Új privát üzeneted érkezett!

Helóka!
Gabi3! Tényleg tök jó volt a babaklub, az a ritka eset állt fennt, hogy én is jól éreztem magam, meg Kitti is.Kép Kár, hogy nincs gyakrabban.

Hát, nálam szoptatás alatt nem lementek a kilók, hanem jött még hozzájuk 3-4. Kép

Zsófi, ajánlom a mi doktornőnket. Ha fizetsz neki időnként, akár szalonnával is etetheted Bencét, akkor se szólna, csak dicsérné, milyen jól fejlődik. Kép
méri

Zsófi: Minden nap délelőtt van rendelés, kivéve szerda, akkor délelőtt tanácsadás, du. rendelés. Érdemes tanácsadásra menni, ha nem beteg. Szerintem tök jó doki én nem bántam meg, hogy átjöttem hozzá, mert előtte nem ide jártunk,hanem a város másik végébe. Kép

Melinda: Jobbulást mindkettőtöknek!

Kriszti: Azért én nagyon szeretek vezetni és teljesen más, ha már önállóan vezetsz és nincs aki szemmel tart mit is csinálsz. Én folyton figyeltem a közlekedést,amikor nem autóztam és ez sokszor előfordult. Mikor 10 hónapos volt a Fló akkor kezdtem el tornázni, de akkor már nem volt rajtam annyi. MOst nem tudom eldönteni, hogy a baba ilyen nagy vagy háj van a hasamon. Kép

Megyek mert a hétalvó fenn van. Beszélget az állataival.

Gabi3
inecsg

Gabi!
Így már ismerem a Poci-Módit, csak nem tudtam, hogy így hívják.

Zsófi!
Hogy-hogy Szegedre költözöl? Ha nem titok, mikor és kivel?

Kriszti!
Álljon itt az én példám is, hogy még nyugisabb és büszkébb légy magadra, hogy mersz vezetni. Nos, én rettegek a közlekedéstől, leginkább csak gyalog merek menni, és, úgy gondolom, hogy soha nem fogok megtanulni autót vezetni (mármint forgalomban), egyszerűen genetikailag hiányzik belőlem ez a képesség. Szóval, én csak csodálom azokat a nőket, akik mernek nyomulni a forgalomban. (Még szerencse, hogy a férjem jól vezet, és imád vezetni.)

Nóri
norcee

Gabi3!

Hozzánk 3000 Ft-ért jött ki a Hegedűs Ági, igaz ez még tavaly volt...
Sikerült megvenni a homeopátiás könyvet?

Mindenki aki megfázott, v. influenzás (babák is, kismamák is szedhetik)! Nagyon jó ez a homeopátiás készítményKépSCILLOCOCCINUM. Mi a Sas Patikába szoktunk járni homeopátiás cuccokért, mert ott általában mindig van az, amiért megyünk.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

OSCILLOCOCCINUM akart az előbb lenni!
Most jöttem rá - véletlenül-,hogy kell ezt a jelet csinálni Kép (kettőspont és "o" betű)
Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Nóri, a barátommal költözünk Szegedre, albérletbe, és Nov. 10-e körül:-)))))))

Zsófi

Szerdán megyek a dokinénihez. Szerintetek Zsombóra is kijönne, ha nagyon muszáj?

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

HAlli Csajok!

Én imádok vezetni. Bár már anyira nem izgat a téma, mint régebben, mert "kivezettem magam". De hihetetlen élmény, mindenkinek ajánlom. És tessék csatlakozni ahhoz az állásponthoz, hogy a nők igenis jól vezetnek! Kép)
ÉN 1év alatt vezettem le 30ezer kmt, szóval persze gyakorlattal könnyebb, és meggyőződésem, h a nők azért nem vezetnek jól általában, mert nagyon ritkán vezetnek, és ha vezetnek akkor is csak városban, mert amúgy Apa vezet.
NA de más: rég írtam, bocsi, most írok egy kicsit magunkról: Szóval Virág rengeteget fejlődött mostanában. Néhány napja elkezdett dumálni, hangosan gagyog, nagyon édesKép). meGFOG DOLGOKAT, ÉS nagyon okos a tekintete. Kiegyensúlyozottak és nyugodtak a hétköznapjaink, Virág jól eszik, és hajnalig alszik, akkor eszik egyet, és durmi van reggelig. Szóval semmi extra nyűgösség, nagyon jó gyerek, igazán könnyű veleKép).
Az oldalunkon vannak friss képek, és régis és új videók (rövid néhány mpercesek) van még intenzíven lévő (kb másfél kiló ott), és van itthon készült is. HA gondoljátok, lessetek rá! test.komplexnet.hu/baba (nncs www előtte)

