Karmen, na nekünk pont a Broncho nem vált be tavaly, mikor azt szedtük, akkoriban volt a legbetegebb Lali. Most az Isoprinosine bevált nagyon, de azt már két kúrát csináltunk ősszel, nem kaphat többet egyelőre, ezért írta fel a másikat drnéni. Egyébként nem aggódós a drnénink, de én is látom, hogy nem eszik, válogatós és nem nagyon hízik, 2 évesen volt 12.90 kg, 3 évesen meg 14...
Mindegy, én is ilyen voltam, nem voltam 16 kiló, mikor suliba kellett volna mennem már...
Zippzáras elérhetőséget add meg légy szíves, ki akarom azt is cseréltetni, mert jó lesz az oviba váltósnak majd, de ez kedden reggel történt és már aznap délután kellett volna, mert ugye esett a hó és hideg volt, nem tudtam volna napközben elmenni zippzárat cseréltetni. Vészhelyzet volt...
Anett, a Nagyáruház földszintjén vettem, igaz, piros fekete csíkkal az oldalán, de semmi más színben nem volt, és sürgősen kellett ugye. 12e ft volt...
A Nagyában sehol nem volt overál, csak ott azon az egy helyen, ott is csak 3 db, 92-es, 98-as és 104-es egy-egy db.
Lalkó ugyanabba a csoportba jár, tudod az idősebbik gnénivel sosem voltam megelégedve, elég barátságtalan, és szeptemberben meg elment a Heni, jött helyette más, ő aranyos nagyon. Nekem eleve az nagy gond, hogy reggelente van, hogy egyik saját gnénink sincs ott, délután már nincs ott, nem tudok velük beszélni, hogy mi volt napközben, amúgy Lalival jó fejek nagyon, szeretik, csak az idősebb a szülők felé nagyon goromba. Más csoportok gnénijeivel sokkal többet beszélek, tőlük értesülök az ünnepségekről, a szülőikről stb. De most ősszel elfelejtettek szólni a családi napról, senki nem szólt, nem volt kiírva sem, csak egy kis db összehajtott papíron a faliújságon. Úgyhogy arról szépen lemaradtunk, a szülőiről nem szóltak, mondván nekem semmi újat nem tudnának mondani, arról is másnap értesültem, hogy volt szülői. Azért elmentem volna, hogy pl megkérdezzem, ki az új csop.felelős, kinek kell csoportpénzt fizetni meg ilyesmik.
Meg engem nagyon bosszant, hogy nem kísérik ki vécére, nem adhatok rá bodyt, mert azt nem tudja egyedül begombolni és akkor ki kell vele menni...