Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sokan mondták hogy szerencsém van Bibivel,ahogy olvaslak titeket el is hiszem.Nem volt egyetlen egy álmatlan éjszakánk se idáig se a poci se a fogácskák mattKép.Még csak 6 foga van , remálem a többivel sem lessz gond.

Bibike már ÖRDÖG és PAKOLKép Megy és kezd beszélni,elég sok mindent mond a korához képest,jaj nekem ha elkezd beszélniKép

Szép idő van, megyünk csavarogniKép
biankap

Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem mielőtt még elkezdtek gyanakodniKép Hát igen, mára vagyunk kiírva, de eddig még nem sok jel mutatkozott, hogy szülni is fogunk... Pedig ma van a férjem névnapja is, és Ő Émikét kérte ajándékba...hát még lehet, hogy belefér..mindenesetre reménykedünk...meg türelmesen várunk, bár azért ez már nem könnyű, főleg, hogy jönnek mindenhonnan az ostromló kérdések, hogy mi van már...

Viszont egyre jobb az idő, bár most eléggé fúj a szél...
Jó pihit mindenkinek!
Biankap akkor Te tényleg szerencsés vagy a babával!!

Csibe

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van! Kép Mi is jól vagyunk. Kép Csavarogtunk egy kicsit, ma a Tropicariumban voltunk. Boga tűrhetően viselkedett. A rájasimogató tetszett neki nagyon, mert megengedtem, hogy belepancsoljon a vízbe. Kép
Timi! Köszi a szavazást! Kép Én is utáltam a köldökápolást, és Bogának is sokára esett le. Már a védőnővel megbeszéltem, hogy ő leveszi, mert épp egy pici tartotta, de épp ahogy vetkőztettem ott a védőnőnél, akkor lepottyant. Kép Szerencsére!
Mariann! Tényleg örülhetsz, hogy kislány ennyire ügyes! Jó neked! Boga még most is hol átalussza az éjszakát, hol felkel. Tök összevissza. Pedig már lassan 16 hónapos lesz.
Csibe! Ne izgulj, a babó tudja mikor kell jönnie. Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Andrea: Mi is a játszotér után lakunk egy pár házzal.Ki a nagynénéd?

Elkiabáltam a nyugott éjszakátKép Még éjel 2-kor agyat huztam mert Bius lehánytaKép Reggel még höemelkedése volt, de ugy néz ki,hogy már jobban van.Most mint a bunda ugy alszikKépIlyenkor angyalka, külömben meg egy kisördögKép
Fölébred kisétálunk a játszora olyan gyönyörü az idő.

Csibe:SzoritunkKép Már nem sok VanKép Ha még itthon vagytok egyáltalán.

Mariann
biankap

Szia MAriann!

A nagynéném a Laki MAris néni (ő anyu nővére), a férje a Benő bácsi.
Remélem semmi komoly Biussal! A friss levegő meg biztos jót tesz majd! Kép
Timi! A tornának majd utána kéne nézni, most még nem tudom milyen van és mikor.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Hát melegfront ide vagy oda a babócát nem csalta ki...hát mindegy remélem lesz valami hamarosan...
Jók legyetek!

Csibe

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a hosszú hétvége Kép.

Nálunk jó volt nagyon, szerencsére tudtam kikapcsolódni Kép, a múlt heti végig-sírós-ordítós hét után Kép.

Csibe: az én férjemnek is vasárnap volt a névnapja Kép.

Természetesen, hogy apa is itthon volt, Livike megmutatta, hogy ő nem is sírós Kép. Így péntektől hétfőig jól viselkedett Kép. (tegnap volt csak nagyon sírós-fogfájósKép) Péteken persze elvittük vásárolni, kapott pár új body-t, meg új játékot (háhta jót tesz a fogacskájának, hogy új játékot rágcsálhatKép - működött is, de csak egy darabig...) Vasárnap elmentünk a Városligetbe csavarogni (Livi végig aludta az egészet - kb. 4 órát), hétfőn meg Szentendrén volunk sétálni, azt is végigaludta. Meg persze neki is biztos jót tett a friss levegő. A többi napokon meg itt sétálgattunk a környéken. Felfedeztem a temetőt is Kép tegnap. Meg végre a Petőfi utcát is Kép. (azon a környéken még nem jártunk) Nincs is olyan messze. Úgy örülök, hogy végre jó idő van Kép. Lehet egyre többet sétálni Kép.

