Új privát üzeneted érkezett!

Karmen!
Én megkérdeztem szülőin, azt mondták, az utolsó szó a szülöé!
Ha én nem akarom, akkor nem kell mennie.
És ezt ők már most tudomásul vették. Remélem igy is lesz!!!
Meg igy is, ugy is viszik tovább a csoportot, mert mint irtam, nagy része nem iskolaköteles.
Állitolag tavaly is nagy balhé volt, mert akkor is erőltették a szülőknek, hogy menjenek a gyerekek a suliba, hogy meglegyen a 2 osztályra való létszám. :roll:
Volt aki már bement a végén az önkormányzathoz is. :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Bea, jó volt hallani rólatok! Képet rakhatnál fel, rég láttuk a gyerkőcöket! :wink: Most akkor otthon vagy Levivel, vagy nagymamázik? Rendbe jött már?
Köszi kérdésed, Lali jól van, már 4. hete jár megszakítás nélkül koppkoppkopp. Kapja az Isoprinosine-t, már a 2. üveggel, nem is tudom, mi lesz, ha elfogy. Minden reggel és minden este jó alaposan kiporszívózom az orrát, ebből semmilyen nyafogásra nem engedek, drnéni mondta, hogy így a napközben bent pangó bacikat ki tudom alaposan üríteni, és úgy tűnik, tényleg használ.

Karmen, én semmi pénzért nem mennék így színházba, bár vasutas családból származom, de a MÁV... :roll: :evil: Ügyes vagy, hogy be merted vállalni, ha meg még meg is érte az előadás, akkor szuper!
Én is nemrég voltam "stresszoldó tréningen" a Mecsekben 3 napot a kollégáimmal, hát nagyon félve vágtam bele, de szuperjó volt és nagyon szükségem volt már rá. :wink:

Körkérdés: mit vesztek a gyerkőcöknek karácsonyra? Lali már totál rá van kattanva a karácsonyra, sorolja, miket kér. De nekünk ugye ott van rögtön a szülinap is, duplán kell gondolkodnunk - és költenünk, sőt triplán, mert apa szülinapja is akkor van. :roll: Lalkó mesés tortát szeretne, Noddyt vagy Bob mestert, van valakinek ötlete, hol tudnánk megcsináltatni? Ja és szerintetek érdemes ebben a korban már szülinapi bulit csinálni? Én nagyon nem szeretnék, ott a karácsony meg a szilveszter, de hátha a gyereknek tetszene, gondoltam, otthon valami kis délutáni 2-3 órás banzáj lehetne szendviccsel meg sütivel. Hm???
Mi kari és szülinapi ötleteink: karira traktort kér, meg Lego Duplo-t, illetve rendeltünk neki Vateráról Bob-os hátizsákot meg pólóra vasalható matricákat, szülinapra meg rendes "nagy" ágyneműgarnitúrát, hozzá egy túra Bob Mesteres meg egy túra Noddy-s ágyneműhuzattal.

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Szerintem a buli tök jó ötlet,a gyerekek élvezni fogják és ez a lényeg.
A karácsonyi ajándékokat is jól össze válogattad, Málna is nagyon várja,minden nap elmondja, meg a Mikulást is. Nekem lövésem sincs mit vegyek neki karácsonyra, már nagyszülők is kérdezgetik,de még magunknak sem tudom. Mi megyünk Bécsbe december 2. hétvégéjén egy 4 napos karácsonyi vásáros kirándulásra, én begyűjtöm a pénzt és ott fogok kint vásárolni ,nem drágább mint itthon és sok olyan klassz dolog van,ami itt nincs!Ez a terv egyenlőre.
20140113113746

Zita!

Örülök, hogy Márknak minden jól alakul. Az erőltetés úgysem visz jóra.
Hannának jól megy a suli végülis, de nehéz azért a sok kötöttség..
Mostmár ez van.

