Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi!
Márknak is húzta fel a Tornyos, de szerencsére Neki csak picit vérzett. Ő is nagyon orditott akkor, de hidd el, már nem emlékszik rá egyáltalán!!!!!! :wink:
Lali is elfogja felejteni! Márknak egy időben szépen feljött, aztán valamiért lbeszükült ott a vége, és azért nem tudtuk felhúzni.
Szóval mikor a Tornyos felhúzta, akkor a Márk kukijának csak a végén az a kis bőr repedt meg, és az vérzett kicsit.
Viszont tényleg ha letelt az 1 hét akkor ha nem is minden nap, de 2-3 naponta próbáld neki mozgatni, és akkor előbb-utóbb bejáratodik a bőr, és nem lesz gond! :wink:
Márk magának felhúzza és megmossa fürdéskor. :wink:

Enikő!
Violát Isten éltesse!
Nálunk nem lehet bevinni az oviba tortát! :cry:

Zizo!
Valamit mégis irj már, mit csinált a Tornyos? :shock:

Csajok!
Ezt láttátok már? Én most rendeltem katalógust.
www.vacansoleil.hu

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Anna :) Én is gratulálok a kistesóhoz! :D Dobsz Nóriról egy képet? Biztos nagyot nőtt már, mióta utoljára láttuk! :D

Norus :) Lehet másképp - érzéstelenítő krémmel bekenik és kb. 20-30 perc múlva gombos szondával felfejtik a letapadt bőrt. Gondolom utána persze így is fáj, de mégsem ugyanaz a kettő. :? Sajnos valamennyire nálunk is aktuális a kérdés, szerintem én a Kovács Tamáshoz fogom visszavinni, vagy fel Pestre (a Kismama orvosszakértője is foglalkozik ezzel).

Zozo, szegény Vivi, szörnyű lehetett, azt hiszem sejtem, mire gondolsz... :(

Zita, szerintem nem csak az a fontos, hogy a gyerek emlékezni fog-e rá, hanem, hogy egy orvos miért okoz feleslegesen fájdalmat :evil: :evil: :evil:

Bea :) Hogy van Levi nyelve?

KépKép

KépKép
timika

Ilcsi: Ez egy állat. :evil: :evil: :evil: Zazinak is extrán le volt tapadva, de valami zselés-géles krémet írtak fel neki azzal kenegetem és már olyan ügyes, hogy magának húzza fel és én gyors bekenem a végét. :D Neki is sokszor volt begyulladva, fájlalta, pisilésnél, meg amúgy is, de ez a gél helyretette és a letapadás sem olyan vészes már. Ez a Tornyos egy szadista vandál, miért kellett ezt csinálnia? És úgy, hogy nem is szól....hát wazze..... :evil:

Köszi a köszöntéseket átadtam a a csajnak :)

Nem beszélünk Vásárhelyről nem értené... A Többiekkel viszont igen, sokat is, főleg Bogival, meg Zazival. És megdumáltuk Bogival, ha a Vius nem alszik majd itthon akkor Bogi a Vius ágyába átjön, hogy Zazi ne legyen egyedül!!!!! Zazinak lesz a legrosszabb :( Mindannyiunk közül, de hát ez van, nem tudok mit csinálni :(
Február 15től kezdjük amúgy a Vásárhelyet.....
Asszem ez életem legnehezebb döntése :cry: , de nem akarom feláldozni az egészséges gyerekeimet V oltárán, belőlük még bármi lehet! Nagyon sokat agyaltam, tényleg, de teljesen kikészülnék...már így is......... Szeretem imádom, de félek kárt okoz Zaziban, olyat, ami nem múlik el 8 napon belül... :shock: :cry:
És Vásárhelyen az önállóságra fektetik a legnagyobb hangsúlyt, hogy egyedül öltözködjön, menjen pisilni, tisztálkodjon, mert most ugye mindenben segítségre szorul, és szakápolók adják majd be neki az epilepszia gyógyzereit, és minden héten viszik őket gyógyúszásra, lovagolni, kutyaterápia van, gyógytorna (intenzív), egyéni és csoprotos fejlesztés,logopédia (intenzív) minden egyhelyen, és jó kezekben lesz szép környezetben, lehetnek kisbarátai, hétvégén meg a minek lesz, minden minden hétvégén. Én meg hétköznap a többi gyereké leszek, tudok velük úgy foglalkozni ahogy mindig is kellett volna, nyugalomban,sírás/ordítás/földönfetrengés/dührohamok nélkül, csenben és nyugalomban, hogy ne a Vius álltal rájuknyomott viselkedést vegyék fel (mint eddig) hanem a saját egyéniségük szerint éljenek. Ég és föld a Zaza amióta bölcsizik, eddig a Vius utánozta le, dobálta a játékokat, hisztizett, amióta bölcsis, szerepjátékokat játszik, szépen üygesen rendeltetés szerűen játszik mindennel, egy álom gyerek de tényleg!!! Egyszerűen az egészséges lelki emocionális fejlédésükért ezt meg kellett lépnem. Ez a 3 gyerek, jó gyerek, okos, szép, megérdemlik, hogy méltó körülmények között lehessnek gyerekek, tanulhassanak, fejlődhessenek. Eddig minden pénzünk a Viusra ment el, különórák, gyógytorna, logopédus, gyógyszerek, pelenka...stb egy pénznyelő ha az embernek sérült a gyereke. :cry: :cry: :cry: Most az egészségesekre is szeretnék költeni kicsit, úszni beíratni őket, vagy nyelvre, vagy a Bogit táncra vagy amire szeretne...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Íme egy kép Nóriról.

