Sziasztok!
Este nem nagyon hagyott elaludni miniVince, de aztán negyed 10-ig szunyáltam, szóval bepótoltam. Most megint mocorog a gyerkőc és görcsölget is a pocim, én meg bejelentkeztem kozmihoz délutánra, és punktum. Úgy látszik, hogy amilyen aktív a pocakomban, olyan lusta onnak kibújni. Kispapit elküldtem dolgozni, én meg hadrendbe állítottam a konyhai és a fürdőszobai rabszolgáimat. Gondoltam, most írogatok, aztán kifekszem kicsit napozni, olyan gyönyörű idő van VÉGRE!!!
Dóri!
Megy a drukk!!!
Kitartás, minden nappal jobb lesz! Aztán elfújja a szél, és örülhettek a nyárnak és ismerkedhettek az új babanetes cimbikkel!
Lányok, én úúúúúgy örülök, hogy már ennyien vagyunk!
Kata!
Minden OK Alexszel?
Remélem, nem kapott el semmit! Az 1 hós szünet alatt itthon leszel vele? Milyen a takinéni? Bölcsiben egész nap van? Csak azért kérdem, mert össze lehetne hozni egy talit mondjuk a Tinódi játszón a csajokkal, mit szólsz? Persze én nem tudok előre időpontot ígérni 100%-ra, dehát ez egyértelmű most.
Monesz!
Honnan vagyok ismerős? Lehet, hogy itt a környéken elmentünk már jó soxor egymás mellett? Képet kérek Rólad és Virágról is!
Azt lehet, hogy Te nézegeted a szt.imrés topicot, és én ott Giginek fogok üzenni SMS-ben, úgyhogy ott lesz infó, és akkor itt is szólsz a csajoknak? Mármint ha eljön a nagy nap.
Én is remélem, hogy hamarosan meglesz a babóca, mert már annnnnnnnnyyyyyyyyira várom, hogy megláthassam és össze-vissza csocsózhassam!
Andi!
Rólad és Bogicáról is szeretnék képet látni!
A profilba nem tesztek fel? A 8 kg azért nem hiszem, hogy annyira rossz lenne, meg olyan kböző ütemben nőnek a babák, hogy csak na! Már biztosan nagyokat forog, meg mászik, igaz? És ő tul.képpen Boglárka?
Bea!
Hellóka!
Gratulálok a két babához! Persze én Rólatok is szeretnék képet látni, az UH-s tök jó!
Hol szültél? Most megálltok, vagy szeretnétek harmadikat is?
Lorca!
Gratulálok Nati-babához!
Te hol szültél? Írtál szüléstörténetet? Mi újság a kicsikével? És Te hogy érzed magad? Gondolom, egyre jobban, főleg most, hogy itt van újra a jó idő! És merre laktok?
Na, ügyi vagyok, mindenkinek írtam!
Szép napot Nektek!
Jaj, láttátok az RTL-en a Gyurcsány-féle kérdező-show-t?
Nézzétek meg ezt:
http://index.hu/kultur/media/0612yvette/ Vicces!
cupp,
Zsuzska (avagy fic., aki ma 40+3)