Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Sajna Flóra kinőtte a mózes kosarat éppen ma vettem neki 68-as rugit meg bodyt! (majd meglátjátok, hogy milyen gyorsan nőnek.
Pont most fogom kipróbálni, hogyan bírja, ha a bébihordiba viszem kocsikázni (mert nekünk azt is rá lehet tenni a babakocsira+ személy autóba is bele lehet tenni).
Igen fekve lehet tolni, nem szabad őket ültetni.
Azért gondolkoztam a bölcsőn, mert csak ringatva aludt el a drágám, de mára ez a probléma is megoldódott, mert elaltatja magát.
Olyan gyorsan változnak és mindennap valami újjal lepik meg az embert! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!!!!!

Anikó, Gabó :lol: :lol: :lol: De jó hogy ma mindenki benézett :lol: :lol: !!!!!!!

Anikó!

Igen, már nagyon közeleg a nagy nap!!! Holnap 3-ra megyünk a dokibácsihoz és akkor mond végleges időpontot. Addig meg terelgetem a gondolataimat. Pl. ma voltunk a polgiban az apasági nyilatkozat miatt, meg a leendő gyerekdokihoz is benéztünk, voltunk a gyógyszertárba óriás betétért és megvettük a picúr első csomag pelenkáját is. :lol: :lol: :lol:

Gabó!

A számból vetted ki a szót. Nagyon gyorsan nőnek. Babód is most született nem rég és mindjárt kis totyógos lesz. A gyerekeken látszik az idő mulása leginkább. (Na jó, mi is ráncosodunk egy kicsit :cry: ) Pont idevág: ma beszéltem barátnőmmel és pont akkor született a nővérének babója amikor megismerkedtünk (6évvel ezelőtt). Most meg azt üzente a kiscsaj -már nem is oly kicsi 6évesen- hogy majd küld a babaruháiból nekünk. Hihetetlen, még tisztán emlékszem ahogy nyeklett- nyaklott meg nyáladzott összevissza a kezemben. Alig mertem hozzányulni. Most meg. Már pasizik és kész felnőtt.

Csajok!
Képzeljétek el, tegnap este azt hittem hogy már megyünk szülni. Olyan erősen elkezdett görcsölni a hasam, hogy alig bírtam kiegyenesedni. De nem lett belőle semmi :cry: sajna

Gabó!

Nem is mondtam, voltunk a gyerekdokinál és a miénk a Golán Zsanett lett. Tök rendi öreglány. Olyan zabálnivaló mamóka :lol:

Jaj, már megint olyan lázba jöttem. Megyek és átrámolom megint a korházas cuccaim. Mindig eszembejut még egy- két dolog amit be kéne rakni. Lassan már annyi cuccal megyek mintha legalább 2 hétre mennék nyaralni :lol:

Pusz mindenkinek!
momi

Óh még akartam valamit!

Gabó!

Jól olvastam hogy te annál szültél akinél te születtél?????????????
momi

Móni!

Igen jól olvastad! :lol:
Bejött, hogy bemutatkozzon mire én (fájás közeppette):
Tudom, tudom a doktor úrnál születtem!(Bálint Sándor :lol: -ezúton is millió puszi neki)!
Mire ő: ó akkor ez nekem dupla öröm!

Nem is hallottam erről a gyerek dokiról! :oops:

Cuccok: ne izgulj szerintem mindenki rengeteg holmival megy!
Viszont a babód cuccait ráér vinni a párod, amikor jöttök haza!

Anikó!
Jól vagy minden rendben?
Sikerül találni megfelelő szőnyeget és parkettát?
Hol tartotok?

Kép
gabriel79

Ja és Móni!
Azonnal írj holnap ha visszaértetek a dokitól!!!

Lehet, hogy már kérdeztem, de mikorra is vagy kiírva?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Móni!
Írj ahogy visszaértek a dokitól! Én is nagyon izgulok értetek! (lehet joban mint te! )
Gabó & Móni
Köszi mindent!
Én járok intimtornára meg kismamatornára az sztk-ba (hétfőn szerdán)! Nekem nagyon tetszik? Ti jártatok ilyenekre?
A ház ügy nállunk megyeget, szombaton megvettük a parkettát , márcsak valamikor le kéne rakni, ( mert mi csinálunk mindent ) a szönyeget már sikerült leraknunk, most szerdán érkeznek a butorok, ( lapokban )- azokat fel kell vinni az emeletre és összerakni.

Anikó
h anikó

Sziasztok!

Hát ma milyen aktívak voltatok. :lol:

Olyan arik vagytok! Azért ne izguljatok annyira :lol: !
Izgulok én eleget.

Gabó!
Te hogy voltál az utolsó hetekben? Arra gondolok, hogy nem érezted úgy hogy mindjárt kiszakad belőled minden? Én totál kész vagyok. Úgy fáj az egész medencém. Alig bírok menni. Úgy közlekedek mint egy óriás kivénhedt pingvin. :cry: Dőlök jobbra, dőlök balra és közben meg alig haladok pár centit előre.

Hivatalosan febr. 20-ra vagyunk kiírva. De hát volt 3 időpontom is (9,14,20). Egyet a doki, egyet a védőnő, egyet meg a genetikus mondott! Képbe vannak nagyon. :shock:

Anikó!