Ok.Küldök megint önéletrajzot. :wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde: Mi az a sok kötöttség?

Mi dilemmázunk Grétin, hogy suli vagy nem suli :( Nem tudunk dönteni :( Az oviban elvileg a héten !!! :O meg kell mondanunk mi lesz.....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Én szeretném, ha Peti 2012-ben mehetne iskolába, csak akkor nem fog menni, ha a saját óvónénije - akiben megbízok - azt fogja javasolni, hogy maradjon.

Szilcsi, én még nem szerveznék gyerekzsúrt. Szerintem ez bőven ráér iskolás korban, az ottani barátok úgy is tovább megmaradnak. De ti tudjátok.
Ajándék: na én ettől állok fejre, ezt kérek, azt kérek, amazt kérek, csak győzzem. :) Valószínűleg Verdás társast fog kapni, a dédik autópályát vettek, anyósom valami távirányítósat vesz.

Vasalható matrica: én is vettem, jaj, de örült Peti annak a pólónak, amire rávasaltam. Most csak pólót kéne vennem, mert az nincs. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Bea!

Kötöttség végigülni az órát, megcsinálni a házi feladatokat, és hát nincs annyi játék a suliban meg itthon sem...
Sok gyerek egyébként is úgy jön suliba, hogy kétszer járta a nagycsoportot, és ők előnyben vannak sok szempontból..
Ha teheted tartsd vissza szerintem...

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Exi, én nem bánom, hogy sorolja, sokkal könnyebb így választani, hogy mit kapjon meg, mint amikor még nem beszélt és csak tippre mentünk. Engem nem zavar, rábólintok, hogy persze kisfiam, aztán úgysem kap meg mindent, de ez őt sem zavarja, mert örülni fog annak, ami ott lesz a fa alatt. :wink:
Mi is most vettünk pólókat meg hosszú ujjú felsőket a matricák miatt.

Kép
szilcsi

Halika!

Hétfőn voltunk Viussal Pesten kontrollon, az eeg-je egyre carabb. :( :( :( Már több féle rohamai is vannak, a doki Lennox-Gastaut szindrómát feltételez. Kaptunk új gyógyszert, most a régiekből egyikkel, 1 hónap alatt leállunk, és aztán kezdjük el felépíteni az új gyógyszerét.
Nem vagyok feldobva, mert utánaolvastam ennek a betegségnek. Először is azért nem vagyok feldobva, mert a betegség egyetlen megelőzése a megfelelő terhesgondozás és helyes szüléslevezetés és ezen már sajna túl vagyunk..... :cry: :cry: :cry: Nem genetikai megbetegedés, de ezt már tudjuk egy ideje, hogy az orvosok cseszték el...... :evil: :evil: :evil:
Másik ami miatt nem vagyok feldobva az a jövő ami Rá/ránk vár. :cry: :cry: :cry: :cry:

Bea: Tartsd vissza Grétit, nagyon kemény a suli ilyen kicsiknek, sose értettem meg miért kell 6 évesen iskolába kényszeríteni a gyereket???????? Majd ha 7 éves lesz. Legyen még egy kicsit gyerek...... :wink: :wink: A Marci útálja, hogy 1 évvel fiatalabb az osztálytársaitól, tiszta kész van ez miatt! Pedig összenőttek de akkor is..... Iskolába meg 6 évesen...háááááát annyira kicsik még, azt a bazi nagy táskát cipelni, és egész nap a fenekükön ülni az örökmozgóknak.... :shock: 8)
Magánvélemény volt!