Zsófi, édes ez a Becegyerek nagyonKép)))

.:Angi:.
angiszeged

Banita: Még nem tudtam megvenni a könyvet, mert nem jártunk a Kárászon. De szerdán úgy is megyek AFP-re és a védőnőhöz úgy hogy bemegyek a könyves boltba és megveszem, már nagyon érdekel. Mert a neten csak általános dolgokat találtam, angolul meg nem volt kedvem olvasni, pedig rámférne.

Angi:Örülök, hogy Virág ilyen jól fejlődik és jó baba. Megnézem a honlapot az új képekkel.

Zsófi: Biztos kimegy hozzátok Zsombóra, ha kell.

Szerintetek milyen lesz a telünk?

Gabi3
inecsg

Zsófi!
Nem is mesélsz nekünk róla, hogy már ilyen komoly a dolog köztetek, hogy összeköltöztök!

Angi!
Olyan szépen fejlődik Virág!
És csodállak az autóvezetésért! (Nekem a főzés megy ilyen jól, és okoz ilyen örömet, na meg a férjemnek is. Kép )

Nóri
norcee

Nóri, semmit se akarok elkiabálni. Azért nem vertem nagydobra, mert ez olyan más, mint eddig, olyan törékenynek tűnik. Olyan szép, és olyan boldog vagyok, félek, hogy ha sokan tudják, véget ér....

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: De szólsz ugye az esküvő napjáról? Kép Pont ezért nem kérdezősködtem, majd mesélsz, ha biztosnak érzed a dolgot. Titokban én nagyon drukkolok Nektek!

Banita:Már kérdeztem, csak lehet hogy elkerülte a figyelmedet, ami előfordul, a Hegedűs Ági homeopata orvos is? Egyedül nem mernék beadni a Flónak semmilyen bogyót.

Flóra tegnap és ma is rendes fogkefével és fogkrémmel mosott fogat. Igaz én súroltam a fogacskákat. De olyan aranyos,mikor tátja a száját. Elmex baby-t vettem, amit Fanita ajánlott és nem bántam meg, mert nem édes és nem akarja kienni a tubusból az egészet.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Banita:gondolom akkor ezt a homeopátiás golyót (megfázásra) szoptatás alatt is lehet szedni.
kb. hány nap alatt szoktatok jobban lenni amikor ti alkalmaztátok?
Mi most mind a hárman nagyon benne vagyunk apuka is és Danika is.Kép
S úgy szeditek ahogy a gyógyszertárban ráírják vagy van hozzá valami más adagolás?
Akkor Daninak adhatom biztosan.3 és 1/2 hónapos.

puszi!

Erika
erika76

Banita!

Engem is érdekelne, hogy homeopata e, mert az tök jó lenne.

Gabi, persze, hogy szólok!!!
El tudnád küldeni mailban a dokinéni számát?
Beszélnék vele mielőtt viszem Bencét.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Kezdünk jobban lenni, de még nem az igazi.
Lotti sokkal kevesebbet eszik,de hála jó a kedve, vidám, virgonc. Ma egy kicsit állt, teljesen egyedül. Sőt, fel és lemászik a fotelről, így állandóan lesem.
Ja, és megvan a 7. fogunk, így már 4 van felül és 3 alul.