Én egyikre sem jártam, bár a védőnőm nagyon akarta hogy járjak kismamatornára. A lustaság nálam győzött. Viszont az intimtornát lehet hogy kár volt kihagynom, mert így a végefelé már elég sokszor belefutottam abba, hogyha nem mentem el rögtön pisilni ahogy éreztem, be-be csurrant egy-két csepp. Ez meg olyan gáz! Úgyhogy most bőszen edzek itthon.

Neked ki a dokit Anikó? Idejársz dokihoz az sztk-ba is? Tök jó hogy ilyen fanatikus battai vagy. Tényleg szeretheted ezt a várost :lol: . Én pesttel vagyok így. Nem tudok elszakadni tőle. :(

Jó olvasni hogy így készülődtök. :lol: Mi is így voltunk végig, és még most sem vagyunk kész sajna. Ha bevonulok a korházba akkor kezdenek neki lakkozni meg festeni. Félek is hogy amikor jövünk haza majd olyan lesz itt minden mintha szipusok laknának nálunk.

Olyan sokmindent tudnék írni, de nem akarom állandóan f.sni a szót. Mindig olyan hosszúra sikerülök. :oops:

Na szóval: Legyetek jók, szép álmokat ha még valamelyikőtök esetleg ma bekukkant! Holnap jövök a hírekkel sztem estefelé, de azért előtte is bekukk :lol:

Puszi mindenkinek!!!!
momi

Nincs kedvem lefeküdni :(

Írok még egy kicsit. Max. nem érdekel senkit :lol:

Babóm beindult mint állat. Szétveri a gyomrom. Kis haspók. Mindig ezt csinálja mikor kajás és persze én is rögtön farkaséhes leszek. :lol: :twisted: Remélem azért jobb baba lesz és nem fog torkaszakadtából üvölteni ha cicit akar.

Anikó!
Szoktad már érezni ahogy csuklik a babód? Olyan apró rángások? Én mikor először éreztem ,azt hittem hogy bélgörcseim vannak :oops: :roll:

Na jó megkíméllek titeket magamtól.

Megyek tentézni én is.

Kép
momi

Móni!

Hát tényleg elég szörnyen érzi magát az ember a vége felé, ráadásul a gyerek nyomja az idegeket és attól majd összecsuklottam!
Szerintem nyugodtan fosd a szót, hiszen azért vagyunk itt!

Anikó!

Azért nem semmi, hogy mindent magatok csináltok!
Nekem nem jött be az sztk-s torna ezért itthon oldottam meg!

Egyébként én is pesthez kötődöm, de szeretem battát, csak a pezsgés hiányzik, de viszont batta nyugis és szép.

Egyébként az itt leírtak mindenkit érdekel, legalábbis a nagy hármasunkat tuti! :lol: :wink:

Kép
gabriel79

Sziasztok!!!!!

Holnap reggel 7.50 re kell mennünk, a dokim felvesz az osztályra és 13-14 óra körül meglesz a babó! Nem altatnak ha nem muszály viszont sajna az apuka nem lehet bent a műtőben csak egy ablakon/üvegen keresztül nézheti az egészet, viszont hozzá fogják kivinni megvizsgálni és neki adják majd utána oda. Éjféltől nem ehetek és ihatok és a délelőtt majd bekötnek ezért infúziót.

Nekem még csak ennyi eddig a szüléstörténetem de folytatni fogom!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most lépek. Pakolgatok, meg eszek még egy csomó mindent :)

Puszi!!!!!!!!
momi

Sziasztok!
Írtam már reggel is, és egyszercsak kiírta, hogy nem jeleníthető meg a lap! Kezdhetem elölről!
Már várom Móni jelentkezését, izgulok mi van vele! Mindent írjatok le engem minden érdekel, bármi az, nyugodtam oktassatok ki, az nem árt legalábbis nekem!
Gabó!
Flóra még csak 2 hónapos és máris kinötte a mózest? Na ne ez komoly? A babakocsitokat probáltad már kővön tologatni, mert nállunk csak az van! ? De majd átmegyek hozzátok battára és együtt tologatjuk majd, már várom! Te hogyan kerültél a szt Imrébe? Szülésznőt már előre kinézted magadnak? Nagyon profi lehetett ha tudta mi az a gátmasszázs! Nem sokan hallottak még róla! Attól tartok egy picit, hogy nekem más a felfogásom, mint az orvosoké és nem értünk majd egyet! ? Miért kértél beöntést? Kompot fogtok használni a picivel, mi a véleményed róla?
Melyik c&a-ba és (kengurugoldba) vetted a tuti cuccokat?
Miért kellett 30 percenként etetni, az nem úgy van hogy kb 3-4 óránként kell?
Móni!
A pingvinek igenis nagyon aranyosak! A kupi a kertben ne aggasszon, mert nállunk is az van! Mi mindent oda teszünk ami már nem kell a házhoz, és várja, hogy a konténer elvigye! Mi nádat raktunk a kulturáltabb kinézet miatt!
Ti az emeletre fogtok hazamenni a babával, nehogy valami bajatok legyen a festés miatt, használjatok vízbázisú festéket akkor semmi baj nem lehet! A súlyod miatt miért kellett orvost váltani? Te hogyan kerültél a mávba? A kemény hasnál mire gondoltál? Én talán úgy érzem, hogy nekem is kemény?! Az apasági ügyében mikor kell intézkedni?

