Sziasztok!
Bea, jó volt hallani rólatok! Képet rakhatnál fel, rég láttuk a gyerkőcöket!
Most akkor otthon vagy Levivel, vagy nagymamázik? Rendbe jött már?
Köszi kérdésed, Lali jól van, már 4. hete jár megszakítás nélkül koppkoppkopp. Kapja az Isoprinosine-t, már a 2. üveggel, nem is tudom, mi lesz, ha elfogy. Minden reggel és minden este jó alaposan kiporszívózom az orrát, ebből semmilyen nyafogásra nem engedek, drnéni mondta, hogy így a napközben bent pangó bacikat ki tudom alaposan üríteni, és úgy tűnik, tényleg használ.
Karmen, én semmi pénzért nem mennék így színházba, bár vasutas családból származom, de a MÁV...
Ügyes vagy, hogy be merted vállalni, ha meg még meg is érte az előadás, akkor szuper!
Én is nemrég voltam "stresszoldó tréningen" a Mecsekben 3 napot a kollégáimmal, hát nagyon félve vágtam bele, de szuperjó volt és nagyon szükségem volt már rá.
Körkérdés: mit vesztek a gyerkőcöknek karácsonyra? Lali már totál rá van kattanva a karácsonyra, sorolja, miket kér. De nekünk ugye ott van rögtön a szülinap is, duplán kell gondolkodnunk - és költenünk, sőt triplán, mert apa szülinapja is akkor van.
Lalkó mesés tortát szeretne, Noddyt vagy Bob mestert, van valakinek ötlete, hol tudnánk megcsináltatni? Ja és szerintetek érdemes ebben a korban már szülinapi bulit csinálni? Én nagyon nem szeretnék, ott a karácsony meg a szilveszter, de hátha a gyereknek tetszene, gondoltam, otthon valami kis délutáni 2-3 órás banzáj lehetne szendviccsel meg sütivel. Hm???
Mi kari és szülinapi ötleteink: karira traktort kér, meg Lego Duplo-t, illetve rendeltünk neki Vateráról Bob-os hátizsákot meg pólóra vasalható matricákat, szülinapra meg rendes "nagy" ágyneműgarnitúrát, hozzá egy túra Bob Mesteres meg egy túra Noddy-s ágyneműhuzattal.