Végre itt vagyok! Ma szabin vagyok itthon és ugye délelőtt a fiúk suliban meg oviban vannak. Sajnos délutánonként egyáltalán nem volt időm ideülni.
Gabi! Nem váltasz át a tvnetwork-re? Igaz, azt hiszem lejárt az akció, de minden új kábeltévés előfizetőnek 5000 forint volt a belépési díj, ha előfizetett az HBO-HBO 2-re, vagy a netre, akkor azt is elengedték. És havi 6250 forint csak!!
Írtam Neked email-t, de nem ment át, azt jelzi, hogy tele a postafiókod. Megpróbálom majd többször is.
A baba szíve miatt ne aggódj. Nekem Szegeden minden alkalommal megnézték és még mást is, pl, a vese működését, a véráramlást, a köldökzsinór véráramlását és még rengeteg mindent, a kiskönyvemben nem is fért már el a sok eredmény. Születés után is ultrahangozzák a babákat, agykamrákat, csípőt néznek és belsőleg is mindent, szív, máj, vese, agy, amit csak lehet látni. Persze itt Baján is elvégezték mégegyszer, mert ugye miért ne!:-(
Ditke!
Nagyon megható volt látni a picit ugye? Ne aggódj, hogy soványka, hiszen az utlolsó hónapban 1-másfél kilót is híznak a babák!! És bármit is mondanak, azért egy 3 -3,5 kilós babát könnyebb megszülni, mint egy 4 kilósat. Én emiatt sokat sírtam, amikor Dávidot vártam, mert mindig azt mondogatták, hogy nem elég nagy. Aztán kerek 3 kiló volt! Elég volt egy ekkora babát is kinyomni. És három hónaposan már 6 kiló volt. Na most jól elkanyarodtam a témától.
A bajai szülészeti topicot még nem néztem, mert először ide jöttem.
Ditke! Te sűrűn használod a netet? Levelezni szeretsz? Ha igen, akkor írj nekem a
tapsihapsi05@mailbox.hu-ra.
Na megyek elolvasom hozzászólást.
Puszi Nektek, nagyon vigyázzatok magatokra és a babákra is!!!
Mari