Anikó
h anikó

Sziasztok!

Írtam privit, megkaptátok? Mert lehet, hogy akkor az sem ment el!
Móni!
Ha hazaértetek akkor jelentkezz! Nagyon várom!
Minden jót kívánok nektek!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó
h anikó

Jujj Móni!

Nagyon elkezdtem izgulni és holnap egész nap gondolni fogok rád!
Nemtudom, hogy megoldható-e, hogy a párod föl jelentkezzen és megírja nekünk, hogy minden rendben van és mennyivelszületett?
Ha nem akkor sms-ben?
Ez a számom 30/299-2914 én pedig megírom az Anikónak!

Anikó!
Huhh, de sok kérdés egyszerre, de azért megpróbálok válaszolni.
Mózes: mivel a lánykám már kezdetektől utálta, ha bepólyálják, vagy szűk helyre teszik (megjegyzem más gyerek ezt szereti!), ráadásul be kell öltöztetnem 3 pár centivel szűkül a hely ha a babakocsiba teszem így kicsi, kényelmetlen neki és nyűgösködik benne!
Remélem érthetően fogalmaztam, de lehet, hogy csinálok képet, hogy láthatóbb legyen, mert nem mindíg sikerül meg fogalmaznom
amit mondani akarok(szóval nem azért ,mert te nem érted) :roll:

Már alig várom, hogy átgyere és együtt sétálhassunk, sőt milyen izgi lenne, ha hárman tologatnánk! :lol:

Én is a Szt. Imrében születtem, a nagynéném ott volt szülésznő és a nődokim is odatartozik, így nem volt kérdéses hol szülök.
A szülésznőm pedig a nődoki magánrendelőjében aszisztens.
Egyébként itt minden szülésznő és doki a természetes szülés híve no és megoldják a gátvédelmet is. Csak kivételes esetben metszenek ,ha az szükséges!
Szuper volt minden!!!
A beöntést azért kértem, mert meggyorsítja a szülést és nem kell tartanod nyomáskor, hogy kakilsz (bár így is olyan érzés!).
Ha váltani akarsz még időben vagy és nagyon ajánlom ezt a kórházat+ ez az egyetlen hely, ahol 3 napon belül a kórházi ágyadhoz viszik a baba anyakönyvi kivonatát, lakcímkártyáját+ a TB kártyát is ők indítják el és házhoz kapod!

Mi tuti nem használunk kompot, mert tanultam gyógypedagógiát és sok a rossz oldala.

A cuccokat ott vettem az érdi stop shop-ba.

Azért evett félóránként, mert éhes volt, de az első napokban ilyen sűrűn esznek a babák atej elindulása miatt, de sajna nekem nemhogy elindult volna, hanem 2hét után apadni kezdett.

Remélem mindenre válaszoltam! :wink:

Kép
gabriel79

Sziasztok!
Gabó!
A privit megkaptátok?
A mózesről, ha tudsz csinálj képet, mert nagyon gyenge a képzeletem!
A korházról még bővebben, mert ma nem megy a gondolkodás! Hogy is volt ez? A te orvosod xy és ő tartozik a szt.Imrébe - így te automatikusan a szt.Imrébe mentél (?) - de nem fogadtad meg, a szülésnőt viszont igen ... ? Tehát ha az én orvosom a batta rendelőben van és én hozzá járok, és ő a Rókusba tartozik akkor én a Rókusba megyek szülni? Még nem beszéltem vele, vagy nem is kell? Ezt nem látom át! Ha ki tunál oktatni, megköszönném!
Én szeretnék már 6-osban tologatni!
Köszi!
Móninak írtam privit, de itt is kérem, hogy nekem is jelezzen, ha magvan a baba, vagy ha Gabónak ír, akkor ő küldje nekem tovább!
06 30 9 306 096
Köszi!
Anikó
h anikó

Sziasztok!

Gabó!

A kompról az a vélemény, hogy rendellenesen, vagy későn fog megtanulni járni, (ezt én gondolom)? Mi a te szakvéleményed?

Anikó
h anikó

Szaisztok!

Gabó segíts, szeretnék képet felrakni...

Anikó
h anikó

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. : :D
Én kb. 4 éve lakom battán, de nem igazán ismerek itt senkit, leginkább Pesti párti vagyok, ott intézek szinte mindig mindent.
Ahogy Anikó szereti Battát, én úgy Pestet :) :D

Én most várom az első babámat. A 24. hétben vagyok, és kisfiú lesz. : :lol:

Gabó.
Nagyon tündéri a kislányod!!!!!!!!! : :D

Anikó.
Ha az orvosod a Rókushoz tartozik, akkor ott is fogsz szülni!
Fogadott orvosod van?

Niki
niki+baba

Szia Anikó!

Ahhoz, hogy képet tudj felrakni le kell kicsinyítened.
Majd rákattintasz a melléklet feltöltésére, ott a tallózásnál kiválasztod a saját dokumentumodból a képet és leokézod.