Kép Nóri

Ilcsi: sajnálom, amit Lalival művelt a doki.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Enikő: Huhh, ez az írásod szívszaggató volt :( itt bőgök :( Nem találok szavakat...úgyis tudod mit gondolok....puszi nektek és sok erőt. :cry: :cry: :cry:

Anna: Gratula kistesóhoz :) Problémamentes pocakosodást! Nóri nagyon édes kiscsaj!

Timika: Köszi, jobban talán. Védőnő látta ma, mondta, hogy jó mély a seb :( Fájdalomcsillapítót végül csak 2x kapott összesen, utána nem fájlalta annyira, és most jól is aludt éjszaka!
Ti hogy vagytok?

Zozo: Jesszusom, mit csinált V-vel?
Mi se fogunk a közelébe se menni ezek után...nem is volt még dolgunk vele hálistennek.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hali.

Én továbbra sem értem, hogy T.Sz. miért volt ennyire brutális. Mondom, Petinek csak ránézett, hátrahúzta amennyire engedte (ami nem sok), majd mondta, hogy megnézi egy év múlva. Mondjuk én nem egyedül vittem, hanem együtt mentünk mindhároman.

Bea, ne aggódj, meg fog gyógyulni. Petinél semmi nem maradt utána, csak egy heg. Mondjuk akkor még nem beszélt, tehát nem kizárt, hogy Levi kicsit érdekesen fog beszélni egy ideig, de én úgy gondolom, hogy a helyén lévő kis csíkon kívül más nem marad.

Zozo, hidd el, Lali is el fogja felejteni. Petinek már kétszer piszkálták a kukiját, és ha hiszed, ha nem, az első rossz élménye után (fáj az első pisilés, a többi már nem, vagy kevésbé) a gyerekklinikánál azt mondta, hogy ott voltunk és ott gyógyították meg a kukiját!
Pedig a humánus megoldás sem egy lányálom. Mellesleg, ha eljutunk odáig, én kérni fogom, hogy ne rántsa fel, mert az Ferinél sem jött be, hanem kapásból metélje körbe. Gyanítom, ez öröklődik, és nem szeretném, ha felnőtt fejjel kellene szenvednie.

Sznanna, gratulálok!

Ági és
KépKép
exdeus

Enikö! Boldog szülinapot Violának!

Szilcsi! Basszus!! mi most voltunk 3 éves kontrollon és nagyon féltem mert én ugy láttam le van tapadva, de a dokinéni nagyon ovatos volt (igaz rászolni nem mertem, de nagyon féltem mi lesz) azt mondta egészen jo, sokkal hátrébb huzta mint nekem ment itthon (azota sem merem ugy) de Norbi fel sem vette. Aztán mondta hogy kicsit még le van tapadva de majd 4 évesen is ráérünk! Nekem eddig igazábol tiltotta, azt mondta 3 éves kor elött nem szabad huzogatni, csak repedhet stb. Szegény Lali, hogy lehet egy orvos ilyen durva! Föleg hogy még csak 2 éves!!

Nóri! Lemaradtam. Mi az a Stevia?

Zita! örülök hogy Noémi meggyógyult! Tortát fagyasztottál le neki hogy késöbb megkostolhassa? A jelmez nagyon szuper, nálunk tavaly nem volt ilyen, nem tudom idén mik lesznek. Orsi szokásos, hercegnö. Kiskecske akart lenni de én varrni nem tudok, idöm sincs rá, ilyet meg nem árultak.

Zozo! Hát engem nagyon érdekelne mit csinált Vivivel!

Anna! Milyen nagylányod van már!!:) Gratulálok a kistesóhoz!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, jobban vannak a fiúk. Konsti még köhög és az orra is folyik, de javul és nem kellett AB.

Zituska!
Azért szépen nő Noémi, megfelelőek a paraméterek. A fogyást majd visszaszedi!
Konsti a 15 hónapos szurival kapta a Prevenar emlékeztetőt, most a bárnyhimlő elleni jön neki és Ábelnek emlékeztető bárányhimlő....

Nórus, Eszter!
BOLDOG NÉVNAPOT A CSAJOKNAK!!!!!!!

Anett!
Ne bánkódj, hamarosan elhagyja Málna a pelust!
Konsti lesi Ábelt ha wc-zik és vetkőzik.. :lol: :lol:
Jó farsangolást!

Enikő!
Szupik a képek, szeretettel köszöntjük mi is Viust!!!

Szilcsi!
Remélem már jól vagy, megnyugodtál és Lali is jobban van!!!

Nálunk Ábel nyelvét vágta fel T.Sz. 2,5 évesen, de nem panaszkodom, rendben volt.

Anna!
jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!
Nóri igazi HÖLGY!!! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Enikő: De aranyos vagy (szauna)! :lol: Lehet, hogy kipróbáljuk. Majd írok privit ezügyben. Viola nagyon szép a képeken. Nagyon boldog szülinapot kívánunk így utólag! Én is akartam kérdezni, amit Timika. Van egy barátnőm, aki ott volt pár éve nevelő és nagyon imádta. A gyerekeket, a kollégákat, mindent. Ő azt mesélte, mindenki (a nevelők) olyan, hogy szívvel-lélekkel végzi a dolgát (nem a pénz miatt :lol:), szóval jó helye lesz ott Viusnak!

Nóra: Köszi a tippet, a körtét hétfőn megnézem, ha van, kipróbáljuk. Ismerem azt a boltot, szoktam ott venni dolgokat. A DM-mel vigyázz, a Rossmanban alapáron ennyi a 100db fénykép, de most 100-at rendelsz 50db kép áráért! :wink: A Salint megrendeltem azon az oldalon, amit írtál, 2db-ot rendeltem, bíztam benne, hogy a héten megjön, de sajnos várni kell még mert péntekig nem jött, ha hétfőn sem jön meg, utána érdeklődöm telefonon. :?

