Jujj Móni!
Nagyon elkezdtem izgulni és holnap egész nap gondolni fogok rád!
Nemtudom, hogy megoldható-e, hogy a párod föl jelentkezzen és megírja nekünk, hogy minden rendben van és mennyivelszületett?
Ha nem akkor sms-ben?
Ez a számom 30/299-2914 én pedig megírom az Anikónak!
Anikó!
Huhh, de sok kérdés egyszerre, de azért megpróbálok válaszolni.
Mózes: mivel a lánykám már kezdetektől utálta, ha bepólyálják, vagy szűk helyre teszik (megjegyzem más gyerek ezt szereti!), ráadásul be kell öltöztetnem 3 pár centivel szűkül a hely ha a babakocsiba teszem így kicsi, kényelmetlen neki és nyűgösködik benne!
Remélem érthetően fogalmaztam, de lehet, hogy csinálok képet, hogy láthatóbb legyen, mert nem mindíg sikerül meg fogalmaznom
amit mondani akarok(szóval nem azért ,mert te nem érted)
Már alig várom, hogy átgyere és együtt sétálhassunk, sőt milyen izgi lenne, ha hárman tologatnánk!
Én is a Szt. Imrében születtem, a nagynéném ott volt szülésznő és a nődokim is odatartozik, így nem volt kérdéses hol szülök.
A szülésznőm pedig a nődoki magánrendelőjében aszisztens.
Egyébként itt minden szülésznő és doki a természetes szülés híve no és megoldják a gátvédelmet is. Csak kivételes esetben metszenek ,ha az szükséges!
Szuper volt minden!!!
A beöntést azért kértem, mert meggyorsítja a szülést és nem kell tartanod nyomáskor, hogy kakilsz (bár így is olyan érzés!).
Ha váltani akarsz még időben vagy és nagyon ajánlom ezt a kórházat+ ez az egyetlen hely, ahol 3 napon belül a kórházi ágyadhoz viszik a baba anyakönyvi kivonatát, lakcímkártyáját+ a TB kártyát is ők indítják el és házhoz kapod!
Mi tuti nem használunk kompot, mert tanultam gyógypedagógiát és sok a rossz oldala.
A cuccokat ott vettem az érdi stop shop-ba.
Azért evett félóránként, mert éhes volt, de az első napokban ilyen sűrűn esznek a babák atej elindulása miatt, de sajna nekem nemhogy elindult volna, hanem 2hét után apadni kezdett.
Remélem mindenre válaszoltam!