A bébikomp nem jó ortopédiailag.
Nekem volt a csoportomban olyan gyerek, aki az állandó kompozástól lábujjon járt.
Mivel a gyerek be van határolva ezért nehezebben tanulja meg a saját koordinációját és határait, ráadásul úgy a jó, ha mászik, hisz az egy fontos fokozata mozgástanulásban.
(az nem gond, ha előbb tanul meg járni és utána mászik, csak ne maradjom ki!)

Orvos:igen elméletileg ahová tartozik az orvos oda mész szülni.
Nekem mindegy volt, hogy ki az orvos, hisz a szülés és vajúdás 90%-ban a szülésznő van jelen, ő van melletted.
Nálam pl. a szülésznő hívta be mobilon a dokit, ha nem akar lekésni a születésről, akkor jöjjön.
Azon kívűl ,hogy fogta a lábam és fényképezett nem sokmindet csinált, sőt még a varrást is a szülnőm csinálta! :D

Kép
gabriel79

Én nem kaptam privit!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Nincs fogadott orvosom!
Gabó! Köszi, majd valamit, összehozok!
Hogy a kis Flóra? Írj valamit!
Móni nem kapta már meg az üzeneteinket? Nemsokára szül! Remélem jelentkezik majd! Ahogy Móni kiesett, (majd jön), úgy jött helyette Niki!
Niki!
Te hol laksz? Én a 20. hétben vagyok! Melyik orvoshoz jársz! Remélem elovastad Gabó történetét, én ha elolvasom, elsírom magam! Nagyon szép! :cry: :lol:

Anikó
h anikó

Kép

Sziasztok!
Ez vagyok én és a tesóm lánya, mostmár 3,5 éves, itt még pici volt!
Sikerült! ?
Anikó
h anikó

Sziasztok!
Gabó!
Ha van még képed, szeretném nézegetni, a szép kislányod! Ha lesz a mózesról, azt is kérem!
Niki!
Te is!
Anikó
h anikó

Sziasztok!

Gabó:
Milyen erősek voltak a fájásaid?
Milyen érzéstelenítőket kaptál?
Hány kg-val született Flóra?

Anikó:
Nagyon jó ez a kép :D !

Az én tesóméknak két két éves lányuk van. Egypetéjű ikrek. :D
Én az Erkel krt.-on lakom, a grill szigettel szemben.
Én Pestre járok dokihoz, és a Péterfyben fogok szülni.
Ha neked ez a doki nem fogadott, akkor majd felkéred hogy ő legyen ott szülésnél? Elégedett vagy vele?
Járni fogsz szülésfelkészítő tanfolyamra, elvileg jövőhét csütörtön fog kezdődni?!

Igazából én ide nem igazán szeretnék feltenni képet, ha esetleg adtok e-mail címet akkor szívesen küldök. De ha nem akkor küldök nektek azért ide is. :)

Kép
niki+baba

Még egy kérdés :)

Gabó a terheléses cukor vizsgálat mennyire vészes?
Csak mert ma megyek dokihoz este, és valószínű hogy holnap reggel kell mennem cukorterhelésre.

Kép
niki+baba

Sziasztok lányok!

Niki üdv közöttünk!
Hát te vagy a hamadik közülünk aki pesti! :lol:
Összesen négyen vagyunk a fórumon, de izgi!!!

Jajj csajszik Móni már biztosan a kezében tartja a babóját.
Flóra ma kibírta, hogy 4órát nem evett, és sokat mászkáltunk.
Most éppen a játékainak "magyaráz"!

Niki!
Én érzéstelenítő és fájdalomcsillapító nélkül szültem, így csak a babámra koncentráltam.
Mivel 13órát vajúdtam nekem az első 6 óra nem volt vészes.
Persze fájt, d eabszolút kibírható volt.
Ha vissza lapozol az előző oldalra ott még a szüléstörimet is megtalálod.
Flóra 3420-al született és 53cm-rel.
Nem vészes a cukorvizsgálat, csak vigyél magaddal egy kevés citromlevet, úgy türhetőbb!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Niki!
Én megyek szülésfelkészítőre, tornára is járok hétfőn szerdán!
Lehet, hogy ott talizunk? Azért írj milyen volt a cukorvzsgálat! Nem kívánom megfogadni az orvost! Én bízok a többi tapasztalatában, de lehet, hogy pont ő lesz bent. (de még ez változhat) Te mindig bejársz pestre?
Gabó!
Én sokat gondolatam ma Mónira! Várom mikor jelentkezik!

Anikó
h anikó

Sziasztok lányok!

Én is sokat gondolok Mónira, de szerintem kb. két hét múlva fog jönni, mert amikor hazajönnek akkor sem fog tudni leülni a gép elé.(tapasztalat)
De remélem jól vannak!

Anikó!
Csak tanácsként! :wink:
Ha dokit nem is választasz, de szülésznőt kérjél föl, mert sok olyat láttam akinek se doki se szülnő és nagyon maga volt.
Persze te tudod...

Niki!
Írj, ha túl vagy a cukorterhelésen!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Én csak szülésznőt akarok fogadni! (Eddig igy gondolom)
Ma szép idő van, én már voltam kint a szép napsütésben, nagyon jó volt! Ti? Gabó voltatok sétálni Flórával?

