Sziasztok Lányok!
Annyira örülök, hogy beindult ez a topic!
Úgyhogy írok is....
Ivett most látom, tegnap is írtál. De igen, ott (itt
) lakunk. Ezek szerint ennyire feltűnő aa kerítésünk, vagy csak gyakran jársz erre?
Hát én nem tudom hogy tudnék (fogok tudni) Rebeka mellett tanulni. Meg hogy mikor. Mert én egy sulimat "félben" hagytam ott. Még júniusban nagy pocakkal megcsináltam Szegeden a vizsgákat, és ennyi. Folytatni kéne...
Ildikó
Bocs
azt hittem már vezetsz
Nem emlékszem már hogy van ennek a sorrendje, csak annyira emlékszem, hogy én akkor már egy éve vezettem, amikor mentem vizsgázni
de ezt lehet, hogy már írtam.....
Én laktam kicsi faluban is, aztán nagy városban is, most meg itt Encsen (kisváros, bár hmmm hmmm.. talán több szempontból nagyfalunak is mondható), de hogy melyik jobb? Nehéz eldönteni. Ki mit szeret. Ami nekem hiányzik innen? : pl. hogy átugorjak a Corába bevásárolni , akár este 8kor... Meg, hogy a Tisza parton sétáljak.. De Rebekának egyelőre jó így, itt jobb a levegő, csend van, nem jönnek a buszok
Na jó, itt a vége ennek a monológnak
A faluról azért eszembe jutott, hogy anyósomék már nagyon haragszanak RÁM, hogy nem visszük oda a gyereket - jelzem min. 6 óra lenne az út. És egy az egyben rám fogják a dolgot, mert hát kire is lehetne fogni. Na ez bonyolult project, nem is megyek bele, inkább búcsúzom,
Nektek is kellemes hétvégét!
ui. Július, falunap??
Megyünk
Pusz,
Ági