Gyerekzsúr szvsz kb 4-5 éves kortól, amikor már szocializálva vagyon a gyermek.... naccsaládban 3 éves korban már simánszki edzett a tesóktól :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Végtelenül egyet értek veled, suli ügyben!!!!! :wink:
Márk is 7 évesekkel lenne egy osztályban. :shock:

Szilcsi!
Te tudod, de én még nem tartanék bulit!
Én most keztem azon gondolkodni, hogy 6-ik szülinapra esetleg kellene a játszóházba valami összeröffenés. :wink:
De ez magánvélemény!!!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsúrt én ha nem muszáj még nem tartnék:) Norbinak sem lesz remélem még tavasszal. Persze ha addig mások meghivják többen is akkor sajnos muszáj lesz visszahivni már most öket, de eddig szerencsére nem ment még zsúrra.
Orsit hivták 2x az új oviban, a régiben nem volt szokás. Nem is bántam. De lehet még nem tartunk Orsinak csak suliban majd.

Zita! Én tudok olyat aki hiába eröltette és ment el mindenhova nem engedték a gyerek ovis maradjon. És elötte évben is volt aki szintén igy járt. Tesomék ovijában is megmondták az utolsó és volt erre, idén már ott sem engedik bárhogy kéri a szülő. Hát én csak azt remélem hogy ez nem igy lesz, mert tudjátok nálunk is nagy vita volt ebböl, de hiszem hogy én jobban ismerem a gyerekemet mint az ovonéni. Aki aztán rájött késöbb hogy tényleg nem olyan Orsi másokkal mint vele:(

Karira mi távirányitós markolót gondoltunk meg gitárt Norbinak, mert egész nap táncol és énekel. Orsinak meg valszeg megint Legot v egy csocsóasztalt.
Lehet a bringát is elkapja amit tavasszal vettem de eldugtuk. Még ugyis nagy volt neki akkor.

Enikö! sajnálom a rossz eredményeket! Elhiszem nem lehet ezen túllenni hogy mások hibája...

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karácsony: a csajok is sorolnak, meg körülírnak, de nekünk is kell gondolkodni, mert ők csak plüssállatban gondolkodnak :lol:

szilcsi: Örülök, hogy bírja Lali egészséggel, hajrá!!!

Enikő: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Iszonyú lehet nap mint nap belegondolni, hogy ki lehetne most Viola, ha nem így alakul :cry: :cry: Megkérdezhetem, ki volt az orvosod vele?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Jó nagy a pangás errefelé. :( Mindenki el van veszve...???
Hogy kicsit feldobjam a napot, egy ötlet. Nemrég voltunk a kolléganőimmel Újszegeden a Derkovits fasoron bowlingozni. Lehetne szervezni egy babanetes bowlingozást, lenne kedvetek hozzá? Valamelyik pénteken vagy szombaton, a pályafoglalás árát össze lehetne dobni. Büfé is van, lehet alkoholosat fogyasztani, ha valaki szeretne, le lehet ülni asztalokhoz beszélgetni is. Csak mert idén nem volt még tali, jó lenne egy... :wink:

Nóra, megkérdezhetem, milyen műtéted volt? Vagy nem publikus? Felépültél teljesen? Plüssállat: na azzal lehet kikergetni a világból, Lali hál istennek nincs odáig értük... :roll: :lol:

Enikő, sajnálom a rossz eredményeket. Valamikor egy búfelejtő parti?

Tényleg, olyan jó lenne egy este összeülni! A rég nem látottakkal is jó lenne beszélgetni: Bibi, Timika, KLZsuzsi, Zsivicz, Melinda... Hol vagytok??? Akár a Classicba is be lehetne ülni, az mindenkinek bejött.
Én próbálkozom lelkesen, csak legyen hozzá partner is... :oops: :lol:

