Új privát üzeneted érkezett!

Lili,
az attól függ,h milyen a fejfájás. De Samnek már egyszer írtam, mindjárt előkeresem neked.

Lina,
akkor lehet, h inkább Gelsemiumot kéne bevenned. Az jó pl. műtét előtti félelemre is, de majd még utánanézekKép

Manó elaludt, megyek én is pihizni.

Kép
sygnum

Lili:
Acidum phosphoricum 15CH, napi 1*5 golyó: fejtetőn és tarkón nyomásérzet, pszichés kimerültség, fáradtság, emlékezetzavarok, szellemi túlterheltség.

Belladonna 9CH, napi 4-5*5 golyó: akutan fellépő lüktető, doboló fejfájás, kipirosodott arc. Javulás sötét, csendes szobában, nyugalomban.

Kalium phosphoricum 9CH, napi 1-2*5 g: szellemi túlterhelés következtében, gyakran tarkótájról indul, a beteg ingerlékeny, az evés átmeneti javulást eredményez.

Kép
sygnum

Lili, akut problémára gyakrabban is lehet bevenni, nem csak napi 1-2*.

Kép
sygnum

Voltunk ma Minoéknál.
Ez a kispasi egy tündér.
Hanna az óta is el van ájulva tőle:Kép

Majd később még jövünk, de ha mindíg ennyit írtok csak olvasásig jutokKép

Kép

Kép
samchee

Seriff, Sam, gyerkocok tovabbra is ennivaloan edesek!Kép

Fel haz becsomagolva, hihetetlen mennyi cucc kell egy csecsemonek ket napra...Kép
El is koszonok, mindenkinek szep hetveget! Ha megjottunk Kecskemetrol, jelentekezek!

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Syg, köszi!Kép
birolili

Syg,
nekem csak egy május 31-i 35 éves ikrem van itthon, de nem egyszerű, még az aszcendense is ikrek. Annyira jellemző ez a kettős személyiség, és az érzékenység. Pedig azt ránk, rákokra írják (ha jól tudom, van vagy 6 nap a szülinapunk közöttKép). Sose tud egy dologgal sokáig foglalkozni, hamar megunja, másba fog, és iszonyatosan szétszórt. De emelett nagyon odaadó és figyelmes, komolyan ilyen szempontból ritkaságszámba megyKép

Lilinek vettem én is cumit, biztos, ami biztos alapon, aztán majd kiderül, hogy kell-e.
Az egyik barátnőm négy éves kislánya folyamatosan szopja az ujját, bárhol, bármikor, olyan aranyos, az összes ovis képen azonnal ki lehet szúrni. Akivel délelőtt voltam, ő meg most próbálja rászoktatni a két évest a cumira, mert hogy több foga jön, annyira elrágta az ujját, hogy a felén nincs köröm, állítólag már hullámosra feltolta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, Sam,
akartam írni, hogy ha Bálint úgy nézett Hannára, mint azon a legutolsó képen, amit Mino feltett, a zöld felsős, akkor el is hiszem, hogy el van ájulvaKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kob segits már nekem te hogy vágtad ki ezeket mintákat ikerült egy párt kinyomtatnom de nem tudom hogy hajtsam össze hogy kó legyen te ugyanazt a papirt vágod ki mint amit kinyomtatsz ? nagyon béa vagyok Kép

sam

hétfőn jöttök akkor?

Kép

Kép

Kép
roz23

Szokás szerint nem tudok elaludniKép

Sam, ez a mosoly tökéletes! Julia Roberts is megírígyelnéKép

Lili,
abban a könyvben, amit írtam, 22 féle szer van fejfájásra. Írj még róla vmit, jó? Mikor enyhül, erősödik; hol fáj; milyen tevékenység, testhelyzetbel javul, romlik; mi váltja ki, étel, érzelem, alváshiány; milyen a típusa, fúró, szorító, szúró, égő, lüktető...
Néznék még vmit neked.

Lina, Lili,
a www.csaladinet.hu oldalon a szakértők között van egy asztrológus, aki megcsinálja a rövid horoszkópotokat. Vagy a babákét. Ingyen van, e-mailben válaszol.