Amúgy kicsit múlik a köhögése a nagylánynak. Jövő héten még itthon pihengetősben vagyunk, utána mehet óviba, de csak akkor viszem, ha makulátlanul egészséges lesz. Egy köhhenés, és marad!

Zituska: Boti nagyon jópofa a jelmezben! :lol: Nagyon profi kis jelmez!

Szilcsi: Ez a T.-ügy nagyon durva szerintem is!!! :shock: :shock: :shock: Nekem is brutálisnak tűnik! Remélem, nekünk nem lesz rá szükségünk, mert biztosan elájulok, ha ilyet látok. :?

Zozo: Ez elég ijesztően hangzik! Nagyon sajnálom! Lehet, hogy én nem is szeretném tudni, mit csinált Vivivel! Annyira felkavarnak ezek a dolgok, hogy jobb nem is tudni róla, de azt megköszönöm, hogy leírtad ide, hogy vannak orvosok, akik nem kímélik a gyerekeinket és nem biztos, hogy a legjobbat akarják nekik. Így óvatosabbak leszünk vele a jövőben. Én legalábbis biztosan!

Anna: Gratulálok a kistestvérhez! Boldog pocakosodást! Nóri milyen nagylány már! :shock:

Zsuzsu: Köszi a köszöntést! :) A képeket első sorban miattad teszem fel! :lol: Puszi!!!

Ja! Felköszöntöttük az ünnepeltet, szülinapi lázban ég december óta (novemberi gyerek :shock: ), nem telik el nap, hogy ne mondaná, hogy "Holnap lesz a szülinapom!" Elször Dávidé volt, aztán a Dédi mamáé, és alig tudtuk meggyőzni, hogy most sem szüli-, hanem névnapja van. :D Kis lökött! Tortát persze sütnöm kellett neki, kapott egy picikét, de nem volt nagy durranás, lévén, hogy anyukámnak meg szülinapja van, így csak 2 tepsibe tettem a tésztát és kész! De már este felé megint elkezdte, hogy mindjárt itt a szülinapja, szóval remélem nem mondogatja majd novemberig! :lol: Társasjátékot kapott és nagyon-nagyon tetszett neki, azzal akart aludni menni. :D Sokkal jobb a kedve, mint pár napja. Mostmár játszik, leszívja az orrunkat játékból (mindenkiét) és idétlenkedik nagyokat. :D Teszek képeket!

Kép Kép
Kép Kép

Bocs, ha sok voltam és nagyok a képek! :oops: :oops: :oops:
Jó éjt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Nem tudja valaki, hol lehet rollert venni? Valami középkategóriásat, se a nagyongagyi, se a tizenezres nem érdekel. :wink:

Karmen: A teszveszen te vagy nyuszka? Stevia: természetes édesítőszer, ha beírod a google-ba, rengeteget olvashatsz róla.
http://stevia.uw.hu/elonyei.html

sznanna: gratula!

timika: Kristóffal csak a homeopatához jártok, vagy a házidokihoz is? És Flórával?

Zsuzsu: köszönjük!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra: Cicajelmez megvan már? (most olvastam az adok-veszekben) Én is házilag készíteném, ahogy Enikő írta, cicanadrág, póló, kitömött zokni faroknak, pár folt néhány öltéssel, cicafül kartonból egy hajráfra és persze ARCFESTÉK! Szerintem nekik is jobban tetszik, ha Anya vagy Mama készíti! :)

KépKépKépKép
hefe

Üdv.

Hefe, rosszul tudod, az ár általában mindenhol pontosan ugyanannyi, most is így van, ha megnézed, le van írva, hogy alapáron 39 Ft egy db kép, így 50 db 1950 Ft lenne, de ezért most nem 50 fotót kapsz, hanem a dupláját. Tehát a DM még olcsóbb is pár forinttal. :D
Úgy látszik, ez a szülinapos dolog nem csak nálunk "mindennapos". Mondjuk nálunk Peti nem azt mondogatja, hogy az ő szülinapja van, hanem azt mondja, ha valahol a kelleténél többen vagyunk, hogy van szülinap. :D Őt is nehéz meggyőzni arról, hogy adott esetben pl. névnapot ünneplünk.
Ez a második fotó Dávidról, mintha modellnek készülne!

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
nagyon megértelek, és biztos h. Viusnak is jobb lesz ott, nektek is.
sok erő kell hozzá.

Vivinek a bcg oltástól begyulladt 1nyirokcsomója, a hóna alatt ami szuper volt, jó volt a reakciója, állítólag nem sűrűn van ilyen.
ki is fakadt, a doki meg kivágta :shock: el lehet képzelni milyen érzés lehetett neki. :cry: megspórolt 1 bekefvést, altatást, deinkább vittem volna be, debasszus mire rájöttem mitcsinál, kész volt, sőt ki is akart küldeni előtte, mondtam h. én ki nem megyek, vigyen ki, és amiért nagyon mérges vagyok, h. NEM tájékoztatott és nem mondta h. ez kell, DE vagy igy- vagy úgy lehetne megcsinálni.
jó orvos, tudja mit csinál, de... sztem ha meglehet oldani szenvedés nélkül, miért kell h. fájjon akármi is???
nagyon haragszok, de leginkább magamra, hogy hagytam, én idióta...

