Sziasztok!
Annyira ideges voltam hétfőn, hogy nem tudtam elmenni a talira.
Volt valaki, jó volt? Képzeljétek alig vártam, hogy hérfő legyen és megkapjam a bizimet. Díszmagyarba vágtam magam, majd bementem a suliba a biziosztásra. Erre közölték, hogy még nincsenek készen, mert az oktatási minisztériumban akinek alá kellene írni szabin van előreláthatólag 15.-ig. Ez azért furcsa, mert a kereskesdők akik ugyanakkor vizsgáztak, mint mi, már több mint 1 hete megkapták. Ismételten hátrányosan meg vagyunk különböztetve mi vendéglátósok!!
Szóval 15.-ke után lehet érdeklődni a bizi után. Addig meg várok, pedig annyira szerettem volna már a kezemben tartani...
Bocsi az offért.
Megint off leszek
! Nálatok nem szokott olyan lenni (lánykorotokban, baba,férj előtt), hogy amikor van 1 pasi a képben, akkor utána rövid időn belül összegyűlik még vagy 5???? Hát én most így vagyok, és ahogy ismerem magam, tuti, hogy beválasztom a legjobbat (akiről előbb-utóbb kiderül, hogy ő volt a 6 közül a legrosszabb)!! Ez miért van?? Előtte meg hónapokig nem volt senki a láthatáron! Hát ilyen nincs, és mind az én kegyeimért verseng
Nem igazán tudok dönteni, még nem ismerem őket annyira, hogy tudjak! De aki a legjobban tetszik (imádok vele beszélgetni, nagyon segítőkész, rendes és imádja a Bogit -és Bogi is őt!!!!- és állatian jól néz ki, legalább is nekem nagyon tetszik) szóval ő mindösszesen 6,5 évvel fiatalabb nálam.
Ez már nem jó! Az most így sok. Lehet pár év múlva nem lesz az, de most még sok! Na bocsi, hogy a magánéletemmel traktállak benneteket már megint. Amilyen nagy mázlim van, tuti, hogy sikerül belenyúlnom egy csődközeli emberbe, már megint.....
Tudom, hogy hülye kérdés, de ti mi alapján választanátok?? Én nem vagyok ilyen szerelmes, érzelgős, romantikus tipus, inkább a földön járok, ha pasiról van szó-meg egyébként is- én mindenképp ésszel választanék, ami nem biztos, hogy jó!
A Bogi nagyon jól érezte magát Szegeden. Tesóm lejött Pestről szombaton, mert ő vigyázott Bocira. A legjobb barátnőm szülinapja volt és bulizni mentünk. Addig törpeterrorista tesómmal volt és mivel imádják egymást, nem volt gond otthon hagyni őket. Vasárnap meg felültünk a villamosra és mentünk néhány kört, mert imádja a gyerek a tömegközlekedést-velem ellentétben-.
Lányok nem tudjátok véletlenül, hogy külföldi állampolgár (magyar papirok nélkül), hogyan szülhet Magyarországon? Úgy értem biztosan lehet ilyen fizetős úton szülni? Ha tudnátok árat mondani.....azt megköszönném.
Bogi napról napra több szavat mond. És állandóan utánoz bennünket, cselekvésben és beszédben is egyaránt. Olyan édes!
Most megyek még mosnom kell!
Puszi
Enikő