Lina,
jól emlékszel, rák vagyok. Egyébként lehet, h Szlávának is van vmi erős rák bolygója. Robinak is van.

Ha már ennyire van időm, folytatom a mozgásfejlődést.

7 hó:
- támasztás nélkül néhány mp-ig ülve marad
- ölben kis támasszal ülve megszabadítja magát a fejére borított kendőtől
- mind2 kezében 1-1 kockát fog
-pasztillát megragadja, gereblyéző mozdulatokkal maga felé húzza
- a megfordított csészét a fülénél fogva felemeli
- kezét a tükör felé nyújtja, tükörképét simizi (nem tudja, h ő az!)
- játékot egyik kezéből a másikba teszi
- gagyog, szótagot képez
- iváskor fogja a poharat (nem egyedül), lábát a szájába teszi
- kanálból sűrű, pépes ételt eszik (itt a nyelvkinyújtás és az állkapocs mozgása a fontos, nem a kajálás, ezek meg a majdani beszédhez kellenek)

8 hó:
- alkarjait húzva felül
- hason fekve megszabadul a fejére bor. kendőtől
- a 3. kockát megragadja, miután a kezében lévő 2 közül az egyiket elengedi
- hüvejkujj résztvételével fogja meg a pasztillát
- a leesett kanalat keresi, azaz tudja, h létezik akkor is, ha nem látja
- vizsgálja a csengőt
- kúszik v félig ül
- kukucskálós játékban résztvesz
- tárgyak földre dobálásával játszik (ha célt adunk neki -vödör- akkor abba dobálja)
- 2 tárgy egymáshoz ütögetésével játszik

felébredt

Kép
sygnum

Roz!

Nem hétfőn megyünk hanem még szerintem vasárnap.
Ha nem jön közbe semmi akkor délután megyünk.
De ha neked a hétfő jobb akkor is mehetünk de csak délelőtt mert apa délután dolgozni megy.
melyik a jobb?

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Szerintem is tökéletes a mosoly Sam. Kép Julia Roberts-nek meg tele van a szája fogakkal. Fúj. Kép

Képzeljétek ma megvettem a pelusokat. Na nem rohanok a vásárlással, csak kaptam a cégtől utalványt a dm-be és a kuponjaim is beteltek. 15 % lejött. Ha valakinek kell dm-es kupon (dec 31-ig lehet felhasználni) szóljon, egy van most nekem. Meg, ha lesz még, akkor azt is odaadom, mert már úgysem jön össze 15 db.

Lina régóta próbálkoztatok már a bébivel?

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
a babifogantatás úgy nézett ki, hogy én már négy éve szerettem volna, akkor még másik barátom volt. Neki agydaganata lett, megműtötték, nagyon megváltozott, és rá 1,5 hónapra szakítottunk. Vagyis miután megkérte a kezem, két napra közölte, hogy mégsem szeret.
A férjemmel 2003. októberben ismerkedtünk meg, és annyira biztosak voltunk egymásban, hogy februárban mondta, hogy akkor inkább már ne szedjek gyógyszert. Fél évig nem is nagyon aggódtunk, bár neki volt egy kis gondja, de az hamar megoldódott. Decemberben mentem vissza a dokihoz, hogy most már biztos nem stimmel valami. Rötön rájött, hogy persze, nincs is peteérésem. Vagyis van, csak nem reped ki a tüsző. Akkor adott egy gyogyit, azt monta, ne ijedjek meg, a cukorbetegség kezelésére szolgál, de jó lesz, szedjem 3 hónapig, aztán ad peteérés segítőt. Ezt felírta, meg kellett volna várni a következő mensit, hogy bevegyem, de már nem jött megKép Idén márciusban. Elvileg a rekorder egy amerikai nő, aki két hónap szedés után lett terhes, az én három hónapom nem is olyan rosszKép

Bocs, hogy hosszú lett...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sam vasárnap anyósnál leszünk ma derült ki ugyhogy nem jó a vasárnap sajna nekünk iazán bármikor jó máskor Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Akkor majd lehet hogy holnap délután elmegyünk.
Apa éjszakás és attól függ hogy lefekszik e vagy nem, mennyire lesz fáradt.
Hívlak ha megyünk, ha nem akkor hétfőn délelőtt.
Gondolom a csajok már hiányoljákKép

Kép

Kép
samchee

sam
oksi a holnap is jó nekem Kép annyira nem hiányzik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, meggyógyultál?

