Szia!
Ilgya, szerintem a szobatisztasággal még bőven ráértek, mostanság az a nagyokosok véleménye, hogy babától függően persze 2-2,5 éves koruk körül érnek meg rá. Azt is olvastam, hogy teljesen felesleges bilin ücsörögtetni, mert ez csak a rossz beidegződéseket rögzíti, mivel ő elücsörög jó esetben a bili, de nem érti miért kell neki ott ülni, mert az ingereit még nem tudja irányítani. Szóval szerintem nyugi. Egyébként jóanyám minket is "meglepett" egy bilivel mondván, hogy mi már 1 éves korunkban szobatiszták voltunk és tisztára besértődött, mikor közöltem vele, hogy nem viszem haza a bilit helyfoglalónak, mert még jó darabig nem fogjuk úgy sem használni. Persze ha esetleg mindig egy időben kakil, akkor meg lehet próbálni ráültetni a lényeg, hogy semmi ne legyen erőltetve.
Igen könyvelő vagyok, de sajna már nem sokáig 27 éves
Te karbantartod valahogy a tudásod szakmailag? Én attól tartok sík hülye leszek mire visszamegyek dolgozni.
Mariann
Én most kivételesen nem nagyon aggódtam ez miatt a vírus miatt, mert a neten olvastam, hogy nagyon sok babó elkapta. Szerdán azért egy kicsit berezeltem amikor csak délelőtt összecsinált 10 pelust, de délután már semmi sem volt.
Azt hogy pontosan hánytól van ez a játszóház nem tudom, de hívd fel a bölit és megmondják. Ja valamennyit fizetni kell, ha jól emléxem 150 Ft-ot mondtak. Szóval nem egy anyagi csőd. Ha esetleg megtudsz valamit írd meg. Köszi.
Mi még nem voltunk, de a vírusos időszak letelte után tervezem, mert imádja a gyerekeket. Esetleg 1-x összebeszélünk és elmegyünk együtt.
Réka is szopik még és néha olyan érzésem van, hogy még érettségizni is szopi után fog menni
Az én gyerekem egyszerűen cicimániás, van olyan ha együtt fürdünk már a kádban ráveti magát, de öltözködni se nagyon lehet előtte.
Várom a tavaszt, de nagyon, erre megint esik ez a hülye hó! Annyira utálom már a telet!!!
Sziasztok