Megkaptam a vizsgabehívómat, az Igazságügyi Minisztériumból. Nov.10 -én lesz az írásbelim, és 12 -én a szóbelim. Kicsit megkönnyebbültem, mert én 3-ára, 5-ére gondoltam, így nyertem egy hetet.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: További jobbulást és jó tanulást a vizsihez. Flónak is 7 foga van, neki is most jött ki nem rég.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Sziasztok

4D uh van a Női Klinikán Kép.
Bejelentekzés: 06-20/222-00-00
A vizsgálat 15 perc, 10 percet felvesznek videóra, ők adják a kazettát.
2 db fényképet adnak, illetve felveszik ezt CD-re is (ha több jó kép is van, azt is CD-re teszik).
Kb 1 héttel későbbre tudnak időpontot adni, gondolom mert még nem sokan tudnak róla Kép.
A vizsgálatot végző dokik: Sikovanyecz, Surányi Andrea vagy Pál Zoltán.
Az egész ára: 10.000 Ft

G
gigi1

De jó!!!Kép Csak igen drága a Kecskemétihez képest. Ott 20-30 perc és 8 ezer. Jó plusz képenként egy.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Köszi a megfázás gyógyítási tippeket! Lassan túl leszek rajta.

Nagyon jó, hogy itt is elérhető lesz a 4D UH. Csak hát tényleg nem túl olcsó...

Gabi3: Te jó ég! Te már most mész AFP-re? Három nap van a terhességünk között, és engem csak okt. 20-ra írt ki a védőnő!

Szép napot Mindenkinek!
Gabici
gabici

Gigi! Ill a Keresztúri, mert a barátnöm látta az elötte levönek ö csinálta a 4D-vel. Neki már nem azzal. Akkor ti is elmentek inkább ide?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ma végre én is elmentem terheléses vérvételre. Vera tanácsára még este megcsináltam a cukoroldatot, egy citromot is belecsavartam, meg behűtöttem, így egyáltalán nem volt rossz. Sőt bevallom nektek, nekem kimondottan jól esett. Persze kicsit muris volt a helyzet, mert mondta a nővérke, hogy nyissam ki az üveget, még mielőtt megbök a tűvel, mert, hogy ezt megfogjuk inni. Mondom neki, csak én. És, addig kellett meginni, amíg ő vette a vért. Érdekes kép lehetett, a bal kezemből folyik a vér, a jobban meg fogom az üveget, és nyakalom a limcsit.

Nóri
norcee

Ez mindenkinél igy történik.Kép
Nehogy azt hidd már hogy kis különlegeske vagy.
Névtelen

Névtelen!
Nem hiszem, itt te vagy a kis különlegeske, hogy név nélkül írsz. Remélem feltünt!
Nóri
norcee

Névtelen:
Igenis minden Kismami különleges egy picit, mikor várja a babáját.
Ezek szerint te még nem voltál várandós, vagy hapsi vagy!!!
Nina
nina74

Nori,

szerencsed volt, hogy a vedonod mondta ezt a trukkot. Nekem nem mondta es en oklendeztem a cukortol. Es nekem nem kozben kellett meginnom, henem utana. Masodszorra meg mar nem kellett terhelesre mennem, mert automatice cukros voltam.

g.
gabomamo

Sziasztok!

GAbici: Azért kellett hamarabb mennem, mert az Uh szerint kicsit idősebb a babó, mint a naptár szerint. A 4D tényleg drága de megéri, hihetetlen milyen jó dolog látni és még meg sem született. Mi a 30. hét után megyünk.

Nóri: Nekem akkor is borsózik a hátam attól a lötyitől. Flóval 3x kellett mennem ilyen terhelésre, mert nagyim cukorbeteg volt. Egyébként semmi bajom nem lett. 2x 5 alkalmas szuri fél óránként. Tök jó volt. A harmadik terhelésre már csak a 2 órásra kellett mennem, megkegyelmeztek nekem.

Gabó: Azért én inkább lenyelem a cukros vizet,minthogy cukros legyek. Olyan jó kis diétával jár. Én még alig híztam, talán 1 kilót,de a hasam akkora, mint mikor Flóval voltam félidős. Jázival és Simcivel mi a helyzet? Gondolom Simci lenyomja Jázit fél kézzel. Kép Jázinak hogy van a szivecskéje?

Szegény Fló megtaknyosodott. Folyik szegénynek az orra, folyton szipog és éjjel köhög, de csak éjjel. Nyomatjuk orrba-szájba a teát, de inkább csak szájba. Kép

Nina: Úgy ahogy mondod, igazad van. De tudod a névtelen belekotyogók nem érdemlik a választ sem.

Gabi3
inecsg

Hú Gabi!
Az durva lehetett!