Sam, nagyon édes mosolya van HannádnakKép!

Syg, Roz, és aki még kérdezte a síelést, szóval 4 baráti család megy, az egyik családban majd júliusban születik a bébi, a barátnőm nem síel, a másik családban februári a kislány, a harmadikban pedig Karácsonykor lesz 3éves,meg ugye mi. Vagy egy kisbusszal+1 autóval megyünk, vagy még egy autóval, ja mert jön még egyikük Apukája a másik unokával. Mi csajok vsz nem nagyon síelünk, vagy ketten veszünk egy bérletet.Pályaszállás, tehát csak kilépünk és csatolhatjuk a léceket, egy 3*-os szálloda félpanzióval. Annyira nem tudok én síelni, még csak 2x voltam. Inkább a pasik vannak oda érte, mi meg szeretjük Õket,és szeretünk pihenni, a kicsiknek meg kell a jó levegő,sok hó, szánkóKép!

Syg, nem ijedt meg tesóm, okos, tudja mi a jó a kisfiának és nekiKép!Ja, és dehogy haragszom azért,amit az orvosokról és a homeoról írtál, én egyébként is a a másik oldalon dolgozom, a gyógyításhoz nem sok közünk vanKép. Mindenféle gyógymódnál az az egyik legfontosabb, h a beteg elhiggyje(na ezt hogy kell írni?), h segít, sztem.
Ma a bizonyítékon alapuló orvoslás működik, és ezért a kipróbált, bevált gyógyszereket használják. Azt hiszem, de nem tudom biztosan, hogy a homeoval nem folytatnak kísérleteket, összehasonlító tanulmányokat.Na ennyi.
8 hósan kéne kukuccsolni? Az nálunk 3hónapja megyKép.

Lina, ha megnyugtat oroszlán férjjel sem egyszerű ámKép!

Nana, a napra és órára készített horoszkóp pontosabb, hiszen Hanci meg Bika, Szűz ascendenssel, na ebből a két jegyből nem sok igaz Rá!

Kép
seriff

Seriff,
gondolom, hogy nem egyszerű, de nem panaszkodásból írtam, valószínű nekem is ugyanúgy megvannak a rossz tulajdonságaim...sőtKép
Már akartam kérdezni, hogy te milyen orvos vagy, eddig soha nem tudtam leszűrni a beszélgetésekből...

Lina,
aki ma elkezdte a 9. hónapotKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Mielőtt még olvasnálak benneteket, íme néhány fotó Samchee-Hanna és Bálint randevújáról!
Micsoda pasi... Szerdán Leonának csapja a szelet, pénteken Hannának! Jó lesz odafigyelnem Kicsifiamra! Nehogy nőcsábász legyen! KépKép
Kép
Kép

KépKép
mino

Na még egy közeli:
Kép

KépKép
mino

Mino,Sam, nagyon szépek a bébik együtt is!Kép Bálcsi mintha megijedt volna itt az utolsó képen, vagy csak elgondolkodott, h jó lesz-e ennyi vasat tartani egyszerre a tűzben?Kép És mit evett így macsekes előkében?

Lina, radiológus.

Kép
seriff

Micsoda pangás van....Kép

Kép
seriff

Sziasztok! Vagy szia Seriff? A többiek tényleg elvesztek ma.

Leobaba 2 órás szenvedés után elaludt. Nagyon nem szeretem ezt, amikor már álmos és nem lehet vele semmit csinálni, de elaludni nem tud.

