Tünde! Én úúúúúúúúúúúúúúúúgy meghatódtam, hogy felajánlottad a komatál megszervezését!!! Olvastam róla, hogy ilyen létezik, de írták, hogy már nem nagyon dívik. De jó, hogy ez itt még van!!! Tényleg nagyon jó közösség-építő szokás
Nálunk valószínüleg lesz segítség a nővéremtől az elején pár napig, de szerintem főzőcske már nem fog beleférni. Utána jön Anyóspajtásom. Az igazság, hogy étkezésileg nem vagyunk egyszerű esetek az általános megszokotthoz képest... Én vega vagyok + nem eszem sem cukrot, sem fehérlisztet. A párom nem vega, de ő sem eszik cukrot, s ő is inkább teljes kiőrlésű dolgokon él. Általában bonyolultnak tartanak emiatt minket
De annak mindenképp nagyon örülnék, ha megismerhetném a környékbelieket!!! Tényleg nem fontos a kaja, azt valahogy úgyis megoldjuk, de nagyon szeretnék közösséget építeni!
Szóval azt légy szí szervezz nekem
Adrienn! Hol fogsz szülni? Én a SztImrében. Már mi is láttuk a szülőszobát,de az IKEAszobába még nem jutottunk el. A szülőszobák is nagyon barátságosak voltak!
Kedden lépek a 37.hétbe. Az én eredeményeimmel is minden rendben, már megvolt az első NST is. 2,5kg-ra becsülték az UH alapján.
Az utóbbi időben már szinte semmi kilót nem szedtem fel, ettől függetlenül a pocim nő. Talán ma végre tényleg készítünk egy pár képet...
Én még most is nagyon jól viselem az állapotot
Mókás amikor átfordulok egyik oldalamról a másikra az ágyban, de ezen kívül minden csodás
Szólj a fiadnak, hogy irány a lefelé!!!
Vera! Hogy vagytok? Volt baba-mama klub?