Sziasztok!
Xsara!
Beteg Dani
jobbulást! Láza van még? Homeopátiás szerekről,már hallottam. Dominik,mikor picike volt a sok sírás miatt tanácsoltak nekünk is egyet,hogy majd attól nyugibb lesz,de nekünk nem vált be. Úgy hallottam,hogy van egy hely,ahhol vizsgálatok után megálapítják,hogy egyes babáknak,embereknek,milyen homeopátiás szerek alyánlottak. Tehát,az a szer ami a barátnőm kisfiának hatott,az az enyémnek nem. De ettől függetlenül a szer hatásos,csak Dominak másra volt szüksége. Ja és ha jól tudom ezek tisztán,csak gyógyfüveken alapulnak,ezért ártani nem ártassz velük.? Az tény,hogy,igaz hogy nem használlt,de nem is ártott.
Dominik köptetőt,orrcseppet,antibiotikumot kapott. De vettem még neki,egy nagyon jó dolgot a gyógyszertárba. Egy kenőcs,amit este,és reggel kell a mellkasra,és a hátra kenni,ez oldja a nyákot,és könnyíti a légzést. Neve: "Pulmex".
Judy!
Úgy egy hónapja kezdtem el dolgozni. Minden pénteken,ilyenkor anyukám vigyáz a gyerkőcre,és minden 2. szombaton,ilyenkor anyósom a bébiszitter. Gergő jó kisfiú? Persze kinek mi a jó. Hol szültél?
Szilvi!
Mindíg figyeltem,hátha felbukkan,egy Parkvárosi
Mikor szülltem,volt egy Parkvárosi lány,és kiváncsi lennék mi van velük? A Szent Imre krh-ban született Dominik 2002 dec 17.-én,azt hiszem egy héttel előbb született Bogi,aki kicsit besárgult,ezért később engedték haza. Sajnos az anyuka nevére nem emlékszem
Azt tudom még,hogy a 3. gyerkőcük,volt már egy lánya,és egy fia. Nem ismered véletlenül?
A te Kicsid mekkora? Kisfiú,kislány?
Lányok,ha valaki megy játszóházba Szóljon,mi is mennénk Domival
Már GYógyulgat
Puszi
Noémi