Seriff,
így már OK, ha sokan vagytok, akkor biztos mindig tud vki a gyerekekkel lenniKép
Én tudom, h a másik oldalon dolgozol, de mégiscsak orvos vagy. Bár akinek nem inge, úgysem veszi magáraKép
Elővettem a Helyesírási kéziszótárat, mert ezt én sem tudtam tegnap helyesen leírni. Elhiggye helyesen. Tiszta ciki, h utána kell nézniKép
Én úgy tudom, homeoval is végeznek összehasonlító kísérleteket, különben nem nagyon lehetne homeopátiás kórházat csinálni. Csak mivel ez egy német módszer -Hanemann dolgozta ki- a VH után betiltották Mo-n. Még az 1. után, ha jól tudom. Tito volt a másik, aki még betiltotta. Így mostanában kezdett visszaszivárogni, Németo-ban meg még a biztosító is támogatja a homeos gyógyszereket.
Már értem a dolgokat, oroszlán. Te mi is vagy? Biztos vmi érzékeny jegyű, jó páros vagytok ti is. Robi is bak én meg rák, szóval néha nagyon jók vagyunkKép
A kukucsolás aktív kukucsolást jelent, azaz nem csak várja, h te eltűnjél és megjelenjél, hanem ő is pl. magára húzza a pelust és előbújik.

Mino,

Kép

Bálintod össze-vissza csalja a lányokat! Na nem csodaKép
Jól vagytok?

Lina,
9 hónap...de jó volt akkorKép
Nekem az volt a legjobb, legkönnyebb.

Lányok,
én úgy félekKép Anyósomnak ma van a névnapja és holnap már megint mennünk kell (nekem semmi kedvem) Szszállásra. Mit fogok csinálni, ha Leona megint végigüvölti az utat oda-vissza, meg még ott is?
Robi képes lenne kettesben, nélkülem is elmenni vele. Ha vmit a fejébe vesz, annak úgy kell lenni.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Itt vagyok én is, még kiélvezem a net utolsó pillanatait, egy két óra múlva indulunk haza, és ki tudja mikor leszek újra.
Voltunk a bababörzén, másfél óráig bírtam, aztán feladtam. Akkora volt a tömeg, mindenki tolongott, és ugye ott az ember még a hasára se hivatkozhat, mert kb. minden 3. embernek voltKép

Azért olyan fura, a férjem most mondta, hogy belegondoltam, hogy tegnap aludtam ebben a lakásban utoljára? Most, hogy így mondta, tényleg, de fura, hogy annyira nem visel meg. Én annyira szoktam ragaszkodni a dolgaimhoz, fura, hogy most annyira nem, pedig ezért a kis lakásért tényleg megdolgoztam...

Syg,
miért ez a 9. a legkönnyebb? Nekem eddig sem volt igazán bajom, viszont most már éjszakánként, ha megpihennek a tagjaim, fájnak. Főleg a szeméremcsontom, meg a bordám. Szivacson alszunk, alig birok felkelni kimenni WC-re, napközben meg semmi gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,én vízöntő vagyok-ikrek ascendessel,asszem. Ne izgulj Leo miatt holnap,jó lesz minden!Neked azért nincs kedved menni,mert attól félsz sírni fog,vagy más miatt? Ha megnyugtat-bár nem hiszem-mi is megyünk holnap Anyósékhoz ebédre,és semmmmmmmi kedvem. Na mindegy. Makacs egy férjeink vannak,azt akarod mondani? Jó lesz már,ha ideköltöztök és kiötlünk vmit "ellenük"Kép!
Én nagyon várom a síelést! A babát váró barátnőm is gyógytornász,mondta Õ is, h majd kell jó cipő,ha járni kezd Hanci, (ezen a kövön tuti eltakar mezítláb),de lehet,h nincs ilyen piciKép, megnéztem csak kíváncsiságból az Alföldben,16-s a legkisebb, ennél a mostani "kocsicipőnél" kb 1-2 cm-vel nagyobbKép.Erre mondja a férjem,:"az tavaszra pont jó lesz", szegénykém még mindig azt hiszi,h tavaszig kihúzzuk négykézlábKép!