Csibe, hogy bírod Kép. Mit mondott a dokid, mennyit vártok? (nálunk a hidegfront működött Kép, a 37. héten - idő előtti burokrepedéssel) De már tényleg csak napok kérdése Kép. Amúgy babuci jól viselkedik odabent? Sokat mocorog? Biztos jól érzi magát, hogy nem akar kijönni Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Hát volt egy-két nehezebb nap, de inkább lelkileg..de mostmár túlvagyok rajta. Amúgy fizikailag tök jól bírom, szerintem főleg azért mert nagyon jókat alszok, aztán meg egész nap aktívkodokKép Tegnap pl. ablakpucolás stb. ma meg kocsit porszívóztam, mostam...
muszáj valami feladatokat kitalálnom magamnak minden napra, mert azt nem bírnám, hogy itthon kuksolok,és semmit nem csinálok, csak fekszek és várom a bébit, főleg, hogy ilyen jó idő van...
Amúgy holnap megyünk újabb NST-re a szülésznőhöz, aztán ott majd eldől mi legyen.
A doki, nem az a sürgetős fajta szerencsére, szóval szerintem akár 2 hetet is várnak, bár az ugye meg pont Húsvétra esik..na mindegy majd meglátjuk. Amúgy igen, sokat mocorog, hát ez van.
Mostmár még Apucit is kell vígasztalnom, meg elkezdett aggódni, hogy minden ok-e...
Na majdcsak lesz már Nekem is egy szép babám!Kép

Használjátok ki a jóidőt, menjetek sokat sétálgatni!

Csibe

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!

Csibe, már nagyon drukkolunk! Jó is, hogy csinálsz ilyeneket (pl. kocsipucolás), mert utána egy darabig biztos nem fogsz Kép.

Hát mi tényleg sokat sétálunk, tegnap is kb. 2 órát, meg ma is. (ma a Feneketlen tó környékén voltunk, anyukám is odajött). Viszont ma szerintem jól beöltöztettem szegénykét, mert alig akart elaludni, csak sírtKép... Ebből is tanultam.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!ű

Raktam fel képeket Biusrol http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=10145.

Andi:Ismerem a nagynénédet.Kicsi Bemöéket is.Akkor a Tündi az unokatestvéred?Tatod velük a kapcsolatot?

Elég szar hetunk voltKép Bius elkapta az influenzát már 3. napja lázasKép Ráadásul ma tamettül a nagymamáját (anyosomat)Kép

Csibe:Nagyon jol birodKép Én már a 36.héten kivoltam , rá 2 napra ki is jött bibike.

Mariann
biankap

Az én férjemnek is vasárnap volt a névnapja.Kép
biankap

Sziasztok!

Mariann: nagyon aranyos Bianka is Kép. Megcsodáltam Kép. Remélem, jobban van már.

Olyan fura, hogy nemsokára Livike is ekkora lesz Kép. Tegnap este ő is lázas volt (szerintem a fogija miatt). Kapott kúpot, reggelre el is múlt. De azért megint szenvedett egész nap Kép. Remélem, hamar kibújnak azok a fránya fogak...

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Csibe csütörtök óta hallgat... Csak nem ?!

Mariann! NAgyon cuki Bius! Nekem legjobban a maszatos kép tetszett! Kép
Igen, Tündi az unokatesóm, illetve igazából Benő az unokabátyám. Szoktunk velük találkozni, bár mióta Boga megvan, nem olyan gyakran, mint előtte.
Remélem jobban vagytok már! Egészségileg és lelkileg is!

Timi! Fogadjunk, hogy tegnap délután előttünk sétáltatok! Kép Kép Ha ugat a kutyánk, akkor általában ki szoktam kukucskálni az ablakon, ha Boga alszik, hátha hozzánk jön vki, hogy ne csöngessen. Így láttalak titeket, -persze még nem tudtam, hogy ti vagytok, csak mikor nemsokára mentünk előttetek kocsival, épp akkor értetek haza, és ismertelek fel benneteket. Kép Csepelre mentünk, barátokhoz, babázni. Kép
Mostmár tényleg összeegyeztethetnénk egy talit! Kép

Andi
(ui: imádom a tavaszt!)

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Igen, Csibe nagyon hallgat Kép. Úgyhogy biztos Kép. Lehet, hogy pénteken mikor ment NST-re, benntartották.

Andi: igen, sétáltunk arra Kép. Persze utólag vettem csak észre, hogy az volt az az utca, különben kifigyeltem volna, melyik ház a tiétek Kép. Tényleg jó lenne már egy tali.

Ma kaptuk meg a 4 hónapos oltást Kép. A kettőt, plussz a cseppeket. Már az első szurinál is sírt, aztán a másodiknál is... közben a vér is nagyon folyt az elsőből... Hazafelé meg elaludt. Itthon megkapta a kúpot is, cicizett is, azóta meg vidámkodik, mintha mi se történt volna Kép. (most elaludt közben) De a doktornő is megjegyezte, hogy gyulladt nagyon az ínye... Most már csak kibújik az a fránya fog.

Tavaszt mi is nagyon imádjuk! Sokat is sétálunk mostanában Kép. Egyre jobban megismerem a környéket is Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

SASTOK!