Anikó
h anikó

Sziasztok!

Gabó olvastam a szüléstörténetedet és irigyellek, hogy komplikáció mentes volt. Remélem az enyém is hasonló lesz.

Voltunk tegnap dokinál, kiderült hogy már 25 hetesek vagyunk :lol: Láttuk a herezacsiját is. :D
Olyan kis aktív minden uh vizsgálaton. Na meg persze most az időváltozás miatt hogy melegebb volt ma, egész éjszaka ficánkolt.
Cukorterhelésre megkaptam a beutalót, de majd csak jövőhét hét elején megyek valamikor.

Anikó.
Valószínű hogy talizunk akkor , mert szerintem én is elmegyek a szülésfelkészítőre. Apás szülés lesz nálatok?
Milyen a torna? Én is gondolkodtam már rajta, hogy el kellenne menni, mert így csak ellustulok itthon :(.

Ja a dokim mondta amúgy hogy most már három hetente kell járnom hozzá vizsgálatra, uccsó hónapba meg hetente.
Pest nekem azért jó, mert a szüleim ott laknak, és amikor vérvétel van reggeli vizsgálat akkor apum szokott elvinni. De dokihoz csak a párommal megyek :)

További szép estét lányok!!!!!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Gabó! Hol vagy? Nagyon rossz az idő mostanában, remélem azért tudtok menni sétálni! ? Flóra hogy van?
Niki!
Az apás szülést majd még meglátom, a torna nekem nagyon bejön, szerintem jó fej a gyogytornász. Niki azért nekem küldhetnél képet, mert ha találkozunk az utcán, legalább megismerlek!

Holnap lesz a campona mellett bababörze 9-13 ha jól emlékszem, ti már vásároltatok valamit, én még semmit, nagy bajban vagyok, semmi sem olyan amilyennek elképzeltem ... !

Anikó
h anikó

Sziasztok!

Niki!
Ha megpróbálod sokszor elképzelni a szülésedet -hidd el-akkor jól alakulnak a dolgok.Persze nem baj, ha felkészülsz váratlan dolgokra , de alapvetően pozitívan kell gondolni a szülésre.
Mivel számomra is ismeretlen volt , ezért az ismeretlentől való félelem bennem volt, de sokszor elképzeltem, ahogy a párom mellettem lesz, hogyan fogok vajúdni, nyomni és végül mit fogok mondani a karomban tartó gyermekemnek!
Hidd el hatásos! :wink:
Jujj de édi lehetett a kis kukac a monitoron.Készült kép? Nem tudtok Uh-s képet felrakni?
Jaj olyan jó lenne nézegetni!!!

Anikó!
Hol tartotok a lakás "tatarozásában"?

Tegnap fölvittük Flórát a nagyszüleimhez Pestre.
Naggyon jól éreztük magunkat és Flóra megajándékozta a dédszüleit egy csomó mosollyal és gagyogással amitől persze a dédiék elolvadtak.

Kár, hogy ma ilyen pocsék idő van, tuti nemtudunk kimenni sétálni, remélem nem lesz nyügi a vége!

Kép
gabriel79

Sziasztok.

Olyan lehangoló ez az idő :(. Az embernek kimozdulni sincs kedve...
Fennt vagytok iwiwen? Mert ott vannak képek, és babóról is van :)

Nálunk apás szülés lesz, szerintem azért jobb az ha van valaki mellettem. Legalábbis engem megnyugtat.
Mi már vásároltunk babának egy-két dolgot. Bodykat, rugikat, ilyesmit. Olyan jó nézegetni őket :lol:

Gabó!
Olyan jó neked hogy te már babázol :)!
Én még nem gondoltam bele a szülésembe, vagy nem mertem, vagy még nem jutottam el arra a pontra. A kórházba járok szülésfelkészítő tanfolyamra, ami azért elég sokat számít.

Anikó!
Lehet megyek én is tornára. Sokan szoktatok lenni? Mettől meddig van torna?
Miért írtad azt, hogy semmi sem olyan amilyennek elképzelted???

Kép
niki+baba

Jajj lányok, rettentő szomorú vagyok és persze dühös is, így hát hosszúra fog sikeredni az írásom.

Először is ott kezdem ,hogy a párom megkéri a kezem április7.-én!
Ez persze az öröm és ezért csináltam azt amit csináltam!

Szóval minden vágy az volt, hogy megnövesszem a hajam.
Már tíz hónapja növesztem, azóta nem is voltam fodrásznál, így hát úgy döntöttem bemelíroztatom és az eltöredezett hajvégeket levágatom, hisz 2hónap alatt még a levágott rész is megnő!
Egy szó, mint száz meglepetésként beültem itt füreden egy fodrászhoz az én türelmes drága kislányommal (itt megjegyzem egy hangja nem volt!)
Mikor már készen lett a melír azt hittem elájulok, hiszen tiszta hiéna foltos lett az egész. No, gondoltam nem baj, majd anyukám átfesti és fel sem fog tűnni!
Majd mikor vágta rászóltam, hogy csak a végéből, majd szóltam, hogy elég, mahd szóltam mégegyszer, de ő megnyugtatott, hogy alig vág.
Hát mikor láttam, hogy abeszárítás sem megy kezdett elkapni a bőgő roham. Mindenhova belenyírt középen majdnem kopasz vagyok alul meg olyan hosszúra hagyta (a lényeget amit le kellett volna vágnia).
Egész úton bőgtem hazafelé, hívtam az anyukámat és a páromat is!
Teljesen kivagyok, fel sem tudom tűzni! :twisted: :twisted: :twisted:

Tudjátok nem vagyok egy kényes fajta, hiszen máskor is vágták már le nagyon rövidre a hajam, de az szépen volt vágva, de eeeez...
egyik oldalt fokozatosan van a másik oldalt meg egy egyenes benyírás, kész vagyok még most is sírni tudnék!!!