Kép
seriff

Lina,
nekem azért volt ez a legkönnyebb, mert már nem féltettem annyira Manót. Mindig kitaláltam vmi félnivalót, végig attól féltem, nehogy koraszülött legyen.
Igaz a végén meg attól féltem, h túl nagy lesz és gond lesz szüléskor, de már jókedvű voltam, el mertem menni bárhova, mert már nem zavart, ha keményedett a hasam...
Szóval agyban volt könnyebb. Fizikailag nekem csak a hányinger volt rossz, de az a 11 hét életem legrosszabb 11 hete volt. Tartok is a következőtől.

Seriff,
azt akartam még írni, h teljesen igazad van abban, h a betegnek hinnie kell a gyógyulásban, mert sztem az nagyrészt fejben történik. De a homeopátia hittől függetlenül is uúgy működik, mint a hagyományos orvoslás. Egyik sem hat, ha én nem hiszem el, hogy meg tudok gyógyulni.

Mino,
Kép

Kép
sygnum

Seriff,
a vízöntő is nagyon érzékeny jegy, jól beleválasztottunk. Vagy nem véletlen, hogy ez így van?
A legnehezebb akkor, amikor én is megmakacsolom magam és nem tudunk dönteni. De ilyenkor én vagyok a makacsabb, csak aztán ezt 100* kapom vissza.
Csak a sírás miatt nem akarok menni, más oka nincsen. Jól megvagyok Robi családjávalKép
Bár ők is olyan közel laknának, mint a te anyósodék. Bár tudom...
Naggggyon tetszik ez a "szegénykém még mindig azt hiszi...". Látszik a makacsságKép
Én most nagyon-nagyon-nagyon szeretnék költözni, de nem fogunkKép
Szalagfüggönyünk jó lett a konyhában? Én még azt sem láttamKép

Kép
sygnum

Ja, Seriff,
azt hiszem Leona nem hízik. Pedig még mindig csak 1 ciciből eszik, ott lenne a másik is, ha éhes maradna, ehetne még, de sosem kéri. Nem tudom, miért.

Kép
sygnum

Seriff,
Kép

Kép
sygnum

Syg,miért ne hízna?Ráálltál a mérlegre?Megkaptátok az 5hós oltást már?Mikor mentek dokihoz?Nálunk van mérleg,ha gondolod!A függönyt nem láttam,vagyis nem figyeltem. Nálunk én engedek,ezt asszem örököltem,vagy tanultam a szüleimtőlKép.

Óh,lehet,h lefoglaltam kicsit itt a helyet, azt hittem,h elküldtem,és kimentem a konyhába a pizzáhozKép!

Kép
seriff

Syg,
azt, hogy ne legyen koraszülött, én is számolom, már csak 8 napot kell kibírnia, de mindig azzal nyugtatom magam, hogy 8 napon már biztos nem múlik semmi. Picilány egyre többet csuklik és nagyon erősen, biztos gyakorolja a légzéstKép
Csütörtökön még visszajövök Pestre néhány dolgot bedobozolni, hogy szombaton a költöztetőnek már csak vinni kelljen, remélem akkor se lesz gáz.
Hú, szerencsére ebből a hányinger dologból kimaradtam...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,én meg azt hittem,már úton vagytok,azért nem írtam Neked!Kép Börzét gonodltam,h nem nagyhasúaknak való!Remélem Kobék sikerrel járnak!

Ja,azért érek rá ennyire,mert kettesben vagyunk,Apa tanfolyik Szegeden, Csücsök meg alszik.

Kép
seriff

Seriff,
még itthon vagyok, szerintem csak egy óra múlva indulunk, a férjem itt agonizál, dolgoznia kellene, de mindent kitalál, hogy ne kelljen, most épp Poirot van a tévébenKép Pedig a lakáskulcsért mennénkKép

A börzével az volt a gond, hogy a csarnokban körben voltak a gyártók és kiskereskedők, középütt meg az egész területen a használt ruhákat áruló emberek. Úgy vettük észre, hogy a középső részen alig volt mozgás, és mindenki ezen a külső gyűrűn összpontosult.
Volt olyan hely, amit szívesen megnéztem volna, de egyszerűen akkora tömeg volt előtte, hogy elment a kedvem. Mondjuk ezt nem terhesen sem szeretem nagyon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
ráálltam és még mindig csak 7300 körül van. 5 hósan volt 7200valamennyi.
Annyira nem izgat, mert ha éhes lenne, biztos szólna, csak fura.
Apa mindig tanfolyáson van? Gyűjti a pontokat? Nekem is kellene, gyeden nem kapunk semmit. De hogy menjek el Leonától bárhova is?
Többnyire nálunk is én engedekKépPedig ez nem jó dolog.

