Sziasztok!
EIRKA:
Először is tőled kérek ezerszer is bocsit. Nem jöttem tegnap MSN-re, mert csak annyi ideig kapcsoltam be a gépet, hogy megnézzem az iwiw-re bejelölt, régi osztálytársaim visszaigazolnak-e, mert amúgy sógornőm jött gépezni. Szóval még egyszer bocs, de a Szabi is előtte két perccel jött meg, volt egy kis beszélgetnivalónk.
Nagyon jó szerintem, ahogy kitaláltátok a karácsonyfa diszítését, lehet hogy így csináljuk majd mi is.
Igazándiból a kisfiú nem a tesóm édes fia, hanem ő hozott gyermek a kapcsolatba, vagyis a párja kisfia, úgyhogy a tesóm most a gonosz "mostohaapuka"
Komolyra fordítva a szót, a tesóm és párja kb. két éve estek hirtelen szerelembe, és össze is költöztek, a kisfiú pedig akkor már nem is volt annyira kisfiú
A ényeg a lényeg, jól megvannak így ők hárman.
ZSANETT:
Igen, a díszek miatt én is aggódok egy kicsit, de nem lesz gond, ha egy-kettőt eltör majd.
Én is hallottam már erről a puffadós festékről, de még nem próbáltam ki.
Kutyusügyben nagyon aranyosak vagytok, Zsanett, élnék a lehetőséggel, hogy nekünk is hozzatok, ha van. Remélem nem gond, ha a pénzt majd utólag adom oda.
Elvileg mi is terveztük, hogy elmegyünk körbenézni a múlt hétre, de nem úgy jöttek össze sajnos a dolgok, nem tudom, hogy most hétvégén mi fog közbejönni.
Erika: majd még megbeszéljük hogy legyen, mert nálunk szinte percről-percre változik a program, majd hétvégén felhívlak, vagy dumálunk MSN-en. Ha megint nem sikerült felmenni, aminek azért van esélye, mert szombaton névnapi buliba megyünk, vasárnap pedig szülinapra, úgyhogy elképzelhető hogy nem lesz belőle semmi, pedig már úgy csavarognék egy kicsit, amihez persze pénz is kell
Azért köszönöm szépen mindkettőtöknek!
ANGI:
Akkor nektek is megkezdődtek a rágcsálós időszak
MÓNI:
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Én nagyon kislányt szerettem volna és nagyon örültem, hogy végül is az lett, bár egész végig nem tudták megmondani, még a 4DUH-n sem.
Most mennem kell autót takarítani amíg csibém alszik, meg délután még egy-két helyre futkosni, remélem egy kis játszózás is bele fog még férni, tényleg nagyon szép idő van!
Jók legyetek, sziasztok!