Szia Móna!
Te jó ég, 3 hétig szívtad az orrát?! Szegényke... nálunk is volt valami baci, de engem terített le, nem a gyerekeket. Én sem értem. Áron kicsit taknyos lett, de ment oviba, mert az orrfolyáson kívül nem volt más baja, és Kira meg el se kapta. Én viszont fetrengtem itthon lázasan, a torkom iszonyúan be lehetett gyulladva-orvoshoz nem mentem, nem bírtam kb. egy hétig nyelni. Benne volt a pakliban, hogy terhes vagyok, ezért nem láttam értelmét, hogy dokihoz menjek, pláne, hogy vírus... 2-3 algopyrint bevettem és pár coldrexet... sajnos muszáj volt. Az agyam is lüktetett, nagyok kiütött! De csak engem
Kira meg most, hogy mindenki nagyjából meggyógyult, tegnap előtt reggel elkezdett köhögni, és folyt az orra. Na mondom, mi lesz itt éjjel... este nehezen aludt el, és szívtam az orrát, aztán végülis nem ébredt fel reggelig, és nem fogod elhinni, hogy másnap semmi baja nem volt már! Én még ilyet nem láttam.
Na és a lényeg, van 4, azaz négy darab halvány pozitív tesztem!!!!!
Nagyon boldog vagyok, csak még nagyon félek is... október 2-án megyek a dokihoz, este. Aztán gondolom utána uh, és aztán kicsit megnyugszom. Akkor leszek 6 hetes és rá következő héten, ha megyek uh-ra, akkor a 7. héten már remélem, látszani fog a szívműködés, de nagyon félek az első uh-tól, mert júniusban az első uh-n már mondták is, hogy nem él. Egyre az jár a fejemben, hogy nem ismétlődhet meg, csak hát a rossz emlékek...
És tesóm is terhes! Ő 8 hetes, én 4!!!
Múltkor is pont így volt, de akkor 6 hét volt köztünk, azt hiszem. És Először Ő vetélt el, aztán én...
Most bízom benne, hogy minden rendben lesz velünk...
Még csak enyhén émelygek, viszont a súlyom már most nem tetszik.... oda kell nagyon figyelnem!
Tényleg senki nem néz már be ide a régiek közül?!?!?!
Na puszi, remélem, Te hamarosan benézel..
Vio