Gabomamo!
De, ugye csak terhesség alatti cukrod van? Keményen kellett diétáznod?

Nekem jó lett az erdményem, most voltunk érte, jöhet az EKG. Kajtárnál is voltam, a méhszájam CX2100-t kapott, de nem kell se táppénz, se fekvés. Én is rákérdeztem, meg nővérke is kérdezte. Azért igyekszem majd többet pihizni.

Nóri(25+6)
norcee

Helyesbítek:
Nóri(25)
norcee

Sziasztok!
Annyira ideges voltam hétfőn, hogy nem tudtam elmenni a talira. Kép Volt valaki, jó volt? Képzeljétek alig vártam, hogy hérfő legyen és megkapjam a bizimet. Díszmagyarba vágtam magam, majd bementem a suliba a biziosztásra. Erre közölték, hogy még nincsenek készen, mert az oktatási minisztériumban akinek alá kellene írni szabin van előreláthatólag 15.-ig. Ez azért furcsa, mert a kereskesdők akik ugyanakkor vizsgáztak, mint mi, már több mint 1 hete megkapták. Ismételten hátrányosan meg vagyunk különböztetve mi vendéglátósok!!
Szóval 15.-ke után lehet érdeklődni a bizi után. Addig meg várok, pedig annyira szerettem volna már a kezemben tartani...Kép Bocsi az offért.

Megint off leszekKép! Nálatok nem szokott olyan lenni (lánykorotokban, baba,férj előtt), hogy amikor van 1 pasi a képben, akkor utána rövid időn belül összegyűlik még vagy 5???? Hát én most így vagyok, és ahogy ismerem magam, tuti, hogy beválasztom a legjobbat (akiről előbb-utóbb kiderül, hogy ő volt a 6 közül a legrosszabb)!! Ez miért van?? Előtte meg hónapokig nem volt senki a láthatáron! Hát ilyen nincs, és mind az én kegyeimért verseng KépKép Nem igazán tudok dönteni, még nem ismerem őket annyira, hogy tudjak! De aki a legjobban tetszik (imádok vele beszélgetni, nagyon segítőkész, rendes és imádja a Bogit -és Bogi is őt!!!!- és állatian jól néz ki, legalább is nekem nagyon tetszik) szóval ő mindösszesen 6,5 évvel fiatalabb nálam. Kép Ez már nem jó! Az most így sok. Lehet pár év múlva nem lesz az, de most még sok! Na bocsi, hogy a magánéletemmel traktállak benneteket már megint. Amilyen nagy mázlim van, tuti, hogy sikerül belenyúlnom egy csődközeli emberbe, már megint.....Kép Tudom, hogy hülye kérdés, de ti mi alapján választanátok?? Én nem vagyok ilyen szerelmes, érzelgős, romantikus tipus, inkább a földön járok, ha pasiról van szó-meg egyébként is- én mindenképp ésszel választanék, ami nem biztos, hogy jó!

A Bogi nagyon jól érezte magát Szegeden. Tesóm lejött Pestről szombaton, mert ő vigyázott Bocira. A legjobb barátnőm szülinapja volt és bulizni mentünk. Addig törpeterrorista tesómmal volt és mivel imádják egymást, nem volt gond otthon hagyni őket. Vasárnap meg felültünk a villamosra és mentünk néhány kört, mert imádja a gyerek a tömegközlekedést-velem ellentétben-.

Lányok nem tudjátok véletlenül, hogy külföldi állampolgár (magyar papirok nélkül), hogyan szülhet Magyarországon? Úgy értem biztosan lehet ilyen fizetős úton szülni? Ha tudnátok árat mondani.....azt megköszönném.

Bogi napról napra több szavat mond. És állandóan utánoz bennünket, cselekvésben és beszédben is egyaránt. Olyan édes! Kép

Most megyek még mosnom kell!
Puszi
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Szvsz kérdezz meg egy dokit a klinikán, biztos mindegyik tud monani valami megoldást, meg árat. Az biztos, hogy szülnet, de lehet, hogy a teljes költséget fizetnie kell.
Nekem anyukám volt itt mammográfián, simán jöhetett, csak ki kellett fizetnie.