én még a fogtömést se bírom ki érzéstelenítő nélkül.
Vendég

Zozo, na igen, ez a küldjük ki a szülőt nagyon gáz. DE: szerintem sokkal rosszabb az, hogy bent van az a szülő, aki fél, mert azon a gyerek is látja. Legalábbis én nem szeretnék egy aggódó fél mellett feküdni egy ágyon, akkor inkább legyek egyedül, elég magamért aggódni. Remélem, érted, mit szeretnék mondani...
Természetesen ez nem hatalmaz fel senkit arra, hogy kérdezés nélkül cselekedjen, mondja el, hogy mit szeretne, aztán a szülő dönthessen, hogy mi legyen.
Mellesleg ne őröld magad, felesleges, hiszen nem Te tehetsz róla. És ha Vivi nem emlékszik rá, akkor végképp felesleges, hogy ezen törd magad!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok, én direkt azért kérdeztem itt, hogy valaki tudna-e ajánlani JÓ sebészt magánrendeléssel, hogy a lehető legjobbhoz vigyem el a gyerekemet. De én vagyok a hülye, hogy nem néztem jobban utána. Az biztos, hogy nem hozzá fogom vinni kontrollra júliusban. De ha tudom, hogy T. ilyen brutális módszerekkel dolgozik, akkor nem vittem volna hozzá. :( Na legközelebb körültekintőbb leszek.

Zozo, sajnálom, hogy ezt át kellett élned. :( Fura, hogy nem tájékoztatott arról, mire készül a doki, nekem sem mondta, csak fogta és felrántotta neki... :roll:

Enikő, jövő héten akkor én is bejelentkeznék egy izzadásra, dumálásra, ha nem gond, valamelyik estére. :D
Viusnak a legjobbakat kívánom az új "sulihoz", én is azt gondolom, jó döntést hoztatok, meg kellett hoznotok ezt és mindenkinek előnyére válik majd. Igazából szerintem neked a legnehezebb, mert az anyai szív nagyon tud fájni... :cry:

Anna, hurrá!!!!! :lol: Nagyon örülök nektek!!! Gratulálok a kistesóhoz!!! Nóri gyönyörűűűű nagylány lett!!! :lol: Gyere sűrűbben.

Hefe, szép ez a torta, és a gyerekek is tündériek. Doró nagyon csajos, és milyen hosszú haja van!!! :shock: Nem nehéz vele bánni?

Nálunk továbbra is xar a helyzet, Lali visszaesett, péntek este megint lázas lett, tegnap is az volt egész nap, elkezdtük az AB-t, nincs mese. Fájlalja a torkát, a füléhez kapkod sokat, és csúnyán köhög. Holnap reggel irány a doktornéni, az elmúlt egy hónapból a 3. hét kezdődik holnap, amit itthon töltök táppénzen. :roll: :( Szerencsére a munkahelyem nagyon megértő, nincs belőle probléma. Viszont a farsangról valószínűleg lemaradunk.
Azért érdekes, több mint 2 hónapig semmi baja nem volt, most meg egyik nyavalyából a másikba esik. :( :roll:

Kép
szilcsi

Üdv.

Szilcsi, nálunk Peti egy hónapot bírt ki nyavalya nélkül. Mi megúsztuk egy hét itthonléttel, de holnap úgy megy óvodába, hogy kap reggel-este gyógyszert, mert még köhög. De inkább ez, minthogy rosszabb legyen.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Már bocs, de a normál kép darabja a Rossmanban 19 Ft, 100 db kép felett (10x13). Ennyire nem lehetek vaksi, hogy elnézzem... A prémium kép kerül 39 Ft-ba 120db-tól. A neten pedig az akció úgy szól, hogy "rendelj 100 képet fizess 50-et"!

http://www.rossmann.hu/onlinefotorendel ... gozas.html

KépKépKépKép
hefe

Ilcsi!
Nagyon sajnálom :cry:
Mi is belázasodtunk tegnap, holnap nem megy bölcsibe, remélem keddre jobb lesz, holnap kihívom a dokit. Én melózok, anyu vigyáz rá.De ma már jobban van, délután már láztalan volt. A farsangot irtóra várja, megvan a katica jelmez, nagyon édi benne, minden nap felveszi,remélem nem szakad el csütörtökig!

Anna!
Grat a kistesóhoz :D Nóri csudahelyes!

Hefe!
Nagyon édes Dorottya, szép nagylány lett, és persze Dávid is! :D :D
20140113113746

Szilcsi: De ugye nem rám haragszol amiért megírtam neked T. doki elérhetőségét?
Csak mert ezt írtad egész pontosan:
Hja és egy kérdés: Tornyosnak van magánrendelése? Vagy tudtok jó gyermeksebészt ajánlani, akinek van magánja is? szeretnék kérni elérhetőséget és árat is, jöhet priviben is! Köszi! Nem szeretnék fél napokat ülni az ambuláns rendeléseken...
Erre írtam a privit a doki bejelentkezős számával, amit még le is írtam, hogy miért tudok épp. Dokihoz soha nem volt közöm, így nem is tudtam volna mondani se róla semmit.
Csak most olyan izé, hogy lehet hogy ha nem írom meg a számot, akkor nem oda viszed Lalit és akkor nem történik meg ami megtörtént :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dícséreteket.

Exi: Remélem, azért talál magának valami tisztességesebb foglalkozást is Dávid a modellkedésnél!!!:lol: :lol: :lol:

Szilcsi: Haj: Nem nehéz vele bánni, néha nyafog, ha fésülöm, de nem gázos. Nem lehet rövidre vágni, mert mindkét oldalon teljes koponyán végighúzódó forgó van, ezért olyan pánkosan áll a haja, ha rövidebb. Így megnövesztjük. :) Leengedni mostmár le lehet, mert a súlya jobban lehúzza, és talán nem rémes a feje tetején, ahogy feláll. Vagy a lányra gondoltál, hogy nehéz-e vele bánni??? :D Lalinak jobbulást! Állítólag 1 évig is normális beszoktatáskor a folytonos visszaesés a betegségeknél. :roll:

Nemrég értünk haza a színházból, a Háztűznézőt néztük anyukámmal. Nekem nagyon tetszett! :) Érdekes volt látni Nyuszómuszót és Emesét egy reklámban! :D Valentin napra meg az Avatart szerettem volna mozizni apának, de akkor már nem vetítik. :(

Jó éjt mindenkinek!
e.

