszútávon. Én annyira de annyira akarok szoptatni, cumisüveget sem vettem, mert eldöntöttem hogy minden rendben lesz és nincs rá szükség.
Holnap leszek 35. hét 5. napon, akkor megváltozik automatikusan a vonalzó és kiírja hogy Anyának már nagy pocakja van!!! Hát ez is eljött.
Driennke, örülök, hogy minden rendben volt genetikán, ez azért megnyugtató gondolom.
Bernini, gratula Barnabáshoz, és cseppet se aggódj a babarucik miatt, ma már szerintem ugyanolyan sokféle fiúcucc van mint kislány. Én pont úgy érzem, könnyebben vásárolok fiús dolgokat, olyan kismacsós dolgok vannak, hogy néha csak ámulok.
A használt babaruhákról annyit, hogy nyilván meg is nézi az ember, kitől veszi, de egyébként ezek az első pár hónapra való ruhácskákat egyszerűen nem lehet elhordani, olyan hamar kinövik. AMiket vettem a börzén pl szerintem 6O%-a sose volt kisbabán, az fix. 6O fokon kimostam, gőzölőssel átvasaltam, tök tuti mindegyik. Elteszem majd őket, mert nagy része unisex, meg az sem gáz, ha kislányra kék body-t ad az ember, ha esetleg következőre majd sikerülne egy Sárát "készítenünk".
Na megyek Csőrikés függönyt varrni.
Jövő héttől elkezdem inni a málnalevélteát, hétha használ.... hallottatok róla?
Na abbahagyom a kisregényt, nagyon hosszú lettem, ne haragudjatok.
Legyen szép a napotok!!!