Eddig nem jött be a társalgó. gondolom nálatok se... Kép
Viszont beütött a krach! Derekammal vmi gáz van, ma voltam rtg-en, holnap vissza reumára. (III-IV. csigolyatest peremsarkán jelzett osteophyta van. -ez vajon mit jelent???)
Bogának meg reggel óta hasmenés, láz. Gyerekorvos, aszondja az oltástól... Lehidalok! Már 2 hete volt!!!!! Azt mondták 7-8 napra rá jön! Hát én nem tudom, de nagyon gáz. Reggel még megevett a csajszi 170 gr tejpépet, de utána 2x kellett átöltözetni Kép, már a vizet se fogadta el a végén. Ebéd meg 2 szelet párizsi, előtte-utána brü-hü-hü. Kép . Diéta, bla-bla-bla. Ja meg Smecta por a hasmenésre, meg Cataphlam 3x10 csepp... Marhajó. Homeos cuccokat a környékünkön nem árulnak, pedig inkább adnék valami lájtosabbat a babónak, ha már feltétleül kell! Szegénykém már 1/4 1 óta alszik. Én meg itt dekkolok, a mosogató meg tele. basszus. tele van a t..köm mindennel.

BOCS!
Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Andi, megértelek Kép. Livike is belázasodott az oltástól Kép. Neki is volt egy kis hasmenése, egyszer a kúp is kijött. Tegnap Livike is aludt egész délután, meg este is, úgy kivolt. De szerencsére jó kedve volt (most nem sírt úgy a fogával sem), "csak" lázas volt. Én is teljesen kikészültem tőle.
Homeos patikák: http://www.homeopata.hu/patikak.html
De van csepelen egy homeos doktornéni (gyerekorvos), hátha tud segíteni.
Andi, csak annyit tudok segíteni a te dolgodon:osteo=csont. De majd írd meg, mi volt a reumán.
Jobbulást neked is, Bogának is.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Kellemes húsvétot kívánunk mindenkinek!
Kép

Timi és Livike

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Mi is élünk még, csak kicsit szarul vagyunk... Szóval ugye Bogánál kezdődött kedden a hasmenés. utána én mentem a reumára, meszesedik a derekam röhej, nem? még 30 se vagyok! Na mindegy, jövő héttől kell járjak gyógytornára. Utána megint Boga jött, szerda este átváltott hányásra. Szörnyű volt! Vacsi után kezdődött, fekvésig vagy 4x, meg még éjjel is 2x , meg hajnalban. A folyadék is kijött belőle egyből. Ottaludtam mellette 3 napig. Csütörtök reggelre úgy legyengült, hogy alig élt. Dokinéni jól megijesztett, hogy ha estig még 2-3x hány, akkor mehetünk a kórházba. Tiszta para voltam. Egész nap mellette voltam, szörnyű volt látni, ahogy az én kis aktív lánykám olyan , mint egy bábu. Letettem és összecsuklott. Na meg aludt, bágyadt volt egész nap. Szerencsére utána már csak egyszer hányt, úgyhogy a kórházat megúsztuk. Nálunk is szigorú diéta azóta is tart. Elmúlt a hányása, visszajött a hasmenése... Még szombat du is vagy 7-8x. Na, mit gondoltok mi jött ezután? Ja! Szombat reggeltől már az én hasam is ment, mint a vízfolyás. bocs. Persze amig nagyon szarul volt a kiscsaj, addig tök ideg voltam, alig ettem , és még az se esett jól. tisztára legyengültem.
De mostmár sokkal jobban vagyunk mindketten! Asszem megmaradunk! Kép

Azé nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk nektek!

Andi és Boga

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Andi: nem semmi, amiken keresztülmentek mostanában Kép. Remélem, azért már valamennyire jobban vagytok Kép. Nem mondta a dokinéni, hogy mitől lehet? Lehet, hogy az influenzának egy fajtája, amilyen járvány van mostanában.
És mitől meszesedik a derekad? És hol van a gyógytorna? Biztos, fog használni. Csak macerás így gyerek mellett eljárni.

A homeos bogyók használnak Livikének, úgyhogy most teljesen jól vagyunk Kép. Nem fájnak a fogacskák Kép.