Mi jól vagyunk, továbbra is... :D :D :D Kicsit folyt az orra Lalkónak a múlt héten, de nem volt vészes és el is múlt. Ma délután adventi készülődés lesz a bölcsiben, remélem, élvezni fogja a koszorú készítést. :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Gyerekzsúrral kapcsolatban az ÉN véleményem, hogy 4-5 éves kor alatt nincs sok értelme, a gyerek nem sokra emlékszik belőle, meg az 1-3 éves gyerekek nem tudnak sokáig egymással játszani, aztán keresik anyát, meg szanaszét széled a bagázs....nem lehet őket hatékonyan összefogni - SZERINTEM, ezért pénzkidobásnak tartom. Mi nem is tartottunk eddig, mert Boti sem hiányolta.
Viszont most szeretnék Botinak, mert most már Ő is szeretné, már írja a listát, kiket szeretne meghívni! :lol:
Csak a gondom az, hogy a játszóházas zsúrok - számunkra - horror, és megfizethetetlen áron vannak. :cry:
Nekünk hely van a bulinak, kaját és tortát intézem én, viszont kellene egy jó, szakképzett animátor a gyerekek mellé, aki klassz feladatokkal, játékokkal le tud kötni 12-15 gyereket 2-3 órán keresztül. Na ilyet nem találok sehol. :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval, ha valaki tud ilyet, plíííííííííííz, sos segítsen!!!

Kép
Kép
zituska28

Zitus, Hanga Ágit tudom ajánlani, ő egyéni vállalkozóként vállal ilyesmiket, szóltam most neki, hogy dobjon fel ide elérhetőséget (vagy priviben elküldöm én, ha ő nem jelentkezik).
Itt már ajánlottam valakinek nemrég, nem tudom, neki bevált-e? Sikerült megbeszélniük valamit Ágival?
Taliban benne vagy? Többiek???

Kép
szilcsi

Ilcsi :)
Irtam Neki a facebook-on, de nem vállalja, mert a Kalandparkban dolgozik hétvégenként. :( A Kalandpark meg qrva drága.
Tali jó lenne, de hogy én mikor tudok elszabadulni?? :roll:

Kép
Kép
zituska28

Tali jó lenne! Nekem csak a dec. 3 nem felelne meg, másnap reggel korán utazunk Pestre Orsival a Disney-re. (képzeljétek még nyert is az egyik jelenetben résztvételt, csak 2 gyereket sorsolnak előadásonként, irtóra várja már!:))

Nekem jo a bowling is, bár nekem ott nehezek a golyók nagyon, még a kisebb súlyú is és abba még az ujjam is mindig beszorul. Én szivesebben mennék a Classicba de elmegyek a bowlinra is ha a többség arra szavaz!

Szülinapra nekem sincs ötletem hol lehetne, mert a játszókat én sem tudom megfiizetni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Akkor feldobom az ötletet, hátha lesz belőle valami.
TALI:
December 10. péntek este 9 óra, Classic Café.
Kéretik jelentkezni, mert ha sokan leszünk, foglalok asztalt!

Kép
szilcsi

Én is benne lennék a taliba, de 10-én mi már Bécsben vagyunk,előtte 7vége sem jó, de a 17-e nekem igen,a Classicba, én Újszegedre nem bumlizok ki kocsival (lusta vagyok :oops: ) aznap lesz 1 vizsgám,így jó lenne kikapcsolódásként is ,meg persze főleg találkozni és beszélgetni. Jó ez az időpont még vkinek?

Nálunk is ma lesz Adventi készülődés az oviban, a bölcsiben tavaly nem volt ha jól emlékszem ugye Szilcsi?
20140113113746

Nekem a 17.-e nem jó, munkahelyi évzáró bulink lesz aznap és az eltart késő éjszakáig. :wink:
De nyilván az az időpont legyen, amelyik többeknek megfelel.
Tehát: december 10. vagy december 17.?

