Sziasztok!
ÁGI:
Szerintem is az lett a legjobb kép, nagyon aranyos! Annyira népszerű az a kutyus, hogy lassan én sem fogom kibírni és veszünk neki egyet
TIMI:
Igen, én is láttam a Coras újságot, meg is örültem egyből, hogy ott jóval olcsóbb a kutyus, de mivel fogalmam sincs, hogy mikor fogunk felmenni Pestre (máshova is kell menni), így csak reménykedni tudok, hogy még lesz belőle.
Tök jó, hogy ti is ott voltatok a babaklubba, kár, hogy nem tudtunk elmenni. Még reggel is filóztam rajta, hogy hogyan tudnánk lejutni autó nélkül, de sajnos max. 40 percet maradhattunk volna, hogy a hazafelé jövő buszt elérjük.
Pont ez az akadálya annak, hogy holnap sem tudunk menni sehova, elég macerás lejutni a Platán-térre autó nélkül, de sajnos a Szabinak is kell és félek, hogy egyrészt Virág hazafele elaludna, másrészt a hosszú út miatt nem maradhatunk sokat. Mert hát ugye az isten háta mögött a lakunk, amit időnként nagyon utálok
ERIKA:
Te nem féltél, hogy a Viki leesik olyan magasról? Virág elég bátor ilyen téren, apja szokott vele olyat játszani, hogy felteszi valahova magasba (na nem mindig a szekrény tetejére) és a kisasszony meg felé lép vagy ugrik, attól függ és persze apja elkapja. Ezért aztán nincs félelemérze, bár a gyerekeknek amúgy sincs.
Virág legújabb tudománya a talicskázás. Erre most a papa tanította meg, a bukfencet a Patrik, most meg a papa. Kész tornász lesz a kiscsajból
Na, és állandóan karattyol. Mikor legelőször hallottam a Vikit "beszélni" nagyon tetszett, gondoltam lassan Virág is eljut ide, úgy látom elérkezett a pillanat. Ma egész nap mást nem hallotttam: Pajik, Pajik, apa, apa.....Hiába mondtam, hogy nincsenek itthon, őket kereste egész nap.
Van egy körkérdésem: ti a gyerekeknek a karácsonyfát is ajándékba szánjátok, vagy együtt diszítitek? Én úgy gondoltam, hogy a szép, feldiszített fa is legyen neki meglepetés, de azt hiszem kivitelezhetetlen lesz. Legalábbis még nem tudom hova tudnék vele én vagy az apja elmenni addig, amíg a másikunk feldiszíti a fát, na meg aztán 24-én ebédre anyósomékhoz jövünk (mármint ha sikerül addigra felköltöznünk), ebéd, ajándékosztás, aztán kis játék után hazamegyünk és ott vacsi, ajándékosztás. Legalábbis ezt én most még így terveztem be. Gondoltam arra is, hogy délután, amíg itt a Kősziklában a két gyerek játszik az új játékokkal, addig mi gyorsan hazaszaladunk és otthon is feldiszítjük a fát, és mire elvileg hazamegyünk, addigra már ott járt a Jézuska.
Én ilyen nagyon aggódos, előremindentmegakarokgondolatbantervezni típus vagyok, amivel időnként a párom agyára megyek, de úgy szeretném látni az arcán a döbbenetet....
Aztán arra gondoltam, hogy már most szinte úton-útfélen feldiszített fákba lehet botlani (lásd pl. a Tesco virágosánál kapásból három szép fa is van), szóval lehet hogy nem is lenne neki érdekes. Még nem tudom mi lesz, de sok mindennek össze kell ahhoz jönnie, hogy a tervem megvalósuljon (pl. a Kősziklában készen kell lennie a fának, mire mi megjövünk, stb.)
Na most jól megaszontam magam, ha valakinek van valami jó ötlete, tippje, írja meg.
Most megyek, elvileg logisztika tételeket jöttem gépelni.
Jók legyetek!
Sziasztok
Hugi