A húsvét jól telt Kép, sokat lustiztunk, pihentünk Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Már teljesen jól vagyunk. (kopp-kopp-kopp) Valami vírusos nyavaja volt, de közelebbit nem tudok. Szerintem doki se ... Amúgy apán is átment.
Hát a meszesedésről se mondták, hogy mitől lehet, de azért van elképzelésem. Mozgásszegény életmód, ülőmunka, no meg egy kis öröklött hajlam. Sajnos anyukámnak is elég fiatalon lett lumbágója. Gyógytornán már voltam szerdán, Gyártelepen van a rendelőintézetben. Nem sok, csak 1/2 óra de az is valami. Meg most még úgy éreztem, hogy elég is ennyi egyszerre. 10 alkalomra kaptam beutalót, de utána is kéne folytatni - valami olyasmit amiről már szó volt veled, Timi. Kép Szerencsére a gyógytorna időpont elég baba-barát, mert hétfőn és szerdán 1/2 5-től van, apa tud Bogára vigyázni addig, és rájuk is fér egy kis kettesben levés szerintem. Kép

Örülök, hogy Livike fogai nem fájnak, csak jók ezek a homeós bogyók. Honnan szereztétek be és ki ajánlotta? Chamomilla Vulgaris?

Csibe! HA itthon vagytok már jelentekezz! Kíváncsian várjuk hogy vagytok.

Mariann! MI újság? Elég ritkán jössz...

Mostanában lehet, hogy kimegyünk majd párszor a játszótérre (ott az Ady-Katona között), ha van kedvetek, talizhazunk.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

AndiKép: Örülök, hogy jól vagytok.
A torna még mindig áll, bár én is nehezen szánom rá magamat Kép.
Csepelen voltunk egy homeos doktornéninél (gyermekorvos) - interneten találtam - és 3 féle dolgot ajánlott: Viburcol kúp (ez nekünk nem nagyon jött be), Hypericum perforatum (5 v. 9 CH) és igen, Chamomilla vulgaris (5 v. 9 CH). Ez utóbbi kettő jó. A hypericum jó volt az oltás miatt, mert az is hamarabb meggyógyult, a chamomilla meg egyébként jó, mert nyugtat is Kép.

Játszótéri randiban én is benne vagyok. Majd írd meg, mikor jössz/mész arra Kép.

Csibe, tényleg írhatnálKép. (az én kolléganőm is megszült múlt csütörtökön)

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Jol vagyunk mi is.Élvezzük a jóidőt! Majdnem minden nap kintvagyunk egy kicsit a játszon.Olyan drága Bibi fogja a kis homokozó vödrét és egészen a játszótérig cipeliKép
Sajna 2 napja alig eszik,szinte semmit,jo a közérzete minden rendbe vele csak nem kell neki a kajaKép Látszik neki hátul a rágó fogánál egy kis fehér pöty,nem kijabálom el de szerintem a fogacskája az,valoszinü azért nem eszik.

Remélem összefutunk a játszótéren.

Csibe?

Mariann
biankap

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!Kép

Na itt vagyok, vagyis vagyunk, immár különKép mint azt ki is találhattátok ügyesenKép
Kicsit bonyolultra sikeredett a szülés, meg kicsit horrorisztikus lett, úgyhogy most nem is részletezem, lényeg, hogy 3 napot kórházban voltam előtte, aztán 24 órás vajúdás után, végül császárral született meg Csikós Noémi, 3700 grammal, 55 centivel, és gyönyörű..
Ha engedi most csatolok egy képet, bár szerintem túlméretes lesz,
most megyek, az utóbbi napokban nagyon jól viselkedik a kis édes, jóklat alszik, éjjel is 11től 3/4 4ig aludt, meg még utána is sokatKép szóval tök jó. Jókat is eszik, csak nekem még nagyon fájnak a cicieim. Kisebesedtek a kórházban, és nagyon lassan gyógyulnak. Nektek voltak ilyen problémáitok?

most megyek, majd még írok többet, meg megpróbálom visszaolvasni, hogy mi van Veletek.
Ja a kórházban taliztam két halásztelki lánnyal is, egyik a volt ált. iskolás osztálytársam volt, tök vicces.
Szép napot!

Csibe
ps. Na nem engedte a képet.. Ti tudjátok, hogy lehet lekicsinyíteni, melyik programmal?

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!

Isteni ez a jó idő! Bogát alig lehet becipelni az udvarról. Kép Délutánonként szinte mindig kint rohangál, kergeti a kutyát, meg kukucsozik vele. Kép 2 napja meg azt csinálja, hogy leül a földre és játszik a kavicsokkal, a földdel. Tök ari, csak jó koszos lesz tőle. Kép De majd megszokom. Kép Már az is előfordult, hogy be is kapott belőle, úgyhogy résen kell lenni. Kép
Remélem csütörtök v. péntek délután végre eljutunk a játszótérre. Kép (Tali? )Vettem már neki homokozójátékot is. Ja meg vasárnap apjával elmentek a Baumaxba ,és vettek homokozót. Tök aranyos, fából van, és van teteje is. Sajna a játszótér tőlünk elég messze van, így szerintem gyakran fogunk itthon játszani.
Bibi is aranyos lehet, ahogy cipeli a homokozóvödrét. Remélem már van étvágya.
Timi! Láttalak vasárnap délután, mert a mellettetek levő kisboltba ugrottunk be kenyérért, épp vendégeitek jöttek/v mentek. Kép