Anett, én sem emlékszem tavalyról készülődésre, de a tegnapi nagyon jó volt. Igaz, voltak kisebb bakik, nem figyelték a befizetéseket a gondozónők az elején és olyanok is vittek le koszorút, akik nem is fizették be az árát, emiatt kevesebb volt a nyersanyag, mi pl. bordó gyertyát kértünk direkt, de az elfogyott - elvitték mások, akiknek nem is járt volna koszorú... De mindegy, nem problémáztam, de megállapítottam, a szervezés és a kommunikáció terén nem járnak az élen. De Lalkó nagyon élvezte, jól el is fáradt a nagy nyüzsgésben.
Készen van az útlevelünk, az eszem megáll, az ő nevére jött az ajánlott levél, ezt vajon hogy fogom felvenni a postán? Vigyek születési anyakönyvi kivonatot? :roll:

Kép
szilcsi

Nekem bármelyik időpont jó, és a bowlingra szavazok, a classic vénasszonyos nekem :oops: 8) én élni szeretnék :) 8)

ceniko
Szeged

Vagy menjünk karaokézni 8) 8) 8) 8) 8)

ceniko
Szeged

Szilcsi!
Nekem simán ideszokták adni Laci leveleit is, igaz az itt van Szatymazon.
Oda irom, hogy a felesége, és kész. :wink:
Talit én még nem tudom, majd szólok.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Persze az az időpont legyen ami a többségnek jó.
Szilcsi! Személyi igazolványotok nincs? Nekünk is Málna nevére jött és apósom simán átvehette,nem problémáztak.
20140113113746

Szilcsi, gondolom egy a lakcímetek, azonos lakcímen lakó közeli hozzátartozónak odaadják a levelet.

Tali: én nem szeretek bowlingozni, nekem a teke nyerő csak. Evvan. Én mennék, de nem tudom, hogy lesz-e céges bulink...

Ági és
KépKép
exdeus

Nekem a 10-e lenne jó. És a Classic. Nekem évente 1 bowling elég az meg most lesz éppen, igy 10-én már kihagynám.

Szilcsi! ahogy Ági is irta azonos lakcímen lakó átveheti a levelet.

Kép

Kép

Karmen
karmen

szilcsi: koszorú- az ilyesmi engem ANNYIRA fel tud bosszantani! Az útlevelet símán odaadják neked.

Tali: nekem egyelőre mindkét időpont jó, a hely meg tökmindegy (nem az a lényeg, hogy hova megy a társaság- szerintem), de nem ígérek semmit...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Dec. 10. nekem nem jó, 11-én (szombaton!!!) értekezletünk lesz 8-tól, ami egyébként munkanap, a 24-ét dolgozzuk le!

17-e meg még olyan messze van, fogalmam sincs, hogy jó lesz e, egyenlőre jónak tűnik.
Szervezzétek nyugodtan, aztán ha úgy alakul megyek, ha nem nem.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

http://tv2.hu/tenyek/video/tenyek-teljes-adas-2010-11-28-vasarnap

Sziasztok, 13:45-nél van a szemem fénye. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Január 3-án kezdjük az ovit, most voltam bent megbeszélni a tudnivalókat, elég szimpatikusak az óvónénik és a dajka is. Az első hétre nem kell ebédet kérnem, otthon fog ebédelni Lalkó, a 2. héttől megy majd élesben, de azt mondták, gyerekfüggő is a beszoktatás, nem kell ragaszkodnunk ahhoz, amit megbeszélünk előre, majd látjuk, hogy alakul. Kifli lesz a jele. :lol:

December 14-én megyünk 3 éves státuszra, ott miket néznek? Ugyanaz lesz, mint a 2 évesen? (szemészet, vérvétel, ortopédia, kukivizsgálat volt nekünk, plusz a védőnő ugye megméregette: fejkörfogat, mellkaskörfogat, fogak, magasság-súly)

Nekem továbbra is csak a dec. 10. jó talinak, és mivel a többség (eddig) nem nagyon akart bowlingozni, akkor legyen a Classic. Én 9-re ott leszek... Enikő, bocsi, tudom, te nem szereted a Classicot, de majd elmegyek veled karaokezni is. :wink:

Kép
szilcsi

Egyébként igazat adok Nórának, tök mindegy, hol talizunk, a lényeg, hogy végre talizzunk már!!! 8)

