Sziasztok!
Itt vagyok, én is igyekszem naponta megnézni a hozzászólásokat, de gyakran nem jutok ennél tovább, válaszolni már nincs időm.
Jázmin most próbálgatja a járást, már nem marad ott, ahová lerakom. Nagyon kell figyelni rá, mert utánam jön négykézláb, majd feláll s olyan dolgokba is kapaszkodik, amelyek nem tartják meg, s hatalmas esés lesz a vége. Néha elfelejti, hogy nem tud egyedül állni, elenged mindent, elgondolkozik, s mikor ráeszmél, mit csinál, popsira huppan.
Velem persze legtöbbször felveteti magát, de ha valami nagyon érdekli, támaszkodva odalépeget.
Erika!
Jól éreztük magunkat Nálatok, remélem, megismételjük a "randit" máskor is.
Sidney!
Most csak röviden válaszolok, mindjárt mennem kell fürdetni és utána fejni:
Egyelőre itt maradunk Rákoshegyen (min. 1 évig), utána vagy beépítjük a tetőteret mint Erikáék, vagy keresünk egy eladó kertes házat. Én örülnék, ha itt, a környéken sikerülne találni; hogy melyik variáció valósul meg, azt majd a családi kupaktanács dönti el, ha aktuális lesz.
Nem lakótelepen laktunk (Vidéken, de nagyvárosban nőttem fel, borzalmasnak találom a fővárosi lakótelepeket, a zsúfoltságot.), egy Rákoshegyhez hasonló, '20-as években épült nyaralók közé beékelt 3 lépcsőházas, saját, zárt kertes, négyemeletes panelban laktunk a XVI. kerületben. Oda már biztosan nem megyünk vissza.
Olvastam, hogy sétálgattok napközben. Ha van kedved, egyik hétköznap délelőtt szívesen csatlakozunk Hozzátok: Jázmint nappal babakocsiban altatom.
Mára ennyi, puszi mindenkinek!
Remélem, újra többen leszünk!
Üdv: Mary