Sziasztok csajok!
Nem tűntem ám el.... itt vagyok. Szombaton írtam is, de visszaolvastam, nem jelent meg semmi. Király
Úgyhogy bocsi és még egyszer mindenkinek boldog új évet!!!
Jól vagyunk, ma megint kezdtük a bölcsibe szokást. De nagy volt ez a majdnem három hét kiesés, mert mikor otthagytam, sírt, hogy "anyukám ne menj el"... gondolhatjátok, milyen jó érzés volt otthagyni.... Állítólag utána már nem sírt, de háromnegyed óra múlva, mikor mentem érte, akkor is éppen azt kérdezte: "Ági néni, mikor jön már az anyukám?". Holnap egy órát lesz ott megint.
Elvileg nincs semmi. Csütörtökön negyed hatra megyek a Lollokhoz. És most asztalt fogok borítani... na jó, azt azért nem, de meg fogom mondani, hogy rajtam ne kísérletezzen, mondja meg, hogy tud e segíteni, mert nincs feleslegesen kidobandó pénzem és lelkivilágom...
Egyébként a szilveszter elég jól telt. Mióta Emese megvan, otthon szoktunk lenni. Általában átjön a sógornőm is egyedül, most jönni akart a Dávid is. Az anyukája hozta át és ő is ott maradt kilencig, aztán lementünk tűzijátékozni, ő elment bulizni (két biztonsági őrhöz !!!), mi meg maradtunk öten. Anyuék átjöttek éjfél előtt köszönteni. Éjfélkor meg hívtuk az egész családot. Líkörök, borok, pezsgők voltak, virsli, saláták. Én nem ittam semmit. Valahogy nem megy már kb. három-négy éve semmilyen alkohol... Dávid anyja megitta (Jócskán) az én részemet is....
Dávid mostanában tök jól érzi magát, sőt, már otthon is mondta, hogy jobban, mint otthon... már felvetődött benne, hogy időnként odaköltözne (nem semmi...).
Emese jól van hál istennek, bár ma kissé nyügi. Férjem most otthon gépezik. Mostanában nagyon jó apukája Emesének (eddig is jó volt, de most sokkal többet törődik vele és Emese is nagyon kötődik hozzá).
Tegnap kellett volna megjönnie, mensi fájdalom menetrendszerűen megjött, csak a vérzés nem. Elegem van.... Ez már a második hónap, hogy kimarad. Majd csütörtökön többet tudok...
Megnéztem megint barinőm kisfiát, aki két hetes. Tündéri!!!Olyan kis picurmanó.
Hajni: akkor most irány az akció hullám! De ne vigyétek túlzásba
. Remélem, ebben a hónapban sikerül. Úgy érzem, eléggé ódzkodsz a doki témától, de ha ebben a hónapban sem jön össze, azért egy egyszerű vizsgálatot azért jó lenne megejtened, nem? Amúgy köszi az sms-t, rendi voltál, hogy írtál.
Szandra: hú, ezek most fontos események Roli életében. Én a cumitól féltem, mert nekünk ahhoz ragaszkodott igazán. Emese is kb. ekkorra volt, mikor elkezdtük ezt a leszoktatást. Ősszel kezdtük, még nem volt két éves. Mi a kóborcicáknak adtuk a cumit. Egy napig nagyon kemény volt, nagyon rosszul aludt, sírt sokat, de a második naptól nyugodtabb volt. De legyél következetes!!! Ha egyszer oda adod, ne vedd elő újra, bármi történik is! Nagyot fog akkor csalódni. Mi vettünk egy csőrős poharat akkor és a cumisüvegtől is megszabadultunk. A minap vettem elő a cumikat újra neki, kíváncsiságból. Bekapta és jókat nevettünk rajta. Szóval: ne add fel, ne lágyuljon meg a szíved, könnyebb lesz úgy! Amúgy puszi Rolinak!! És akciózzatok!
Lola: Neked is minden jót. Zotyónak is jobbulást. Sógornőd jól van és a kis pocaklakója? Puszi nektek is.
Még vagyok kb. fél órát csajok, írjatok!!
Szandra: jó síelést!!
Puszi
Szilvia