Pasiválasztás
Ha nem az elvakult szerelem dönt, akkor szerintem a legfontosabb dolgok:
-megbízhatóság
-káros szenvedélyektől mentesség
-takarékosság
-sok dologhoz értsen (hogy mindig legyen munkája)
-azonos érdeklődési kör (hogy a barátod is tudjon lenni)
-azonos/hasonló tervek, azonos/hasonló vágyak
-családközpontúság

Nem sorban írtam, csak, ahogy eszembe jutott. Ha kb. ezek megvannak, akkor jöhet a hosszú boldog házasság. Kép

Nóri
norcee

Sziasztok!

Nálunk otthon nincs net, ezért nem jelentkeztem!

Örömmel jelentem, hogy Panka, (igaz kicsit hamarabb kezdte, és később fejezte be mint Vanda) de tegnapelőtt végigment a lakáson!!!

Benci jól van, voltunk az új dokinéninél, nagyon szímpatikus nekem, sok vizsgálatot pótoltat velünk, amit már régen meg kellett volna ejtenünkKép

Van Bencének egy kis szívzöreje, de hál'Istennek, jóindulatú, teljesen egészséges a szíve.
Voltunk újra sebészeten is, gyomorszájszűkülete továbbra sincs, így műteni kell.
Azt mondta Dr. Tornyos, hogy szerinte Benci refluxos.

Egyenlőre ennyi, remélem hamarosan otthonról írhatok!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

1 szivzorej mitol jo indulatu?
Névtelen

Kedves névtelen!

Mióta nem okoz problémát!

mostmár megértem miért nem vállalod önmagad...Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bocsi, "gyomorszájszűkülete továbbra sincs, így műteni kell"

Természetesen űgy helyes, hogy nem kel műteni!

Naggyon hülye vagyokKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZSófi:
A mozgásfejlődés nem lóversenyKép
Örülök, hogy Benci jól van.
NIna
nina74

Zsófi: Örülök, hogy szimpi a doki néni. Megtudtad tőle, hogy homeopata-e? Múltkor téged is érdekelt. Az jó, hogy nem kell műteni Bencit. A névtelennel meg nem kell fogalakozni.

Flóra a tegnapi szuttyogásból mára teljesen meggyógyult. Egyszer sem kellett törölni az orrát, bezzeg tegnap, vagy 10 zsepit elhasznált.

Gabi3
inecsg

miért van meghalva a topic?? Kép régebben olyan sokan és sokat írtatok!!! Kép
pussz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő:Ezen gondolkodtam én is a minap. Elszomorító!Kép

Jó éjt!
inecsg

Sziasztok!
Tényleg nagy a csend errefelé.
Én is kikapcs voltam egy darabig bár bevallom azért olvasgattalak benneteket (csak irni voltam lusta).
Azt szeretném kérdezni tőletek (Lehet hogy volt már róla szó) hogy tudtok e nekem olyan gyerekorvos ajánlani aki homeopátiás és van magánrendelése.Ugyanis az a gondom , hogy Adi ismét beteg (velem egyetemben) folyik az orra szegénykémnek és antibiotikumot meg nem akarok neki adni már megint.(7 hónapos és már 3x kapott.A dokink mindid azt ír fel.).Talán jó lenne kipróbálni ezt a homeopátiás dolgot.Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Ja és a másik doldog ami még mindig nagyon idegesít (lehet hogy feleslegesen), hogy Ádi még nem akar a hátáról a hasára fordulni csak hasról hátra.Valaki azt mondja hogy már el van maradva a védőnő és a doki szerint még nincs elkésve mert hátról hasra csak 8 hónaposan fordul./most legyek okos/ És ugy döntöttem hogy inkább megmutatjuk egy szakorvosnak mert már hülyét kapok hogy mindenki mást mond és nem akarom hogy aztán későn derüljön ki ha van valami gond.Ülni viszont nagyon szépen ücsörög egyenes háttal.Olyan jókat játszik közben beszélget, berreg, tündéri.Esetleg ha tudnátok nekem dokit ajánlani aki foglalkozik ilyen mozgásgondokkal (ortopédus,neurológus) akkor megköszönném mert , ezekben egyáltalán nem vagyok jártas hogy hova kellene fordulni.
Előre is köszönöm nektek.
Mostmár próbálok olvasni és irni is nem kikapcsolni, mert ha tényleg mindannyian lelécelünk kihal a topic azt meg nem kellene hagyni :o

Szilvi
szedem

Szia Szilvi!