Csiiibeee!! Gratulálunk az újabb lánykához a htelek topikban!! Majd azért írd meg miért volt horrorisztikus! Minden jó, ha a vége jó, és itt van egy aranyos, jó kisbaba, és ez a lényeg. Cicifájást meg szerintem senki se tudja kikerülni. Próbáld ki a garmastant, bár nekem jobban bejött, ha minden szoptatás után kinyomsz egy kis tejet és azt hagyod rászáradni a bimbóra.
Mi az ACDC programot használjuk a fotók kicsinyítéséhez.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

MariannKép: képzelem, milyen ari a pici, ahogy cipeli a homokozóvödrét Kép. Étvágya megjött már? Fog?

CsibeKép: De örülök, hogy megjöttél Kép. Üdvözöljük Noémit is Kép. (Én is császárral szültem.) Először nekem annyira be volt gyulladva a cicim, hogy tiszta vörös volt. Lázam is lett egy picit. De szerencsére a csecsemősnövérek annyit segítettek, hogy másnapra teljesen jó lett. A bimbó viszont még egy jó hónapig érzékeny volt (nem kicsit Kép), de az is elmúlik hamar Kép. Megedződnek a sok nyúzás közben Kép.

AndiKép: édes lehet Boga, ahogy játszik a földönKép. Meg a kutyás játszás is jópofa lehetKép.
Csütörtökön biztos nem megyünk a játszótérre, mert megyünk rokonlátogatóba (itthon lesz a férjem), de a péntek jó. Majd írd meg, hánykor mentek.
Miért nem szóltál???? Én meg jól el voltam bambulva, így nem is vettelek észre, pedig mindig figyelem a babásokatKép.
Az egyik kolléganőmék jöttek, akiknek a lánya 1 hónappal fiatalabb Livinél. Arik voltak:

Kép

Ma lett Livike 5 hónapos! Igazi nagylány Kép! Olyan gyorsan megy az idő... Újabban felhúzza magát négykézlábra, de pár másodperc után kinyúlik Kép. Gondolom most edz a mászásraKép. Fog ügyben még mindig semmi Kép, csak a nyügi, a nyügi meg a nyügi Kép. Különben meg már most egy nagy huncutság az egész kislány Kép. Mindig rafináltkodik.
És egy mai kép:
Kép

Na, megyek aludni. Sziasztok!

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Közben a csütörtök nálunk is ki lett lőve, de a péntek délutánt megbeszélhetjük. szerintem nekünk olyan délután 4 körül lenne jó. Persze csak ha továbbra is marad a jóidő. Addig még beszélünk!
Amúgy kocsival voltunk, úgyhogy Bogát nem láthattad, és pont a bolt előtt álltunk le. Amúgy se mentem volna oda zavarni, mikor épp vendégeitek voltak. Majd pénteken összeismerkedünk végre!

A kiscsajok nagyon aranyosak! Főleg Livike! Kép

Tőlünk is itt egy-két friss fotó:
AndiKépKépKép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Péntek 4 körül nekünk is jó Kép. Remélem, most már marad a jó idő Kép.

Nagyon ari Boga a fotókon Kép. Már igazi nagylány Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat cici ügyben. Amikor kijött a védőnő, és mondtam neki, hogy fáj, a nagy tanácsa ennyi volt: "Hú, hát ennek nem kéne fájnia" Én meg jól azt hittem, hogy csak nekem van ilyen problémám...aztán már azért körbekérdezősködtem, és kiderült, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. Mostmár mintha kevésbé fájna, szerintem a sebek eltűntek róla, csak nagyon piros, főleg szopizás után.
Ti amúgy méregettétek a gyerkőcöket szopizás előtt, után, hogy mennyit esznek? Ha igen mi volt az átlag az elején, meg pl. most Livikénál 5 hónaposan? Kicsit izgulok, hogy legyen elég tej, egyelőre van...csak kitartson...

Na végre ha minden igaz csatolok egy képet..
Émike is nagyon rafináltka, és izgága, alig alszik valamit, inkább nézelődik össze-vissza.
Ja és simán emelgeti, meg teszi ide oda a fejét, és addig kapálózik amíg már néha oldalra is fordul. Hát biztos nem olvasta el a babás könyveket, hogy ezek a dolgok még odébb vannakKép
A Ti picieitek is nagyon édesek!!!
üdv

CSibe
Kép

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!