Kép
gabriel79

Sziasztok.

Gabó!

Először is gratulálok az eljegyzéshez, lánykéréshez!!!!!!!!!

Azt viszont sajnálom, hogy ilyen rossz fodrászt fogtál ki :(.
Sikerült átfesteni a hajad?

Kép
niki+baba

Sziasztok lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!
Sokat gondoltam Mónira és arra, hogy talán már hétvégén hazajönnek!

Azért írok most, mert holnaptól 3 napra elmegyünk anyukámhoz. Ő babázik én meg egy kicsit pihenek! :wink:

Azért hajrá tessék csak írni és megosztani az élményeteket a babavárással kapcsolatban. Mindenről szeretnék tudni és vigyázzatok magatokra!!!
Ízelítőül felrakok az én drágaságomról pár képet.
jajj ez miért nem jön közelebb??? Kép
Egyszerűen imádok meztelenkedni! [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 402.14.jpg[/img]

De szeretek játszani! Kép

Mindezt megkoronázom alvással. Kép

Kép
gabriel79

hoppá a meztelen kép csak a kék sor ráklickelésével tekinthető meg! nemtom mééér????? :roll:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Hát azért írtam, hogy nem olyan amilyet elképzeltem, mert se a babakocsi, se az ágy, se a mózes nem olyan amit szerettem volna, sok helyen voltunk már de ... Most hétvégén egésznap mentünk és babakocsikat nézegettünk, összecsuktuk, szétnyitottuk, tologattuk, lemértük stb ..., voltunk még bababörzén is! A páromat szombaton elküldtem discoba - egy kis kikapcsolodás, mert már majdnem felrobbant (meg én is), és vasárnap hajnalba 4-5 fele jött haza, és képes volt felkelni 9-kor nekem, hogy menjünk babadolgokat nézni, hát nagyon rendi volt! De semmit nem sikerült venni, remélem még lesz időm, türelmem ezt a keresgélést tovább folytatni! A ház ügyünk: ma jönnek csöveket átrakni, meg a központi porszívot is áthelyezik! A szerkrényeket is összekéne szerelni, már az előtérben fekszenek 2 napja! A riasztóst is várjuk, hogy végre bekössék a risztót! Az asztalossal csináltatunk tv állványt meg könyvespolcot - ugyhogy elvagyunk! Még sok van! :roll:
Niki! A kismama torna hétfőn szerdán 17:00-18:00 ig van ! A szülés felkészítő pedig ezen a héten indul csütörtökön. Én ma megyek a védőnőhöz! 11:30-ra (nem tudom igazából most mit akar)
Gabó!
Ez igen! Gratulálok! :lol: Nekem még nem kérték meg a kezem, sajna! :cry:
Hát ahhoz a fodrászhoz, gondolom nem mész többet ! ? Eddig is hozzá jártál? 2 hónap alatt megnő, bizti! Ne izgul! Meg az anyukák mindig szépek, akármi is történt velük, hisz a baba kisimítja még a ráncokat is!
Nagyon aranyos a babócád! Én már nagyon várom mikor nézegethetem végre az enyémet! Ha hazaértek, mesélj, miket csinált a kis drága!
Mónira én is sokat gondolok, várom már mikor jelentkezik!
Anikó
h anikó

Megjöttünk!!!!!!!! SZIASZTOK!!!!!!

2007.02.07.-én 07.40 perckor 3720 grammal és 57 cm-rel megszületett a mi Ricsi babánk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos a születése elég drámaira sikerült:

Multhét szerdán hajnal 5-kor elfolyt a magzatvizem és mire beértünk a korházba már oxigénhiányos állapotban volt a babó. Olyan volt mint egy rossz álom. Sos előkészítés, orvosok össze-vissza rohangálnak, mindenki tök ideges volt. Ráadásul ez az egy óra alatt kialakult nálam a toxémia, percről percre rosszabbul lettem: 180-ra felment a vérnyomásom, bedagadtam mint állat. Betoltak a műtőbe és 7.40-kor megvolt a Ricsi, velem meg 8.20ra már teljesen végeztek. Tegnap meg mondta az Anna (védőnőnk), hogy elég komoly a zárójelentésem, mert már csak a görcsroham nem jelentkezett nálam. De a lényeg hogy mindketten jól vagyunk.

Köszönjük szépen hogy izgultatok értünk!!!!!