Kép
szilcsi

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi akkor én is megyek 9re hogy ne egyedül ülj egy ideig:) Akkor kik is jönnek? Asztalt is foglalsz, lesz biztosan helyünk? köszi intézed!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hát csajok, iszonyúan szégyellem magam.
Tegnap este párom közölte, hogy 10-én nem lesz itthon - szólhatott volna hamarabb is. Így én nem tudok menni, ha csak át nem rakjuk szombatra... Bocsánat mindenkitől, de anyukám meg dolgozik másnap és nem tudom áthívni, hogy vigyázzon Lalira. :( :oops:

Kép
szilcsi

Tegnap voltam bőrgyógyásznál, le kell vetetnem egy anyajegyet - a talpamról!!! :shock: 5 hónapja jött elő, és már fél centis, nagyon gyorsan nő, így ma kaptam időpontot is március 4-re. Ha valami változás áll be, tovább nő, akkor azonnal leveszik.
Volt már valakinek ilyen jellegű beavatkozása? Kicsit be vagyok tojva, mert azért a talp elég érzékeny hely... :?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Én nyolc és fél hónapos ikerlányok anyukája vagyok.

Bibi-Olvastam, hogy epés vagy. Nekem is van ilyen gondom és nekem a terhesség rontott a helyzeten. Sőt szülés után két héttel be is kerültem az ügyeletre. Igaz, hogy laporoszkópiával műtik, de nem törik szét a köveket, hanem kiveszik az epehólyagot. Vesekövet tudnak csak törni. Ha nincs gyulladás, akkor három nap alatt kiheveri az ember, de ha begyullad és mellette a máj is, akkor több mint egy hónap a lábadozás. Én jövőre, ha egyévesek múltak, akkor fogom megműttetni magam Dr. Pécsek Máriával. Nagyon jó orvos, tudom ajánlani.

Szép napot Mindenkinek!
neszka

Neszka,köszi az infót!!!
TE addig szedsz valamit??

Nekem a tali idén nagyon zsúfolt,de januárban tuti jó volna!!

Kép
bibi226

Hali!!

Nekem se jó az idei talicska, minden 7végére van már valami!

Bibi: Mikor tudunk talizni? :) Holnap jó neked (játék ügyben).

Ilcsi: Én nemtom, mindenestre nem irigyellek! :cry: Ölég car helyen van...fájdalmat okoz?
Búm már nincsen hozzászoktam a helyzethez. Ez van!
Kötöttünk Viusnak Fundamentát, ez egy óriási lelki megnyugvás volt számomra!
Mire 18 lesz, tudunk neki venni valamit...a többinek is kötünk majd, de most Ő volt a legégetőbb. Nem tudom milyen állapotba lesz, ha állandó felügyeletre/ápolásra fog szorulni akkor valami jó kis otthonba tudunk neki lakrészt venni, ha valami csoda folytán meggyógyul, akkor meg stabil ugródeszka egy lakáshoz!

Szép estét, lépek vonatozunk :)

Tud valaki valahol üzleti angol nyelvtanfolyamtos? Sos lenne....

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bibi, én NO-SPA 40 mg-ot szedek, kettőt szoktam bevenni, ha kezdem érezni, hogy fáj, jobb megelőzni, mert azt a fájdalmat mikor begörcsölt nem szeretném még egyszer átélni, inkább 50 szülés, mint egy epegörcs. Ha nagyon görcsölne, akkor egy szem No-spa és egy szem papaverin, de ezek csak epegörcsre jók. A dokira meg rá tudsz keresni a google-n, ott a telefonszáma is és hogy hol rendel. Ha egyenlőre nem akarsz műtétet, de nagyon szenvedsz vele, akkor szerintem menj el hozzá megnézetni magad, hidd el sokkal jobb, mint a sebészeti klinika én töltöttem ott egy éjszakát, még egyszer nem szeretnék:-)

Üdv
neszka

annyit segitsetek már légyszi hogy Bán Gyula kb merre van a Dobo utcában? Ha nincs is házszám, de melyik 2 utca között keressük? Azért elég hosszú sötét van mire már arra járok, igy hirtelen nem találtam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Csak most találtam rá erre a fórumra. Megengeditek, hogy csatlakozzak?
Kislányom 2,5 éves, most kezdtük a bölcsit.