Csibe! Nagyon szép a kislányod! És ügyes is! Arra figyelj, hogy mindig jól kapja be a bimbót a kicsi, az alsó és fölső ajka is kifelé pöndörödjön. Kép Ha így csinálja, akkor nem lesz gond, megszokja a cicid a strapát. A tejrákenést kipróbáltad?
A méréssel én is sokat szenvedtem annak idején, mert 3 hónapig Boga szinte mindig sírt. Nekem nem volt sok tejem, fejni sose tudtam szopás után, nem volt mit. Szerintem ha a baba kiegyensúlyozott, jókedvű, az evés után nyugodt, akkor fölösleges méregetni minden evését. Amúgy meg minden baba más és más, van amelyik egyszerre többet eszik, más pedig többször kér kevesebbet, mint a felnőttek Kép , ezért szerintem ne hasonlítgasd a tiédet a másokéhoz. Ha úgy érzed, hogy van elég tejed, akkor ne parázz, így is van! Kép Kép
Védőnő meg : o)

Mariann! Te is jössz talizni holnap a térre?

Remélem jó idő lesz, de ha lóg az eső lába, akkor nem hiszem hogy elindulunk, mert már ráfáztunk így egy párszor. Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

CsibeKép: szerintem se strapáld magad a méréssel! A kórházban mikor 40-50-et evett, akkor megdícsérték, hogy milyen ügyi. Aztán pár hetesen (1-2 hetesen) mikor mértem egy napi kajálását, kb. 90-eket evett átlagban (egész nap evett 500 ml-t - kivéve az éjszakait, azt nem mértem). Akkor a pilisvörösvári védőnő csodálkozott, hogy hú, mennyit eszik, ezért ilyen nagy (sokat hízott eleinte) Nemrég megint megmértem kíváncsiságból, hogy most milyen sokat eszik, és nagyon meglepődtem, mert most is ugyanannyit esszik, mint pár hetesen Kép. Jól meg is ijedtem. De semmi baja, vidám. Neki ennyi a normális. Ehhez képest a kolléganőm (akinek 1 hónappal fiatalabb a lánya Livikénél) már 2 hónaposan is 270 ml-eket evett egy kajálásra. Szóval változó. (igaz, ő naponta kétszer is trotyizik, Livike meg már csak kb. 4 naponta - biztos ez is számít) Lényeg a lényeg, ha látszik, hogy elégedett, ne idegesítsd magad méréssel Kép.
Amúgy nagyon édes Émike Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Ja, azt kihagytam, hogy amiket mértem max. evéseket Livikének, az 140 ml.

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Na látod Csibe ezért írtam, hogy ne hasonlítsd másokhoz a te babád étvégyát. Az én lányom szinte soha nem evett többet 60-80 grammnál, még több hónapos korában se, mégis megnőtt. Kép Igaz, hogy nem nagy baba, de hát a szülei se égimeszelők. Kép 270ml?! egy 2 hónapos babának??? Úristen a lányom majdnem 1,5 évesen se eszik meg annyit!
Nagyon trágya időnek néz ki, lehet hogy elmarad a tali?! Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Újra kellett regisztrálni...
Kis meglepi:
Kép
Kép
Kép

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Nagyon jok lettek a képek!Kép

Csibe:GratulálokKépKép Gyonyörü szép kis formás babocaKép
A szopizással ne izguljál amig nem ordit egész nap bizti eleget eszik.Én soha nem méricskéltem,a korházban azért mert még nam volt tejem,utána meg feleslegesnek tarottam mivel volt tejem, és a babo meg nem ordibált.Tejed tuti lessz ha eszel rendesen,meg sok folyadékot igyál.
Biust február ota nem szoptatom és még mindig van tejem.

JO szar idő vanKépBent tespedünk a szobában egész nep.Szegény biust apa,anya,mama birkozta hogy alugyon,de ö nem igy gondolja.Hiányzik neki a levegö.

Mariann
biankap

kell új reg?

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap vacak volt a rendszer, aki írt, annak kellett új regisztráció, mert megszűnt. Ezek szerint ma már működik.

Nekünk is hiányzik a levegő, ma ráadásul jött a migrénem is Kép, ami a terhességem óta elkerült. (igaz, hogy ma már megjött Kép, gondolom, azért Kép) Úgyhogy mi ma elmentünk egy kicsit sétálni, rátettük a babakocsira az esővédőt (vagy hogy hívják), így legalább voltunk kicsit levegőn. Persze, azért nektek más, mert mégsem tud Bius és Boga játszani a homokban. (pedig a vizes homokban még jobban össze tudnák koszolni magukat Kép)