KépKépKépKép
hefe

Bea, jaj dehogy!!!!!! Bocsánat, ha félreérthetően fogalmaztam, magamat hibáztatom pont, amiért nem kérdezősködtem utána jobban T.-nak, mert én úgy tudtam, hogy ő jó doki, velünk is mindig rendes volt, ha bent voltunk a sebészeten, és olyan evidens volt, hogy ő a legjobb, de ezek szerint tévedtem és nagyon sajnálom, hogy ilyen marha voltam. :( És köszi az elérhetőséget! :D
Levi szája hogy van? Dagadt még? Fájlalja? Nálunk napokig tejpép volt a kaja a nyelvelharapás után, meg levesek. :?

Eszter, a hajára céloztam, nem a lányra. :D És boldog névnapot Neki!!!

Anett, gyógyuljon Málna minél előbb és jó szórakozást a farsangra.

Lali megint lázas, pedig két napja kapja az AB-t. :( Gyanítom, a füle lesz a ludas. :cry:

Kép
szilcsi

Üdv.

Szilcsi, az árlistában tényleg az van, de az akcióknál, amit belinkeltél, az erre vonatkozó akciós kép alatt ott van, hogy "Így 100 kép esetén egy kép ára 39 Ft helyett 19 Ft." Szerintem az árlistát is ez alapján frissítették, hogy ne legyen két helyen két különböző info. ;) Én csak szorzást, osztás végeztem, de ezek szerint ott is 1900 Ft-ra jön ki most 100 db fotó. Mondjuk én most a DM-ből fogok rendelni, mert inkább ott gyűjtöm a pontot. :)
Lali milyen AB-t kapott? Mert ha széles spektrumút, annak a fülére is kéne, hogy hasson, nem? Sajnálom, hogy nem javul.

Hefe, hát épp ma néztünk valami izé műsort, ami kislány modellekről szólt, hát én felakasztanám azokat az anyákat komolyan.

Ági és
KépKép
exdeus

hefe: ha jól értem, akkor ugyanannyiba kerül 1 kép a dm-ben, mint a Rossmann-ban. :roll: Ilyenkor én is dm-pári vagyok. De ha nincs akció a Rossmann-nál, akkor létezhetetlen, hogy alapáron 19 Ft legyen egy darab, ennél tuti drágább. Jelmez: vettem arcfestéket a tv-en, meg cica-kiegészítőket (fül, farok, meg még valami), utóbbit elég drágán, mert többen is licitáltunk. Találtam egy fekete harisnyát (nincs cicanadrágunk), ráadok egy kittis pólót, ennyi lesz a jelmez, azt hiszem.

szilcsi: sajnálom, jobbulást. Doki: hát, okulva a tapasztalatodból, legközelebb én is így kérdezem, hogy ki mit tud mondani XY-ról.

zozo: érzéstelenítés nélkül csinálta? :shock:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Eszti: Dorónak boldog névnapot utólag is! Mutattam Gergőnek a képeket, nézett nagyokat, hogy mekkorák már a gyerekeitek! :)

Szilcsi: Levi nyilván átharapta teljesen a nyelvét :( Ő is semleges ízű trutyi pépeket eszik, jó hígra csinálom neki a főzeléket is, bár most már tud enni jobban. De nagyon ronda még neki :(
A szája nincs már bedagadva, az nem volt vészes annyira, csak a nyelve ronda.

Zozo: no comment :cry: :cry: :cry:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi!
Hát ha engem kérdeztél volna személy szerint, én nem mondtam volna rosszat a Tornyosra. :shock: Mert mint irtam, Márknak kb 2-3 csepp vér volt, amiatt hogy neki előtte fel lehetett már húzni. Voltunk nála más miatt is, akkor se csinált semmi gáz dolgot. :?
Zsuzsuék is voltak többször is, Nekik is hasonló a tapasztalatuk, szerintem. :wink:
Szóval, ez tipikusan olyan eset mint a nőgyógyász. Van akinél ugyanaz a doki beválik, van akinél nem! :cry:
Amúgy hogy van a kuki? :wink:

Bea!
Este gondoltam Rátok!
Picit Szandi is elharapta a nyelvét!
Előszőr nem is vettük észre, elesett, sirt, de nem láttunk semmit.
Csak mikor kb 10-15 perc múlva evett, akkor láttam, hogy véres a kanál. hát még vagy 30 percig vérzett, de nem nagyon szerencsére. :roll:

Betegeknek jobbulást! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, Bea, sajna a nyelv csúyán tud vérezni, azt hiheti az ember olyankor, hogy nagy(obb) a baj, pedig csak a vérzés tart sokáig. :(
Zita, igazad van dokiügyben, bár azt beszéltük anyuval, hogy lehet, a mi esetünkben nem volt más megoldás, mert Lalinak egyáltalán nem lehetett felhúzni, meg se moccant a bőr, annyira le volt tapadva, és már 3-4 hetente kenni kellett, mert folyton begyulladt. Tegnap este megnéztem óvatosan, 3 vagy 4 helyen van felrepedve, nagyon ijesztő, majd csütörtökön telik le a hét, akkortól lehet picit mozgatni.

Bea, hú akkor jól megütötte tényleg a nyelvét Levi. :( Teljesen átharapta? :shock: Basszus szegény. Mielőbbi gyógyulást neki!