Lina,
nekem sincs most kedvem semmihez.
Keresgélek, hogy hogy tudnám visszahozni ezt a címsort v böngészősávot v mit.

Kép
sygnum

Syg,
a Nézet legördülő menüben van böngészősáv, ott tudod állítgatni, bár nem tudom mi a konkrét gondod vele...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, üdv mindenkinek, puszi az összes babának!!! Kép
Amikor tudok, akkor majd netközelbe kerülök, és jelentkezem!!!

Cukker,
várom a hívásod, készenlétben leszek kedden!!!Kép

Aztán csak szóljatok, ha babázni kell valahol, vagy császkálni a városban, nem tudom, mennyire fogok unatkozni otthonKép

Puszi mindenkinek!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Sygnum, akkor a te anyósod is Erzsébet? Mi nemrég jöttünk meg, odavoltunk étteremben, most megy a mosógép, mert őrültesen büdös kaja szagú lett az össze ruhánk.

Olyan kellemetlen volt, mert a tányérkészletben, amit ajándékba vittünk, volt egy csömpe szélű. Kicserélni nem lehet, mert már régen megvettük.

Linácska, akkor nem bánom, hogy nem mentünk. Nekünk holnap lesz Pest, remélem bírni fogom. Ma nem bírtam pocaklakóval. Étteremben és végig dúrta magát, kiszorította belőlem a szuszt is. Bezzeg most, hogy pihenek, ő is nyugiban van. Lehet, hogy nem tűri a csavargást? Kép
Szép a történeted a pároddal és örülök, hogy ilyen hamar sikerült a bébi. Hétfőn majd felhívlak, ha odaértem a kórházba, aztán meg, ha végeztem. Remélem, hogy még ezt elolvasod. Jó utat és vigyázzatok magatokra!

Mino, Sam

Babák ennivalóak így együtt.

Kép

Kép
cukkermáz

Látom Linával el is kerültük egymást. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok Kép

na pihis tervem nem jött be Kép ma az egész nap rohanás volt most van egy kis csend nem is tudom mi lesz mert áki már 2 óra óta alszik remélem nem alszik már sokáig mi lesz estére??!!!

na tessék mennem is kell majd folytatom

Kép

Kép

Kép
roz23

közben felébredt áki is

mi is holnap anyóshoz megyünk dettó ugyan ez az érzés semmi kedvem nincs menni de ha nem mennék tibor elmenne egyedül a csajokkal azt meg semmi képprn nem akarom 1/2 órát nincs velük egyedül nem hogy egész nepot pedig hogy nem szertek oda járni hideg van füst br.... utálom már előre

seriff kérdezted hogy megyógyultam e hát... a az orrom már sokkal -sokkal jobb cak a hátam ne fájna de egyszerűen nincs időm elmenni dokihoz tibor is egnaop eggel elmnt dolgozni aztám ma délelőtt 11 kor láttam ujra elmet "golfozni" egyenessen a munkából aztán valami virust bekapot a srác gépe ahol voltak hazajött hajnali 4 kor letöltött valmi virusirtó progit aztán visszament megjavitani sráca képét aztán kiment piac aztán rátelofonáltam hogy mostmár jó lene ha jönne mert kelne nagyker kártya mert semmi kaja nincs itthon akkor sem jött haza hanem ott megvárt minket azután jöttünk egütt haza persze ebéd után szinte egyből elment niki kis barátnőjét szállította haz arákoczi utcára azóta nem láttam valami gépet ment megint javitani de azért mondhatta volna mikor lindult na mindegy csak kicsit rosszul esik persze holnapra legyen minden kész hogy tudjunk reggel indulni anyóshoz

jólkifogtam én amerikát ezzel a pasival

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,sajnálom,h nem javulsz,de a legeslegjobban azt,h nem tudtál ma pihenni!Kép (amerikás pasinak meg van egy csomó telkeKép)