Mostanában tényleg nagy a csend, most meg pláne, hiszen hétvége van. Az szvsz nem gond, hogy Ádi még nem fordul hátról hasra, Panka már mászott, ült, állt, mikor ha hanyatt esett, csak feküdt, mint egy rongybaba. Ő 9 hónaposan tanult meg megfordulni.

Magángyerekorvost nem ismerek, és a miénkkel sincs még sok tapasztalatom, ebbe a témába így nem szólok bele.

Ágci, ha olvasol!
Visszavinnénk a légzésfigyelőt, már nem szoktuk használni. No meg az elmaradt pénzt is. Írd meg mikor vagy otthon!

Gabi!
Elfelejtettem megkérdezniKép
Ti mikor mentek legközelebb hozzá?

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Benci:

Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bocsi, mintha ez nem a fiam lenneKépKépKépKép

Újra:
Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Nem sokára megyünk. Meg szeretném tudni mekkora már ez az ördögfióka. Másfél éves kora körül gondoltam az meg nem sokára itt van. Meg azt a vírusos torokgyuszit is meg akarom tőle kérdezni, és a homeopátiával kapcsolatban is.

Szilvi: Ha Ádi orra csak simán folyik az nem baj, a takonnyal együtt ürülnek ki a bacik. De ha már láza is van, esetleg levert akkor vidd orvoshoz. Ebben a szutykos időben könnyen meglevesedik az orrunk nekünk is. Naponta többször szippantsd ki az orrát, hogy ne kelljen folyton törölgetni. Én is ezt csináltam pár napja a Flóval. És két nap alatt elmúlt mintha nem is lett volna semmi baja. Ugye szopizik még? Ha igen akkor tedd cicire amikor csak igényli, akkor hamarabb helyre jön. Az tuti hogy nem jó ha folyton antibiotikumot kap. Főleg nem az immunrendszerének. Szeretettel ajánlom Banita-féle homeopátiás könyvet: Dana Ullman: Hogyan gyógyítsuk gyermekünket homeopátiával. A magyar könyvklub kiadásában készült és 1500Ft. Előtte érdemes elolvasni néhány cikket a neten is. www.homeopatia.lap.hu. Csak hogy tudd miről van szó. A homeopátia enyhe esetekre nem ír gyógyírt. Minek azt legyőzi a szervezet, ha még nem rontották el holmi antigyogyókkal. Szegeden találtam két homeopata orvost a homopátiás lapon megtalálhatod, mert már elkallódott a címük itt a nagy kupiban a gép körül. :-) Az orrfolyáshoz még, ha beszárad az orra csepents néhány csepp anyatejet az orrába, ez kitisztítja az orrát és fellazítja a beszáradt cicakakát. Esetleg citrom illóolajat is párologtass, hogy ne legyen száraz a levegő.

Megyek tervezem a konyhabútort és a fürdőét is. Meg az előszoba bútort. Ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni.

Tegnap este mintha éreztem volna a pocakmanót, de nem vagyok benne biztos, mert már félálomban voltam.

Mindenkinek jó pihit!

Gabi3 (15+3)
inecsg

Zsófi,
írtam mélt.
Remélem mindenki jól van, aki esetleg betegeskedik, gyors gyógyulást!Kép
Ágci

Kép
Ágci

Zsófi! Régebben (gyermekkoromban) nekem is azt mondták szivzörejem van, mára már nincs semmi jele. Bencével se lesz gond.

Mi holnap megyünk a genetikára, de nem izgulunk, mert tudjuk jó lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Majdnem teljesen jól vagyunk náthailag.

Lotti egyre többet álldogál egyedül, persze azért bútor mellett, és próbál már egyedül is "menni", 1 lépés kb. sikerül is, aztán megunja, és leül.
Továbbra is úgy mászik, mint egy kis majom (ülve, és a kezeivel "hajtja" magát.
Jól vagyunk, én tanulok rendületlen.

