Sziasztok!
Mi sem vesztünk el, csakhát vagy meló, vagy fórumba írás, vagy csetelés. Ez a 3 egyszerre nem nagyon jön össze.
Szerencsére rengeteg melóm van most, ezért írni sincs idõm, pláne úgy, hogy lehetõség szerint akkor dolgozzak, amikor a Bea pihiben van. Most is elvileg gépelnem kéne, de úúúúúúúúúúúgy nincs kedvem hozzá, de holnap jönnek egy részéért, tehát bele kell vágnom. Ja, még el se kezdtem.
) Aztán egy fél órája telefonáltak, hogy küldenek egy újabb anyagot szerkeszteni (ez egy másik cég), és annak is el kellene készülnie mihamarabb. Különben kösz jól vagyok.
Más!
Van köztetek aki tud szépen kézzel kötni, és szívesen is kötögetne pénzért? Egy ismerõsömmel kötögetünk, és adjuk el, és lehet, hogy most lesz egy kis meló. Ja, és keresek olyan valakit is, aki tud kötött kardigánba hímezni, és összetud állítani kötött kardigánt. Összeállítani nagyon utálok.
Más!
Aki otthoni munkát keresget, látogasson el egy most induló gödöllõi székhelyû csoportba, ahol direkt olyan anyukák csoportosulnak, akiknek kis gyerekeik vannak, vagy szeretnének kisgyereket, és otthoni elfoglaltságot keresnek, akár távmunkában is.
[url=http://www.euconsult.hu/index3.htm" TARGET="_top]http://www.euconsult.hu/index3.htm[/url]
Más!
Beus szépen fejlõdik, próbálkozik az új szavakkal, ismételgeti, és jól is használja azokat. Pl.: "muszi"= mamusz; "Bocsi", "Köszönöm", "szia", "sziapa", stb...
A bilivel való barátkozás megkezdõdött, de csak pelusban ül még rá, ha le akarom róla venni a pelust, hogy úgy üljön rá, akkor felveszi a nyúlcipõt és elszalad.
Viszont a Babáját gyönyörûen megpisilteti, és mondja neki, hogy "psss, pis-pis", ui, ezt szoktam én is mondani neki. Ma a délelõtti sétánál az egyik kislánynak pisilnie kellett, õ már szobatiszta, leguggolt a bokornál, Bea odament, õ is leguggolt, és nézte, hogy mit csinál a Teodóra. Neki is mondta, hogy "psss, pis-pis".
Ha itt írogatok, akkor ugye nem leszek kész a dolgommal? Na, akkor elhúzok, és majd még benézek hozzátok egy kicsit késõbb.
Sziasztok! Zsuzsa
Bocsánat, hogy most nem ragáltam senkire, és semmire, de most ilyen Bunkó vagyok.
Ja, fülbelövés:
Áruház emeletén, illetve a Mátyás kirány útján van egy Kozmetika, állítólag ott csinálnak fülbelövést.