Sziasztok lanyok!
Mar jo keso van es csak most sikerult leulnom a gep ele.
Judit:
Megkaptam a szamod es holnap hivlak is ugy kb. amikor itt del lesz.
Koszi az infot a kamerakrol ,sajnos megis kellenek ,mert az ismeros lany megse tud Danira vigyazni. /ch{
}
A Cora egy supermarket lanc, anyukadek biztos ismerik ,mert sok van belole otthon. En magam sem gondoltam ,hogy mennyi igenyes regi magyar mesefilmet lehet ott kapni, csak egyszer, amikor nagybevasarlast csaptunk a ferjemmel, es az akcio elott a szamitogepeket buvolte ,akadtam rajuk.
Legy szives ird mar meg az infokat errol a Pannon kartyarol, mert en eddig egy masikat hasznaltam, de ennel ugy 7 centre jon ki egy perc.Bar mar en ennel is belelkesultem ,hogy milyen olcso,mert en is sokat telefonalok haza(minden masnap), de hat akkor ez a Pannon meg szupibb.
Kachina:
aranyos vagy ,hogy gondoltal rank, szerencsere a tornado nem a mi korzetunkben pusztitott(ugy 30 km-re tolunk), de persze amikor meglattam a Tv-ben a kepeket ,akkor meghult bennem a ver. Nagyon remelem ,hogy velunk ilyen nem tortenik. Persze azt mar elhataroztuk ,hogy nem maradunk veglegesen itt,es ha ev vegen a ferjem befejezi a munkajat, akkor mi is vagy a nyugati partban, vagy pedig Floridaban gondolkodunk.
Zany Brainy jatekbolt itt sincs sajna,megneztem a neten, de szerencsere a segitsegetekkel most mar akad sok program.Ha befejezem a potyogest akkor rogton meg is nezem a Skyex-et.
Nem is kerdes , hat persze, hogy jo lenne ,ha mebirnad a telefonszamod! En ezt mindenkire ertettem, Orsira is.
A chat meg nagyon jo lenne, csak hat most fejlehajtva be kell vallanom nektek ,hogy en meg sohasem chatteltem, igy nemi utmutatasra lenne szuksegem. jo ,addig ok, hogy rakkatintok a Chat-re.
Es hat ahogy Judit is mondja, irjal egy kicsit magadrol ,mert itt mar mi nagyjabol tudjuk ,hogy kinek milyen es mennyi babocaja van.
Lanyok ti hanyszor jartok haza egy evben. Imadom a szuleimet es nagyon- nagyon hianyoznak.
Persze hivom oket sokszor, de hat ez megse ugyanaz.
En megprobalok egy evben ketszer hazamenni ,de hat ez nem mindig sikerul. Legkozelebb julius vegere tervezzuk a hazautat.
Orsi:
Hazaerkeztel mar Parizsbol? Remelem minden rendben van!