Syg,aha pontot gyűjt,ez is vmi 0-t fizet 10-et vihet akcióKép! Nekem csak szakvizsga után kell gyűjtenem,az meg ha 2007-ben visszamegyek dolgozni,2009-ben lesz,szóval ráérekKép! Majd ha picit nagyobb lesz Leo,elmehetsz tanfolyamra,majd mi vigyázunk Rá HancivalKép!

Kép
seriff

seriff Kép Kép

ja csak gyözzem kivárni Kép Kép tényleg te kezded tavasszal a tanulást ?

syg
nálunk apa kos meg is látszik makacs önfejű okoska mindig mindent jobban tud bárkitől

én is azon filóztem valmelyik nap és mondtam is anyumnak hogy milyen jó lesz adrit jövö decembertől vagy lehet hogy ha ügyes lesz ( szobatisztaságra gonodlok itt meg beszédre.... bár ezekkel nincs gond Kép ) akkor mehet oviba aztán következő márciusban áki2 éves és mehetne bölibe persze ha csak ö is ugy áll hogy önnáló... és én is mehetnék tanfolyamra vagy akár 4 órában melózni aztán mondta is anyu hgy azét ezt ne várjam annyire mert ugye akkor már az is ott lesz hogy tanuljak melózzak és itthon ha hazajövök ugyan igy meg kell majd csinálnom dolgaim éa tök igaza van ugyhogy már ezt sem várom annyira Kép de mindenképpen akarok jövöre sulit kezdeni ,ég nem tudom hogy mit

Kép

Kép

Kép
roz23

hát nem nagyon aktívkodtunk ma Kép

börzések megjöttetek milyen volt lináék látom voltak de ő már mostanában nem olvas minket Kép
a talit sem tudtuk lefixálni nem baj majd telcsin

patriot

remélem vasárnap auért benázel reméltem hogy még ma hallunk rólatok

syg seriff

jó ebédet holnap nektek is Kép Kép

most megyek még mosogatok fujj de utálom

Kép

Kép

Kép
roz23

látom senki

sam ha olvasod hétfőn akkor jöttök ? ha nem tudtok jönni csak lemezeket apa bedobná valamior mert ma már hiányolta niki ( most először Kép )

szép álmokat mindenkinek Kép

probáljátok ki azt linket amit kob irt pá rnapja 2 napja azokat vágogatjuk ugy tetszik csajoknak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Roz, nincs Nektek mosogatógépetek?Szegénykém, ha ennyit mosogatsz,igazán kijárna Neked egy!(mondjuk nekünk sincs, de nem is mosogatok annyit)

Syg,szorítok, hLeona jól bírja az ebédet!Remélem, h jól aludt a Drága!

Mino, ugye Bálcsi ágyára sem úgy süt már a Hold?Visszaállt a rend?

Bea,megjöttetek már Debrecenből?Máskor is aludtatok már nemotthon Lillával? Jól viseli?

Kob,milyen volt a börze?Hogy sikerült pénteken a szülinap?