Olvastam a délmagyarban, hogy megszületett dr. Nyirati Ildikó kislánya, Rabi Zsuzsanna.
Megszült Schobert Rékuci is, császárral.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zsófi:Köszi, ez kicsit megnyugtató amit Pankáról írtál. Remélem Ádinál is csak lustaságról van szó meg a csöpp kis súlyáról amit nem bír belendíteni könnyen.
Ja és a múltkor is akartam irni hogy láttalak benneteket a Corában.Természetesen Bencit ismertem meg. Nagyon édi.

Gabi3:Hála Istennek láza nincs olyan 37-37,1 körül volt akár hányszor megmértem.Az orrát folyamatosan szipuzom még jó hogy olyan szépen tűri biztos érzi hogy igy csak jobb lesz.
Ádi szopizik még elég sokszor egy nap bár azt hiszem mostmár nem igazán elég neki ugyhogy ha néha ugy látom hogy még kérné akkor veszünk ki a hűtőből egy kis pótlást amit bespájzoltunk.Meg persze délben szopi után szokott kapni főzelékeket is és délután meg egy kis tejpépet vagy gyümit.
A homeopátiás könyvet megnézem mert jónak tűnik.
A beszáradt orral már megszoktunk birkozni vagy egy kis anyatej ahogy irtad vagy egy kis Sterimar.Mind a kettö jó segítség.
Sok sikert a tervezéshez :- .

Karmen:Nagy drukk a genetikához.De igazad van . Miért is lenne bármi gond is?

Szilvi
szedem

Melinda
Micsoda véletlen hogy a S.Réka császárral szült?!

Szilvi
szedem

Sziasztok:

Karmen:
Persze, hogy nem lesz semmi gondKép
A nemét megkérdezitek a babának?

Méri:
OK: Felőlem indulhat az erdő túraKép
Ma kétszet körbejárta a corát a kisasszony, igaz az egyik ujjamat, vagy a bevásárlókocsit fogta.
De itthon úgy közlekedik, mint aki mindíg is kétlábon járt.
Néha azért olyan furi mikor megjelenik a konyhában kétlábonKép
Nem is nagyon mászik már.

Képzeljétek anyóspajtás vett Vandinak egy plüss kutyát. De totál úgy néz ki mint egy igazi Rotweiler(nem tudom hogyan kell írni).
A frász kerülget mikor meglátom. Totál olyan mintha egy kutya ülne a szoba közepén. Egyszer majdnem bele is rúgtamKép
De Vandi imádja.Kép
Most bedugtam a fotel háta mögé, mert nem hiszem hogy megszokom valaha is.
Ja szerintem tuti direkt vette, mert tudja, hogy félek a rotitól. (Egyszer megtámadott, anyut meg is harapta)

Melinda:
Megnézném azt az ülve közlekedést. Mókás lehetKép
Majd jövő hónap elején szorítok jó?

Gabi3:
Megtaláltad végül azt a lakberendező programot?
Szólsz a legközelebbi babaklub előtt?

Szilvi:
Bevált a babakocsi?

gabomamo:
Simci kajcsizik?

NO megyek szétnézek még.
Jó éjt:
Nina
nina74

Látom Zsófi a Marstéren az a kocsiajtó neked is szemet szúrt! Kép Én is leakartam fényképezni.
Persze a másik kép sokkal édibb. Kép

Meli!
Hát, ez meglep, hogy Réka császárral szült. Részleteket is tudsz? (Ha már pletykálunk! Kép )

Nekem a hétvégén rengeteget mozgott a pocaklakóm. Tartottam pár analizis órát, és máskor ilyenkor nyugiban volt, de most ebbe is beleszólt. Kiváncsi vagyok milyen lesz majd a kapcsolata a felsőbb matematikával!

Nóri(25+4)
norcee

Nina:
Tök jó hogy Vandi már ilyen ügyes.Olyan nehéz elképzelni hogy majd milyen lesz Ádi is nagyobbnak meg amikor már járni fog.Fura belegondolni.
Úgy néz ki hogy bevállt a kocsi. Én szeretem Ádi is elfér benne még most nagykabátba is csak most az az új "heppije" hogy nem akar a kocsiba aludni inkább nyöszög meg sír minthogy aludjon és amikor hazaérünk lerakom az ágyába meg alszik.Na meg most ez a rosszidő nem egy sétálós idő.Sajna.

Szilvi
szedem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?