Zozo, na ti jól megjártátok akkor T.-sal. :( Komolyan nem alkalmazott semmilyen érzéstelenítőt??? :shock: :twisted: Egyébként nekem anno a fertőzőn mondták, mikor bentfogták Lalit 14 hónaposan, mit foglalkozok vele, hogy ordít a gyerek, úgyis elfelejti, mert még kicsi, na köszi, megnyugodtam... :roll: :twisted: :cry:

Mi a héten még itthon maradunk, a torka csúnya, köhög, de legalább reggelre már nem volt lázas, ez is valami.

Kép
szilcsi

Szilcsi, javuljatok!

Norus, a jelmezről majd tegyél képet. Vagyis a jelmezes lánykádról.

Ági és
KépKép
exdeus

Bea! Szegény Levi, akkor tényleg nagyon erösen ráharaphatott!

Szilcsi! Jobbulást Lalinak! Kapott ö is Prevenart? Nekünk az oltás után már beteg is alig volt mindkettö. Norbi a fél év bölcsi alatt 2 hétnél többet eddig nem volt távol. Orsi is az oltás után birta csak a bölcsit, elötte alig látták ott:(
Norbinak én is azt hittem meg sem moccan a bör rajta, erre most a dokinéni lazán feljebb huzta, ö meg nem is sirt. Én probáltam nekem most sem megy, alig jobban csak mint régen, én azt hinném le van tapadva. De az orvos azt mondta majd 4 évesen is megnézi addig ne tegyünk semmit, ennek nagyon örültem:)

Nóri! De jo hogy sikerülni fog a jelmez!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Mi 3 prevenat kaptunk,ennek ellenére mind a 3x mikor antibiotikumot kellett szednie fülgyulladása volt.Mondom a dokinéninek, hogy megkapta,akkor mi a francért gyullad be mindig a füle?Azt mondta,hogy az nagyon jó,hogy megkapta, mert a fülgyulladások 90 %-ért a pneumc.baci a felelős, de mi abba a maradék 10 %-ba tartozó fülgyulába estünk. Na köszi!
20140113113746

Anett! Igen, nekünk is ezt mondták a korházban. Hát sajnálom, hogy ti kifogtátok az oltás ellenére a betegséget:( Orsinak 4 éve azért javasolta az orvos mert mondta ha még igy folytatjuk akkor komoly gond lehet belöle a fülével, meg fel is kell szurni, tubus stb. amit elkerülhetünk ha oltjuk. Szerencsére onnantól tényleg nem is volt füle azota sem beteg, de taknyos sem nagyon. Tesom és folyton fülgyull. voltak az oltás elött. De biztosan nem mindenkinek válik be, ahogy más szerek sem. De gondolj bele azért nem hiába kapta Málna is a szurit mert lehet hogy egyszer éppen ez menti meg egy sulyosabb pneumo fertözéstöl!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Off:

A Jobbiknak gyűjtöm az ajánló-kopogtató cédulákat, aki szeretné őket támogatni szóljon nekem privibe, (minél előbb) elugrok érte/tük :)
Köszönettel :)

On

ceniko
Szeged

Enikő,hívtalak ma ,meg tegnap is ,de nem vetted fel a telcsit,jövőhét pénteken szabin vagyok, nagy takarítok,ha van kedved akkor elszaladhatnál a cédulákért :wink: :wink: ,meg a játékokért amiket összeraktam!!!!! :wink: 8)

Szilcsi,ez brutál amit írtál,még most is ki vagyok rajta akadva..............
Nekünk a Bán dr, vizsgálta a Barnit,mert le volt tapadva a fütyije,de ő nagyon jó fej volt.................

Anett ,Szilcsi,betegség.........
Hát tudnák mesélni róla,2 hetet jár,1-1,5 hetet nem jár a Barni mert beteg,pedig nem egy egyszál bél,nem egy kis törékeny,20kg,Vitamint is kap,mégis eddig nagyon beteges !!!!

Hozzáteszem,nekem van segítségem,és ha zöldes trutyi folyik az orrából,hőemelkedése van,csúnyán köhög,amivel más simán vinné,én itthon tudom tartani!!
Mami nélkül nem is tudom mit csinálnék,már valszeg régen kírugtak volna a munkahelyemről..................

Kép
bibi226

Bibi, most ugyan Peti kap gyógyszereket, de ha ezt abbahagyjuk, és hazatérünk a "telelésből", akkor visszatérek a napi két teáskanál akácmézhez. Én vallom, hogy Petinek ez segít(ett), pedig a bölcsiben igen beteges volt (szerintem), de pl. az óvodát januárban majdnem sikerült végigjárnia, ami igen nagy szó (lekopp-kopp-kopp).

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi: MIlyen vitaminokat adsz Barnusnak? Lehet, hogy nem jól szívódik fel neki?
Minden kisbetegnek!+++++++++++++++++
Hja új számom van, ment privibe :)

Tegnap voltunk Vásárhelyen, kitöltögettük a papírokat, beszélgettünk az óvónénijével és a személyzettel...... végig bőgtem az egészet, nem bírtam abbahagyni a sírást, vérciki volt :( . Aztán délután 2re vittem Vius a védőnőhöz 5 éves státuszvizsgálatra, ahány kérdést feltett (ismeri-e a színeket, tudja a lent és a fent közötti különbséget, felveszi-e egyedül a cipőjét...stb) mindenre nemleges volt a válaszom :cry: :cry: Ott is kitört belőlem a sírás, mert Zazi ezeket már mind tudja...... és akarva akaratlanul is hasonlítom hozzá, és a többihez Violát.....nem tudom elfojtani magamban az érzelmeimet, úgy érzem belül szétfeszít valami.... :cry:
Aztán a Boginál volt szülői és ottmaradtam szólni, hogy lesz változás a családi életünkben, és figyeljék Bogit szóljanak ha valami nemoké vele, akkor is bőgtem, kééész vagyok most... Muszáj lekötnöm magam mással és most ezer dolgot csinálok egyszerre és jó, mert pörgök turbón!!Majd csak túl elszünk ezen az időszakon... aztán jobb lesz, úgy döntöttem :) Mindig egyre jobb, úgyhogy nem vagyok depis, csak rettenetesen sajnálom.... :cry: Bocs, h mindig nyavalygok....

ceniko
Szeged

Nórus!
Marcsinak nagyon sok boldog névnapot kívánunk,sok puszi Neki! :D

Enikő!
Holnap várlak!Vius :cry: sajnálom,nehéz döntés, de biztos,hogy jól döntöttél!

