Sziasztok!
Enikő: De aranyos vagy (szauna)!
Lehet, hogy kipróbáljuk. Majd írok privit ezügyben. Viola nagyon szép a képeken. Nagyon boldog szülinapot kívánunk így utólag! Én is akartam kérdezni, amit Timika. Van egy barátnőm, aki ott volt pár éve nevelő és nagyon imádta. A gyerekeket, a kollégákat, mindent. Ő azt mesélte, mindenki (a nevelők) olyan, hogy szívvel-lélekkel végzi a dolgát (nem a pénz miatt
), szóval jó helye lesz ott Viusnak!
Nóra: Köszi a tippet, a körtét hétfőn megnézem, ha van, kipróbáljuk. Ismerem azt a boltot, szoktam ott venni dolgokat. A DM-mel vigyázz, a Rossmanban alapáron ennyi a 100db fénykép, de most 100-at rendelsz 50db kép áráért!
A Salint megrendeltem azon az oldalon, amit írtál, 2db-ot rendeltem, bíztam benne, hogy a héten megjön, de sajnos várni kell még mert péntekig nem jött, ha hétfőn sem jön meg, utána érdeklődöm telefonon.
Amúgy kicsit múlik a köhögése a nagylánynak. Jövő héten még itthon pihengetősben vagyunk, utána mehet óviba, de csak akkor viszem, ha makulátlanul egészséges lesz. Egy köhhenés, és marad!
Zituska: Boti nagyon jópofa a jelmezben!
Nagyon profi kis jelmez!
Szilcsi: Ez a T.-ügy nagyon durva szerintem is!!!
Nekem is brutálisnak tűnik! Remélem, nekünk nem lesz rá szükségünk, mert biztosan elájulok, ha ilyet látok.
Zozo: Ez elég ijesztően hangzik! Nagyon sajnálom! Lehet, hogy én nem is szeretném tudni, mit csinált Vivivel! Annyira felkavarnak ezek a dolgok, hogy jobb nem is tudni róla, de azt megköszönöm, hogy leírtad ide, hogy vannak orvosok, akik nem kímélik a gyerekeinket és nem biztos, hogy a legjobbat akarják nekik. Így óvatosabbak leszünk vele a jövőben. Én legalábbis biztosan!
Anna: Gratulálok a kistestvérhez! Boldog pocakosodást! Nóri milyen nagylány már!
Zsuzsu: Köszi a köszöntést!
A képeket első sorban miattad teszem fel!
Puszi!!!
Ja! Felköszöntöttük az ünnepeltet, szülinapi lázban ég december óta (novemberi gyerek
), nem telik el nap, hogy ne mondaná, hogy "Holnap lesz a szülinapom!" Elször Dávidé volt, aztán a Dédi mamáé, és alig tudtuk meggyőzni, hogy most sem szüli-, hanem névnapja van.
Kis lökött! Tortát persze sütnöm kellett neki, kapott egy picikét, de nem volt nagy durranás, lévén, hogy anyukámnak meg szülinapja van, így csak 2 tepsibe tettem a tésztát és kész! De már este felé megint elkezdte, hogy mindjárt itt a szülinapja, szóval remélem nem mondogatja majd novemberig!
Társasjátékot kapott és nagyon-nagyon tetszett neki, azzal akart aludni menni.
Sokkal jobb a kedve, mint pár napja. Mostmár játszik, leszívja az orrunkat játékból (mindenkiét) és idétlenkedik nagyokat.
Teszek képeket!
Bocs, ha sok voltam és nagyok a képek!
Jó éjt!
eszter