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Igen, a levegőzés nekünk is hiányzik. Boga tegnap egész nap Gergőzött Kép,(folyamatosan mondja, hogy Gergő) ami azt jelenti nála, hogy menne ki játszani. Csakhogy erre nem volt tegnap alkalom. Kép Timi, nálatok még jó, mert amig kicsi a babó, ráteheted a babakocsira az esővédőt, én már ilyet nem próbálnék Bogával, nem hiszem hogy eltűrné, hogy nem lát szinte semmit.
De ma délelőtt csavarogtunk egy kicsit , bár autóval. Papa ment Erzsébetre, és elmentünk vele. Csakhogy az ő kocsijában nincs gyerekülés, így előszedtük Boga régi hordozóját. Belefért, bár a lába nem túl kényelmes pozicióba kényszerült... Azóta itthon birtokolja az ülőkét, mert még nem tettem el, beleül, mondja h csüccse, játszik benne, tök ari. Kép
Timi! A képek tök jók lettek a játszón! Kép Várom a jóidőt, h újra mehessünk! Kép, bár tényleg a vizes homok milyen jó lehet... Kép Kép
Amúgy remélem Boga nem fázott meg, mert szombat óta tök sokat tüsszög. Éjjel fel is sírt, mert bedugult az orra, és nem kapott rendesen levegőt. Kép Az uszodában elég hűvös volt. Azért az is meglátszott, hogy most 2 alkalom, így 3 hét kimaradt. Elég sokat "anyamakizott". így hívjuk, mikor csimpaszkodik belém, mint a kismajom, és nem akar elengedni.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

hahó!!! hun vagytok? Kép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Szisztok!

Most csak gyors leszek..Jól vagyunk, remélem Ti is! Tegnap már kimerészkedtünk egy hosszú sétára délután.. eddig inkább csak a teraszon, meg a kertben voltunk...de nagyon jól sikerültKép

Lenne egy kérdésem:
A Ti babáitokon is voltak az elején ilyen fehéres-rózsaszin patti szerű kiütések?
Tudom, hogy elvileg ez tejkiütés vagy mi a szösz, de neki most annyira sok lett, az arca egyik oldalának vagy 70%-a ilyen kiütés. A védőnő szerint minden babának van ilyen, nem kell aggódni, meg ajánlotta, hogy tegyek rá Sudocrem krémet, hát attól még pirosabbak lettek..
Szegényke olyan csúnyán néznek ki rajta ezek a dolgok, de látszólag nincs vele baja..nem vakargatja meg ilyenek.

Ha van tapasztalatotok lécci írjátok meg!
köszi

Csibe

Kép

Kép
csibe26

Szia Csibe!

Enyim lányon is voltak anno kiütések bár inkább csak a nóziján. Kép Én nem tettem rá semmit, idővel elmúlt. Sudocrem tudtommal popsikenőcs, szerintem túl zsíros ahhoz, hogy a pofijára kend.
A jó levegő szerintem jobban használ rá, menjetek sétálni, ha tudtok. Mikor láthatjuk élőben a babócát? Akár egy közös séta alkalmával?

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

CsibeKép: nekünk is volt ilyenünk, de elmúlt magától, semmivel nem kentük (igaz, nem is volt sok, és nem is sokat). Mi eleinte a száraz bőrikéjére a fürdetőkrémet kentük (pl. lábikójára, kezikéjére), az jó volt (a fürdető kenőcs tulajdonképpen hidratáló krém). Mással nem kentem még, nem is igényli, szerencsére jó bőre van Kép. De a pöttyök miatt ne aggódj, inkább ne kend semmivel, úgyis elmúlik. Amúgy minden rendben van?

Én azért voltam eltűnve, mert lebetegedtünk Kép. Én kezdtem, lázas lettem + hánytam, aztán másnap a férjem is elkapta Kép. Szerencsére Livikének semmi baja. (fogytam 3 kg-tKép) Enni azóta se tudok valami jól. (meg a láztól herpesz is kijött a számon) Szerencsére Livike jól van. Bár már aggódok miatta is. Írtam, hogy keveseket eszik, biztos a foga miatt. De már kb. 3 hete semmit nem hízik (igaz, nem is fogy). És most, hogy beteg voltam, mértük, hogy a láz miatt van-e elég tejem. De egyszerre csak 40-eket eszik. Ma próbáltam, hogy inkább óránként cicire teszem, hátha így eszik majd többet... Tegnap amúgy mikor dörzsiztem az ínyét, egy helyen már érezhető volt a kibújt fog, de nem elől, hanem oldalt... Egész meglepődtem. (és hétfőn még oltásra is kéne mennünk Kép)

Na, megyek, mert mindjárt fürdi Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Ja, a Sudocrem különben tök jó popsikrém Kép. De arcra...

Kép
Kép
timóca

Muszáj volt visszajönnöm elmesélni: képzeljétek, Livike az előbb kutyázott Kép.