Ma volt a farsang! :D Pár kép:
Kép
Kép
Kép

Kép
20140113113746

Sziasztok!

Csajok! Csinálom az adóbevallást és teljesen szétakadtam, gondoltam rákérdezek, hogy van-e valaki hasonló szituban, vagy valaki esetleg tudja a kérdésemre a választ, vagy könyvelő...
Szóval: a tavalyi évben kaptam gyest (ápr-máj) és a MÁK kiküldött erről igazolást, valamint a munkáltatóm is. De ezen a két összeg totál nem egyezik!!! Akkor most az adóbevallásban melyik összeget kell feltüntetnem?
A férjemnél dettó ez a helyzet, ő jún-szept 20-ig kapta a gyest és a két igazoláson két különböző összeg szerepel. A férjem cégének könyvelője azt mondja, hogy az ő általa megadott összeget írjuk be, mivel szept. 1-től állítólag valami változott a gyessel kapcsolatban...
Az én cégemnél a béres nő meg azt mondja, hogy a MÁK papíron lévőt kell beírni, mert semmi nem változott a gyesnél.
Akkor most mi vaaaaan????
És azé nem mindegy melyiket írjuk be...
Remélem tud valaki segíteni.
Köszi előre is.

Anett, édes a kis katicabogarad :)
szerika

Enikő :)
Basszus, annyira szívszorító amit írsz....nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry:
De biztos, hogy jól döntöttél!! Kitartást!!+++++++++++++++++++++++++++++

Új számod nekem is elküldhetnéd :wink:

Anett :)
De szép katicabogarad van!! :D
Noémi is katica lesz, de Neki csak álarca van, meg katica sapkája.
Nem eladó Málna jelmeze? :wink: 8)
Bár igazából nekünk csak egy szárnyat kellene csinálni, de olllyan lusta vagyok... :roll: :oops:

Norus :)
Marcsinak boldog névnapot!!

Most mennem kell...

Kép
Kép
zituska28

Zitus!
Szárnyat meg a csápot (vagy mit) ami a fején van lehet kapni a Tesco-ba ,de ha kell szívesen kölcsön adom, eladni nem akarom,elteszem emlékbe! Mikor kell?Mert Málna ma elment és vasárnap hozom haza,elvitte a jelmezt a dédiknek is beöltözik! :D
20140113113746

Enikő, sajnálom. De ha könnyebb kibőgni magad, mint bent tartani és hagyni, hogy gyűljön a feszültség, akkor bőgj bátran. Szerintem mindenki megérti, a suliban és Vásárhelyen is, ott meg pláne. Vius tudja, vagy mennyit fog fel abból, hogy elviszed?

Anett, nagyon édes volt Málna, senki más nem volt beöltözve? Sajnálom, hogy kihagytuk, bár én voltam a buta, ha hamarabb gondolkodom. :?

Ugyanis Lali minden nap hőemelkedéses, esténként lázas, nem magas, de azért lázas. Hisztis, nyűgös, nem eszik. Jön a foga!!! Ma délelőtt láttam, anyukám sugallatára benéztem a szájába.
Egy éve leállt nála a fogzás, akkor megálltunk 16-nál, most jön a 17., két csücske már áttört, de nagyon megviseli. :(
Szóval ha hamarabb rájövök, vittem volna farsangolni, de így nem mertem, mert nem tudtam, mitől hőemelkedéses. :oops:

Zitus, megyek holnap Müllerbe, kell valami?

Erika, én passzolom a kérdést, fogalmam sincs.

Csajok, a házi tej hűtőben forralás után meddig tartható el? Vettem két literrel tegnapelőtt, nagyon finom, Lalinak is bejött.

Kép
szilcsi

Köszönjük a köszöntéseket!

Anett: csini katica Málna, Marcsi tuti nem viselte volna el a jelmezt ennyi idősen. meg D se :lol:

Enikő: megintcsak sajnálom :cry: Kitartást, és ne érezd úgy, hogy nyavalyogsz, mert nem is. És a sírás sem ciki szerintem egyáltalán.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hefe!
Hogyne vetítenék az Avatart??? Csomószor megy a plázában most hétvégén is. Mi is azt kapjuk egymástól V-napra.

Szerika!
Mákosat írd be!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Tényleg kölcsönadnátok??? :D :D :D
Igazából nekünk csak szárny kéne, a fejdísze megvan hozzá.
Jövőhéten pénteken lesz a farsang a bölcsiben!

Ilcsi :)
Ari vagy, köszi, hogy gondoltál rám! :D
Most nem kell semmi, öblítő van még, meg még lógok is, azt is jó lenne már megadnom... :oops: :oops:

Noéminek is jön a maradék 4 foga, ömlik a nyála, meg folyik az orra is, éjjel sokszor felsír, és mutogatja, hogy fáj... Nurofennel alszik csak. :roll:

Botival jövőhéten megyünk bőrgyógyászhoz, mert futószemölcsei vannak, a kukija körül, meg belül a colmbján. :roll:
Kicsit aggódom, hogy fogják Neki kiírtani, és mennyi ideig fog tartani, mert makacs dögök ezek sajnos..
Remélem azért ecseteléssel megússzuk, és nem kell majd fagyasztani, meg egyebek.... :?