Rögtön lenne egy kérdésem is :oops: ismeri valaki Sulyok Rita gyerekorvost? Most hallottam róla, és talán váltanék....

Köszi!
Üdv
rezuka
Szeged

Kép Kép Kép

Dobtam egy pár képet Barni szülinapjáról,meg egy nyári képet is!

Kép
bibi226

Bibi :)
Nagyon boldog szülinapot Barninak! :D :D :D
Buli volt?

Nemsoká mi is szülinapozunk, szeretnék partit Botinak, de gőzöm nincs hol.... :( :(
Valaki esetleg nem tud házhoz jövő animátort?

Rezuka :)
Üdv itt!
Én sajna nem ismerem a doktornőt.

Ovis képek :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

[quote="jbg"]S írta:jbgziasztok!

Logopédust keresek Szegeden, lehetőleg olyat, aki házhoz kijön (persze magán úton), heti 1 esetleg 2 alkalommal, Újszegedre. Lehetőleg gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus is legyen egyben. 6,5 éves ovis kisfiú mellé.

Ide írjatok privit, ha tudtok valakit. És nagyon-nagyon fontos és sürgős lenne!

Előre is köszi szépen!

Szia!
Érdeklődnék, hogy sikerült-e már logopédust találnod?
marty9
Szeged

Kép
Kép
Kép
Kép

Nálunk is volt fotózás az oviba. Íme az eredmény :D
Meg volt szeppenve egy kicsit!

Zituska! Nagyon helyes Boti és Noémi is nagyon szép kiscsaj. Boti milyen nagyfiú lett :)

BARNINAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!! :D
20140113113746

Szia!
Én ismerem Sulyok Ritát, nagyon aranyos, jól bánik a gyerekekkel!Viszont sokan vannak nála!Én ennek ellenére csak ajánlani tudom!
marty9
Szeged

Zita! Látom nálatok is Rudi bácsi fotózott:) Aranyosak de néhol túl komolyak voltak a gyerekek, ilyen nálunk is volt tavaly:)

Anett! MIlyen nagylány már Málna! Az arcán mi van, nem tudom kinézni :o

akkor én is teszek képeket, ezek még okt. készültek. (mama otthon felejtette a szemüveget igy Orsin sajna nincs, mérges is voltam)
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Hello Kitty van az arcára festve, ő kérte természetesen. :)
Nálunk is Rudi bácsi volt, az összes oviba bölcsibe ő jár szinte Szegeden,több fotóstól hallottam.
Édesek a gyerkőcök és Orsi sokkal szebb szemüveg nélkül szerintem,kész iskolás már. Amúgy nagyon hasonlítanak egymásra a tesók!
20140113113746

Anett! ja nem ismertem fel a Hello Kittyt:) Tetkó volt?
Orsi nem szereti (szégyelli) a szemüveget, de sajnos szükséges, ezt mindig mondom neki. Amúgy ezen nem spóroltam, olyat vettem neki amilyet ö választott, hogy szeresse, szerintem jól áll neki, neki már jobban is tetszik úgy, megszoktam:)
Igen, sok helyen tudom Rudi bácsi van, nálatok is ö volt akkor? Mert látom Málnának vannak keretes képei, ilyenröl én nála nem tudtam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Ez 2 külön alkalom volt, az őszi keretes képeket nem a Rudi bácsi csinálta. A keret nélküliket igen. Nem tetkó, arcfestés. Most engedte először életében, eddig soha nem akarta a bölcsiben sem!
Dobj egy szemüveges fotót Orsiról kíváncsi vagyok rá.
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?