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Timoca:Hétfön mi is megyünk oltásraKép Sajna nem nagyon huzhatom továbbKép

Csibe:Kiütés nekünk is volt.De nem kentük semmivel.Egy patikus ismerösömmel beszéltem akkor és ö mondtta hogy semmi kenceficét ne használjunk.Ha kell akkor patika készitette "tiszta" dzsuvát kenjük rá.A fürdetökrém nagyon-nagyon jó.
Az is lehet hogy valami olyat ettél ami neki kicsit még erös volt.Én pl imádom a narancsot de szegény babám ugy nézet ki mint akit bepöttyöztekKép
Probáld meg hogy följegyzed éppen mit ettél,ha másnap a babon látszik valami vagy fej a hasa akkor nem kell találgatni hogy mitől.Nekem ez tökjól bevált.Remélem segit nektek isKép
KIváncsiak vagyunk ám mi is az új manora.

Tök jó idö volt mgint egész nap a levegön voltunk,Bibi 9-re kidölt.

Mariann
biankap

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat! Szerencsére mostanra már sokkal kevesebb van rajta, és sokkal halványabbakKép
Képzeljétek tegnap már este 9-től hajnali 5-ig aludt Émike egybe, aztán kicsit szopizott, és utána még negyed 9-ig aludtunk... Hát ilyen éjszakákkal nagyon kibékülnék..De különben nem panaszkodom, mert elég jókat tudtam máskor is aludni. Szombaton mi is sétálgattunk megint, tök jó idő volt.
Hát szívesen taliznánk már Veletek egy közös sétára pl. csak most a hétre megint tök ramaty időt mondanak...eső meg minden...
Vagy Ti ilyenkor is nekivágtok?
Nekünk itt a terasz, aztán ilyenkor azt szoktam inkább...De ha aktuális akkor majd írok,vagy írjatok...
Most megyek, mert hív a nőciKép

Csibe

ui. Ja a védőnőt kérdeztem, hogy nem attól pöttyös-e a manó, hogy én olyat eszek erre Ő: Á dehogy, annak semmi köze hozzá.. Hááát..no comment...

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!

AndiKép: BOLDOG NÉVNAPOT Kép!

Dicsekednem kell: képzeljétek, tegnap a férjemmel elmentünk moziba Kép. Ez volt az első, mióta Livike megszületett. Már nagyon jól esett egy kis kikapcsolódás Kép. Este mentünk, Livike átaludta az egészet Kép.

Most viszont megyek, mert nagyon rázendített Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Megint én Kép.
Tegnap megkaptuk az 5 hós oltást Kép. Most egy darabig nyugtunk lesz Kép. Olyan édi volt, addig sírt, míg beadták az oltásokat, de utána ahogy felvettem, már röhögött Kép. Utána se volt semmi baja. A fogával viszont szenvedünk, most még jobban Kép. Éjszaka is sírt egy csomót Kép. De már nagyon lehet látni és érezni, úgyhogy remélem, pár napon belül kint lesznek azok a gonosz fogak Kép.
Most megint esős idő lett, pedig olyan jó volt minden nap sétálni 2-2 1/2 órát.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Csibe:Nekem pont a védönő kérdezet rá nem eszek e csipöset vagy savasat sokat mert attol a gyerek kiütéses lehet.Érdekes...Kép

Andi:Kicsit megkésve de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNKKép Kép

Nagy gondunk van!A Bianka ugyebár bibi, de mivan akkora ha valami fáj vagy sebes?Nem lehet arra azt mondani hogy bibis,mert tökre nem érti hogy ö hogyan került oda.Kép Furi Kép

KépKép Bibi meg Apa füvet nyírnak a hétvégénKép
biankap

Sziasztok!

Élünk még, csak megint betegeskedik Boga. Kép
A jókívánságokat köszi, arik vagytok.
Nagyon cuki a fűnyíros Bijus! Bibis lett? Kép Kép Csak nem a szuri miatt?
Livike meg egy igazi hős, hogy ilyen jól viselte a szurit. Kép Moziba mit néztetek? Anyósék ilyenkor nálatok alszanak?

Ki vagyok ettől a rossz időtől. Kép Hétvégére csőditettem a családot, bográcsozni akartunk... Kép Mi lesz így idebent?! Kép Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

MariannKép: nagyon jók a fűnyírós képek Kép.

AndiKép: A "Vejedre ütök" c. filmet néztük meg. Jó volt kikapcsolódásnak Kép. Anyósék alattunk laknak, így csak feljött addig, míg nem értünk haza.

Rossz időt én is utálom, nem lehet sétálni.

Most az éjszakáink kezdenek vacakok lenni, mert már Livike sűrűn felébred és sír a foga miatt Kép. Remélem, most már tényleg hamar kibújnak Kép.

Most nem történt nálunk semmi különös.

CsibeKép: ha kell K-vitamin, maradt nekünk 3 ampullával. Ha kell, szívesen nektek adom. (sajnálom kidobni Kép)

Timi

Kép
Kép
timóca

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?