Nekem iszonyúan fáj a derekam, alig tudok mozogni... :( Szülés óta már sokszor fájt, a mozgás (meg a fogyás) jót tett neki, de 2 hónapja esélyem sincs edzeni járni, híztam is, így most újra fáj, de úgy hogy üvölteni tudnék....
Páromnak eltört hétvégén az ujja, 3 helyen, épp hogy nem kellett műteni.
Síelni hogy megyünk 2,5 hét múlva, az rejtély...
amúgy jól vagyunk... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Ja!
Ilcsi :)
A házitej forralva 6-7 napig jó a hűtőben! Legalábbis nekünk addig kutyabaja....
Mi 12 litert veszünk hetente 2 részletben.
A gyerekek imádják, meg mi is, meg sem tudjuk már inni a boltit! :D
Honnan veszed? A bocis autóból? Mert nekünk az hozza házhoz, isteni finom! :D

Kép
Kép
zituska28

Anett! Nagyon csini a jelmezben!

EnikÖ! Telcsiszámot nekem is :lol:

Exi! Norbi folyton mézet eszik, meg virágport, követeli:)

Házitejet én nem merem 3 napnál tovább tartani, igaz nem vártuk meg sosem hogy savanyu legyen, sajtot szoktam belöle csinálni ami nem fogyna el. Én házhoz megyek érte, igy most 150ft/l.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :)
Mi már többször is ittuk 6-7 nap után is, soha semmi baj nem volt!
Nekem házhoz hozzák, így is 150 Ft/l.
Hogy csinálod a sajtot??
Én túrót szoktam, de azt csak forralatlan tejből lehet..

Kép
Kép
zituska28

Zitus!
Persze, nagyon szívesen,csak gyertek el érte,szólj mikor!

Szilcsi!
Sokan be voltak öltözve, a ti csoportotokból is, volt 2 nagyon aranyos méhecske meg egy boci,a kislányok nagy része királylány, tündérlány, egy kis ördög,édik voltak. Majd az oviban Lali is beöltözik, ne bánkódj!

Mi ma néztük az Avatart, Hefe még egy 1 hétig tuti megy és nincs már tömegnyomor! :wink:
20140113113746

Hali.

Enikő, inkább mondd el, hogy mit érzel, mintsem emiatt depis legyél. Az jó, hogy legalább pozitívan állsz a dolgokhoz, és így is lesz!!!

Anett, nagyon édes Málnus jelmeze. Nálunk egy hét múlva lesz a farsang, Peti kukás lesz, ha lesz.

Szerika, a cég csak egy kalkulált összeggel számol, elvben ő be sem írhatná azt az M30-as nyomtatványra, mert azon csak az adott cég (egyéb szerv) által folyósított pénzek szerepelhetnek. Ergo bérként a céges papíron szereplő összeget kell beírni az adóbevallás 1. sorába, a GYES-t pedig a MÁK-os igazolásról kell beírni az adóterhet nem viselő járandóságok közé.

Szilcsi, na nekem se jutott volna eszembe, hogy Lalinak a foga jön, de csak azért, mert Petit egyik sem viselte meg, nem sírt, nem volt hisztis, semmi. Mondjuk ő későn kezdett fogzani, lehet, hogy azért.

Zituska, derékfájásodnak javulást. Én nem tudom, hogy milyen az, amikor nagyon fáj (az enyém is fáj - hanyag a tartásom - de viselhető), de Ferinek nagyon, de nagyon tud fájni, napközben jól elvan, de este fájdalomcsillapítóval alszik. :(

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska: óóó, jól kijutott nektek. :cry: Mitől fáj a derekad tulképpen? A fogzás a mi lányainkat se viselte meg egyáltalán, hálistennek, észre se nagyon vettük. Botinak drukk!

Derékfájás: Etka-jóga, mindenkinek! :wink: Olcsó, könyen elérhető, hatásos.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Előre is nagyon köszi!!!! :D :D
Ha elküldöd a telcsiszámod priviben, akkor felhívnálak, és megbeszélnénk, hogy mikor jó Nektek, hogy elszaladjak érte!

Derékfájás:
Tegnap már járni sem tudtam, nem hogy emelni, hajolni...már bőgtem, mint egy ovis.. Elmentem egy ismerőshöz, az Újklinikára . Megkezelte a derekam, kaptam gyógyszert, izomlazítót, meg gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót, így már fel tudom egyedül venni a cipőmet!! Ja, és aludtam is! :D Hurrá! :D
Hogy mitől van, azt nem tudom.. megerőltettem, vagy mittudomén...
Ha nem javul, vagy szarabb lenne, akkor küldenek idegsebészetre, MR-re, de remélem, arra nem lesz szükség. :roll:

Norus :)
Nem ismerem az Etka jógát. :oops:
Hát a fogzást Botival mi is megúsztuk teljesen, Noémi sem volt vészes, inkább csak a rágók kínozzák meg jobban, de Nurofennel vagy Panadollal minden ok!

Kép
Kép
zituska28

A jövő hét elején megyek az Ökonet-boltba, ha kell valakinek grapefruitmag-csepp, vagy bármi más, írjon!
Ja, és a barátnőm, akitől én vettem az ökonetes csomagot kártyástul, megkért, hogy szóljak neki, ha van olyan ismerősöm, akit érdekelhet az Ökonet, tehát, ha valakit érdekel, szóljon! :wink:

Zituska: hát ez tényleg szarul hangzik, tényleg járj utána, hogy mitől van.
http://www.etkaanyo.hu/

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?