Ezer bocsi, de most nem írok többet, mert még bent vannak a varratok és eléggé fáj, meg a kis töki hihetetlen hasfájós. Szegénykém annyit rotyogtat. Állandóan vígasztalni kell, megijed a szelektől :lol: :cry:

Puszi mindenkinek! Moni
momi

Sziasztok!

Móni:
Gratula a babóhoz!!!!!!!!!!
Láthatunk róla fotót? :lol:
Hogy érzed magad, hogy vagytok?

Anikó:
Csütörtökön hánykor lesz a szülésfelkészítő? Hol, és mi lesz a téma?
Én még nem kaptam papírt, mert még nem kellett mennem a védőnőhöz.

Gabó:
Annyira édes a Flóra :lol:
Majd mesélj, hogy kitudtad-e magad pihenni, és hogy milyen volt anyudéknál.

Én holnap reggel megyek cukorterhelésre, szurkoljatok!!!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok lányok!

Móóóóni!
Háromszoros hurrá!
Örülök, hogy jól vagytok és a nagy ijedség ellenére mindenketten jól vagytok, otthon vagytok!
Látod milyen szupi orvosok vannak! :wink:
Szép nagy lett Ricsike igazi pasis méretek!
Maradt pár darab mini pelenkám amit oda szeretnék adni (persze ha nem sértő!) :oops: , mert nekem itthon áll és nemtudok velük mit kezdeni!
Előrébb megtalálod a telcsi számom és hívj vagy írdd meg a számod és amikor arra sétálunk és aktuális bedobom neked!
Szóval gratulálok és nagyon örülök!

Lányok Flóra nevében is köszönöm a bókokat.
Nagyon jól éreztük magunkat és még pénteken visszamegyünk, mert anyu szabin van.
Úgy nézki kicsit náthás leszek, mert már kezdek orrhangon beszélni. :evil:

Niki, szurkolok a cukorvizsgálatod miatt! :wink:

Ja Móni, ha tudsz majd tegyél fel képet és írdd meg hogyan boldogulsz, milyen baba Ricsike és ha kell segítség szólj, mert amiben tudok segítek!!!

Kép
gabriel79

Hahó lányok!
Hol vagytok?

Cukorterhelés???
Találkoztatok tornán?
Várom a beszámolókat!

Kép
gabriel79

Sziasztok!
Bocsi csajok!
Mi sajnos nagyon el vagyunk havazva, ide-oda rohangálunk, meg mindig jön valami szerelő hozzánk a tv-ét se láttam már egy hónapja! De mindig gondolok rátok:
- Gabóra amikor jó idő van és szépen süt a nap, hogy biztos tologatja a kis Flórát, /köszi a kérdést, megy a házterv, de most egy kicsit nagy a zavar nállunk :roll: / Milyen volt a szülöknél, miket csinált a babód?
- a Mónira, hogy mi van már vele - de végre : Hurrá! Gratulálok! Ez igen! Majd ha jobban vagy , én is várom a történeteket a piciről, meg hogy miket csináltok ! ? Ricsikének kívánom, hogy mielőbb múljék a hasfájás, és sokat alukáljon, és egyen - hogy szép nagyra nőljön!
- Nikire - ezer bocs!
Bocsi, hogy nem írtam sajna ma volt 15:30kor a terhesség élettana és Csókásiné Anna tartotta - de én még ma csak most ültem le először és én nem tudtam elmenni! De jövöhéten 22.-én is lesz 15:30kor - a szülés élettani folyamata, légzéstechnika - Kőbányai
Anna tartja - arra elmegyek akármi lesz!
Mi volt a cukor mérésen? Milyen volt? Egyedül mentél? Nekem márc. 21.-én kell mennem.
Anikó
h anikó

Sziasztok!

Sajnos nem tudok semmi jó hírrel szolgálni. :(
Teljes vérképet csináltak meg ugye a cukorterhelést. A teljes vérképnél egy-két eltérés van számokban, de arra azt mondta a doki, hogy nincs baj, csak szedjem a vasat, mert sokat elvesz a gyerek, és így alacsony lett a vérképem.
A cukorterhelést viszont meg kell ismételnem, mert ugyanis egy óra után kijött belőlem az egész. :( Végülis levették két óra után a vért, de azt mondta a doki hogy elvileg jó az eredmény, de ismételjük meg mert nem tudja hogy mennyire szívódott fel a szervezetben. Majd két hét múlva megyek megint, de akkor már zsömlével meg tejcsivel csinálják szerencsére.

Gabó.
Hogy vagytok? Flóra nem nyűgös ebbe az esős időben?
Nem találkoztunk Anikóval tornán, mert nem voltam, egyenlőre nincs olyan gagyóm, amit feltudnék venni tornára :o .
Itthon néha azért tornázgatom, amikor épp kedvem van.

Anikó.
Apukámmal voltam a cukorterhelésen, általában ő kísér el vizsgálatokra, mert ők Pesten laknak és onnan kb. 10 percre van a kórház kocsival.
Neked is cukros lötyivel csinálják a terhelést?
Minden héten van szülésfelkészítő?
Én a kórházba szoktam járni, de ott egy hónapban csak egyszer van. Lehet elnézek ide, de valószínű a párom nélkül, mert nem hiszem hogy hazaérne fél négyre.