Nana,mostmár biztosan jobban vagy,ugye?!Kép

Kép
seriff

Hello Ser!
Hát ma még csak Te kukkantottál be?
A holdvilág már nem úgy süt le Bálcsi ágyára, de gyermekemet még nem sikerült megjavítani. Hát hiába, elromlott... Lehet, hogy hosszabb távú lesz a helyzet javulása. Minden éjjel ébred olyan 1-3 között, és szopizik is, és még mindig gyakran nyöszörög álmában olyan 4-utántól.. Nem tudom, mi lehet Életkével. Mit álmodhat? Vagy miért teker a pocakja hajnalban?? Olyanokat pukizik a nyöszörgés után. Kép
Andris is sokszor mondta, hogy ezt a funkciót nem kértük a gyerekkel!Kép Kép Kép Visszavigyük? Még garanciális? Kép Kép Kép Kép Kép
Lehet, hogy tényleg sokat engedem cicizni...?? Hogy tagadjam meg Tőle?? Ja, és nekem nem ömlik a tejecském, csak akkor csepeg, amikor hosszú időt alszik egyhuzamban Bálint. De onnan tudom, hogy van elég, hogy Bálint gyarapszik, és amikor szopizott, és megnyomom a cicim, még akkor is jön belőle tejcsi. Ha meg úgy érzem, hogy nem lakott jól, akkor átteszem a másik cicire.
Ha valahova elmegyünk, friss levegőn van, akkor van hogy 4-5 órán át eszébe sem jut a kaja! De van amikro 2 óránként kéri! (persze csak nappal..)
Ma teggel megint odatartottam a szájához egy darab banánt, és megint elkezdte szívogatni, cuppogtatni, még a kis ínye helye is meglátszott rajta. Erre kicsit oldalra fordult, és máris rászippantott a cicire, és jóízűeket kortyolt belőle.. Még mindig jobbnak találja a mézédes banán után is a tejkót! KépKépKép
Sachee tündéri ember! Hannáját is majd megzabáltam! Vagyis Õ zabálta fel a játékokat! Kis eleven, pörgő-forgó-kúszó csajszi!
Syg
Bálint nem csalja meg a csajokat, hanem figyelmesen, illedelmesen, tisztelettudóan bókol, és kedveskedik minden lánynak!! Hát nem így kell csinálni egy igazi férfinek?? Kép Kép

KépKép
mino

Ja, tegnap voltunk a fiatal cukorbetegek rendezvényén (a hétfői világnap keretein belül), és a fotós kiszúrt minket... Oda is jött hozzánk, én meg elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik laptól van.. Kérdeztem, hogy most akkor sztár lesz a fiamból?? Nem tudom, hányszor kapott le bennünket a rendezvény alatt, de mindig mosolydott ránk.. A rendezvényt szervező Főorvos is külön üdvözölte Bálintot, és a legdrágább Doktornénim vagy fél óráig kisajátította! Már csask azért adta vissza, mert állandóan meggyanúsították, hogy az unokája.. Pedig még fiatalok a fiai ahhoz! én meg nagyon öreg lennék menyének.. Na nem baj.. Kép Kép
Nagyon büszkék voltunk a Fiamra! A MACOSZ elnőke még meg is kérdezte, hogy ugye nem a Bálint a cukorbeteg.. Na az ő előadása nem annyira tetszett Bálintnak, mert közben pityeregni kezdett Bálintom. Álmos volt, és hangos volt amikrofon.. Kimentünk levegőzni, mire visszaértünk elbúcsúzni, már tátott szájjal aludt a kengurúban.
Olyan bűszke voltam, hogy mindenki a Kisfiam csodájára járt! Kép Kép Kép
A KTV-n is lesz összefoglaló a találkozóról. De a fotó hol lesz majd??? (ha bekerül) Kecskeméti lapok, vagy Petőfi Népe... Meg kell tudnom! KépKép

KépKép
mino

Sziasztok!
Tegnap este megérkeztünk.Lillácska nagyon jól érezte magát.Szeret mamáéknál lenni, úgyhogy vele nem nem volt gond.Sajnos hétfőn meghalt apukám.Épp a kórházba mentünk meglátogatni, de már nem volt kit.Úgyhogy én most eléggé kész vagyok.
Rengeteget írtatok.Nem is tudtam még visszaolvasni.Majd idővel.Úggyhogy nem is tudom,hogy kivel mi történt.Csak a képeket néztem meg futtában az édes kis gyerkőcökről.Láttam néhány új nevet is.Üdv. nektek is.Most megyek is, mert ezer a dolgom.Lilla is mindjárt ébred.Csak beköszöntem.Majd még jövök, vagy Zsolti.Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Kedves Bea!

Fogadd őszinte Részvétünket! Kép Nagyon sajnálom.
birolili

Bea,
sajnálom, részvétünk!
Pelust sikerült venni?

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?