Remélem mindenki jól van!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Én voltam egy nagyot sétálni (két órát) nagyon jó volt, most értem haza és találkoztam egy kismamával, aki a gyerekét tologatta, jót beszéltünk!
Igen nekem is a glucoset kell vinnem és azt kell meginni és 3 szor vesznek majd vért! Mondták hogy vigyek egy citromot, egy zsömlét, és egy üveg mentes ásványvizet is!
Minden héten van szülés felkészítő, de mindig másról van szó, a te védőnőd nem mondta el?
Gabó!
Ti voltatok sétálni? Mi van veletek?
Anikó
h anikó

Sziasztok!
Niki!
Azt miért írtad: 02. 08. -én hogy kiderült, hogy már 25 hetesek vagytok, valamit elnéztek az orvosok elötte?

Anikó
h anikó

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy el vagyok tűnve de teljes káosz jellemzi a napjainkat.
Hát gondoltam hogy nem lesz egyszerű de ez tultesz mindenen. :cry:
Alig jut valamire idő, mert igény szerint szopizunk, ami azt jelenti hogyha óránként kér enni a Ricsike akkor oránként kap cicit. Ez meg eléggé kiszámíthatatlan. Képzeljétek el, van hogy alig 10-15 percet szopizik de van hogy 1,5 órát lóg a cicin. Persze csak cicin hajlandó elaludni, így ha már látom hogy csak nyammog rajta akkor megprópálom kivenni a szájából, hogy ne áztassa annyira szegény bimbiket , de akkor jön a sírás. Néha elalszik a karunkban folyamatos ringatás közben de ez is beletelik jó 1 órába. Ja és persze hol máshol hajlandó csak alukázni, hát a nagy ágyikóban köztünk. :lol: :evil: Ami egyfelől kényelmes főleg az éjjeli cicizésnél: én alszok ő meg hamizik :oops: ja a hamizásról jut eszembe, úgy habzsol a drágám hogy néha még az orrából is a tejcsi folyik. :oops:

Szóval ezer bocsi hogy ennyire inaktív lettem de nem sok mindenre jut idő mostanság. Remélem tényleg változás lesz az első 6 hét után.

Addig is legyetek jók! Minden babának és mamának szép napokat kívánok! Puszi: móni
momi

Sziasztok!
Móni!
Hát majd biztos beálltok egy rendszerre, igaz még én azt nem tudhatom hogyan is mükődik, de csak remélem, hogy beáll a normális kerékvágásba minden!
Többiek mi van veletek?
Mit csináltatok?
Mi szombat reggel 7-tól este 10-ig szekrényt szereltünk, de elkészült, és nagyon szép lett!
Vasárnap meg azt pihentük ki!
Remélem ti azért szebb élményekkel töltöttétek a hétvégét!
Anikó
h anikó

Sziasztok!

Nekem ma hozta a védőnő a papírt, hogy mikor van szülésfelkészítő. Múlt héten is akarta hozni, de akkor Pesten voltam.
Mi hétvégén babaszobát csináltuk, kifestettük és most a férjecském disney-s mintákat fest a falra, eddig nagyon jóóóóóó :D
Szóval már kezd alakulgatni a szoba :)
Reggel hattól fél hétig, úgy rúgdosott a babám, hogy nem tudtam tőle aludni :), de legalább tudom hogy minden ok odabennt.

Gabó!
Nagyon el vagy tűnve!!! Hogy vagytok???

Móni!
Ha van egy kis időd, tegyél fel Ricsikéről képet, úgy szeretném látni! :lol:

Kép
niki+baba

Anikó!

Neked kislányod vagy kisfiad lesz??
Hányadik hétben vagy most, ha tudsz tegyél fel vonalzót, hogy tudjunk követni :)

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Móni!
Sajna nehéz az elején, de hidd el pár hét múlva már tényleg élvezni fogod az anyaságot! :wink:
Az pedig, hogy így cicizik teljesen normális és nem baj az sem, ha csak beakarja kapni (tudom nem kellemes),de nekik ez jelenti a biztonságot.
Nekem alig van tejem Flóra mégis a mai napig van, hogy csak a cicit bekapva tud elalukálni!
Hát kitöl is kapnák meg a drága csöppségek a szeretetet, biztonságot, ha nem tőlünk!
Az pedig, hogy egy ágyban alszotok vele természetes.
Én is másfél hónapos koráig Flórával aludtam és amikor már kényelmetlen volt (mert attól féltem mélyen elalszom és ráfekszem+a nyakam is fájt már!), zökkenőmentesen elaludt a kiságyában is!
Hidd el ezek normális dolgok és mindent jól csinálsz, akivel nam így van szerintem az hazudik!!! :roll:
Így hát kitartás és hidd el pár hét és naggyon jó lesz!

Niki!
Tényleg mi történt, hogy "elnézték" a heteket???
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgálat, de a zsömlés már biztos jobb lesz!!!

Anikó!
Jól teszed, hogy ilyen nagyokat sétálsz, met jót tesz a babódnak is!!!Én is sokat sétáltam pocakosan, igaz a vége felé már nehezen!!!

Miért nem csináltok vonalzókat csajszik?
Legalább követni tudnánk a heteket!!!

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?